Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, meg még jópár ember megjárta, néhány másik embernek meg szerencséje volt, és ennyi.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
orbán nem fog szarozni ákos a haverja és nagyon felbassza hogy letöltik a haverja lemezét!
Töltök, de játékot már évek óta SEMMIT... kizárólag sorozatokat, meg elsõsorban full hd tartalmakat.
Éppen most vettem 876 HUF-ért (Magyarország hivatalos pénzneme :-D) a Just Cause 1-et. A 2. részt nemrég vettem "dobozosan" majdnem annyiért amennyi, most eksönbe a sztímen ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Game:
Duplán küldtek 1 játékot, 9 levelet kellett velük váltanom, ebankomról képernyõmentés, order visszajelzés többszöri elküldése, mire belátták, hogy elszabták, küldjem vissza a játékot. Nem küldtem... Micsu mester lecsapott rá, köszönöm neki még 1x.
Zavvi:
1. PC/MAC Machinarium CE helyett MAC only-t küldtek... a végén már CAPS ON-al ordítottam, hogy bzmeg te barom értsd már meg, hogy nem indítható PC-n, mert MAC file system van rajta... már a total commander képeit küldözgettem a file rendszerrõl. Aztán jöttek a Mambagames-el, akik kézséggel válaszoltak minden levelemre, állítólag elküldték a címemre a játékot amit azóta sem kaptam meg. Végül egy MAC user elvitte tõlem.
2. Friss ügy. Rendeltem 4 tételt. Paypal-al fizettem. 3 szépen meg is jött a 4.-et annak ellenére sem küldték, hogy folyamatosan in stock volt. Jó mondom nem gond... aztán 2 napja levonták az árát, szuper és vele egyidõben küldtek egy levelet payment problem tárggyal! A kártyámon a játék TÖBBSZÖRÖSE állt rendelkezésre és ismétlem sikeresen és pontosan levonták a játék árát.
Írtam nekik... sajnos a HUF kifejezést nem értették ezen voltak fennakadva, hogy az a mi a fax. Elmagyaráztam nekik levélben, majd közöltem, hogy durvára mindegy mi az a huf tessék már a 4.84 GBP-t értelmezni azt vontátok le ugyanis.
Erre is jött egy válasz, amire képtelenség válaszolni, mert már 3 géprõl is próbáltam 4 féle böngészõ alól, de nem enged választ küldeni nekik, mert mindig az írja, hogy new message, rányomok ezerszer, akkor is ezt írja ki: A customer service advisor has replied to your enquiry. Please visit your new messages.
Hiába nyitom ki a kis + jelet, ott látom az üzeneteket, tudok is írni a text boxba, de send után meg látszólag elküldi, de semmi nem történik, becsukódik a + jel és ennyi.
Na a lényeg, hogy ma telefonáltam nekik... eltelefonáltam a játék árát, azért, hogy visszakapjam a pénzem!!!
Kiba. értetlen volt a csak aki felvette, szépen elmagyaráztam neki, hogy kiscicám levettétek a lóvét, majd közlitek, hogy nem tudjátok levenni. 10 perc csevej után /megemlítettem a bugos message centerüket is/ közölte, hogy akkor a paypal hibázott, tegyem cancelre a rendelésem.
Nem fogta fel a barom, hogy nem tudok cancelt se indítani, mert bugos a szarjuk. Végül cancelre tette õ, majd küldtek egy levelet róla, hogy rendelés törölve.
De mikor kapom vissza pénzem????
Ennyit a megbízhatóságról.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Digitális vásárlás nem érdekel.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
itt át lehet váltani 7,5 dollárra és még olcsóbb
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Supreme-bõl term. létezik 5 Font körül elsõ kiadású is, de megmondom õszintén baromira nem érdekel belõle az elsõ kiadású, mert nem egyszerû a kiegészítõt mellé még beszerezni. Annyit nem ér nekem az egész, hogy utána az alap mellé még a kieget is vadásszam.
Ezt a GOLD-ot is ha letolom eladó lesz, mert nem akarom megtartani, csak 1x végig akarom tolni, lewarezolni meg nem fogom.
Zavvi-nak egyébként a k. anyját.
Ma már telefonon beszélnem kellett velük, mert olyan szarkeverés van náluk, hogy elképesztõ -.-
Mostanában jöttek:
A Cryostasis NEM annyi volt, amennyi rá van írva ;-)
Keresnék embert aki megvenné velem a Portal2 2-es pack-ot.
Akit érdekel irjon pm-et 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(