Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ezt akartam kihozni. Egyik haverom is megjárta velük, hiába törölte a megrendelést, még mielõtt feladták volna, mégis levonták a pénzt. Aztán engesztelésként kapott egy másik játékot.
Te, meg még jópár ember megjárta, néhány másik embernek meg szerencséje volt, és ennyi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Valljuk be: én vagyok a szerencsétlen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem is eddig minden rendben volt zavviról, mindig megjött a cucc 4 nap alatt, egyszer késett az AC2, az 6 nap volt. Úgy tûnik mákom van velük.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

totyak
Engem érdekelne, de Békéscsaba odébb van tõlünk. Holnap benézek itt nálunk (Székesfehérvár), de soha nem ugyan azokat akciózzák le a mocskok.

lolSL
ha te kockáztatod a börtönt
orbán nem fog szarozni ákos a haverja és nagyon felbassza hogy letöltik a haverja lemezét!

Tinman
Relax... egyik legnagyobb eredeti játék vásárló vagyok :-)
Töltök, de játékot már évek óta SEMMIT... kizárólag sorozatokat, meg elsõsorban full hd tartalmakat.

Éppen most vettem 876 HUF-ért (Magyarország hivatalos pénzneme :-D) a Just Cause 1-et. A 2. részt nemrég vettem "dobozosan" majdnem annyiért amennyi, most eksönbe a sztímen ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
megfelelõ torrent kliens + titkosított adatátvitel = win.
lolSL
majd ha itthon is rendkívüli bírósági végzéssel kikötik a neted 3 torrenten letöltött file után mint a franciáknál, akkor hálát fogsz adni érte.

robotnyk
eddig 3szor rendeltem zavviról, 1szer gamerõl. a karácsonyi rendelésem a zavvin kicsit sokáig tartott, 2-3 hétig, de amúgy minden rendben volt. valószínûleg ennyibõl még nem értem el az átlagot, ami fölött esélyes hogy elbasznak valamit :p
Tinman
Csak a bithu!<#vigyor5>

lolSL
csak a steam !

Totti5
Vicc hogy hibáznak és neked kell bebeizonyítani, azt hogy tényleg hibáztak, és semmi sem garantálja végül a megoldást. Helyedben a Machinarium szopatás után ignoráltam volna az egész oldalt... nem ér ennyit. Az biztos hogy ha lesz is netes kártyám a jövõbe én innen sosem fogok semmit sem venni, mert vagy szopatnak, vagy 1 hónap mire ideér.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Bocsi, de szvsz annyit nem mint én.

Game:

Duplán küldtek 1 játékot, 9 levelet kellett velük váltanom, ebankomról képernyõmentés, order visszajelzés többszöri elküldése, mire belátták, hogy elszabták, küldjem vissza a játékot. Nem küldtem... Micsu mester lecsapott rá, köszönöm neki még 1x.

Zavvi:

1. PC/MAC Machinarium CE helyett MAC only-t küldtek... a végén már CAPS ON-al ordítottam, hogy bzmeg te barom értsd már meg, hogy nem indítható PC-n, mert MAC file system van rajta... már a total commander képeit küldözgettem a file rendszerrõl. Aztán jöttek a Mambagames-el, akik kézséggel válaszoltak minden levelemre, állítólag elküldték a címemre a játékot amit azóta sem kaptam meg. Végül egy MAC user elvitte tõlem.

2. Friss ügy. Rendeltem 4 tételt. Paypal-al fizettem. 3 szépen meg is jött a 4.-et annak ellenére sem küldték, hogy folyamatosan in stock volt. Jó mondom nem gond... aztán 2 napja levonták az árát, szuper és vele egyidõben küldtek egy levelet payment problem tárggyal! A kártyámon a játék TÖBBSZÖRÖSE állt rendelkezésre és ismétlem sikeresen és pontosan levonták a játék árát.

Írtam nekik... sajnos a HUF kifejezést nem értették ezen voltak fennakadva, hogy az a mi a fax. Elmagyaráztam nekik levélben, majd közöltem, hogy durvára mindegy mi az a huf tessék már a 4.84 GBP-t értelmezni azt vontátok le ugyanis.

Erre is jött egy válasz, amire képtelenség válaszolni, mert már 3 géprõl is próbáltam 4 féle böngészõ alól, de nem enged választ küldeni nekik, mert mindig az írja, hogy new message, rányomok ezerszer, akkor is ezt írja ki: A customer service advisor has replied to your enquiry. Please visit your new messages.

Hiába nyitom ki a kis + jelet, ott látom az üzeneteket, tudok is írni a text boxba, de send után meg látszólag elküldi, de semmi nem történik, becsukódik a + jel és ennyi.

Na a lényeg, hogy ma telefonáltam nekik... eltelefonáltam a játék árát, azért, hogy visszakapjam a pénzem!!!
Kiba. értetlen volt a csak aki felvette, szépen elmagyaráztam neki, hogy kiscicám levettétek a lóvét, majd közlitek, hogy nem tudjátok levenni. 10 perc csevej után /megemlítettem a bugos message centerüket is/ közölte, hogy akkor a paypal hibázott, tegyem cancelre a rendelésem.
Nem fogta fel a barom, hogy nem tudok cancelt se indítani, mert bugos a szarjuk. Végül cancelre tette õ, majd küldtek egy levelet róla, hogy rendelés törölve.

De mikor kapom vissza pénzem????

Ennyit a megbízhatóságról.

Half-Life az örök!😊))azt még utoljára sem adnám el😊))
wesker24
A Zavii-ban és a Game CO Uk-ban meg lehet bzni elég sok játékot rendetem már tölük ! Mig zavvin 6-10 nap addig a Game Co Uk-ról 3-5 nap alatt már itt is volt !
Carlos
Jaja... 😊
#17885: És miért nem bízol bennük?

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
akkor meg megveszed itthon 9k-ért,a zavvis 5k helyett,deal!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A csabaiban.

Carlos
Melyikben?

Þór vígi þessi rúnar

A média marketben 600 ft a Gobliins gyémánt, hátha valakit érdekel.

Teljesen egyetértek! Ilyen a játék és így is kell felfogni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lehet kövezni, de nekem a Half Life se tetszett!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát én spec. a Halo 1 azon részén, amikor a Flood elkezd "floodolni" (értsd. FPS játékok leggusztustalanabb elemét tolja az ember pofájába a játék, vagyis 150ezer db ellenséges közelharcos egység) na én ott vesztettem el az érdeklõdés mondván hiába érdekel, hogy mi a vége, de ez egy gusztustalan játékhosszabító húzás, ami engem idegesít!!!

Hát te aztán nem tétlenkedsz... <#nevetes1>

Daell Drow
Hat pedig ott most joval olcsobb, meg bizhatsz benne. Max a kiszalitas ami tobb ido.
lolSL
cdgalaxis 576

The Protector
emiatt írtam oda h M.O ról.Nem nagyon bízok a külföldi oldalakban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lolSL
zavvi

The Protector
Hy.Bad Company 2-õt honnét tudnék a legolcsóbban venni M.O ról házhozszállítással?

Digitális vásárlás nem érdekel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sir Quno Jedi
Namost a Borderlands inkább poén. Nagyon fanyar és cinikus humora van, nem próbálja meg magát túlzóan komolyan venni, nekünk baromira bejött. Kicsit Duke Nukem 3D+Serious Sam+Mad Max keverék egy posztapokaliptikus világban. Fõleg a kiegek röhejesek, viszont durván jók. Van egy stílusa az tuti.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Errõl lehetne sokat írni, de spojleres lenne. Félre ne értsd sosem mondtam hogy kiemelkedõ lenne, de ugyan olyan erõs storyra, világra épülõ játék mint pl egy HL. Ráadásul a részek végkimeneteli és hangulatai közt szöges ellentétek vannak, amik olykor diadalamentes történetet, olykor szomorú dolgokat mesélnek el.

Az elsõ két rész alapján (PC) azért lehet némi sejtésem, mennyire finoman kimunkált, csavaros sztorija van a többi HaLOL-nak... <#hehe>

Totti5
Halo = 1+2+3 mert úgy teljes és lezárt az egész, de mindegy, mert amíg a Halo 1nél dícséretet kapott a story része is, addig a Borderlandsnál pont nem. A választ megkaptam, nekem annyi elég hogy SQJ szerint van valami amiért érdemes küzdeni.

lolSL
http://www.getgamesgo.com/catalogue/game/just-cause-2

itt át lehet váltani 7,5 dollárra és még olcsóbb

balee4
Tegnap megvettem steamen a Just Cause 2-t, 6,25 euórért ajándék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Figyeltél? HALO - nem HALO 2, HALO 3, meg könyvek meg stb. Csak HALO = PC, 1. rész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Végigjátszottad az összes Halo játékot? elolvastad az összes regényt, képregény, megnézted az összes filmet?😊 Én ilyet nem jeleneték ki még halkan sem, és látatlanba megmondom neked hogy KIZÁRT.

IMYke2.0.0.0
No offense: kábé annyi, mint a HALO-nak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Vanni van, de ez egy hangulatos coop sf FPS, szal. ne várj tõle sokat. Nem kalandjáték vaze!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Van értelmes storyja ami miatt érdemes végigküzdeni?

Sir Quno Jedi
SZingliben is végig lehet tolni, én megtettem és murva jó volt. DE az igai erénye a max. 4 fõs coop kampány. Iszonyat hangulatos több jármûvel akár és több különbözõ osztályú karival csapatni. Mi sok-sok órát beletolunk, igaz PC-n, anno.

Tinman
Az alap és a 2 kieg már megvan elsõ kiadású verzában, de kellett a GOTY is. Sok óráról szól a fáma, így nekem ennyit megér, fõleg, hogy eddig csak jókat hallottam róla, amit a wrz alapján láttam belõle 2 órát, az alapján meg mászHEV.

w77d
én még steam-en vettem meg a kiegekkkel együtt... beletettem 15 órát, még sehol sem tartok és meguntam...

Tinman
Zavvi-s volt, 5.85 + 0.99 Font volt.

Supreme-bõl term. létezik 5 Font körül elsõ kiadású is, de megmondom õszintén baromira nem érdekel belõle az elsõ kiadású, mert nem egyszerû a kiegészítõt mellé még beszerezni. Annyit nem ér nekem az egész, hogy utána az alap mellé még a kieget is vadásszam.

Ezt a GOLD-ot is ha letolom eladó lesz, mert nem akarom megtartani, csak 1x végig akarom tolni, lewarezolni meg nem fogom.

Zavvi-nak egyébként a k. anyját.
Ma már telefonon beszélnem kellett velük, mert olyan szarkeverés van náluk, hogy elképesztõ -.-

Totti5
Borderlandsal vannak élményeid? lájvon 960 pont, igaz csak a sima. A látványa tetszett mindig is, de a gameplaytól félek kicsit.

zorrobomber
supreme commander mennyivót, merre vetted?

Tinman
Na... de nem pörög a topik :-/

Mostanában jöttek:

A Cryostasis NEM annyi volt, amennyi rá van írva ;-)

Zomil
Hali!
Keresnék embert aki megvenné velem a Portal2 2-es pack-ot.
Akit érdekel irjon pm-et 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3
karácsonykor majd hozzám vágják 10 euróért, addig meg tudok várni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

FSpofon
Steamen 2db Portal 2 (+2 ajándékozható 1. rész) kb. 16500Ft.

Arab money