Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nagyon rossz vicc 😞
de megcélozva a kis amcsi hülyegyerekeket powerarmorral autoaimmal máris világsiker lett 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azonnal lecsaptam rá, majd a fizetés elõtt közvetlenül utánanéztem, hogy tényleg full pakk-e, aztán döbbentem, hogy nem.
Mivel nincs benne a Contracts, ezért inkább a dobozos verziót vegyétek, amit én és Micsu is vettünk. Az tényleg full pakk és kellemes az ára is, csak 9.99 Font.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Csak mert egyikõtök a Halo-ról a másik meg a Hitman-rõl ^^
Az tényleg elég gáz volt már. Voltak benne azért jó részek de nem annyira kiemelkedõ. Állítólag a Halo: Reach nagyon király lett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Így van. Pár ember szerencsétlenül járt, de nem hiszem hogy csak a negatívumokból kiindulva kell következtetéseket levonni.
Game-rõl 22 db, Zavvi-ról 13 db, The Hut-ról 1 db játékot vettem. Eddig soha nem volt problémám sem a fizetéssel, sem a szállítással. Sõt, Steam-en és GOG-on is mindig rendben volt minden. Kop-kop... 😊
A második rész már rögtön az elején ledöbbentett az igénytelenségével... A fos vista eladásait akarták ugyan felpörgetni azzal, hogy csak és kizárólag DX10 alatt volt hajlandó elindulni a game, ennek ellenére sikerült összehányni egy DX8-as idõket idézõ hulladék grafikát... Bár ez a rész jobban tetszett, mint az elsõ, azért a kõkemény monotonitás és unalom erre is jellemzõ volt sajnos.
Hype ide vagy oda, középkategória mindkét rész.
Pont a napokban terveztem, hogy jó lenne egyben lenyomni az egész sorozatot már csak azért is, mert kedvet kaptam a lopakodáshoz, meg azért is, mert még egyik részét sem játszottam ki. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
2011. jan. 28. 14:40
A következõk nagyon csábítanak, csak nem tudom, miként gazdálkodnék ki ennyi pénzt, s mire lesz, addigra (vélhetõen, és drukkolok is) eladod õket:
* Fahrenheit (angol)
* Syberia (angol) - hiába van meg már, így nincs, ahogy neked, nagydobozos
* Age of Empires nagydoboz
* STALKER CoP
* Splinter Cell nagydoboz
Meg a NOLF 2 is. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No One Lives Forever 1+2 top állapotban nem érdekel valakit?
steam id: zorrobomber
az eredetihez mondjuk nem ez a zene volt,de igy sokkal jobb:
http://www.youtube.com/watch?v=kd77_dsV3Hg
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nagyon nem esne jól ha mondjuk engem is megkárosítanának ilyen szempontból.
Mellesleg egy sg-s kollegától már megvettem a gamet,vagyis ma utalok neki.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Továbbra is ha van valakinek megapackos eladó vagy ha lát és el is küldené nekem akkor jelezzen...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Ez a büdös életbe sose fog bekövetkezni!
Én ezt a franciást sztorit nem hallottam, de a francia rendõrök nagyon ráérnek, ha ilyesmit is figyelnek (nem meghazudtolni akarlak, de én ezt nem hiszem!!!)
Börtönt EBBEN az országban letöltéssel senki nem kockáztat, mert tõlem tudd meg... telítve vannak a magyar börtönök... egyszerûen ennyi hely nincs!!!