Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzolon lehet menõ a Halo, PC-n az 1-2 bizony középkategória. És ez a befektetett munkától rohadtul független. Ez tény 😊

bakkerman
grat nekik<#gonosz3>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fery02
Õ a Halo sorozatról beszél, nem a Hitman-rõl. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

lolSL
tízmillió forintok sorsa dõl el azon hogy kinek adja be elõbb meg jobban az aim

nagyon rossz vicc 😞

lolSL
durva amúgy a halo sorozat pc-n b kategória se lenne kb city interactive szint, és tényleg semmit nem adtak volna el belõle, 10 éve feloszlott volna a fejlesztõ cég
de megcélozva a kis amcsi hülyegyerekeket powerarmorral autoaimmal máris világsiker lett 😄

lolSL
odst kicsit az

Totti5
Ez nem izlés kérdése ez tény és a játékba fektett munka kérdése. Az más tésza hogy mennyire tetszett. Nekem sem a szivem csücska az elsõ rész, de a 2. jó volt több szempontból is. Az ujgenerációs részek meg mind nagyon ott vannak. Kiváncsi leszek a Halo 1 remékre, hogy mai graffal mit fog adni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ízlések és pofonok különbözõek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Középkategória pl a Wolfenstein, Quake 4, Timeshift stb... a Halo egyik része sem az.

bakkerman
nono,a 3. rész is jó volt,de persze a BM a beszt,végigtoltam összes szinten,valszeg nekiugrok megint

Tinman
A Halo 3 és a Reach, no meg a személyes kedvencem az ODST más kategóriák, igazán jó játékok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Anno volt a Steam-en ez már akcióba.
Azonnal lecsaptam rá, majd a fizetés elõtt közvetlenül utánanéztem, hogy tényleg full pakk-e, aztán döbbentem, hogy nem.

Mivel nincs benne a Contracts, ezért inkább a dobozos verziót vegyétek, amit én és Micsu is vettünk. Az tényleg full pakk és kellemes az ára is, csak 9.99 Font.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az tényleg király lett, érdemes beszerezni/kipróbálni, ha van rá lehetõség.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Ti tulajdonképpen mirõl beszéltek?

Csak mert egyikõtök a Halo-ról a másik meg a Hitman-rõl ^^

zorrobomber
Blood Money, a többi kuka

davidka003
"Én az elsõ rész estében a "Library" pályán kaptam hányingert, ahol nem tudom hány teljesen ugyanolyan unalmas szinten kellett keresztülverekedned magad a flood-on... Na az tényleg szánalmas volt."

Az tényleg elég gáz volt már. Voltak benne azért jó részek de nem annyira kiemelkedõ. Állítólag a Halo: Reach nagyon király lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Te, meg még jópár ember megjárta, néhány másik embernek meg szerencséje volt, és ennyi.

Így van. Pár ember szerencsétlenül járt, de nem hiszem hogy csak a negatívumokból kiindulva kell következtetéseket levonni.

Game-rõl 22 db, Zavvi-ról 13 db, The Hut-ról 1 db játékot vettem. Eddig soha nem volt problémám sem a fizetéssel, sem a szállítással. Sõt, Steam-en és GOG-on is mindig rendben volt minden. Kop-kop... 😊

Én az elsõ rész estében a "Library" pályán kaptam hányingert, ahol nem tudom hány teljesen ugyanolyan unalmas szinten kellett keresztülverekedned magad a flood-on... Na az tényleg szánalmas volt.

A második rész már rögtön az elején ledöbbentett az igénytelenségével... A fos vista eladásait akarták ugyan felpörgetni azzal, hogy csak és kizárólag DX10 alatt volt hajlandó elindulni a game, ennek ellenére sikerült összehányni egy DX8-as idõket idézõ hulladék grafikát... Bár ez a rész jobban tetszett, mint az elsõ, azért a kõkemény monotonitás és unalom erre is jellemzõ volt sajnos.

Hype ide vagy oda, középkategória mindkét rész.

fery02
Bizony.

Jani21
Nem ismerem annyira a Hitman sorozatot, de mintha a Steames csomagból hiányozna egy rész: Hitman Contracts. Szóval nem teljes a gyûjtemény szerintem.

fery02
Steam-en "reflektrofényben" A Hitman részek 2,5 euróért.
Pont a napokban terveztem, hogy jó lenne egyben lenyomni az egész sorozatot már csak azért is, mert kedvet kaptam a lopakodáshoz, meg azért is, mert még egyik részét sem játszottam ki. 😊

IMYke2.0.0.0

2011. jan. 28. 14:40
A következõk nagyon csábítanak, csak nem tudom, miként gazdálkodnék ki ennyi pénzt, s mire lesz, addigra (vélhetõen, és drukkolok is) eladod õket:
* Fahrenheit (angol)
* Syberia (angol) - hiába van meg már, így nincs, ahogy neked, nagydobozos
* Age of Empires nagydoboz
* STALKER CoP
* Splinter Cell nagydoboz

Meg a NOLF 2 is. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imyke!Melyik játékok érdekeltek tõlem?Küldök egy pü-t neked.
No One Lives Forever 1+2 top állapotban nem érdekel valakit?
zorrobomber
meg Supreme Commander 2 -> én bezsákoltam kettõt, egyet havernak, ha valaki vesz még innen felvehet 😊
steam id: zorrobomber

tototto
valamikor 2011, a 4fõs coop l4d koppintásnak tûnik, én mondjuk örülnék mert l4dt is szerettem 😊

w77d
azanyám ez a game most fog jönni vagy mi??

lolSL
steam This weekend only, save 40% on Sid Meier's Civilization V and 75% on Civilization IV: The Complete Edition.

amit én linkeltem az a Dead Island c. játék trailere.
Gurren
eredetileg sorozatnak tervezték

Játéktrailer? Ez nem a Zombieland c. filmnek a trailerje?

Prince23
Haha, Woody elkotyogta hogy lesz folytatás, sõt trilógiának tervezik 😄

ez inkább vicc,jobb szeretem a Romero féle zombikat,de ilyen játéktrailert nem láttam még.
nincs meg valakinek a mafia 2 CE?kellene egy kép a lemeztrõl és a kézikönyvrõl,van e valami eltérés az ala vagy special editionhoz képest.
Totti5

ilyen trailert még nem láttam.....
az eredetihez mondjuk nem ez a zene volt,de igy sokkal jobb:
http://www.youtube.com/watch?v=kd77_dsV3Hg
balee4
Na ez tényleg jóval olcsóbb, lehet elõrendelem én is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
állat lesz amikor már csak 1-2 ember lézeng a rácson kívül XXXD

bakkerman
akkor az ország 14-30 közötti korosztály nettel rendelkezõ felének a 70%-a megy a börtönbe,igaz? ha a sorozat,meg a film is bûntett,nem csak a játék,meg a program,akkor nagyon,NAGYON sokan mennének böribe...gondolom neked se 30 ezres win7 pörög a gépeden

Tinman

Tinman
Kivárom még mi lesz a pénzemmel...

arty
panasz paypalon zavvira?

Forza.

The Protector
Én az ilyen esetek miatt nem rendelek külföldrõl.
Nagyon nem esne jól ha mondjuk engem is megkárosítanának ilyen szempontból.
Mellesleg egy sg-s kollegától már megvettem a gamet,vagyis ma utalok neki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bence94
#17676 Megnéztem a TDU-t Saturnban semmi, 576 próbaképp zero...
Továbbra is ha van valakinek megapackos eladó vagy ha lát és el is küldené nekem akkor jelezzen...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

írtam a galaxisnak de sajna náluk nem is lesz Shaun White Skate nem tudna nekem valaki segíteni?
Én ma egy Witcher 2 Premium Editionre küldtem el egy értésítés kérést!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Na az idei év elsõ eredeti játékát elõrendeltem már: Crysis 2 <#eljen><#taps> (ipon - legolcsóbban itt van)

Next PC upgrade: 2022

Ugyan már! Akkor kb. a mostani nettel rendelkezõk 90%-ának kikötnék a netet, csak gondolkodj el rajta milyen bevétel kiesés lenne az a szolgáltatóknak! Ezt még egy Orbán Viktor sem meri megcsinálni!

Ez a büdös életbe sose fog bekövetkezni!

Én ezt a franciást sztorit nem hallottam, de a francia rendõrök nagyon ráérnek, ha ilyesmit is figyelnek (nem meghazudtolni akarlak, de én ezt nem hiszem!!!)

Börtönt EBBEN az országban letöltéssel senki nem kockáztat, mert tõlem tudd meg... telítve vannak a magyar börtönök... egyszerûen ennyi hely nincs!!!

A Spaceforce: A Világûr Kalandorai szerintetek milyen gém?

Daell Drow
Szerintem nem, te amugy is nagyon sokat rendelsz onnan. Volt 2 eset egyik a machinarium az meg joforman nem is lenne hiba. hisz elkuldek csak ep nema pc-s verziot. a masik mar valoban necces. Da nagy tobsegben siman megbizhato. En eddig amit rendeltem nem volt problema, talan az hogy az sc2 keset 3 hetet.
robotnyk
most hogy ezt leírtam, a következõ rendelésnél szívni fogok. just watch.