Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Steam-en K&L 1-2+ DLC-k 75%-os leárazásban!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"sebességérzetben" - szar fizika + sebességérzet = instant halál
" feladatok összetettségében" - pl versenyezz, vidd ide oda, ne karcold meg és vidd idõre, találd meg az xy dolgot valahol? valami új dolog is van benne?
"grafikában" - gáz karakterek, nem túl szép autó modellek, szar színek. A kihalt táj talán az ami jól néz ki amikor nem popuppolja szét magát.
Az elõzõhöz képest lehet hogy minimális elõrelépés lett.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert offline részében nem látok semmiféle összetettséget.Állandóan ugyanazok a versenyek vannak kb 4-5 féle.
Meg vannak mellékküldik vidd a parasztot idõre vagy úgy hogy nem hibázol vezetés közben kövess valakit.
Mi ebben az összetett nem értem!
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
3.5 Presentation
Terrible story. Overall lack of polish, from poor camera options to glitchy multiplayer.
5.5 Gameplay
Incredible, ambitious ideas fuel Test Drive Unlimited 2. Rolling around and taking in the sites is fun. But the driving mechanics are lackluster. Numerous bugs get in the way of the fun.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A gyûjtemény: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csomó logikai hülyesége van, ami alapból megöli az élményt és a játszhatóság rovására megy.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Assassins Creed Brotherhood eddigi legolcsóbb áron ingyen házhozszállítással
Olcsóbb mint külföldrõl!
http://ogi.hu/hirek/batman-film-helyett-batman-jatek-tevedesbol-a-tv2-musoraban-pc
Ami miatt sokan nem szeretik a "B kategóriás érzés" az azért van, mert nem az id csinálta (akik, ugye anno a 3d-t DooM-ot meg a többit követték el).
Nagyon mellre szívtad, és a saját véleményedet tényként közlöd. Fanboy...
Vakvilágba fika, mert leírtam a véleményem? Fanboy...
Forza.
A többi rész meg minden olyan hibát mellõzött amit az elõzõekben fel lehetett hozni. H3 multipayer szinten olyan dolgokat hozott be az iparba amit azóta is már majdnem mindenki alkalmaz.
Ha már megy a vakvilágba fika, akkor mondjatáok már hogy mi a felsõ kategória, mik azok a címek, mik azok a sorozatok amik oda sorlandók. Kiváncsi vagyok rá.
Tudnék sorolni reggeltõl estig FPS-eket, amiket jobban élveztem, mint a Halo-kat, de most minek, ha egy Totti-féle fanboy-t csak az eladási mutatók érdeklik?
Wolfenstein-t meg nem én említettem, de ha már így szóba került, az új rész tényleg egy rakás szar lett. De én most hadd ne hasonlítsam egyik rakás szart egy másik rakás szarhoz 😊
és még igy se nagyon tudosz igazi konkurrenciát sorolni: értékelhetõ sztori, AI, jármüves szingli gameplay nem sok fps sajátja
baromi messze van egy wolfeinsteintõl, ami konkrétan "A középkategoria" 😊
Forza.
és annyi a különbség hogy itt burstbe lövi az aim a fegyvert 😄
Witcher 2 képek
Kíváncsi leszek az optimalizáltságára, de ez valami hihetetlen gyönyörû szerintem!
Egyre inkább hajlik a 0 day vételre, fõleg a premium edition tartalmának ismeretében!