Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
szerintem nem egy játékkal játszunk. A grafika nálam mindenképp a gyönyörû és a kurva részletes kategória. A vezetési élmény Xbox360 kontrollerrel pontos és profi. A fizikát semmiképp sem nevezném szarnak. MEgcsúszik az autó ha kell, elveszted az uralmad de nem jégen vezetsz. Végre nem 60 métereket ugratsz. Végig izgalmas a játékélmény ahogy keményen megdolgozol a pénzért és a kaszinóban is izzadsz mert elvesztheted az egészet, vagy akár megsokszorozhatod. A feladatok autós játékhoz képest korrektek. Minek kéne benne lenni? Lövöldözés? hihetetlen trükközés? A grafika meg mondom nálam 1920x1200-ban full high-on szaggatás nélkül 8x élsimítással és16xAF-el gyönyörû, szebb mint az a szar NFS Hot Pursuit volt...

IMYke2.0.0.0
Csak az elmúlt napokban olvastam bele a topikjába, bõven igazolódni látszik, amit otthon én is tapasztalok. Mai hozzászólás:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Lehet h billel jó a fizikája, de kormánnyal ritka szar.

Steam-en K&L 1-2+ DLC-k 75%-os leárazásban!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
"vezetési élményben" - mindenki a fizikát szidja, és hogy mennyire szar kiszámíthatatlan fostömlõ lett az elõzõhöz képest is
"sebességérzetben" - szar fizika + sebességérzet = instant halál
" feladatok összetettségében" - pl versenyezz, vidd ide oda, ne karcold meg és vidd idõre, találd meg az xy dolgot valahol? valami új dolog is van benne?
"grafikában" - gáz karakterek, nem túl szép autó modellek, szar színek. A kihalt táj talán az ami jól néz ki amikor nem popuppolja szét magát.

Az elõzõhöz képest lehet hogy minimális elõrelépés lett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
pont az hogy végre egy autós game, amibe vittek valami életszerûséget. kövesd a másikat, mert a nõ csalja a srácot... vidd el a kocsimat szervízbe... adrenalin függõ vagyok, add meg nekem ami kell. Más autós cuccok? repessz A-ból B-be úgy, hogy közben nulla sebességérzet, szar grafika és szar hangok... az utóbbi idõk legjobb autós game-e a TDU2

IMYke2.0.0.0
Nem vagyunk egyformák: nekem óriási csalódás a második rész. Mondom ezt a timefiller multiplayer nélkül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
"feladatok összetettségében" hm ez akkor csak eredeti verzióban multiban jön elõ?
Mert offline részében nem látok semmiféle összetettséget.Állandóan ugyanazok a versenyek vannak kb 4-5 féle.
Meg vannak mellékküldik vidd a parasztot idõre vagy úgy hogy nem hibázol vezetés közben kövess valakit.
Mi ebben az összetett nem értem!

Next PC upgrade: 2022

w77d
a vezetési élményben, sebességérzetben, feladatok összetettségében és grafikában. Az elsõnek ritka szar volt a sebességérzete és a fizikája, itt legalább elõrelépés van. Meg rohadt hangulatos.

Totti5
Mik azok az elemek amiben a legjobb?

w77d
én is megvettem és imádom.. már amikor mennek a szerverek. Ha éppen mûködik, akkor az eddig kiadott legjobb autós game.

davidka003
Ezer Ft-ért sem venném meg, nemhogy teljes áron.

Más:

Dead Space 2 ~5k

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Szeretsz bétateszter lenni?

3.5 Presentation
Terrible story. Overall lack of polish, from poor camera options to glitchy multiplayer.

5.5 Gameplay
Incredible, ambitious ideas fuel Test Drive Unlimited 2. Rolling around and taking in the sites is fun. But the driving mechanics are lackluster. Numerous bugs get in the way of the fun.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dj Tommy
Hétfõn vettem ezt, szerintem megérte <#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, hogy thumbnailt alkalmaztál!
A gyûjtemény: <#eljen><#eljen>

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

"Predator ajándékdoboz (6 DVD) – Limitált darabszám!" Egy predator maszk figura van benne. 25.000 + huf a hazai ára. A linkeléssel nem tudom mi lehet a baj, nekem mûködik.
Tinman
Mennyi 8+1? Kérdezi a linked, sajnos hiába számoltam ki a választ egy Eniac-al, akkor sem dobja be a filmet, amit linkeltél.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Zavvi-n. meg 7.85 GBP a Limited.

mooo
Steames gyûjteményem:

a poén nem az!hanem hogy a Batman Arkham City trailerét az új Batman film elõzetesének hiszik!!!!!!!!még a "kritikusnak" sem tûnik fel.....
lolSL
pedig van, 1. rész végén derülnek ki a legfontosabb részletek az egész történetbõl

2. résszel kezd, az elsõ nem volt a legjobb, történetileg meg nem hiszem lenne köztük bármi összefüggés de ha nem így van csak szóljatok

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Daell Drow
ekkora balfasz "film kritikus, esztetat" nem latam még.
Kane and Leach 2 a Steamen 5 ejróért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

fery02
Na remélem nem függnek össze a Hitman részek nagyon történetileg, mert ezt az elsõ részt próbálgattam most a délután folyamán, de szerintem törlöm ezt lefele. Nagyon kár volt érte 2,5 euró.

Csomó logikai hülyesége van, ami alapból megöli az élményt és a játszhatóság rovására megy.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

NFLFAN nem neked akartam személyesen küldeni, csak véletlenül nyomtam a válaszra!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgy látszik a konzolok szervíze nyit a pc-s piac felé... egyre szimpatikusabb nekem ez az üzlet és ez a hozzáállás!

Assassins Creed Brotherhood eddigi legolcsóbb áron ingyen házhozszállítással

Olcsóbb mint külföldrõl!

TV2 Mokka péntek reggel,többet nehéz hozzáfûzni......
http://ogi.hu/hirek/batman-film-helyett-batman-jatek-tevedesbol-a-tv2-musoraban-pc
Totti5
Közösen csinálták Ravennel.

benőmenő
Én az új wolfenstein-t kifejezetten élveztem.
Ami miatt sokan nem szeretik a "B kategóriás érzés" az azért van, mert nem az id csinálta (akik, ugye anno a 3d-t DooM-ot meg a többit követték el).
Totti5
Ötletnek jók ezek a mászkálos beszélhetõs részek, csak akkor csúszik el a dolog ha átmegy látványtalan unalomba. Wolfiban sajnos ilyen, de pl a Metroba pont ezeket a részeket imádtam, mert nagyon hangulatosak voltak, és persze volt benne élet, és kreatív desing.

Totti5
Nem neked írtam, csak te fanboyoztál le és arra ment egy bõvebb válasz.

Fel akarták dobni a játékot ezzel a városban mászlálással, gyûjtögetéssel, vásárlással, fejlesztgetéssel, de szerintem ezzel kúrták el a legjobban. No meg a másik dimenzióba való folytonos átjárással. De még sorolhatnám.

Nem az volt a legeslegelsõ Wolfi, de mindegy. Nekem a sorozatból a RTCW jött be.

Totti5
Return to Castle jó volt. Az új itt van a polcon, beletoltam 3 órát eddig. Tetszik, de söt róla a B kategória, bár ha nem lennének benne ezek a nyitottnak tünû mászkálások a kihalt és monoton városba, akkor egy jó kis fps lehetne, mert amikor misszió van és harc az nagyon látványos és bejövõs, meg a képességek, fegyverek is jók.

Én sem értem minek kell ezen ennyit pörögni. Túlreagálod. Leírtam a véleményem a szerintem túlhájpolt Halo-ról... Az elsõ két részrõl beszéltem, PC-n, amik lehet, hogy szépek voltak box-on, de az átirat egy szánalom volt, fõleg a 2. rész esetében. Ja, és túl monoton volt. És sokszor unalmas. Ezen mit nem lehet elfogadni???

Nagyon mellre szívtad, és a saját véleményedet tényként közlöd. Fanboy...

Vakvilágba fika, mert leírtam a véleményem? Fanboy...

lolSL
akkor eladhatnád a konzoljaidat

arty
nekem a legeslegeslegelsõ wolfeinstein3d tetszett - nagyon! a többi SZÁMOMRA játszhatatlan...

Forza.

Totti5
Komolyan nem értem minek kell ezt. Szót nem szoltam volna ha nem jön elõ a középkategóriás, pécén ez nem állja meg a helyét és a többi. Halo 1 nekem sem tetszett maradéktalanul sõt, ráadásul pár éve vittem végig 360on, de azt el kell ismerni hogy olyan dolgokat és úgy tartalmazott amit nagyon más nem, s anno amikor megjelent szép volt. Halo 2 már annél inkább inkább bejött, grafban pedig korrektül festett, pedig azt is pár éve vittem végig szintén 360on, viszint grafban anno odavágott, nyilván itt xboxoról és SD tévérõl van szó, mert az volt a prevgen.

A többi rész meg minden olyan hibát mellõzött amit az elõzõekben fel lehetett hozni. H3 multipayer szinten olyan dolgokat hozott be az iparba amit azóta is már majdnem mindenki alkalmaz.

Ha már megy a vakvilágba fika, akkor mondjatáok már hogy mi a felsõ kategória, mik azok a címek, mik azok a sorozatok amik oda sorlandók. Kiváncsi vagyok rá.

Két évett késett, addigra régen elavult grafikailag a konzol verzió... A PC-s átiratok általában sokkal jobban néznek ki, gondolom nem könyörgött senki a májkroszoftnak sem, hogy ócska graffal jelentesse meg PC-re 😊

Tudnék sorolni reggeltõl estig FPS-eket, amiket jobban élveztem, mint a Halo-kat, de most minek, ha egy Totti-féle fanboy-t csak az eladási mutatók érdeklik?

Wolfenstein-t meg nem én említettem, de ha már így szóba került, az új rész tényleg egy rakás szar lett. De én most hadd ne hasonlítsam egyik rakás szart egy másik rakás szarhoz 😊

Még mielõtt teljesen elszálltok Halo témában itt élvezeti faktorról van szó, ami meg teljesen szubjektív... kinek mi a szórakoztató!

arty
pécére két évet késett az elsõ és a második rész is. addigra grafikailag elavult, emellett mindkét rész "remek" fosport lett, a második a szánalmas vista exkluzivitással és fizetõsmulti-bepróbálkozással minden idõk legröhejesebb átirata szvsz

és még igy se nagyon tudosz igazi konkurrenciát sorolni: értékelhetõ sztori, AI, jármüves szingli gameplay nem sok fps sajátja

baromi messze van egy wolfeinsteintõl, ami konkrétan "A középkategoria" 😊

Forza.

arty
lolsl megnit szakért <#zavart1>

Forza.

lolSL
öttel korábbi rész az elõzõ évtizedbõl, szitu ugyanaz mint a lenti videókon. milló forintok forognak kockán.

és annyi a különbség hogy itt burstbe lövi az aim a fegyvert 😄

lolSL
de azt a több részt megélt dolgot inkább több nevet megéltre módosítanám mert ugyanazt a gameplayt adták el 10x kb

lolSL
nekem aztán nem hiányzik hogy pc-n is elõtérben legyenek ilyen játékok

Totti5
Haggyuk már ezt az ordas faszságot. Sorold az elmúlt 10 évbõl a nagyon sikeres több részt megélt story orientált AAA pc only FPSeket ( az sem hátrány ha multiba elõremutató és rettentõ sikeres ).

Még mindig Ízlésrõl beszélgettek (vitatkoztok), annak meg Semmi értelme!

Tudom, hogy ez nem az a topik, de nem biztos, hogy mindenki látogatja azt a fórumtopikot:

Witcher 2 képek

Kíváncsi leszek az optimalizáltságára, de ez valami hihetetlen gyönyörû szerintem!

Egyre inkább hajlik a 0 day vételre, fõleg a premium edition tartalmának ismeretében!