Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Gyerekek ez a Gurdian of Light nagyon nagy game, fõleg Raziel-lel és Kain-nal. :-D Kedvenc karaktereim.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kicsit késõn,de ment az üzenet😊))
balee4
Nekem kövi a Mortal Kombat sima verzió lesz, aztán L.A. Noire, Duke Nukem Forever szintén sima verzióban, The Witcher 2 CE is valószínû. Nagyjából ezeket tervezem, illetve közeljövõben még egy Fallout New Vegas-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
witcher 2 CE nekem is tuti, meg a Shogun 2 Total War Limited Edition. Ezen felül még 0-day lesz: Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover, Shift 2 Unleashed, Warhammer 40000 Dawn of War 2: Retribution, Bulletstorm és a Crysis 2. El van különítve a keret az elkövetkezendõ 1-2 hónapra XD

zzeN
Hát jó nagy hülye vagyok h megveszem<#idiota>. Köv. játék csak a Witcher 2 CE lesz, meg majd az L.A. Noire. LBP2-t meg Motorstorm-ot majd megveszem óccsóért😉. Addig meg gyûjtögetek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Hihetetlen, hogy mindig van pénzed a CE-kre. 😄 (no offense) Mondjuk nekem amúgy sem jön be a HE, de, ha bejönne sem adnék ennyit érte.

grebber
MX vs. ATV Reflex D2D-n most csak 950FT!

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Merjek én vajon berakni majd a hét második felében érkezõ a Helghast Edition-rõl?<#nemtudom>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
balee4 képei, fórum-kompatibilisen (35%, méretarányosan, GIF, 216 szín]:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Igazad van, látszik, hogy meló után vagyok, fáradtan ez nem jutott az eszembe. :-D Imyke bocsi, kérlek, ha van idõd méretezd át a képeket.

Tinman
Dehogy muszáj... paint megnyit, aztán méretezd át. De még egyszerûbb, ha az Olympus gépeden átállítod a felbontást alacsonyabbra.

Imike +fog ölni. Jogosan.

Amúgy grat a cucchoz, kisebb üröm az örömben, hogy állítólag egy álmos szombati nap -izzadságszag nélkül-, elegendõ a végigviteléhez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Lara Croft and the Gurdian of Light-ot és 4 DLC-jét vettem meg steamen. 😊

Illetve megjött a Killzone 3

fery02
Úgy megvenném én is ezt a Guardiant, de senki haver sem hajlandó megvenni.
Coop nélkül meg úgy érzem csak fél játék lenne. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zorrobomber
<#eljen>

Fabio Capello
van, mi tegnap kezdtük el.

Gurren
mert nekem 75% kell <#schmoll2>

Daell Drow
Most az a 66% mert nem jo? Egy darabig még ugy is ennyiert fogjak akciozni. A dlc mapok meg 1 euroert eleg korekt, ennyinek kene lennie normal aron is.
Gurren
én is vettem volna, ha azt is 75%-al árazzák le, mint a többi részt. de így már csak azért se :3

zorrobomber
nem követtem a témát, van már online koop? ha jól emlékszem mikor kijött még nem volt

Fabio Capello
No, Steam akcióban begyûjtve a Guardian of Light+mappackok 😊

Bence94
Nekem meg a tdu 1 kell megapackal->lehetetlen és szánalmas 2010-ben, hogy se egy nagy digitális boltban nem lehet se nagy "normálisban" se.egy-két helyen elvétve a "sima" 5-6000 ft-ért.köszönöm nem kérem...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
egyet értek <#worship>

fery02
Szerintem nem fogjuk egymást meggyõzni. <#nezze>

Zárjuk le a témát! 😊

w77d
most toltam 2 órát a TDU 2 vel. Belsõ nézetben az igezi és élvezetes. A fizika teljesen korrekt szó sincs doboztologatásról.
A HP-t akaratomon kívül mindig negatív hasonlatként használom, mert nekem egy hihetetlen nagy csalódás volt, gyakorlatilag azt kell hogy mondjam, hogy olyan egyszerû és igénytelen szarral én még nem játszottam. És igenis feldühít, amikor azt a 12 éveseknek való pifpuf játékocskát sztárolják meg helyezik nála jóval komolyabb játékok elé. Az a need for speed egy 1990ft-os Ezt Vedd Meg lemezen még elmenne, annál több nem igen van benne...

fery02
TDU 2-t talán én is instant megvettem volna, ha nem butítják le szándékosan tinédzserjáték szintre.
Nem vágom miért kellett az elsõ rész korrekt, kerekekre számolt fizikáját, kiszámíthatatlan doboztologatássá alakítani. Alapból az volt gyanús, mikor pár perc után rájöttem, hogy lehet nem is belsõ nézetbõl kéne játszani, mert úgy nem igazán élvezetes, miközben az elsõ részben eszembe nem jutott volna sohasem átváltani egyéb nézetre.
De azért az tényleg egy nagyon jó dolog, hogy mehetünk fodrászhoz meg arcplasztikát is lehet végeztetni karakterünkön.
Már csak a szándékos vezetési élmény rontásáért (valószínûleg az elsõ rész idején felmérést végeztek, hogy hány év a vásárlók átlag életkora) is elmehetnek a...

Na meg, hogy egy autós játékhoz kiadnak egy oylan DLC-t, ami csupán kaszinózási lehetõséget tartalmaz. <#idiota>

NFS HP-val meg ne hasonlítgassátok, az legalább nem álszent játék. Kipróbálás nélkül bevállaltam az eredetit belõle (már csak a helyes irányvonal mutatásáért is a fejlesztõknek) és nem bántam meg. Azóta is felnézek olykor multijára és pár órára kellemes kikapcsolódást tud nyújtani az a nyíltan vállalt valóságot teljesen mellõzõ fizika, mert illik a játékstílushoz. Szvsz szerintem is sokkal szebb grafban is (és nem csak ám fotó módban), mint ez az új TDU.

bakkerman
na mondjad 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

samsung123
<#nevetes1>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
azé a Just Cause 2-t ne említsük autós játékok közé 😄 nulla fizika, komolytalan autózás 😊

lolSL
tdu2-t szerintem veri a just cause 2, autókázni abba is lehet egy még szebb szigeten + még csinálni 10000 féle dolgot 😊

bakkerman
azért a dirt3-ról,meg az f1 11-rõl se feledkezzünk meg <#eljen><#finom>

samsung123
HUH de SHIFT 2 nek lesz ütõs grafikája!!! Valódi éjszaka (realtime árnyékok mevilágítás) és 3d- fák mindenütt! miközben az autó belsejének kidolgozása nagyon durva nem beszélve a külsõérõl!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
sajna spártaiak pc vel tény, de mivel konzolon részletsebb grafot megtudtak csinálni MC-ban, akkor pcn is lehetne (de tudom miért nincs, nem kell elmondani) A HP-ban nem használom fotó modót sose, de szerintem nagyon szép, a TDU2 másabb szerintem, az éjszakája ott szerintem kamu, de a nappal meg a többi rendben van! Tény hogy jóval több út, tereptárgy van benne mint a HP-ban és egyértelmû hogy ez jóval nagyobb idõigény és energia megcsinálni, mint a hp tized annyi terepét! Sajna valami egyikbe jobb másik a másikban, de hosszútávon szerintem TDU2 grafja jobb(belsõ nézet is van legalább), mivel nem tudod megunni, mivel hatalmas és nem 1 percenkenként változik a táj.

w77d
MC:La-hoz majd hozzá tudok szólni, ha lesz PC-n.. De addig nem is játszik PC-s Grafikai összehasonlításokban..

w77d
én ingame átlag grafikai szintnek mondjuk a Shiftet vagy a Dirt 2-t mondanám. És a HP nem szebb játék közben a Shiftnél, sõt... az más, hogy a HP-ben van egy cslós foto mód, ami nagyon szépen feljavítja a képet, de az nem a játék.

Totti5
Dirt 3 term, elírtam😊

samsung123
jé megint hasonlóan érzek veled, fõleg a MC:LA esetén, de te nem a Dirt 3-met és f1 2011-et várod? mert a Dirt 2 meg f1 2010 kijött már😊

Totti5
Mi az átlag?

w77d
szerintem a HP csak foto módban tudott valami jó grafikát nyújtani, alap játék közben mai átlag vagy az alatti színvonal. Kipróbáltam, végigvittem, minden grafikai beállítást maxra toltam, nem szép, ez van. Ellenben a TDU2 játék közben gyönyörû és kidolgozott, igazság szerint a HP a közelébe sem rúg ennek a játéknak. Az meg van a maga kis árkád pifpuff szintjén de semmi több..

Totti5
NFS HP autó modelljei minimum 2szer részletesebbek és több polyból állnak. Nézz csak meg 1-1 összehasonlító fotomod képet, de mutathatok is ha gondolod. Annyiban jobb a TDU modell hogy van kidlgozott belsõ nézet ( amit nem értek hogy miért kellett elcseszni megint statikus kamermamozgással és miért nem lehet G hatásokat belevinni ). A táj szintén szebb az NFSbe, már csak a szebb bevilágítás miatt is. Igaz ott csak egyenes lehet menni, de azért nem nagy tett a TDUtól hogy copy paste mérföldeken át tartó úthálózat va benne. Egy MC:LA jóval szebb, ráadásul ott vannak emberek is ás kb 20szor több autó vesz részt a tömegközlekedésben és még optimalizálni is tudták.

Sajnos nem látok egyetlen elemet sem a TDUban ami miatt hasra kellene esni, ami meg van az bugos, kiforratlan, félkész összecsapott. Én nagyon vártam a játékot, de ugytünik az EDENnel nem célja az AAA autós fejlesztés. Remélem hogy a Shift 2, Dirt 2, F1 2010, Forza 4 nem lesz csalódás semmilyen szinten.

arty
😊))

nem is kommentálnám

Forza.

Gurren
robotnyk
-10% kupon thehutra, arrite'!
w77d
más kérdés: a Machinarium mentések nem tudjátok hol vannak? Ma megyek haza a hétvégi kecóból de nem akarom otthon újra kezdeni pedig marha jó kis game 😄

w77d
csak ehhez annyit: Alap Golf nincs a játékban, csak GTI.. nekem volt szerencsém hozzá az életben, ahhoz képest meg a játékban alulértékelték...

w77d
szerintem a sebességérzet a legjobb a játékban, autós game az elmúlt idõben ilyen jót nem tudott alakítani. A fizika is végre elfogadható szinten van, nem is sínautó de nem is tapadás nélküli jégdrift

bakkerman
a grafika tényleg gyönyörû,meg a tálalás,meg a sok bizbasz is gyönyörû,szépek az autók,szép a belsõ nézet,korrekt tájképek,csak éppen mint autós játék úgy kalap szar

bakkerman
vezetési élmény kb egyenlõ egy 8-9 éves NFS-ével. sebességérzet nincs,sõt,kifejezetten irritáló,hogy egy alap golf,vagy egy alap alfa romeo rohadt hamar már 100-on van,ami nagyon nem reális. nálam 3/10 a gém,az elõzõ részhez képest! ha nem játszottam volna az elsõvel,akkor lehet adtam volna rá akár 5 pontot is,de így max 3

pointer4
Veled értek egyet, FullHd-ban nekem elõrelépés az 1 hez képest, és szebb mint az uccsó NFS, nem kicsit.
Kormány kezelés nem tetszik (FF😎, de a fizikával és a hangulattal semmi baj. (elsó méter óta HC üzemmódban van az irányítás, ami egyáltalán nem nehéz kormánnyal, meg H-váltó)

Nekem sosem volt gondom a szerver beléptetéssel, biztos mert nem otthon ülõ iskolás idõpontban akarom tolni, hanem meló után késõeste 😄
w77d
ezt ítam, hogy akkor tetszik nekem is ha megy a szerver rendesen 😄 ezt javítják és nem lesz itt gond..