Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10k alattiak az új megjelenések és nem csupán alap kiadások ezek, hanem DLC-kkel, kis mûtyûrökkel ellátott kiadások!
Már elértek arra szintre, hogy nem sokkal olcsóbb (azért még mindig így van) külföldrõl rendelni termékeket (pl. Assassins Creed Brotherhood itthon 8990+1000 posta, Zavvi-tól 9600 Ft postával együtt)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jó szórakozást majd hozzá! <#eljen>#eljen>
Valahonnan majd én is beszerzem, habár könyvtári, szakadt példányt legalább 4-szer elolvastam 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Folytatás privátban.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A bennünk lakó szörnyeteg (novella)
Inkvizítor
Ürgárdista
Torz csillagok (novella)
Harlekin
Káoszgyermek
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy meg: Alapítvány For the Win!
Ja, de az: mert látom, 3 in 1.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Mass Effect-et ma kezdtem el angolul olvasni 😊
Bud Spencer önéletrajzát szívesen megszerezném én is.
ma betévedtem egy Libri üzletbe és a következõ gyöngyszemeket hoztam el, hogy biztosítsam magamnak a gépen kívüli szórakozást is egy idõre 😊
Arról nem is beszélve, hogy a Steam EULA-ja tiltja az accountok vásárlását/eladását.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ezt nézzétek,még külföldi oldalakon sem nagyon láttam:
http://cdgalaxis.hu/PC/17855/assassins-creed-brotherhood-day1-steelbook.html#codex
De még egy pár dolgot nem értek, ha el akarnám adni az én orange boxomat, amit a steamen már beregeltem csak úgy tudom ha odaadom az steames accountom?
Nekem már van egy acccountom, amin rajta van az orange boxom. Ha megvenném azt amit a vateráról linkeltem, nem tudnám összehozni a kettõt? Vagy ez úgy van hogy minden egyes orange boxnak van valami azonosítója, ami ezt nem engedné?
Forza.
Nem is ertem mi a fsaznak hirdeti, valaki beirhatna mar neki.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Én nem venném meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Thanks for getting back to me.
Your refund request has been received and has been passed to the relevant team.
This will be actioned as promptly as possible.
You will receive an e-mail to confirm once your refund has been processed.
I am extremely sorry that this has happened and for any inconvenience.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt kaki könyvtári net. Ez van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!