Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az neked nem kell - lehet úgy is regisztrálni (már rég volt, fejbõl nem tudom mit kell hozzá választanod), hogy csak vásárolni akarsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ha 1000 Ft felett adsz el dolgokat akkor jutalékot kell érte fizetni !

Ha 1000 alatt vagy akkor ingyenes nincsen dijszabás !
bakkerman
lolbzmeg,vaterán regelnék,azt van olyan kérdés,hogy jutalékfizetés. átutalás,vagy posta csekken. EZ MI??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Engem érdekelne. Mennyi is az annyi? Annak a feléért elviszem 😊
Most egy-két hétig biztosan nem költekezhetek. Addigra azért csak megveszi valaki. Ha nem, én lecsapok rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
STALKER Radioactive Edition
ugye ez az a változat amiben gyakorlatilag minden benne van? térkép,leírások stb...ennyiért érdekelne engem.

Smuge
De még Call of Pripyat Special Edition is megvan, ha érdekelne valakit 😛

Smuge
Eladó hibátlanul , magyar kézikönyvvel :
Star Wars Knights of The Old Republic 1+2. rész , csak egyben - 5500 Ft 😊

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg, könnyebb volt nekik átdobni mindent PC-re, így, mint erõlködni.
Nálam ez az egyetlen információ már elég volt ahhoz, hogy 'majd egyszer, 450 Ft-ért' kategóriává váljon.

zorrobomber
elképzelhetõ, majd este megnézem

fery02
Valahol nem akarom elhinni, hogy nem lehet azt kikapcsolni. :/
Pedig én is vártam a játékot (annyira azért nem), de így tényleg fura lenne egérrel+billel.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Számomra is érthetetlen - én is Tõle vettem, még tavaly nyáron 😊

IMYke2.0.0.0
<#buck>
Ha lesznek még eladó játékaid, szívesen látom, látjuk ebben a topikban a meghirdetésüket. <#worship>

w77d
ez honnan a faszból szerzett ennyit? már vagy az 50-ediket adja el és kurva jó áron...

néha tud a posta is meglepetést okozni😊)ilyen hamar oda is ért,nem gondoltam volna.Nagyon szívesen.
IMYke2.0.0.0
Ha akad még olyan fórumtársunk, akinek nincs meg, az pótolhatja: Alone in the Dark Limited Edition - 2300 Ft.

zorrobomber
nem a definiálás a lényeg, hanem az hogy ráviszi -e az ellen fejére a célkeresztet vagy nem. ráviszi

robotnyk
annyira nem fog, mert az online pass nem szükséges a gears 3 betához úgy tudom.

*de nem jól tudtam, kell hozzá.
Totti5
Online része nem érdekel, a limited tartalma sem és a Gears béta sem, ezért sem vettem 0day, hanem várok. De jó hogy mondod ezt az online kódot, akkor gyorsan veszíteni fog ez értékébõl annál aki felhasználja az online részt és ócsón lehet majd hozzájutni😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
meglesz, bár ea passos, azt gondolom tudod. (bár amíg a single nem ment végig addig biztos nem használom fel)
IMYke2.0.0.0
NHLFAN

Köszönöm szépen a professzionális csomagolást, és a játékokat!
Tökéletes állapotban megérkezett mind a 4 darab, tökéletes, újszerû állapotú játék.

No One Lives Forever 2
* elsõ kiadás, 2 CD,
* 44 oldalas magyar kézikönyv
* billentyûzetkiosztás, ikon magyarázat

Fahrenheit
* elsõ kiadás (fehér), 1 DVD
* 39 oldalas, négy nyelvû (angol, svéd, finn, portugál) kézikönyv

Syberia (1)
* VALÓDI doboz, 2 CD
* 12 oldalas manual

Tom Clancy's Splinter Cell (1)
* nagyméretû, keménypapír borítás, 3 CD
* 31 oldalas magyar kézikönyv

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Totti5
<#eljen>

Miután végigvitted és jó áron szeretnéd eladni, akkor beszélhetünk majd róla😊

Totti5
A CS teljesen árkéd FPS. COD 1 volt a legjobb ez tény, a COD 2 már annyira nem de még elment, de az hogy a mai napig a legsikeresebbek? ez nagyon túlzás ( hülyeség, valótlanság ), hisz ma max MW2vel játszanak a legtöbben ami "régi" COD illetve persze a Black Ops a legnépszerûbb.

Nade a lényeg hogy pl egy Painkillerbe sincs több játékmenchanikában és élményben mint egy Bulletben, sõt... bár nekem mindegy lehet minden konzolos, de akkor a DOOM 1tõl fogva minden FPS az. ( kivéve azt a pár bughalmaz optimalizálatlan szemetet mint pl Arma vagy OPF, ami tényleg pécére készült egy szûk rétegnek )

robotnyk
bakkerman
mert esetleg konzolon könnyebbek az fps-ek? nincsen konzolom,de hálistennek kis túlzással akkor boxozok,amikor akarok,toltam bc2-t,és cod leszopsz-ot is,de játékélményben számomra messze pcs szinten aluli...nincs meg az a varázs,ami itt pécén megvan.

lolSL
Akkor járj utána hogy miért a cs, az elsõ kettõ cod és az elsõ kettõ BF a legnépszerûbb pc-s fps-ek a mai napig.
(hint: mert minden más konzolos vagy ázsiai szar)

Totti5
Amíg nem szólalsz meg addig nem is lesz az. Normális társalgás megy mint mindig.

lolSL
ez nem a trolltopic goaway

Hah. Megjött a Bulletstorm Limited Edisönöm 😊
A doboz hátulján a felirat: "Az ûrhajód épp az univerzum legveszélyesebb üdülõbolygóján zuhant le- és ez volt a jó hír". Hát lol ez érdekes lesz.

Totti5
Definiáld mitõl konzolos vagy pécés egy FPS, mert akkor pl az utóbbi 5 évben nem jött ki pécés FPS.

zorrobomber
A kreatívan irtással az a baj, hogy van egy checklist ami írja hogy milyen kill módszert vittél eddig véghez és mit nem, tehát inkább achievment-eknek hívnám, mint kreatív öldöklésnek. Mindettõl függetlenül ha ezeken a dolgokon valaki egy vállrándítással átsiklik, akkor igen, nagyon jó játék amin látszik a törõdés, de azt semmiképp nem lehet mondani rá hogy nem konzolos. Az. Mellesleg a környezet aktív használatát a pl. Dark Messiah-ba már rég belerakták.

bakvarnyu
Próféta szóljon belõled, de úgyis szar lesz az is <#vigyor1>
Inkább a BF2 + modok.

Totti5
"Célzás-rásegítés, ugyan, még ha csak annyi lenne. A távoli ellenfeleket magadhoz tudod rántani, aztán mikor eléd ér a figura belassul, felkínálva hogy lelõdd. Ha közvetlenül elõtted van az enemy akkor belerúgsz, megintcsak belassul elõtted, és a célkereszt magától(!) ráirányítódik.."

Játékmechanika része. Végig leht rajta rohanni és puffogtatni vagy kihasználni a 150 féle kombót és kreatívan írtani. Sokkal több mint minden más FPS. Új dolgokat hozott a mûfajba.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az információkat, mert így megkímélhetem magam egy agyvérzéstõl. Ja, és a "demót" sem kell akkor leszenvednem 2-3 nap alatt.
<#nyes>

zorrobomber
Apropó konzolos, aki nem szereti a konzolos lövöldéket az nagy ívben kerülje el a Bulletstorm-ot. Célzás-rásegítés, ugyan, még ha csak annyi lenne. A távoli ellenfeleket magadhoz tudod rántani, aztán mikor eléd ér a figura belassul, felkínálva hogy lelõdd. Ha közvetlenül elõtted van az enemy akkor belerúgsz, megintcsak belassul elõtted, és a célkereszt magától(!) ráirányítódik... A sztori és a karakterek amúgy jópofák, és viccesek a szövegek is. Shooter-paródia gyakorlatilag, de közben azért mégiscsak a kiparodizált zsáner eszköztárat használja. Emészthetõ, és szép is, de csak óvatosan, érdemes tisztában lenni azzal hogy mit kínál a cucc.

bakkerman
ez a lényeg,így van.

lolSL
ha nem vágod a bf2-t akkor nem lehet elmagyarázni. a bc sorozat egy konzolos kitérõ volt amit nem igazán szerettek meg az igazi bf42/2 rajongók, ez most nekik fog szólni.

fery02
Félreértelmeztem már így késõ éjszaka, amit írtál. Szóval akkor nem feltétel az sem, hogy külön egyjátékos sztori legyen benne (mivel az nem volt a BF2ben sem).

De tényleg, miben lesz különb a multi, mint pl a BC2-é?

fery02
Akkor szóval annyiban lesz különleges, hogy egyjátékos módban folytatódik a történetet újabb pár óra játékidõvel?

lolSL
a bf2 folytatása lesz, nem a bc1-é.

fery02
De ez a Battlefield 3 miben lesz különb amúgy, mint mondjuk a BC2? Miért várja így mindenki?
Oké, grafika valóban szebbnek néz ki. 😊

én mint "fotel militarysta"😊)))ezt nagyon várom,kicsit hosszú reklámkampánya lesz a játéknak😊)))8 hónap a megjelenésig.
http://tv.gamestar.hu/video/battlefield-3-in-game-trailer
benőmenő
Akkor ezek szerint már kapni a Metro 2033-at.
Én pénteken tervezem a beszerzését mert amit legutóbb olvastam az marha jó volt de ötödjére már "kicsit" unalmas http://www.libri.hu/talalati_lista/?text=bartimaeus&x=0&y=0
Kösz a képért <#eljen>
balee4
Metró 2033-ról majd ha elkezdted írjál egy keveset, én is meg szeretném majd venni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Aha nem lesz rossz a demó alapján, olyannyira hogy elõ is rendeltem. 😊 CDG-nél érdemes, csomó extra jár mellé.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Azért Dragon Age-nél voltak "értelmes" DLC-k: plussz missionök egy olyan "mindent látni akarok a játékból" embernek mint nekem nagyon bejövõsek!

Apropó Dragon Age próbáltátok a 2. rész Demóját? Szerintem jó cucc lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Fallout 3 DLC-k szintû kiegészítések: <#eljen>
Just Cause 2 és más, plusz ruha, páncél, fegyver szintû kiegészítések: <#levele><#levele><#levele>

Sir Quno Jedi
Fõleg, hogy a magyar verzákra soxor nem megy rá a DLC! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Ingoványos téma, lásd Heroes III "kiegészítõ lemezek" vs. Fallout 3 DLC-k. Engem nem érdekel hogy hívják, egyszerûen legyen jó az ár/érték aránya. A Supreme Commander 2 DLC csak pár map meg egység, de nem is roskadtam bele anyagilag 😊

IMYke2.0.0.0
Ez a 'DLC'-zés engem kifejezetten idegesít. Normális kiegészítõ lemezt gyártanának inkább, semmit instant-cash gagyikat.

Sir Quno Jedi
Jaja én 5-ösével rendelem, õgy már az nem egész egy ezres postaköltség nem is látszik meg. Meg be is lehet érte menni, de ott nem nagyon lehet parkolni, szal. én oda nem megyek (pedig pár méterre járok minden nap el kocsival).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3