Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor lövök is egy NFS gyûjteményt. 😊
1-16 a számozott szériából mind, plusz a 3 spin-off rész. Természetesen a legtöbb rész további sok platformokra is megvan még (NFS Porsche GBA rulz), próbáltam a PC orientált válogatást összerakni a részekbõl, de majd egyszer talán a nappali padlóján összerakom a teljes gyûjteményt minden platformra, amire be tudtam õket eddig szerezni. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gyilkosok és detektívek, Futaki Attila - Spirál
Truancy, Skrupulus Fondor
Forgandó szerencse, Bárány panasza, Vörös kert
A varázsló játszmája, Star Trek manga 2. rész, Éjféli opera

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
C&C 75% hétvége van a Steam-en. Biztos sokan tudjátok, de hátha más is jár ide olyan mint én, aki régóta olvas titeket, de nem szól hozzá... 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kb akkora dobozban hogy abban 2 ps3 is elférne. Majd délután teszek fel róla képeket.
Next PC upgrade: 2022
Armyt is lehet osztott képernyõn, szerintem szerezz valakit melléd és csapassátok végig úgy, megéri!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Totti:
A Fészbrékerrel lehet egymás ellen egy X-en tolni? Mert akkor okés, még ha gagyi is.
Crackdown ügyben... megnéztem az elsõ részt és ledöbbentem, hogy magyar SZINKRON is van... fõleg azért, mert Japán a cucc, ráadásul NTSC ^^
Aztán a másik, hogy a trolltopikot végigböngészve voltak ott páran akiknek az elsõ rész erõsen bejött, emiatt is került fel anno, az X-re kell beszereznem listámra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Facebreaker rossz lett, még paródiának is gyenge. Szerezz be gyorsan egy Fight Night 3at ezresé vagy 4et 3 ezresé ezt meg add oda a szoszméd kölöknek...😊
Army 1-2 alapmû ( majdnem AAA 😊 ), de nehogy már egyedül állj neki, mert az tényleg co opban nagy móka!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem lehet, hogy a hölgy most német illusztrációt tett csak fel?
Meg kellene kérdezned Tõle, üzenetben, hogy ez német nyelvû-é (nem a játék, hanem a körítés)?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajnos egyik se AAA cím, de amikre cseréltem annyit bõven megért.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A vetelar osszegebol vonjak, igy kevesebbet kapsz a vegosszegnel.
Ezzel azért már eléggé szûkítettem a kört. 😊
Amit kinéztem: COD: Modern Warfare, Left 4 Dead
Szóval kellene valami a Diablo 3 megjelenéséig. 😛 Ti mivel multiztok?
Nekem eddig 8/8 tranzakcióm volt, semmit sem kellett fizetnem, pluszban.
Nyugodtan azt vehetsz amit csak akarsz !
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!