Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát erre a topikra még csak most akadtam rá.
Akkor lövök is egy NFS gyûjteményt. 😊

1-16 a számozott szériából mind, plusz a 3 spin-off rész. Természetesen a legtöbb rész további sok platformokra is megvan még (NFS Porsche GBA rulz), próbáltam a PC orientált válogatást összerakni a részekbõl, de majd egyszer talán a nappali padlóján összerakom a teljes gyûjteményt minden platformra, amire be tudtam õket eddig szerezni. 😄

w77d
ha majd olvasod, meglátod hogy a játék milyen keveset adott vissza a történetbõl...

balee4
Na ezt kár volt mondanod (igaz ezt vártam 😄), jövõ héten vehetem meg. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
igen érdemes, az elejébe belekezdtem de már most alig bírom letenni...

Látom, ez a kérdés a távollétemben meg is oldódott 😊
Szépségem 😊 <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Metró 2033-at olvasta már valaki, érdemes beszerezni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
Én ezeket a könyveket szereztem be az utóbbi pár napban:

Gyilkosok és detektívek, Futaki Attila - Spirál

Truancy, Skrupulus Fondor

Forgandó szerencse, Bárány panasza, Vörös kert

A varázsló játszmája, Star Trek manga 2. rész, Éjféli opera

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nice!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
csak linkben mert nagy, még a postázás elõtt készült.
Ha már nyilvános, akkor mi is kaphatunk képeket? Vagy legalább csak én? <#vigyor0>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

A nyilvános visszajelzés kedvéért itt sem mulasztom el megemlíteni: ma kézhez is kaptam a könyvet. Köszönöm még egyszer.
A demigodnak jó ára van most. Érdemes beruházni rá?
zzeN
Azé mert az sniper, láthatatlanná tud válni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jah, már bocs de a sisak elég vicces, fõleg az a csõ, tuti hogy egy porszívóból lett kiszedve. 😊

Daell Drow
Nem rossz, de a sisakal lehet valmit csinalni. A babu meg mintha nem lett volna befejezve a festese.
Sziasztok.
C&C 75% hétvége van a Steam-en. Biztos sokan tudjátok, de hátha más is jár ide olyan mint én, aki régóta olvas titeket, de nem szól hozzá... 😊

Biztos a "jóöreg" SECUROM védelem van még benne. Abban van hogy ha nem deaktiválod az elõzõ installt akkor elfogy az a kb 5 lehetõséged és lehet telefonálni/emilezni a kiadónak/forgalmazónak hogy ugyan rakja már vissza. Én így jártam a Crysis Warhead-el meg a C&C3 Red Alert-el is.

davidka003
Crack-el játszol és kész. Egyébként szerintem az inkább az EA játékokra volt jellemzõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A PC-s FAR CRY 2-ben van olyan,hogy csak 3-5 alkalommal lehet telepiteni?
Megjött a Killzone3 Helghast Edisönöm 😊<#taps>
Kb akkora dobozban hogy abban 2 ps3 is elférne. Majd délután teszek fel róla képeket.

grebber
Ez az Alone in the Dark Limited Edition nagyon kéne de nem küldi az aktiváló mailt 😞 Tuti addig lecsap rá valaki 😞

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Mivlel EA és sport játék biztos lehet!

Armyt is lehet osztott képernyõn, szerintem szerezz valakit melléd és csapassátok végig úgy, megéri!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
If co-op = fizetõs multi, akkor inkább egyedül gagyizok velük.

Totti:

A Fészbrékerrel lehet egymás ellen egy X-en tolni? Mert akkor okés, még ha gagyi is.

Crackdown ügyben... megnéztem az elsõ részt és ledöbbentem, hogy magyar SZINKRON is van... fõleg azért, mert Japán a cucc, ráadásul NTSC ^^

Aztán a másik, hogy a trolltopikot végigböngészve voltak ott páran akiknek az elsõ rész erõsen bejött, emiatt is került fel anno, az X-re kell beszereznem listámra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
army of twokat coopban kéne letolnod!

Forza.

Totti5
Krekkdáon 1 (2) is olyan értelmetlenség mint a Borderlands, csak azzal még 10 percnél tovább sem bírtam játszani, annyira semmi volt, multiba viszont szeretik.

Facebreaker rossz lett, még paródiának is gyenge. Szerezz be gyorsan egy Fight Night 3at ezresé vagy 4et 3 ezresé ezt meg add oda a szoszméd kölöknek...😊

Army 1-2 alapmû ( majdnem AAA 😊 ), de nehogy már egyedül állj neki, mert az tényleg co opban nagy móka!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wantonly
Köszi, akkor tényleg nem érdemes az elsõ részt megvenni.
wantonly
Mindkettõt sajnos nem tudom megvenni, úgyhogy választanom kell. Köszönöm a véleményeket, ezek szerint mindkét játék jó választás! Az áruk is hasonló, 5k körül mozognak.
lolSL
l4d-bõl a 2. részt vedd meg. köv patchben benne lesz az elsõ összes pályája is, meg ugye a 4x annyi tartalom ami alapból volt benne. gépigény nem nagyobb

balee4
Hát nem nagyon, de azért belenézek, ha nem tetszik eladom. 😄

IMYke2.0.0.0
És kell az Neked? Nem jó az a játék... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Angol nyelvû van. Kicsomagoltam, átnyálaztam. Telepíteni még nem telepítettem, de mindene angol.
Nem lehet, hogy a hölgy most német illusztrációt tett csak fel?
Meg kellene kérdezned Tõle, üzenetben, hogy ez német nyelvû-é (nem a játék, hanem a körítés)?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nagy részét cseréltem az elmúlt 1.5 hétben:

Sajnos egyik se AAA cím, de amikre cseréltem annyit bõven megért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Imyke, hadd kérdezzem már meg tõled, hogy neked angol nyelvû Alone in The Dark Collector verziód van? mert amit linkeltél vaterán, ott németül van minden írva a dobozra. Azért kérdem, mert említetted hogy a te példányodat is attól az illetõtõl vetted tavaly.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Daell Drow
képet vagy meg sem tortent.
balee4
Nyertem a Konzol Magazinnal egy PS3-as Test Drive Unlimited 2-t. 😎

Smuge
Szólj majd rám és megdumáljuk 😉

zorrobomber
left4dead +1

bakkerman
ha van pénzed akkor nyugodtan vegyed mindkettõt,a codok multiban eléggé szórakoztatóak,akár több hétre is lekötük az embert,a L4D meg alapmû

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Az eladonak kell fizetni, nem a vevonek.
A vetelar osszegebol vonjak, igy kevesebbet kapsz a vegosszegnel.

wesker24
Multira ott van az L4D 1-2 Killing Floor stb...

És ott volt a Titan Quest Gold is !

wantonly
Üdv! Szeretnék vásárolni egy jó multis játékot, de sajnos nem találok semmi jót. HL2, és CS:S van eredetiben, de már baromira unom + olyan játék kellene ahol nem 12-14év az átlagéletkora a játékosoknak, lehetõleg nincs tele csalókkal, normális szerverek vannak és nem kihalt, tehát ne az legyen, hogy fél éve múlva már a kutya se játszik vele! Nagy gépigényrõl sem lehet szó.

Ezzel azért már eléggé szûkítettem a kört. 😊

Amit kinéztem: COD: Modern Warfare, Left 4 Dead

Szóval kellene valami a Diablo 3 megjelenéséig. 😛 Ti mivel multiztok?
IMYke2.0.0.0
A regisztráláskor, (most néztem meg) ahogy wesker24 fórumtársunk is utalt rá, telefonszámmal és bankszámlaszámmal ellenõrizteted magad - ezeket megadod, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt, követed a lépéseket, és attól a pillanattól kezdve vaterás vagy, ingyenesen vásárolhatsz, értékelheted az eladóidat.

Nekem eddig 8/8 tranzakcióm volt, semmit sem kellett fizetnem, pluszban.

wesker24
Igen a cuccon kivül és a PK-n kivül mást akkor nem kell fizetned !
wesker24
Ha csak vásárolni akkor akarsz akkor szinte nem fog jönni semmi se !

Nyugodtan azt vehetsz amit csak akarsz !
bakkerman
én csak venni akarok,akkor nekem a cuccokon,meg esetleg a postán kívül nem kell perkálnom,ugye? kinéztem pár övet 10k értékben,és ténylegesen csak annyit szeretnék fizetni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom mit választottam anno, a lényeg, hogy nekem az égvilágon semmi SMS, meg csekk, meg ilyesmi: többször vásároltam Vaterán.

wesker24
Az az ellenörzött felhasználó amikor csak vásárolni tud ilyenkor kap egy sms-t egy biztonsági kóddal azt beirja és máris tud vásárolni a vaterán !
wesker24
Nekem is keményen küldték ki a 3000 Ft-os csekket amikor eladtam a hardver cuccaimat azért lett 3 ezer mert eladtama régi 8800 GTS Vga karimat és arra nem kevés jutalékot számoltak fel mivel az üzlet sikeres volt !