Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Darabonként is eladja:

"Állapot: újszerû
Eladósorba kerültek a képeken szereplõ játékok. Ha érdekel valamelyik, kérlek jelezd, és felteszem külön aukcióba."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
legkisebb ajánlható 100k...hát,nem sok jóra számíthat a csávó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Zárt aukció - így csak engedélyezés után vehet részt bárki is rajta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ami lemaradt:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/elado_pc_jatek_gyujtemeny_1443937659.html
valaki megunta a játékot
Tinman
Hála a magyarítások portál kiváló tagjainak, ez az állítás nem is annyira nyugszik stabil alapokon...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor igen sok klasszikust megvontál magadtól,elég fura,fõleg,hogy a magyar nyelvû játékok száma rohamosan csökken.
grebber
Nem tudom van egy fura érzésem ,hogy a real fiaskó után lehet leverkusen is szopatós lesz!Bár lehet hogy simán behuzza.

Next PC upgrade: 2022

mooo
Nem igazán tudok angolul,így nem tudok írni a fórumba se(többek között ezért játszom és veszek kizárólag olyan játékokat,amihez választható a magyar nyelv.
grebber
Én már végigvittem nekem nagyon tettszett fõleg a cucok kombinálhatósága végett!Nekem nem azért kell hogy játsszak vele.
Dísznek jó lesz ha megunom eladom 5ezerér!<#nevetes1>

balee4
Valahogy nem vágyom rá. 😊 Játszottam a játékkal, de nem igazán nyûgözött le.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tototto
és akkor milyen nyelvek vannak ott a nyelv résznél?
esetleg kérdezd meg a fórumban, hogy lehet elõcsalni a nyelveket, mert ha nem lehet akkor meg töröljék az adatlapról a hiányzó nyelveket, pls anno FEARnél ez megtörtént mert ott is kint volt minden féle nyelv aztán kiderült csak angol választható 😊

mooo
Ezeket néztem meg elsõnek és csak azután írtam ide miután láttam,hogy nem lehet átállítani egyik módszerrel sem.
tototto
illetve vannak játékok amik akkor lesznek pl magyarok ha a steam nyelve magyarra van állítva, de 90%ban valóban a nyelv fülön kell kiválasztani a kívánt nyelvet

Daell Drow
A jatek listban a jatek neven jobb gomb/tulajdonsagok. Es ott az utolso ful a nyelvnel is at lehet allitani magyarra, mar ha van. Ha ot sincs akkor nicns magyar benne.
mooo
Megvettem steamen a Tiberium Wars-t és az adatlapjára oda volt írva,hogy tartalmazza a magyar nyelvet.De nincs benne és a Morpheus féle magyarítást is hiába rakom fel,azzal se lesz magyar.Picit átba**va érzem magam...
Totti5
Kontrollerrel nem volt vele gondom, inkább csak pár bug idegesített. A játék pedig minden Alone, horror ( igaz ez annyira nem horror ), sötétbe mászka, akció, kaland játékosnak KÖTELEZÕ! Jó lenne folytatás...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEOreg3
az irányítása a határ sz*r és a mocsok f*s között van valahol félúton

a többi része viszont jó

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nekem sincs, de én gondolkozom rajta hogy talán kéne 😄
valaki gyõzzön meg a játékról, mert legtöbb helyen lehúzták

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Én se játszottam, szóval felezünk....<#nevetes1>

Remélem megelégszel egy fél semmivel...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
A nyeremenyéd a nagy .... semmi ! xD
Gurren
én még csak nem is játszottam AiTD-al soha. mit nyertem?

wesker24
Jah ha egyazon banknál vagytok akkor azonnal megkapja de ha különbözö banknál vagytok akkor 1-2 nap !
Nekem sincs!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Jelentkezni fog - vagyunk egy páran, akik tanúsíthatjuk, hogy tényleg korrekt eladó.

w77d
ha ugyanaz az eladó bankja, mint ahol te befizeted, akkor azonnal megkapja. Ha más, akkor 1-2 munkanap.

grebber
Ja ezt nem tudtam hogy ilyen lassúak a bankok 😞

wantonly
Én a teszveszen vagyok, de majdnem ugyan az. Addig nem szoktam utalni, amíg nem kaptam levelet, vagy választ a levelemre. Tehát ha az illetõ nem jelentkezik, akkor semmissé válik az aukció.

Fontos elolvasni az illetõ értékelését, hogy mennyire megbízható! De nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, elvileg 1 hete van arra, hogy jelentkezzen. Nekem általában másnap már szoktak, de nem mindenki van gyakran gép elõtt.
wesker24
Nyugi nem kell aggodni utalástól számitva 1-2 nap mig megkapja a pénzt utána feladja postán ami szintén 1-2 nap és már nálad is van a cucc !
w77d
nyugi, teljesen korrekt az eladó!

grebber
Elutaltam a pénzt és kértem ha megjött hozzá jelezze vissza.De még semmi 😞 Csak nem ver át! Amilyen szerencsétlen vagyok mostanában már bármi megtörténhet!

w77d
kitagadunk vazze XXXD

IMYke2.0.0.0
Nem akarsz klubtag lenni(?) <#ravasz1>

balee4
Nekem nincs és nem is kell. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nyes>

grebber
Jól csinálta!Anno 4.99 Font volt nem tudom mennyi volt az akkori font árfolyamat de biztos hogy 1900 alatt szerezte.Most meg tovább adja párszáz FT haszonnal!

w77d
azé milyen poén, hogy itt gyakorlatilag mindenkienk megvan az AtTD Limited és mindenki gyakorlatilag ugyanattól az eladótól vette 😄

grebber
Na elvileg akkor ha minden jól megy jövõhéten már meg is jön az Alone in The Dark Limited game!

artschi
bakker, kapásból Emma Watsonnak olvastam az író nevét <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Általában Neked kell írni neki - a profi eladók persze ezt gyorsan megoldják, volt úgy, hogy leütöttem, megnyertem az aukciót, és fél órán belül ott volt a mail a fiókomban, egy óra múlva már lebonyolítottuk a név-számlaszám-átutalás kombinációt, és 2 nap múlva mehettem a postára a csomagért.

grebber
Ez a vatera hogy mûködik?Alon in de Dark-ot megvettem elvileg.De most mi van várni kell míg felveszi velem a kapcsolatot a srác?

IMYke2.0.0.0
<#taps><#wave><#law> de legközelebb thumbnail-es módszerben linkelj ekkora (4,3 MB!) méretû képet!

Amúgy meg, mesélj, hogy megy a 3 monitor, és a 3D?

IMYke2.0.0.0
Látom, Te is hímes tojásként bánsz a könyveiddel, akárcsak én. 😊

Rage47
milyen egered van?
huh.mondom meglesem ezt a Bulletstorm-ot,5 perc elég volt belõle😊)))
Látnád a fényképezõgép mögötti falat 😄
Szét van ütve a szoba hónapok óta, megnagyobbítás miatt, csak épp idõ híján leállt a szobaújítás 😄

w77d
milyen esztétikus utóvakolások vannak a falon XXXD

TNFS SE, II SE, MW Black Edition, NFS V-Rally, NFS V-Rally 2 és MCO az USA-ból rendeltek, mert itthon nem lehetett õket kapni, csak a sima elsõ és második részt, sima MW-ét és sima NFS aposztróf nélküli V-Rally részeket, MCO-ót meg egyáltalán sosem.

w77d
szééép