Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én így így voltam vele,azóta ami kintrõl olcsóbb onnan rendelem olcsóbban hozzák ki mint pestrõl!
Nem mellesleg olyan akciók vannak hogy eszméletlen!

Next PC upgrade: 2022

TheGrinder
Ezeket a külföldi oldalakat hanyagolom. Elhiszem, hogy megbízható, meg minden, de inkább nem. Ha lemenne az ára 4k-ra nyárig, akkor azt a pár hónapot úgyis kibírnom, most érettségi meg minden szal annyira nem is érek rá.

grebber
Zavviról most is 4500FT házhoz szállítással!

TheGrinder
Lehetséges-e, hogy a Battlefield: Bad Company 2 nyáron lefog menni 4kFt körüli árra? A CDGalaxis-ban aki megveszi a Crysis 2-t, az kap ingyért egy bfbc2-t is mellé, pedig mind a 2 játék külön-külön 9k forint áron kapható. Remélem ez egy jel az árcsökkenésre és akkor beruházok rá.

Ejj, de megvenném ezt a jó kis Spellforce Universe-t a Steamen, ha nem jönne ez a baromi nagy játék dömping... most minden fillér kelleni fog!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Hehe ez nálam is megvan, azzal a különbséggel, hogy én a hülyébbik kategóriába tartozom: kibontom a játékot azon nyomban, hogy megvettem. (Kibontatlanul nem érzem magaménak 😉) Megnézem mi minden van benne, stb., aztán irány a polc, ahol életük hátralévõ részét töltik ... sajnos többnyire érintetlenül. (persze ez köszönhetõ annak, hogy mikor beszerzem a játékokat, akkor már bõven eljárt felettük az idõ)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nálam csak 6!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
ugyanaz... 14 bontatlan cím van a polcomon 😞(((

pointer4
Ez mennyire így van 😄 (velem)
Ismerõsökkel kell játszani!

Tinman
Szvsz multiban mind a kettõ remek játék... nekem pusztán ebben az esetben az árral van bajom.

Legközelebb szólj, ha kell Steam-rõl "akciós" játék, szívesen segítek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Látom nincs egyetértés. 😊

Én azért remélem, hogy jó döntés volt.

Azért vettem a dobozos verziót, mert steamen nem tudok vásárolni sajnos, másrészt pedig a digitális vásárlás nekem annyira nem jön be, jobban szeretem azt amit kézbe lehet fogni, hogy tessék itt van, ezt vettem.
IMYke2.0.0.0
Sem a Bal Négy Halott, sem az ugyanolyan IQ-halott CoD-sorozat nem éri meg a pénzét: nekem, szerintem, az én véleményem, így érzem, így hiszem, ezt sugallja az eszem, és...
...ha gépemen net is ezt állítanám. No offense!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
Tökéletes döntés!!!

bakkerman
cod multi= jobbnál jobb játékmódok,izgalmas,szinte megunhatatlan,több hónapra leköti az embert. persze csak eredeti szervereken,magyar szerver felejtõ,anyázás,és cheat miatt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tinman
Kissé drága volt :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
L4D=coop, a versus-t meg kell hagyni a vérpistikéknek.

TheGrinder
Hát max ha lesz valamilyen klánja, mert ha csak felcsatlakozol egy szerverre, akkor egy kalap szart sem ér. Ha nyerésre álltok, akkor 90% ban lelépnek az emberek versusban, be kellene vezetni valamilyen büntetést, ha kilépsz. Én most feltettem újra de 2-3óra és uninstall, de abból a játékidõbõl kb. 1óra ameddig találtam egy normális versust, vagy pingel a szerver, vagy lelépnek az emberek, vagy az idióták a játszma felénél újraszavazzák a versust. Dobozosan fõleg nem érte meg azt a 4-5k forintot. Én úgy vagyok vele, hogy azt a 3.5€ -ót sem érte meg a leárazásnál, csak felesleges pénzkidobás.

wesker24
Jó döntés volt inkább L4D2 mint Cod Grat !
Gurren
pedig tökéletesen döntött

TheGrinder
Nagyon nem jó döntés. 😞

wantonly
Egy darabig dilemmáztam a COD: Modern Warfare és a L4D2 között, végül döntöttem:

grebber
Az tuti vevõs!

lolSL
ha rendesek lennének azt mondanák hogy várj a BF3-ra <#hehe>

grebber
Na iponnál azért rendesek felhívtak a Cry2+bc2 akció miatt nem akarok-e arra váltani.Jó nekem a limited is!Havernak nem kell a bc2.

Tinman
Nem biztos, errõl már volt szó... a Fallout New Vegas CE, sem egy könnyû darab mégis gond nélkül megküldték.

Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Ha már a furcsa aukciókról volt szó:

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/dragon_age_origins_ultimate_edition_pc_1442036275.html

A srác mindenféle köntörfalazás nélkül írja le, hogy csak az aukció végeztével rendeli meg külföldrõl. Azért ez se egyszerû... (és akkor még finom voltam)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

jAsOn VoOrHeEs
Na fasza, ezt meg csak most olvasom az adatlapon:

"Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses. We apologise for any inconvenience. All prices include UK VAT and delivery."

Szóval akkor felejtõs...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Bioshock 2 CE Zavvi-n 17,85 font a Mega Monday keretein belül. (~5712 HUF - postaköltséget pedig nem számolnak fel február végéig)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

balee4
Annyiért még ok, de a figura magában nem ér többet 5k-nál.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
ugyanígy vaterán, de szerintem a srác kintrõl rendelte be 😄

bakkerman
gondolom itthon vetted...😊)

w77d
bammeg ennyire lement az ára? én megjelenéskor vettem és akkor ennek a többszöröse volt...

Tinman
Azért nincs áron alul, mert Zavvi-n egy idõben 7k körül volt, még így is keres rajta az illetõ.

Tinman
15k-ért adtam el a perfekt állapotú F3 CE-met, olcsóbban semmi képen nem adtam volna, fõleg, hogy úgy nézett ki mint egy új és a sima F3 helyett a GOTY volt benne.

w77d
pedig akár többet is érhet. Nekem is megvan ez a díszdobozos meg a kiegészítõ is, multkor úgy volt hogy eladom, már el is kezdtem csomagolni, de egyszerûen nem volt szívem megválni tõle 😄

én is már vagy 1 hete, de 4ezret sokallok érte 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

w77d
a Bio 2 CE nagyon áron alul van ennyiért!!

balee4
Hát elég megviselt állapotban van, illetve, ha jól látom a papírtok is hiányzik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Azon a Doom 3-on nagyon gondolkodom.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Planescape Torment (White Label kiadás) - 3.500 Ft
Quake 4 - 3.000 Ft
Warhammer: Dawn of War Anthology - 3 in 1 (Dawn of War + Dark Crusade + Winter Assault)- 3.500 Ft
Warhammer: Mark of Chaos - 3.000 Ft
Prince of Persia (2008) + exkluzív tartalom - ingyen posta, 3.200 Ft
F.E.A.R 'Trilógia' (díszdoboz) - a trilógia, mint tudjuk, túlzás, mert: F.E.A.R. (1. rész) + F.E.A.R.: Extraction Point (kiegészítõ) + F.E.A.R.: Perseus Mandate (önállóan futtatható kiegészítõ) - 3.200 Ft
F.E.A.R. Platinum Collection - mint az elõbbi, pepitában, díszdoboz nélkül - 3.000 Ft

+ 1: PC játék pakk
- GTA: Vice City (elsõ kiadás)
- Driver (1) (Cool Games kiadás)
- Prince of Persia : The Sands of Time (Ubisoft Exclusive, sárga kiadás)
- Prince of Persia : Warrior Within (Ubisoft Exclusive, sárga kiadás)
- Dungeon Siege II (elsõ kiadás)
- FlatOut 2 (EVM kiadás)
- Commandos: Beyon The Call of Duty (EVM kiadás)
- F.E.A.R.: Extraction Point (elsõ kiadás)
Együtt: 3.000 Ft

IMYke2.0.0.0
Én is olvastam - leesett az állam, nekem is.

IMYke2.0.0.0
The Last Remnant - bontatlan - fix 4.500 Ft
DOOM 3 - díszdobozos - fix 4.000 Ft
Tomb Raider III Premier Collection (azaz a III. rész + a 'The Last Artefact' kiegészítõ) és emellé adja ajándékba az 1. rész EVM-es kiadását - fix 3.990 Ft

balee4
Bazmeg Fallout 3 figurát 12k-ért akarja külön odaadni. Kicsit el van szállva a csávó.

Ez nem az elsõ kiadás! Az elsõ kiadás az papírtokos volt, és vastag DVD tok volt hozzá (én tudom mert nekem elsõ kiadásos van meg). Nem pedig egy normál vastagságú DVD tok, papír tok nélkül.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

bakkerman
dragon age-nek érdekes ára van...zavvin az ultimate editiont 18€-ért árulják,és ugye abban ami a játékot illeti minden benne van! lehet nincsenek benne térképek,meg egyéb szarságok,meg nincs fém dobozban,de sokkal jobban megéri az!

IMYke2.0.0.0

Elég olcsón adja szerintem:

Elsõ kiadású Witcher

Egy ezresért...