Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mellesleg olyan akciók vannak hogy eszméletlen!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Legközelebb szólj, ha kell Steam-rõl "akciós" játék, szívesen segítek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én azért remélem, hogy jó döntés volt.
Azért vettem a dobozos verziót, mert steamen nem tudok vásárolni sajnos, másrészt pedig a digitális vásárlás nekem annyira nem jön be, jobban szeretem azt amit kézbe lehet fogni, hogy tessék itt van, ezt vettem.
...ha gépemen net is ezt állítanám. No offense!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/dragon_age_origins_ultimate_edition_pc_1442036275.html
A srác mindenféle köntörfalazás nélkül írja le, hogy csak az aukció végeztével rendeli meg külföldrõl. Azért ez se egyszerû... (és akkor még finom voltam)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses. We apologise for any inconvenience. All prices include UK VAT and delivery."
Szóval akkor felejtõs...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gothic Universe (Gothic (1) + Gothic 2 GOLD /alap + kieg/ + Gothic 3 - 3.000 Ft
F.E.A.R 2: Project Origin (bontatlan) - 2.990 Ft
Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010) (bontatlan) - ingyen posta, 2.600 Ft
Enemy Territory: Quake Wars - Collector's Edition - 2.600 Ft-on áll
Warhammer: Mark of Chaos - Battle March (bontatlan) - 2.500 Ft
Dead Space (1) (bontatlan) - 2.600 Ft
Dead Space (1) - 2.500 Ft
Tomb Raider-téma:
Tomb Raider (1): Unfinished Business - Premier Collection - 3.000 Ft
Tomb Raider II: Golden Mask - Premier Collection + doboz - 3.000 Ft
Tomb Raider III: The Lost Artefact - Premier Collection - 3.000 Ft
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Quake 4 - 3.000 Ft
Warhammer: Dawn of War Anthology - 3 in 1 (Dawn of War + Dark Crusade + Winter Assault)- 3.500 Ft
Warhammer: Mark of Chaos - 3.000 Ft
Prince of Persia (2008) + exkluzív tartalom - ingyen posta, 3.200 Ft
F.E.A.R 'Trilógia' (díszdoboz) - a trilógia, mint tudjuk, túlzás, mert: F.E.A.R. (1. rész) + F.E.A.R.: Extraction Point (kiegészítõ) + F.E.A.R.: Perseus Mandate (önállóan futtatható kiegészítõ) - 3.200 Ft
F.E.A.R. Platinum Collection - mint az elõbbi, pepitában, díszdoboz nélkül - 3.000 Ft
+ 1: PC játék pakk
- GTA: Vice City (elsõ kiadás)
- Driver (1) (Cool Games kiadás)
- Prince of Persia : The Sands of Time (Ubisoft Exclusive, sárga kiadás)
- Prince of Persia : Warrior Within (Ubisoft Exclusive, sárga kiadás)
- Dungeon Siege II (elsõ kiadás)
- FlatOut 2 (EVM kiadás)
- Commandos: Beyon The Call of Duty (EVM kiadás)
- F.E.A.R.: Extraction Point (elsõ kiadás)
Együtt: 3.000 Ft
DOOM 3 - díszdobozos - fix 4.000 Ft
Tomb Raider III Premier Collection (azaz a III. rész + a 'The Last Artefact' kiegészítõ) és emellé adja ajándékba az 1. rész EVM-es kiadását - fix 3.990 Ft
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Fallout 3 - Collector's Edition - 20.000 Ft
Dragon Age Origins - Collector's Edition - 18.000 Ft
Tom Clancy's Splinter Cell - Collector's Edition - 10.000 Ft
Bioshock 2 - Collector's Edition - 9.500 Ft
Darksiders: Hell Book Edition - 9.000 Ft
The Witcher - Collector's Edition - 7.000 Ft