Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként néha félelmetes, hogy egy Pes2011-be vagy egy nba 2k11-be mennyi játékidõt tudok beletenni... félelmetes komolyan mondom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én csak 1st steelbook kiadást!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bakkerman
fifa 11 pc-n is álom,tökéletes graf,hardverbarát optimalizáltság,jó,realisztikus irányítás,izgalmak meccsek,tökéletes kikapcsolódás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kongy
Naja de én a PC-S verzióra gondoltam ! Az teljesen más volt! (mármint a fifa 10, a 11 állítólag már x360 port, de a 10 elvileg ps2)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

wantonly
Az sem volt semmi amit az intersparban láttam, 5999Ft-os Modern Warfare behányva egy nagy "akciós játékok" ládába, szétszakadt csomagolás, a dvd-tok félig kinyílva, eltörve és, hogy valami azért összetartsa befõttesgumikat tettek rá. Nem látszott, de szerintem dvd sem volt benne.

Persze nekem eszem ágában sincs ilyen helyen vásárolni, meg úgy kell annak aki ilyet megvesz, csak ilyen is van. 😄
Carlos
1994:

<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ha hidegen hagy akkor már meg is van a probléma forrása... én is szarnak tartok mondjuk egy strandröplabda játékot mert szarok rá magasról...

Totti5
2005

2010

A fizikûról nem is beszélve nomeg az animációkról amik majdnem teljes élethûek már.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
na, itt kezdõdik a probléma, h eleve a foci hidegen hagy teljesen. Lehet h attól még jó játék, csak nekem nem az, mivel nem érdekel. Bár utoljára a FIFA 10-zel játszottam, és az nagyon ratyi volt, a grafika, hát kb 5 éves színvonal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

w77d
nekem pl kimondottan tetszik a fifa 11. Lehet hogy azért, emrt az életben is focibuzi vagyok, de egyszerûen bejön. Jó a hangulat, kontrollerrel kurva jó a játékmenet, szép grafika, nem kell ennél több..

Totti5
Igen szar a Fifa pár szempontból, vagyis inkább abba a gödörbe estek hogy annyi tartalommal, ujdonsággal és lehetõséggel töltik meg évrõl évre, ami már több esetben is hibákat generál sajnos. Aki szarozza annak halvány lila fingja sincs mi az a Fifa, mit tud, mit ad. Azt meg ne mondja senki hogy olyan játékkal amivbel 100 órákat játszik az nem ér meg 10 ezret évente egyszer. De warezolja le aztán szopjon vele, ha úgy jó neki...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jól megszívtam ezzel a Stalker call of prypat -tal

Elõször is olvasom a kézikönyvében hogy a játékot deaktíválni kell, mert különben csak 1-2 szer lehet aktiválni utána. De arról egy szó sincs hogy hogyan kell deaktiválni.

Inditásnál meg bejön securoom vagy starforces ablak, és nem indul el a játék, hanem valami kódot kér, beírom a serialt / a kézikönyv szerint viszont multiplayer key/,de nem fogadja el.
Leszedtem a securoom removal toolt, de már egy fél órája nem csinál semmit, csak tölt valamit. Jó hogy kiadtam érte 6ezret,

Kongy
Ez azért jól jönne nekem is. 😛 Megdobna vki egy Bulletstrom LIVE kulccsal, nem utasítanám vissza. <#buck>

Amúgy meg w77d, minek veszel ilyen szarokat mint a fifa 11? nálam annyit sem érdemel h letöltsem.

Carlos
Ehhhh...
Én ha egyszer szívok valamivel, akkor onnan nem nagyon rendelek megint!

Þór vígi þessi rúnar

w77d
tudod az ember bizakodik emg én is etettem amgam ezzel, hogy biztos most csak véletlen emg biztos csak most néztek el valamit. Az 576-nál konrétan lopják a kulcsokat ez van. amúgy nem nagy kunszt egy játékot visszafóliázni, ismerek egy helyet Veszprémben ahol konkrétan ezt csinálja egy játékbolt. Ismerõsök kivihetik a játékot negyedáron, majd amikor visszahozzák emgy rá a gyárinak kinézõ fólia..

Carlos
én az elsõ vagy max a második után mondtam volna, hogy soha többé...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
576-nál eddig én 8-szor kaptam felbontott játékot, ebbõl 3 ban nem volt CD kulcs, egy esetben pedig a CD kulcs már regisztrálva volt (fifa 11-nél). Bementem személyesen ordítottam egy sort, visszakaptam a pénzem és fogadlamat tettem, hogy 576-ból én már soha!!

Carlos
Nekem sincs bajom velül. Mondjuk 576-al sem. Eddig sehol sem volt gondom. Max néha egy kicsit parasztok az eladók.

Þór vígi þessi rúnar

Jakuza001
Sose durvult el a galaxis, ez max egy kifejezetten egyedi tortenet.
Mar pedig extrem esetek barhol elofudulhatnak de a galaxisnal se lehet ez a szam maximum 0.000001%

én igen,de biztos,hogy nem kell.nincs rá keret.Hidd el akinek nagyon kell az biztos,hogy meg fogja tudni venni.Ha megjelenés elsõ 3 napján lesz pénzed akkor szerintem esélyes hozzájutni.
Kongy
Ti elõrendeltétek Galaxisnál?

w77d
én eddig vagy 50-szer rendeltem tõlük és mindegyik alkalommal minden a legnagyobb rendben volt, a csomagok épek voltak, mivel a csomagolás rendben volt. Bármelyik cégnél elõfordulhat az általad leírt eset, pont nemrég például sokan itt valamelyik külföldi cégre panaszkodtak. Persze tudom enked kellemetlen volt, de azért az túlzás hogy most ezért leírod õket! Nálam 50-bõl 50 hibátlan rendelés volt, míg az 576-nál ez a szá kb 20-ból 11... na õket leírtam. sérült csomagok, felbontott játékok, hiányzó serialok... a Galaxishoz hasonlítani nem lehet õket pl.

Carlos
fincsi...kezd elkurvulni a galaxis.

Þór vígi þessi rúnar

meg én sem,az új hobbim viszi a pénzt,idén kevés játékot fogok venni és a meglévõkbõl is eldaok párat....
Tinman
Pl. én.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Olyan szép mindig az idilli hozzászólásokat olvasni, hogy kénytelen vagyok az érem másik oldaláról is immáron rendszeresen beszélni.

CD Galaxis Fallout 3 CE, 2008 november.

Elõrendeltem. A szokásos értesítés után megerõsítettem a rendelésem, majd vártam. 1.5 hétig nem történt semmi, ekkor felhívtam õket, hogy mégis mi tart eddig. Közölték, hogy rendszerhiba lehet, sajnos már nincs. Meséltem nekik arról, hogy létezik fogyasztóvédelem is kis hazánkban és vagy 10 éve vagyok törzsvásárlójuk, elég érdekes, hogy pont én maradt ki a szórásból, aki havonta ott hagy náluk min. 10.000 Ft-ot. A fogyasztóvédelem emlegetést követõen 5 percen belül hívtak, hogy mégis csak van egy példány. Örültem... míg meg nem kaptam -.-

Futárral kaptam meg, akkor még nem volt pikk-pakk megoldás. Sajnos a doboz alját nem figyeltem, meg volt nyomva.
Kibontva majdnem elsírtam magam a megnyomódott CE-n. Lefényképeztem és írtam nekik. Közölték, hogy:

a, Kellemetlen, reklamáljak a futárnak.
b, Amúgy sincs több.
c, Amúgy sem cserélnék.
d, Rendeltem volna meg idõben!!! <--- Bmeg!

Ennyi.

Bocsi, hogy rápiszkítottam az igazsággal az idill tetejére.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
Ezt eddig is tudtam. 😊 Elõjegyzésnél elsõk között voltam am. 😄 Még augusztusban elõrendeltem mikor úgy nézett ki h novemberben jön. 😄

Kiváncsi vok mikor küldik ki a maileket, gondolom 15-e után, amivel csak az a gond h délután 2-tõl tudom csak visszaigazolni. :S Addig meg mindenki megrendeli elõttem. Bár, lehet a Galaxisban vannak olyan humánusak hogy délután küldik ki a maileket, tekintve a fiatalságot, akik téll csak akk érnek rá.

Daell Drow
Tuti lesz olyan nameg:
"A gyûjtõi kiadást csak a Codex Edition-t elõjegyzõink között, a készletek erejéig tudjuk kiszolgálni. (Tehát, a tényleges, konkrét, márciusi megrendelések érkezési sorrendje számít, nem az elõjegyzések leadásának ideje).

A gyûjtõi kiadást elõre kifizetni, soron kívül elõre félrerakatni vagy egyéb módon más elõjegyzõvel szemben elõnyre szert tenni nincsen lehetõség."

Lehetsz az utolso is az elojegyzesnel, de ha ertesitesnel elsore reagalsz akkor tuti meg kapod.
Kongy
Már csak az a lényeg h még jusson. 😊 Azért sztem nem kapkodják el... remélem. De sztem tuti lesz olyan, aki elõrendelte, de végül nem veszi meg.

balee4
Elkezdtem, tényleg nagyon jó. Megérte megvenni. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
én is pont elõzõ héten kérdeztem meg ezt pár várható rendelés kapcsán aztán emgnyugtattak, hogy kemény dobozba rakják, sõt ha valami törékenyebb extrát is tartalmaz a csomag, akkor a kemény kartondobozt még bélelik is amennyiben túl levegõsre sikerül..

Kongy
Az faja lesz. Kösz a gyors választ!<#taps>

w77d
igen, rendes nagy megerõsített kartondobozba raknak mindent

Kongy
Amúgy én elõrendeltem az AC Brotherhood Codex Editiont CD Galaxistól és lenne pár kérdésem, tapasztalt vásárlóktól, szóval:

Azt írják már a megjelenés elõtt meg lehet majd rendelni. Sztetek ez most kb mit jelent? Márc. 17-16? (18 a megjelenés)

A másik kérdésem az lenne h milyen dobozban szállítják az ilyen nagyobb csomagokat? Mert eddig csak sima kiadásokat rendeltem onnan, gondolom ezt is beleteszik vmi nagyobb dobozba, nem?

Kongy
Nagy sztorit én nem véltem felfedezni, ahhoz ott a könyv... Igazából a cél a mutánsok visszaszorítása az egész játék folyamán... Amikor a Chaptereknél mesél Artyom akkor is ilyen egyszerû dolgokról beszél, h pl és megint különváltunk, és szembe kellett néznem a félelmeimmel....stb.

w77d
azért a helyszínek egytõl eggyig fellelhetõek benne

w77d
van szó benne különleges erõkrõl, de nem olyan szinten, mint a játékban (mondjuk ott is csak 2 ufós rész volt igazából, ráadásul rövidek). Ez nem az ufókról szól, ahogy a játék sem arról szólt. Ez emberi döntésekrõl és a lepusztult világról szól. Amúgy gyerekek a könyvben a könyvtáros rész az nagyon odavág, 300%-al több és jobb, mint a játékban...

benőmenő
Meg persze kevesebb a hent. Már a 8. fejezet közepe táján járok (20 fejezetes a könyv), de Artyom még nem nagyon lõtt le senkit és semmit.
Amúgy elkezdtem a könyvvel párhuzamosan játszani még 1x a játékot és még annyi köze sincs a könyvhöz, mint a harry potter filmeknek/játékoknak a könyveikhez. Még a fegyverek sem stimmelnek és mintha csak a karakterek nevei meg a metro egyeznének meg. Amúgy jó könyv én péntek du. óta jutottam el a kb. 160. oldalig, ami nálam már elég gyors.
grebber
Sajna angol tudás híján halvány elképzelésem sincs mirõl szólt a metro game 😞
Földönkívülieket sem értettem mit akarnak semmit nem értettem belõle.De ettõl függetlenül jó volt!

Ha esetleg valaki összefoglalná azt megköszönném!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Crysis 2-ben csalódni fogsz, szal én azt mondanám h a BFBC2 mellé kapsz egy Crysis 2-t. 😛

Carlos
Felraktam a moly-ra a kívánságlistára, hátha nézi valaki aki megvenné nekem névnapra vagy ilyesmi... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Kongy
A játékban én azon röhögtem h a kiskölök h örült neki h látta a Napot h õ mekkora hõs xDDD

grebber
De ufok is vannak benne,mert megvenném?(Witcherel együtt majd)

w77d
jóval több, mint a játék. Felfedezhetõek benne a helyszínek, sõt még történeti szálak is, csak mindenre jobban kitér, jobban körüljárja, meg természetesen a könyvben jóval nagyobb a sztori...

grebber
Van valami köze a játékhoz? Mármint a könyvbe is vannak földönkívüliek.

w77d
akkor kezd el a Metrot mert én már a közepe felé tartok és iszonyatosan ott van...

balee4
Mai szerzemények. Fallout New Vegas-t cseréltem egy számomra értéktelen PSP-s game-re.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Látom szinte mindenhol adják az elõrendelõknek a Crysis mellé a BFBC2-t, így lehet elõrendelem és nem csak besétálok majd érte a boltba. Azért mégse mindegy, hogy 2 játékot kapok 1 áráért az egyikrõl ugyebár tudom ,hogy nagyon jó a másikról meg nagyon remélem, hogy az 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TheGrinder
Én évente 2-3 játéktól nem veszek többet, pl tavaly 3 játékot vettem és mindet steamen. Összesen 3 dobozos játékom van, de az pont elég, nem is kell több. A BF:BC2 és a CoD:MW szeretném még beszerezni.

Tinman
Ja, durva megbízhatók... 1.5 hete várok a pénzemre -.-