Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Persze nekem eszem ágában sincs ilyen helyen vásárolni, meg úgy kell annak aki ilyet megvesz, csak ilyen is van. 😄
2010
A fizikûról nem is beszélve nomeg az animációkról amik majdnem teljes élethûek már.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elõször is olvasom a kézikönyvében hogy a játékot deaktíválni kell, mert különben csak 1-2 szer lehet aktiválni utána. De arról egy szó sincs hogy hogyan kell deaktiválni.
Inditásnál meg bejön securoom vagy starforces ablak, és nem indul el a játék, hanem valami kódot kér, beírom a serialt / a kézikönyv szerint viszont multiplayer key/,de nem fogadja el.
Leszedtem a securoom removal toolt, de már egy fél órája nem csinál semmit, csak tölt valamit. Jó hogy kiadtam érte 6ezret,
Amúgy meg w77d, minek veszel ilyen szarokat mint a fifa 11? nálam annyit sem érdemel h letöltsem.
Én ha egyszer szívok valamivel, akkor onnan nem nagyon rendelek megint!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Mar pedig extrem esetek barhol elofudulhatnak de a galaxisnal se lehet ez a szam maximum 0.000001%
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
CD Galaxis Fallout 3 CE, 2008 november.
Elõrendeltem. A szokásos értesítés után megerõsítettem a rendelésem, majd vártam. 1.5 hétig nem történt semmi, ekkor felhívtam õket, hogy mégis mi tart eddig. Közölték, hogy rendszerhiba lehet, sajnos már nincs. Meséltem nekik arról, hogy létezik fogyasztóvédelem is kis hazánkban és vagy 10 éve vagyok törzsvásárlójuk, elég érdekes, hogy pont én maradt ki a szórásból, aki havonta ott hagy náluk min. 10.000 Ft-ot. A fogyasztóvédelem emlegetést követõen 5 percen belül hívtak, hogy mégis csak van egy példány. Örültem... míg meg nem kaptam -.-
Futárral kaptam meg, akkor még nem volt pikk-pakk megoldás. Sajnos a doboz alját nem figyeltem, meg volt nyomva.
Kibontva majdnem elsírtam magam a megnyomódott CE-n. Lefényképeztem és írtam nekik. Közölték, hogy:
a, Kellemetlen, reklamáljak a futárnak.
b, Amúgy sincs több.
c, Amúgy sem cserélnék.
d, Rendeltem volna meg idõben!!! <--- Bmeg!
Ennyi.
Bocsi, hogy rápiszkítottam az igazsággal az idill tetejére.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kiváncsi vok mikor küldik ki a maileket, gondolom 15-e után, amivel csak az a gond h délután 2-tõl tudom csak visszaigazolni. :S Addig meg mindenki megrendeli elõttem. Bár, lehet a Galaxisban vannak olyan humánusak hogy délután küldik ki a maileket, tekintve a fiatalságot, akik téll csak akk érnek rá.
"A gyûjtõi kiadást csak a Codex Edition-t elõjegyzõink között, a készletek erejéig tudjuk kiszolgálni. (Tehát, a tényleges, konkrét, márciusi megrendelések érkezési sorrendje számít, nem az elõjegyzések leadásának ideje).
A gyûjtõi kiadást elõre kifizetni, soron kívül elõre félrerakatni vagy egyéb módon más elõjegyzõvel szemben elõnyre szert tenni nincsen lehetõség."
Lehetsz az utolso is az elojegyzesnel, de ha ertesitesnel elsore reagalsz akkor tuti meg kapod.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azt írják már a megjelenés elõtt meg lehet majd rendelni. Sztetek ez most kb mit jelent? Márc. 17-16? (18 a megjelenés)
A másik kérdésem az lenne h milyen dobozban szállítják az ilyen nagyobb csomagokat? Mert eddig csak sima kiadásokat rendeltem onnan, gondolom ezt is beleteszik vmi nagyobb dobozba, nem?
Amúgy elkezdtem a könyvvel párhuzamosan játszani még 1x a játékot és még annyi köze sincs a könyvhöz, mint a harry potter filmeknek/játékoknak a könyveikhez. Még a fegyverek sem stimmelnek és mintha csak a karakterek nevei meg a metro egyeznének meg. Amúgy jó könyv én péntek du. óta jutottam el a kb. 160. oldalig, ami nálam már elég gyors.
Földönkívülieket sem értettem mit akarnak semmit nem értettem belõle.De ettõl függetlenül jó volt!
Ha esetleg valaki összefoglalná azt megköszönném!
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!