Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Most olvasom elfogyott a bc2, szal ott mar csak e nelkul kapod a c2-t. En is most gondolkodok a rendelesen, de asszem inkabb meg veszem kulon shep-tol a bc2-t. C2-t meg majd valamikor jooccon.
arty
ha nem lenne bfbc2m, szvsz én is megvettem volna

Forza.

kill3r21
azért akárki akármit mond, ilyen lesz a cry2 amolyan, de ipontol 8500ft bfbc2vel együtt szerintem kihagyhatatlan 😊
Totti5
Ha nincs egy játék 10 óra akkor abba már nem is öltek kreativitást, energiát és ötleteket, így nem is kell megvenni -.- ? tök jó hogy vannak akik ledarálnak egy játékot 2 nap alatt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jó cucc, tetszik! Pár órát beletoltam tegnap. 60 fps, röccenésmentesen, stílusos prevgen a javából grafika ( mi dúra ez a generáció és a mai teknó, ami az ilyen játékoknál jön el kegyeltenül, amikor nem a megszépült lilaködös emlékek hanem a valóság csapja arcon az embert ).

Na majd ha véggvittem bõvebben. Szerezze be mindenki, aki teheti.

davidka003
Én már rég vittem végig és nem emlékszek milyen hosszú de maximálisan megéri az árát. Simán 95/100-as a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Hallottam hogy a Beyon good & evil nagyon jó játék, de tíz óra alatt simán végig lehet vinni hogy nem sietsz. Ez igaz? Ha igen, akkor annyira nem éri megvenni ha 2 nap alatt végigviszed.

zorrobomber
kicsit? 😊 amúgy az exiled prince(?) dlc ebben a verzióban benne van?

robotnyk
jah, tegnap berendelve ^^
Tinman
CD Galaxistól megjött a levél Dragon Age 2 Signature Edition-re.

AJÁNDÉK 1600 PONTOT is kapunk hozzá! Persze csak a készlet erejéig!

Szerintem siessen akinek kell még!

Matek ---->

- DA 2 SE normál ár ---> 10.990 Ft
- 1600 Bioware pont normál ár ---> 3.590 Ft

Összesen: 14.580 FT

Helyette fizetni fogunk érte a visszaigazolás alapján: 9.890 Ft-ot.

Szerintem ez egy fair ajánlat...

Tény, hogy ha nem fogy el a DA 2 SE, akkor megérhetjük, hogy õsszel 2k-ért szórják.

Nekem fontos a Bioware, támogatom õket, még akkor is ha kicsit kezdenek elkurvulni. Ez van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Majd mesélj róla!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tegnap megvéve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Deus Ex-et lehet,hogy megint eltotlák....
nekem,meg ez kell,de nagyon!!!!!!!!!!
http://tv.gamestar.hu/video/battlefield-3-fault-line-episode-1-bad-part-of-town-trailer
azért várom a Homefrontot és az új Operation Flashpoint-ot is.
Köszönöm a választ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amikor nincs flame (ami idõnként röstellem és az én hibámból is kialakul), akkor teljesen úgy érzem, hogy ez az Eredeti Játékaink topik az SG egyik kultúrsarokja és ebbe teljes mértékben belefér a könyv témakör is.

Jó társaság, normális fórumozók, hasonló érdeklõdési kör.

Eredeti játékaink topik.<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
jobb késõbb mint soha, nem olyan nagy döntés steamre "váltani"

btw, infinity blade app storeon féláron, ha valakit érint.
HappyHunter
Mindenféleképpen megéri. <#eljen>

Én pont ma jártam a könyvesboltban angolkönyvekért, és félretetettem az egyetlen példányt a Metro 2033-ból, gondoltam megveszem én is, ha már ennyien dicsérték, a játék is tetszett, szóval megbánni biztosan nem fogom. Pont 2€ 75 cent hiányzott hozzá. 😄

Egyébként szerintem lassan átnevezhetnénk a topikot "Eredeti játékaink és könyveink"-re. <#nevetes1> E-olvasó birtokában már a könyveket is le lehet warezolni. Esetleg Fabio Capello idézetét is módosítani lehetne :
"Az eredeti könyv az eredeti könyv függetlenül attól hogy nyomtatott, digitális, vagy bármi is legyen, úgy vélem becsülni kell, aki a mai világban megveszi, és nem lewarezolja."

Be happy. :) Running!

Totti5
Mert játszani akarok vele 2 év után!

Totti5
Azt hiszem hamar eljön az idõ hogy én is steamra váltok... ez már több mint nevetséges. 800pont még most is, most vagy lewarezolom ( nem akarom ), vagy sosem veszem meg lájvról ( ennyiért soha ), vagy steamon beszerzem ezeket fillérekért...

Igen.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

arty
Braid

2.70 EUR steamen!

Forza.

Hülye kérdés: Ha veszek Bioware pontokat és megveszek belõle egy DLC-t akkor az az EA accounthoz tartozik és bármikor interneten keresztül elérhetõ?

Kongy
Tolhatnánk hétvégén coopban. 😉 Most a versusra vok rákattanva. 😊 Kis nosztalgia, rég toltam. 😄 Nagyon buzin játszok versusban, bayonett only. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

w77d
aszsem addigra magamtól is rájövök XD

április 29-ig van akció szóval kifog 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

IMYke2.0.0.0
Én majd csak egy New Vegas GOTY után tudok segíteni... úgy 1 év múlva. <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
amúgy srácok a Fallout New Vegasban ezeknek a gyûjthetõ és vásárolható kártyalapoknak lesz valami jelentõsége? Még igencsak az elején tartok, de egy Deathclaw már betalált az istenit, esélyem sem volt :S

CSak tartson ki márc 18-ig!!

szabii98
köszi 😊
#18375:
neked is köszi

I met God. She's black

eredeti, 2 CD-s Vampire Redeption a vaterán.

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/vampire_the_masquerade_redemption_pc_jatek_1441993893.html

2000 Ft. Igaz, doboz, és kis könyv nélkül 😞

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

davidka003
CDG-n már csak 290 Ft a PickPackPont.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Daell Drow
hoppa nem vettem eszre, bocs.
IMYke2.0.0.0
Lejjebb linkeltem - így keresd a Vaterán: Company of Heroes Anthology

A Gold már nincs.

wesker24
Gratulálok az ujabb szerzeményedhez ! <#eljen>

Nekem ma a Gears of war jött meg olcsó áron !
Tinman
Hónapok óta sold out...

grebber
Megérkezett az AiTD Limited!

Next PC upgrade: 2022

Daell Drow
ZAVVI-n van, ha a kulfoldi rendeles nem problema.
szabii98
Company of Heroesbõl lehet még dobozosat, újat venni valahol? Lehetõleg kiegekkel együtt szeretném megvenni de sehol sem találok:/

I met God. She's black

lolSL
sajnos nem lesz olyan aki 1 hét után ne a BC2-vel játszana inkább..

szabii98
cdg

I met God. She's black

ha feladták,onnan már nemm hat rá a zavvi,Angliából nagyon gyors a posta.
jAsOn VoOrHeEs
Köszi a válaszokat!

Ehét péntek akkor kilõve, nem hiszek a csodákban. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

wesker24
Ha szerencséd van akkor már jövö hét kedden nálad van a játék !
balee4
Jövõ péntekre jó esetben, zavvi nem a gyorsaságáról híres.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

artschi
Steam-en is így adják? BC2-vel? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Daell Drow
Most tologatom a crysis2 demo-t es erosen gondolkodom hogy meg vegyem e?
Majd meg latom még, de ha nem veszem meg akkor aki meg veszi es nem kell a bc2 az elpaszolhatna nekem aron alul. <#vigyor2>
wesker24
Hát az elég necces hogy még péntekre ideérjen ! Ha szerencséd van akkor itt lesz péntekre ! Amugy nekem a zavitól mindig 6-10 napa altt jönnek meg a cuccok !
jAsOn VoOrHeEs
Zavvi-ról ma visszajeleztek email-ben, hogy feladták a tegnap megrendelt játékot. Ugye esélytelen, hogy péntekig megérkezzen? 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

The Protector
2 tesóm nagynak mondható kocka de csak foci terén.Soha vagy nem nagyon játszanak mással csak fifa meg pes.
1évig tolják az aktuális részt,kijön az új és azzal folytatják.
Szóval ezek szerint el lehet vele lenni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?