Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na majd ha véggvittem bõvebben. Szerezze be mindenki, aki teheti.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AJÁNDÉK 1600 PONTOT is kapunk hozzá! Persze csak a készlet erejéig!
Szerintem siessen akinek kell még!
Matek ---->
- DA 2 SE normál ár ---> 10.990 Ft
- 1600 Bioware pont normál ár ---> 3.590 Ft
Összesen: 14.580 FT
Helyette fizetni fogunk érte a visszaigazolás alapján: 9.890 Ft-ot.
Szerintem ez egy fair ajánlat...
Tény, hogy ha nem fogy el a DA 2 SE, akkor megérhetjük, hogy õsszel 2k-ért szórják.
Nekem fontos a Bioware, támogatom õket, még akkor is ha kicsit kezdenek elkurvulni. Ez van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nekem,meg ez kell,de nagyon!!!!!!!!!!
http://tv.gamestar.hu/video/battlefield-3-fault-line-episode-1-bad-part-of-town-trailer
azért várom a Homefrontot és az új Operation Flashpoint-ot is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jó társaság, normális fórumozók, hasonló érdeklõdési kör.
Eredeti játékaink topik.<#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
btw, infinity blade app storeon féláron, ha valakit érint.
Én pont ma jártam a könyvesboltban angolkönyvekért, és félretetettem az egyetlen példányt a Metro 2033-ból, gondoltam megveszem én is, ha már ennyien dicsérték, a játék is tetszett, szóval megbánni biztosan nem fogom. Pont 2€ 75 cent hiányzott hozzá. 😄
Egyébként szerintem lassan átnevezhetnénk a topikot "Eredeti játékaink és könyveink"-re. <#nevetes1>#nevetes1> E-olvasó birtokában már a könyveket is le lehet warezolni. Esetleg Fabio Capello idézetét is módosítani lehetne :
"Az eredeti könyv az eredeti könyv függetlenül attól hogy nyomtatott, digitális, vagy bármi is legyen, úgy vélem becsülni kell, aki a mai világban megveszi, és nem lewarezolja."
Be happy. :) Running!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/vampire_the_masquerade_redemption_pc_jatek_1441993893.html
2000 Ft. Igaz, doboz, és kis könyv nélkül 😞
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Gold már nincs.
Nekem ma a Gears of war jött meg olcsó áron !
I met God. She's black
Ehét péntek akkor kilõve, nem hiszek a csodákban. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Majd meg latom még, de ha nem veszem meg akkor aki meg veszi es nem kell a bc2 az elpaszolhatna nekem aron alul. <#vigyor2>#vigyor2>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
1évig tolják az aktuális részt,kijön az új és azzal folytatják.
Szóval ezek szerint el lehet vele lenni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?