Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van benne valami, de akkor is fizetek olyanért, amit ténylegesen nem kapok meg...

Akkor úgy kéne, hogy a játék packot megbontva át lehetne adni másnak (vásárláskor beállítani, hogy melyiket ki kaphatja), ilyen esetben nem lehetne variálni a késõbbi eladással, mert rögtön megkapja a "kedvezményezett"!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gurren
a steam csak bukna rajta. mondjuk egy 75%-os leárazáskor felvásárolhatnék egy játékból egy nagyobb mennyiséget és az akció lejárta után a steames ár alatt eladhatnám.

Ez olyan ökörség! Miért nem adhatom oda INGYEN másnak, ha nekem már megvan egyszer... Ezzel a Steam nem bukik semmit, ugyanis így is,úgy is kétszer vettem meg ugyanazt a játékot...

Pedig haver is gondolkodott a Far Cry 2-n (én hülye annak idején 9 ejróért vettem... most meg 13-ért 4 játékot kapnék...), ez jó apropó lehetne, hogy az egyik feles példányt odaadjam neki!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Jó kis akció lenne ha nem lenne benne az Assassin's Creed, vagy esetleg el tudnám ajándékozni. Csak égetném magam vele ha fent lenne a profilomon 😊

Ja bocs, félreolvastam, azt hittem hogy ezeket is el akarod adni, de most már látom hogy pont ez a kivétel.

Tinman
Igen. De mivel úgy kezdõdik a neve, hogy Baldur's Gate ezért egyelõre biztos nem eladó. Azért mondom, hogy egyelõre, mert kerülhetek olyan helyzetbe, hogy el kell adnom, de ha ez megtörténne, akkor sem 2.000 Ft-ért árulnám, fõleg, hogy kristálytisztán emlékszem rá, hogy 8k-t fizettem érte egy olyan boltban, ami már 46x megszûnt azóta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És a Throne of Bhaal magyar kézikönyves/dobozos?

IMYke2.0.0.0
Fogalmam sincs, hogy mekkora gyûjteményed lehet - bizonyosan hatalmas - és ezért nem is akarom túlságosan erõltetni a dolgot, csak reménykedtem benne, hogy egyszer kapunk egy áttekintõ képsorozatot az impozáns relikviáidról.
Persze, nem muszáj ám egyben lefényképezni õket, hanem azt a 3-500 db játékot egyenként kipakolhatod a dohányzó asztalra, és készülhet a fotó, doboz félre és jön a másik... 😊)))))
Igaz, ez nem egy hétvégés meló lenne. <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
hehe én is már ezért nem tudom befotózni õket egyszerre 😄 az hogy csináloka szekrényrõl egy képet az lófasz, mert még van egy, de helyenként két sor mögötte. Macerás is ha éppen valami régebbihez szottyan kedvem XD

Tinman
Még a jatekaim.hu-re is fel kéne tennem rengeteget, de k. lusta vagyok már rá. Inkább játszom :-)

Azért nem ígérem, mert baromi nagy meló leszedni, újra felrakni õket a helyükre. A másik gond, hogy dupla/tripla sorban vannak, így fényképezni se sok értelme van ha fent vannak. A harmadik probléma pedig a hely... leszedem õket és hova tegyem? Az udvarra? Kissé hideg van hozzá, meg a fû és a játékok nem jó barátok. (Igen, fû nõ az udvaron, ha-ha, ugorjunk :-P)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Tinman bácsi, térden állva könyörgöm, egy hétvége alatt hozd össze azt a fényképes gyûjtemény bemutatót, mert már belülrõl üregesre rág a kíváncsiság! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
A galériámba a cuccaim negyede van fent csak :-)

A Dracula EVM-es kiadás, de járt hozzá egy normális papírtok is, azon nincs rajta a gagyi EVM felirat. Külföldrõl is vehettem volna, de ez alapból magyar, nekem az fontosabb volt.

Láttam a galériádat, ha a nagydobozos Throne of Bhaalt adod el az lehet érdekelne, ha megvan hozzá minden, és magyar nyelvû a doboz/kézikönyv.

Amúgy láttam még a Dracula origint, ez nem evm-es kiadás?
azt hittem hogy csak az evm adta ki.

NEOreg3
semmi, nem fogsz belõle extra darabot kapni, amit elajándékozhatnál, vagy eladhatnál

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Far cry 2 már megvan... ha megveszem mégegyszer, akkor mi van????

arty
ja, biztos

vagy csak nekem nem az a játék, hogy kigyurjam a virtuális karakterem 😉 (bár megtettem SA-ban 😄 )

Forza.

Bound in Bloodot nagyon ajánlom... überkirály game!!!!

Lehetett vinni a tesókat lõdözni... király volt!!!

lolSL
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition,
+
Tom Clancy's Rainbow SixŸ Vegas 2,
+
Far CryŸ 2: Fortune's Edition,
+
Call of JuarezŸ: Bound in Blood.
= 13 EUR STEAMEN!!

Saints row nem veszi komolyan magát, egyértelmû poénnak, szórakozásnak szánják és nem valóságszimulátornak...

Ízlések és pofonok különbözõek, de én megtaláltam a Saints Row 2 részében azt a lentebb firtatott Sandbox érzést (még az ósdi grafikája ellenére is), ami a GTA 4-ben számomra nincs! Minden amit a GTA4-nél hibának írtam, benne van abban a játékban és ha még a 3. részben kapunk ez alá egy jól optimalizált fazányos kis grafikát (reméljük a jó featureket megtartják), akkor nagyon jó kis játék lesz a 3. Saints Row!!!

lolSL
lehet csak rasszista vagy!

Hát a Gay Tony se gyere be nekem, sõt a Lost and DAmned sem... valahogy a GTA4-bõl a nagy grafikai polírozás közepette elveszett valami a számomra!

Hirtelen eszembe is jutott, hogy mi hiányzik belõle... a Sandbox érzés.

A San Andreas szinte orbitális freeplay lehetõségeihez képest (én hülye akár órákat is elvoltam gyúrással, hogy kimaxoljam az izmait CJ-nek, majd sorra zabáltam a burgereket, hogy izomkolosszus hájas disznót csináljak belõle... tetkók, hajak, tagelés, versenyek, ruhák, repülõgépek, nyerõgépezés (virtuális lóversenyezéssel szó szerint órákat elvoltam).... jó is volt... egyetlen dolog hiányzott belõle és az a Vice City-ben megjelent ingatlan vásárlási lehetõség!!!!) egy teljesen lebutított, ugyan szép játékot kaptunk.... élõ, lélegzõ város, na ne röhögtessenek! (Mondom ezt úgy, hogy Alapjátékot és Kiegeket is végigvittem, de csak kötelességtudatból)!

arty
a san andreason kivül végigtoltam és imádtam/zabáltam a 3D gtakat (a felülnézetesekkor még "kicsi" voltam 😄 ), de a gyurjunkvaze', bandázzunk, satöbbi játékmenet nem jött be, beleuntam

nyilván a gta4 és a saintsrow vonal tök más izlésû embereknek jön be 😊

Forza.

Én az infókból azt szûröm le, hogy a 2. rész végétõl folytatódik a történet egy új helyszínen, ezért nem kell majd az alapoktól kezdeni a bandaéletet(szerintem ez nem azt takarja, hogy csõtps lesz belõle és nem lesznek jó kis mellékküldetések, idõtöltések... jól is nézne ki, hisz ez adja az egész játék sava-borsát!)

Esetleg ezeket a sok játékban bevezetõ tevékenységeket (pudvás kis senkik vagyunk, akik elõször babakocsitologatást, meg pizzarendelést kapnak feladatul, majd hosszas bizonyítás után válunk csak a világ urává) nem építik bele a fõküldetésbe, ami ha tényleg a 2. rész folytatásáról beszélünk, mint ahogy fentebbi elmélkedésemben is említettem, nem is csoda, hisz akkora már nem juthattunk fentebb... kicsivé válik a város (és ezzel szerintem nagyot nem spoilereztem)!

lolSL
gta4 üres váznak jó volt, de negyed vagy fél évente kellett volna egy gay tony szintû kieg hozzá hogy eljusson kb mostanra a san andreas szintjére

Gta-ból egy is sok, ami a 4. rész fejlõdési vonalát követi (számomra a SAn Andreassal zárult le a sorozat)

Elfogadva!

Tinman
Igen!

arty
de ott pakkban volt, nem? nem akarok olyan játékot a profilomra, ami nem érdekel/nem játszanék vele 😊

bõven elég, hogy mindkét live profilom egy merõ káosz 😄

Forza.

Tinman
Jaj, erre akartam reagálni...

Decemberben 1 Euroért is vihetõ volt a Humble-Bundle keretében, sok egyéb társával együtt.

arty
elsõként az ótvar prezentácion kellene tullépniük, utána jöhet a ráncfelvarrás

örülnék egy komolyabb játékmenetnek, de szvsz ez csak beetetés és tinman jár jól - ez sose lesz gta. sajnos.

Forza.

Tinman
Baldur's Gate részei.

A többi szemétre való. (Szélsõséges magánvélemény, se elfogadni, se megérteni nem szükséges! Szóltam.)

Tinman
Csak ne legyen akkora f.o.s., mint a GTA4. Hihetetlen, hogy ülve elalszom mellette, vontatott, sótlan.
Szívesebben játszom a sok éves Bully-val /napokban kezdtem neki X-en/, mert ez bár nem szép, de határozottan viccesebb és van valami fura bája.

Bazz, ugyanez ugrott be nekem is.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

w77d
azaz csinálnak belõle egy free mode nélküli lövöldét... gratulálok..

ezt irják az új Saints Row-ról:
"Mivel ezek a bohócok fittyet hánynak arra, hogy kik is volnák, így a háború nem kerülhetõ el, mely kínosan hosszúra nyúlik és ártatlanok életébe is kerül. A THQ vezetõje rávillágított arra, hogy a harmadik rész sokkalta jobban koncentrál majd a fõ történetre, nem kell unalmas pizzafutárkodással és taxizással szöszölnük a megélhetésünkért, nem lesznek üres fuvarozással eltelt idõk, amint egyik családtagunktól a másikig gurulunk, hanem egy igazán delejes banda fejeként fogjuk a történéseket irányítani és a harcot megvívni a Syndicate-tel."
Mintha itt többeknek pont ez tetszett volna benne😊))

Osztom ratgab véleményét, még ha én itt "idegen" is vagyok (nem szólok, de régóta mindent olvasok itt). Jó a topik. 😊

Kongy
Nájsz<#eljen>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
GTA IV Complete Edition

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Van olyan játékod, amit nem adsz el Tin? Érdekelne, hogy melyek azok, ha van ilyen. Mert úgy veszem észre, hogy eléggé szelektálod a felhozatalt...

Tinman
Majd ha végigtoltam és kiveséztem úgyis eladom, relax :-)

Neked is van igazad Imy! De most annyira be vagyok sózva ezzel a signature editionnel, hogy nagyon (remélem hamar elfogy és nem tudom megvenni)!

IMYke2.0.0.0
Én várok is a GOTY-ra.

w77d
én egy játéknak emlegetem mai napig a hangulatát és kurvára örülnék neki, ha megcsinálnák modern köntösban: trespasser. Komolyan mondom annyira benne volt a Jurassic Park érzés, hogy hihetetlen...

Apropó Digitális terjesztés 2010-ben 17 %-al nõtt a Pc-s játék piac a Digitális terjesztésnek köszönhetõen!

Emlékszem annak idején 640x480-ban low beállítások mellett játszottam végig, mert magasabb beállításon nem bírta a gépem!

Ebbõl gondolhatod, hogy nem volt a legszebb, de olyan hangulata volt, hogy a mai napig emlegetem... hihetetlen jó játék a Beyond Good an Evil (egyébként még mindig készül a 2. része)!

Sztem meg is veszem STeamen... csak 5 ejró és akkor meglesz már digitális verzióban is!

Kicsit vacillálok: Tudom, hogy jobban járnék 1 év múlva egy Goty verzióval, de ez nagyon jó ajánlatnak tûnik (ha lenne holnaptól munkám már berendeltem volna, de sajnos erre nincs garancia...) úgyhogy nem tudom mi legyen!

Talán jobban megéri egy Ass. Creed Broherhoodot venni, abban már majdnem minden benne van!

Totti5
Animációk is, és lényegében minden más is ahogy az egy gombos harc stb stb..., amivel nem lenne bajom mert szerencsére nem errõl szól és sok minden mással is meg ven tüzdelve, de azt nehezen szokom meg hogy semmi visszajelzése sincs annak hogy elkezdem ütni az enemyt... ez nagyon zavar.

Úgy nézem mint egy XBLA játékot és hogy mennyiért vettem, így ezeken nem akadok fenn, mert tudom mikor készült és meg isz szokható, csak nem kell nagyon közben Uncharteddel játszani😊 Zene az viszont pazar!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Így van. Csúnyán eljárt az idõ a játék felett és ezen a FULL HD nem, hogy javít de ront. A low res textúrák FULL HD-ben még lelohasztóbbak, mint alacsonyabb felbontásban. Ettõl függetlenül, gyöngyszem a játék, de félek a mai ifjúság már csak broáfolni fog rá.
Kevés ez már... mai szemmel nézve a Zó által is annyira kifogásolt egygombos harc valóban gazolin, a grafikához meg erõs tolerancia szükségeltetik.

Ha már 800 pontot kiad az ember egy rimékért' elvárnám, hogy a textúrák egy részét is kicserélik... mert ez így egy felskálázott valami.

Tinman
Mivel ez a 3. eredeti példányom és túl vagyok már 2 végigjátszáson így azt mondom: Igaz is, meg nem is.

Igaz, mert ha nem foglalkozol semmivel csak törtetsz elõre a sztoriban akkor simán megvan 10 óra alatt.

Ha foglalkozol az érdekességeivel, a fotózással, a játékokkal, diskekkel, felfedezõ vagy egy kicsit, akkor 20 óra simán beletehetõ. Nekem elsõ végigvitel 22-23 óra lett, de most X-en újra kivesézõs tempóban akarom letolni.