Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek, használd a képtömörítési eljárásokat (GIF, 216 szín), vagy a thumbnail kép beillesztési módot, ha mindenképp hatalmas méretû képekkel akarsz operálni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
#18493 detto, cáfold meg, vagy kezdjek el idézni tesztekbõl ahol mindig kiemelik hogy mekkora bugos optimalizálatlan játékok ezek? vagy nem lennének rétegjátékok? végülis mi a bajod azzal amit állítottam?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez milyen még nem hallóttam róla?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Természetesen halvány lila fingod nincs, hogy mirõl beszélsz 😊 Valójában tökéletesen játszható mindegyik. Az már nem a játék szegénységi bizonyítványa, ha nincs hozzá elég érzéked vagy intelligenciád, vagy egyszerûen csak nem érdekel.
Figyi, amellett, hogy kurvára szánalmas ez az összehasonlítgatásod, rohadtul unalmas is, hogy valahányszor autós játékokról beszélgetünk, te az elsõ hsz-edet azzal kezded: NFS HP autó modelljei minimum 2szer részletesebbek és több polyból állnak. [][][] Tényleg nem tudom, sírjak-e vagy nevessek rajtad... Egyébként is, nekem sem tetszett a fos pörszjút grafikája (és ez nem azért volt, mert kevésnek találtam a "poly-kat" 😄 A nevetségesen BUGYUTA játékmenetérõl már ne is beszéljünk... Ehhez képest látatlanban is azt mondom (az elsõ részt ismerve), hogy a TDU 2 fényévekkel szórakoztatóbb, élvezhetõbb és szerethetõbb... Ja, ugye ízlések és pofonok faktor azért közrejátszik 😊
Ui.: elnézést a magyarított címhasználatért, de akkora agyonhájpolt hulladéknak tartom a fos pörszjút-ot, hogy képtelen vagyok normálisan leírni a címét... 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
-Guild Wars - Prophecies
-Guild Wars - Factions
-Guild Wars - Nightfall
-Guild Wars - Eye of the North
-Imperium Galactica
-Imperium Galactica 2
-Diablo 2
-Diablo 2 - Throne of Destruction
-Starcraft
-Starcraft - Broodwar
-S.T.A.L.K.E.R - Clear Sky
Amit tuti meg fogok venni:
-Guildwars 2
-Diablo 3
Na udv 😊
Battletag: coolpet#2467
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Þór vígi þessi rúnar
Be happy. :) Running!
"fogadok hogy jól fog állni... neked...
...az a könyv" (IS) <#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
(Asszony hálás lesz az ajándékért.]
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem jönne ilyen játék dömping (Dragon Age 2 márc. 11, Ass. Creed Brotherhood márc. 18, Witcher 2 és Fable 3 Máj. 17) amibõl így sem tudom mit vegyek 0 day, akkor már megvettem volna a packot Far Cry ide vagy oda, de így nem tudom!