Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha a következõ képed is 1 MB-os lesz, törlöm a hozzászólást...
Kérlek, használd a képtömörítési eljárásokat (GIF, 216 szín), vagy a thumbnail kép beillesztési módot, ha mindenképp hatalmas méretû képekkel akarsz operálni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Nagyon igényes kiadások, mindjárt fotózom!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jani21
Le tudnád fényképezni a belsõ tartalmukat is? Kíváncsi vagyok mennyire fapados kiadások vagy sem. Köszi!

Kongy
Rég volt már kép! Ezért én most küldök. Végre sikerült megszereznem 2 meghatározó, kedvenc játékomat. 😊 Ezek miatt lettem igazán SW fan. Kalóz verziókat már sokszor végigtoltam, de végre megvannak eredetiben is (CD Galaxis által):

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

artschi
Kell vkinek egy egyszeri, 10% kedvezményre jogosító zavvi-s kupon kód?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Ne kezdjétek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Én vagyok a troll? én válaszoltam sértõen neki egy 2 hónapos hszre? jajj már... nem szeretem amikor a semmibe megy az ugatás pláne olyan stílusba mint ahogy csinálta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FSpofon
trollolololol

Egyetlen napot tölts már el az SG-n az értelmetlen vitatkozás nélkül.

Arab money

Totti5
Megjött a havid? nem írtam valótlanságot, csak tényeket, ha nem tetszik akkor tudod mit csinálhatsz...

#18493 detto, cáfold meg, vagy kezdjek el idézni tesztekbõl ahol mindig kiemelik hogy mekkora bugos optimalizálatlan játékok ezek? vagy nem lennének rétegjátékok? végülis mi a bajod azzal amit állítottam?

Tinman
Postával <- kimaradt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Dobozos verza 2600 Ft... még meggondolom én is :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jah így már értem 😄
Természetesen ez hivatalos forgalmazó! Nem ilyen kulcsos g2play és a többi fajta. <#smile>

wantonly
A Throne of Destruction az utolsó pálya a Lord of Desctruction kiegészítõben, ott kell végleg számûzni Baal-t. 😊
"Diablo 2 - Throne of Destruction"
ez milyen még nem hallóttam róla?
Szóval ez egy új kezdeményezés!!! Értem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gurren
davidka003
Ejj nincs vele semmi gond szerintem. Amúgy sem olcsó rajta az AVP csak most akcióban adják ennyiért amúgy kb 6 ezer Ft lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez az oldal nekem nem valami bizalomgerjesztõ... ez ilyen hivatalos elárusító, vagy valami illegális dolog?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kivéve azt a pár bughalmaz optimalizálatlan szemetet mint pl Arma vagy OPF, ami tényleg pécére készült egy szûk rétegnek

Természetesen halvány lila fingod nincs, hogy mirõl beszélsz 😊 Valójában tökéletesen játszható mindegyik. Az már nem a játék szegénységi bizonyítványa, ha nincs hozzá elég érzéked vagy intelligenciád, vagy egyszerûen csak nem érdekel.

NFS HP autó modelljei minimum 2szer részletesebbek és több polyból állnak.

Figyi, amellett, hogy kurvára szánalmas ez az összehasonlítgatásod, rohadtul unalmas is, hogy valahányszor autós játékokról beszélgetünk, te az elsõ hsz-edet azzal kezded: NFS HP autó modelljei minimum 2szer részletesebbek és több polyból állnak. [][][] Tényleg nem tudom, sírjak-e vagy nevessek rajtad... Egyébként is, nekem sem tetszett a fos pörszjút grafikája (és ez nem azért volt, mert kevésnek találtam a "poly-kat" 😄 A nevetségesen BUGYUTA játékmenetérõl már ne is beszéljünk... Ehhez képest látatlanban is azt mondom (az elsõ részt ismerve), hogy a TDU 2 fényévekkel szórakoztatóbb, élvezhetõbb és szerethetõbb... Ja, ugye ízlések és pofonok faktor azért közrejátszik 😊

Ui.: elnézést a magyarított címhasználatért, de akkora agyonhájpolt hulladéknak tartom a fos pörszjút-ot, hogy képtelen vagyok normálisan leírni a címét... 😊

Kongy
de ez szigorúan magánvélemény!<#nezze>

Kongy
nekem 1 fillért nem ér az a trágya. <#szomoru2>

jAsOn VoOrHeEs
Ma délután landolt a postaládában a kedden útnak indított FIFA 11 zavvi-tól. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

wantonly
Köszi, már jó!
Pontosan! <#wink> A képen a kitakart részen van a kulcs. Ennyit nekem is megért.

coolpet
Na en is beirom hogy milyen game-im vannak. Csak dobozos jatekokat vettem eddig, egy se steames vagy ujsagos.
-Guild Wars - Prophecies
-Guild Wars - Factions
-Guild Wars - Nightfall
-Guild Wars - Eye of the North
-Imperium Galactica
-Imperium Galactica 2
-Diablo 2
-Diablo 2 - Throne of Destruction
-Starcraft
-Starcraft - Broodwar
-S.T.A.L.K.E.R - Clear Sky

Amit tuti meg fogok venni:
-Guildwars 2
-Diablo 3

Na udv 😊

Battletag: coolpet#2467

zzeN
Megveszem, kapok egy key-t, beregizem Steamre és szevasz? 1300-at simán megér.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Itt nézted már a megoldást?

Már van.Hogy magyarul is lesz e?Ha ez sikeres lesz akkor biztosan.
wantonly
Érdekes dolgot tapasztaltam. Ma feltelepítettem a polcomon porosodó Splinter Cell: Double Agent játékomat, majd a "többjátékos" opciót választva azt mondja, hogy helyezzem be az eredeti lemezt (securom). Ennél eredetibbet már nem tudok betenni. Nem mintha annyira akarnám neten nyomni, de azért érdekes. Pedig úgy emlékeztem régen mûködött.
4.97 euró itt! <#wink> Steam-es! <#smile>

Totti5
Mennyi volt?

w77d
hoppá lesz könyv folytatás?? ez igen jó hír!!

Oroszországban eladtak belõle 400 ezer darabot,a siker után készítették el a játékot.Aztán a játék viszonylagos sikere után valószínû megugrott az eladás újra,de már elõtte siker volt.Aztán megírta a Metro 2034-et,amibõl már készül a játék.
Carlos
Ha jó lesz a könyv, lehet, hogy kipróbálom a játékot. Milyen a játék amúgy? Stílus, stb...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
szerintem meg a játéknak, mivel a játék utn a világon mindenhol felugrott a toplistákra 😄 tény, hogy nem lesz szegény ember ezután...

HappyHunter
Szerintem Dmitry Glukhhovsky a bevétele háromnegyedét nekünk köszönheti. <#nyes>

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Konzolokon a WRZ-mókusok már "Dragon Age 2"-zhetnek...

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Fokozom:

"fogadok hogy jól fog állni... neked...

...az a könyv" (IS) <#vigyor><#hehe>
(Asszony hálás lesz az ajándékért.]

Aliens vs Predator digitálisan megvásárolva (le volt jól akciózva). <#smile>

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
fogadok hogy jól fog állni... neked...

...az a könyv.

<#zavart1>
Carlos
No, jött fizu, el is költöttem gyorsan 5K-t. Vettem egy necc combfixet asszonynak és egy Metro 2033 könyvet magamnak... YAY!!! <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Same here... azt hittem valami demenciám van.

Én meg mindig csodálkozom, hogy minden mondatomban van elírás... ezek szerint akkor nem véletlen...

w77d
gyerekek amúgy basztatok már olyat, hogy leírok egy hsz-t és az sg a betûket felcserélve rakosgatja be? Már nem egyszer történt meg velem, direkt figyelem hogy helyesen írjak 😄 néha jó néha nem....

A 4 játékból nekem 2 van meg : Far Cry 2 Steamen, Ass. Creed 1 Dobozosban (ez akár meglehetne steamen is akár), Rainbow Six Vegas 2 hát nemtudom érdekel-e... viszont a Bound in Blood nagyon érdekelne!

Ha nem jönne ilyen játék dömping (Dragon Age 2 márc. 11, Ass. Creed Brotherhood márc. 18, Witcher 2 és Fable 3 Máj. 17) amibõl így sem tudom mit vegyek 0 day, akkor már megvettem volna a packot Far Cry ide vagy oda, de így nem tudom!

w77d
én is csak ezért nem vásárolgattam a akrácsonyi leárazáskor ilyen angy packokat mert a negyrésze már megvan, azokat úgysem kapom meg még1 szer, így meg nem éri meg...