Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Akkor meg is veszed?
Én - igaz, bazi olcsón (1.990 Ft + más játékok + PK) - megvettem az alapjátékot, majd ugye együtt az Ultimate-et.
Félek, a II. rész is így tesz majd - nincs sok értelme kidobni most 10.000 Ft-ot, hogy aztán késõbb megvegyem a komplett kiadást, újra.

Akkor már inkább a 'The Witcher 2'-t veszem, ha veszek valamit mostanában Zero Day.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Checkold CDG-n! Simán be tudom tenni a kosárba, míg az ugyanúgy elõvételben elkelt Ass. Creed Kódex kiadás az oldalukon sincs fent!

Szerintem kaptak belõle plussz példányokat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A második kiegészítõ megjelenése után majd esedékes lesz egy Dawn of War II Complete (vagy nem tudom hogy fogják hívni 😄), Fable 3 mindenképp, The Withcher 2. Assassin's Creed-bõl még elõbb a kettõt kellene megvenni, csak mindig másra ment el a pénz 😞 De majd a Brotherhood is biztos vétel lesz. Dragon Age 2 - majd ha megjelent hozzá az összes DLC...

0 day én idén talán a Battlefield 3-at fogom megvenni.
Amúgy ezeket várom:Homefront,OF:Red River,Deus Ex,Battlefield 3.,Heroes VI.,és az új COD,hátha jobb lesz mint az elõzõ😊))
Steam védelem!

http://gamekapocs.hu/hir/22154/gdc_2011_a_valve_bejelentette_a_steam_guardot
El is felejtettem, hogy te nem szubjektív véleményeket írsz le, hanem tényeket. <#idiota>

Na de akkor már tényszerûen, adatokkal alátámasztva írj! Lássuk például, hány poly-ból áll egy modell a fos pörszjút-ban és hányból áll a TDU 2-ben! Na? Vagy fogadjam el, hogy a te apukád úgyis erõsebb? <#vigyor2>

OFP, ArmA: nem állítottam, hogy nem rétegjátékok, mert azok. Ebbõl kifolyólag nincs is pl. tesztelésre annyi keret, mint egy nagy kiadó által finanszírozott és agyonhájpolt játékra, viszont folyamatos a patch-elés, így tökéletesen játszható mindegyik rész. Ugyanakkor ez egy open world szimulátor (mint tudjuk, azokat Tompika nem szereti, mert eltéved xD), nem egy csõben kell végigrohanni elõre rögzített helyrõl elõugró ellenfelekre lövöldözve... Természetes, hogy sokkal több benne a hibalehetõség, mint egy egyetlen hardverre megírt, agyonszkriptelt játékban... Az open world-bõl és a szimulációból fakad az is, amit te optimalizálatlanságnak hívsz, de amúgy gyengébb konfiggal is teljesen jól játszható, ha tud némi kompromisszumot kötni az ember. Márpedig az ArmA kedvelõk együtt tudnak élni ezekkel a "hibákkal".

Ui.: ArmA-k bugossága meg nagyon el van túlozva... Annak, aki sosem játszott vele, egy-két cikk elolvasása után az jön le, hogy ez mekkora egy bugos szemét, pedig ez így csak nagyítás...

IMYke2.0.0.0
A Dragon Age 2 Signature Edition csak január elejéig volt elõjegyezhetõ - most már csak azok kapják meg, akik így tettek.
Ez persze nem jelenti, hogy esetleg nem marad a nyakukon egy pár darab és lesz megvásárolható a CDG-tõl késõbb...

A The Witcher 2 Premiummal én is így szemezek: vacillálok, hogy mi lesz a DLC-kkel, és persze riaszt a netfüggése is.
De tartok attól, hogy ha most nem vesszük meg, késõbb ez lesz:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Off:

Érdekes, én rengeteg animét láttam, de a Death note messze a legjobb.
Napokig a hatása alatt voltam.

bakkerman
dragon age2,fable3 99% hogy vétel,ha csak nem kurják el nagyon õket,nyáron jön,dirt 3 is majdnem tuti,és a shift 2 is vevõs lesz,ha nem kurják el nagyon

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Akartam Mercenaries 2-t venni használtan, de 2-bõl 2-szer megegyeztem 1-1 eladóval és aztán nem kaptam postán semmit, szóval ezt Isteni jelnek veszem, így hagytam a sunyiba!

Tarthatnánk egy kis közvélemény kutatás: Ki milyen játékot fog venni az elkövetkezõ idõben, mondjuk mától szeptemberig?

Én az Assassins Creed Brotherhood 1st Day kiadást biztosan veszem!
DA 2 Signature Kiadáson még gondolkodom, de inkább hajlok a megvételre mint nem (tervezek youtube-os videózást a konzolos verzióból ennek eldöntésére, hátha segít).

Witcher 2 Prémium edition szintén megfontolás fázisa (Beígért DLC-k miatt lehet érdemesebb lenne várni vele)
Fable 3 feltétlenül elõbb egy tesztre szorul, láttatlanban nem merem megvenni... lehet, hogy késõbb olcsósítva lesz csak beszerezve.

bakkerman
szerintem zseniális anime

bakkerman
márciusra DA2,Cry2 ütni fog!

IMYke2.0.0.0
A "Death Note" életem legrosszabb animéje volt - eddig.
Nem tehettem róla, de 'L' karakterét gyûlöltem.

Igen a film az a vicc kategória!

jahjah dragon ball alap meg is van a sima és a Z Release😊
keminy 20 dvd
.
Ám a film vmi Nagyon Troger lett,pedig hogy vártam,..

Amit legutóbb láttam (kb 2 éve😊)az a death Note volt,..na za marha jó volt.

IMYke2.0.0.0
Sok komoly anime létezik.
Neked 1000% hogy nagyon tetszene ez (én csak ajánlani tudom, engem nagyon megfogott): Aoi Bungaku Series (Kék Könyvek sorozat) - Nézd meg az 1. részt online, és meglátod, mire gondoltam!

Animaxon a Yu Yu hakushoból láttam részeket az tetszett nagyon (majd egyszer végignézem), a Blue Gender az egy marhajó kis manga sorozat, ha nem láttad még nagyon ajánlom! Jah és a másik nagyon jó az Inuyasha!

Annó és a mai napig is az egyik kedvencem a Dragon Ball (emlékszem, hogy fel voltam háborodva, amikor megszakították a sorozatot a tévében, mert túl erõszakos volt).

Visszatérve a nyelvre... engem már maguk az írásjelek is megfognak, nemcsak a kultúra és akkor még a nagyon különleges beszédtechnikáról (gesztikulálásról, érzelmekkel teli elõadásmódról: ez valahol a moralitásukból, látásmódjukból is fakad) nem is szólottam.

IMYke2.0.0.0
Sok mindent kihagytam - nem mindegyiknek néztem utána ugyanis.
De, tervezek egy flash alapú naptárat készíteni, amire az ilyesmi rá lesz víve és könnyen követhetõ, szerkeszthetõ.
De még azt is csak most tanulom.

Ám Darkspore kimaradt a felsorolásból: Azthiszem márc. 25-én jön!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, az animére is gondoltál. 😊
Amúgy, engem is elsõsorban az ország és a kultúra (irodalom és zene, tánc) érdekel. Az pedig nyelvismeret nélkül gyakorlatilag átláthatatlan.

Szerinted! DA 2 (lehet, hogy origi lesz nálam), Shogun 2, Ass. Creed Brother (origi lesz!), The Sims Medieval, Lego Star Wars 3 (nemtom ki hogy van vele, de szerintem a modern legó játékok murvajók... marhajól el tudok velük szórakozni 25 éves létemre), Arcaniára is rá lehetne nézni!

Ellenben a májusból engem csak a Witcher 2 (jó esély van az eredeti változatra), Brink, DS3 érdekel!

Hát ez van... különbözõek vagyunk!

Nem! Nincs manga mániám... szeretem ugyan a mûfajt, de nem keresem (ha látok a tévében 1-2-t akkor megnézem, de ennyi)!

Engem maga a nyelv érdekel!

IMYke2.0.0.0
USA és EU egy lapon (március és április 1.):

jaja,tépem a húrokat.

japán?..hehe akkor a manga mánia nálad is befigyel gondolom😊

Kongy
nem hiszem h eltolnák, megerõsítették a 18-at. 18 elõtt azt mondták h Európa 22, Amerika meg 25. Szal ez még a bejelentés elõtti állapot sztem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lolSL
hát elég gyengusz warezolandó hónap csak ez, shift2 lehet talán kiemelkedõ

május jöhetne már inkább <#finom>

6th Duke Nukem Forever PC Take-Two Interactive
17th The Witcher 2: Assassins of Kings HOT PC Namco Bandai
20th Brink PC Bethesda Softworks
24th DiRT 3 PC Codemasters
26th F.E.A.R. 3
27th Dungeon Siege III PC
31st Red Faction: Armageddon

wesker24
Március 22 elég durva nap lesz ! Crysis 2 AC Brotherhood és persze Sims Medieval ! xD
Lehet akkor tolják a megjelenést??? Nem baj több idõm marad a 2. részre... <#nevetes1>

Kongy
Thx. <#vigyor3>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DA 2 magyarországon márc. 11-tõl mûködõképes, amúgy márc. 7-ém megvehetõ a cdg-ben... signature edition csk márc. 9-tõl!

Kongy
OMFG, ACB márc. 22? Nemár. MO-on meg elvileg 18.

És gitározni is tudsz (kép felsõ része 2 db gitár..."felsõ része" 😊? )

Egyszer halljak meg én is megtanulok! Meg dobolni kéne még egyszer megtanulni, ha már megtanultam japánul vagy lehet párhuzamosan kéne... japánul gitározni<#hehe>

Enyém is ilyen!<#eljen>

Hatalmas gratula hozzá! Kedvenc RPG-im!

IMYke2.0.0.0
Ismert megjelenések (március) - persze, nem Magyar Földön:

Kongy
vagyis avatar dvd meg játék is megvan. =D

Kongy
én sehogy mivel nincs ps3... még (sajnos). De Avatar meg a Black Ops nekem is megvan. 😊 Jó gamek.

Tudom,de ha már adta hozzá a srác ezeket is akkor nem mondtam hoyg kösz nem kell😊)
meghát mégiscsak 2000ft az összes<#buck>

Bluray lemezekbõl egyelõre ennyi van,

Megnézném a többiekét is,ti hoyg álltok vele.

Kongy
A TR-eket leszámítva nem vmi jó pakk, sztem. Sims 2 alapból nem jöhet szóba nálam. 😄

Jah,az Underworld-ot tegnap lõttem az MMben,elég sok cím van most a lélektani határ alatt😊)

A többi cím pedig 1 pakkban érkezett,összesen 7 cím kemény 2000ftért.
- Tomb Raider Legend
- Tomb Raider Anniversary
- Bloodrayne 2
- Sims 2 Double Deluxe
- X-Men: The Official Game
- Harry Potter 4 The Goblet of Fire
- Total Overdose

Mostanában Ps3 címekre vadászom de ritkán sikerül csak 2000ft környékén Behalászni õket,a DBZ-Burst limit volt ennyi vateráról.,+2 füzetecske is van hozzá😉
A Mortal szériát kellesz rá Összeszednem,..Fõleg most hoyg jön az új Scene,abból muszály lesz vmi Ce.

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Tomb Raiderek és Blood Rayne 2... fincsi!

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj, ha bántó hangvételûnek tûnt a hozzászólásom, egyáltalán nem így fogalmaztam a buksimban.
Csak már tucatszor kértem a lakóktól, hogy gondoljanak arra a nagy méretû képek az oldal betöltõdését befolyásolják - fõképp szar nettel rendelkezõknél, mint nálam. Kiegészítés: és telefonosoknál is.
Linkek helyett jöhetnek a thumbnailek is (én is a képhost.hu-t használom ilyesmire).

Kongy
Nos, akkor linkek:

kép1

kép2

kép3

Szép, színes kézikönyv van mind2höz, minden részlettel, jó vastagon. Igaz, hogy angol, de az kit érdekel?

Kongy
Gondolom ha linkelek az úgy ok nem?

Amúgy ajánlom a http://kephost.hu/ oldalt fényképek tárolására és Linkelésre,
Regisztráció után menti a feltöltött képeid,és ikonképként is méretezi feltöltéskor és egyszerûbb így ide beszúrni😉

A káposzta is megmarad a kecske is jólakik,😊)

Újabbak

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg a játékoknak: