Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Big Box kiadás😮utcast USA kiadás!!!Wages of Sin,HL:Blue Shift.
Collectors:a teljes Stalker széria,mindegyik fémdobozos!!!
Mafia 2 Collectors kiadás tartalma.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=NHLFAN
Megvilágosodtam, bullshit, ezt külön is meg lehet hozzá venni, ha akarod.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja és az aktiváció (konkrétan játszani szeretnék vele meielébb vaze)mikor lehetséges, ha holnap megkapnám a simát?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Forza.
Nemrég értem a végére, és meg kell mondjam, letaglózott az elejétõl a végéig! Zseniális! Saját mércém szerint kevés játékra adok 10/10-et, de erre minden további nélkül. Nem azért, mert hibátlan, hanem mert egy ÉLMÉNY! Miután belendül a játék, lehetetlen abbahagyni!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Next PC upgrade: 2022
Részletek: http://cdgalaxis.hu/PC/17515/crysis-2.html
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
de amúgy semmit nemtudok a játékról :/
I met God. She's black
nemtom amúgy most itt a Crysis 2 vs. Bad Company 2 van :/
I met God. She's black
Szeretem az ilyen lövöldözõs játékokat, és most azon vacilálok, hogy megvegyem a Bad Company 2-t, megvegyem a Crysis 2-t vagy várjam meg a Battlefield 3-at?:S
I met God. She's black
😊)
ha a 10. patch könyékén állsz neki, így is lesz!
Forza.
Stalker Call of Pripyat Special Edition , hibátlan állapotban,extrákkal - 5900 Ft
Kettõ együtt 9990 Ft, akár Bp-i átvétellel is ! Érdeklõdni PÜ-ben.
Köszönöm a figyelmet! :-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sokkal kevesebb harc, sokkal kevesebb újratermelõdõ ellenfél, több NPC, több település, több beszélgetés és SOKKAL több kusza quest (lsd. "vámpíros") kellett volna. Ez így a felétõl valóban CoD.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A DLC-k közül engem is a Mothership Zeta untatott (másodszorra gyakorlatilag VÉGIGROHANTAM) - a Broken Steel-ben meg még a 30-as karakterem is megfeküdt néhol. Volt, hogy csak úgy kétpofára zabáltam életerõt adó cuccokat.
Tegnap azért még tudott meglepetést okozni a játék (bár sejtettem, hogy titok lapul az idill mögött): Andale Virgina legidillibb "városkájában".
30-as karakterrel, összesen több ezer skulóval, meg a VATS-szal tényleg Call of Duty lett a harc sajnos.
Legtöbbször csak azért használtam a "V"-re konfigurált testrészkijelölõs harcot, hogy a 'Mysterious Stranger' megjelenjen a ballonkabátjában, a stukkerével és a káboj zenéjével 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gratulálok! :-)
De tényleg!
Egyszerre végeztünk majdnem... igaz én a Bully-val X-en ;-)
Nekem a FO3 egy 3 hónapon át húzódó végtelen történetnek tûnik így visszatekintve... az mondjuk meglepett, hogy gyak. fele annyi játékidõt töltöttél el vele, mint én. Gondolom ez a 2. végigvitelnek köszönhetõ.
Sajna én már a 2. DLC elején elértem a 30. szintet onnantól a harc felesleges töltelék volt, viszont a DLC-k közül volt pár ami nagyon tetszett. Op. Anchorage, The Pitt, Point Lookout ez a három nagyon frankó volt... a Broken Steel egynek oké volt, a Motership Zeta viszont kifejezetten untatott, de nagyon.
De most komolyan: Elõveszed még az életben valamikor?
Jó lett a combfix, jól állt "mindkettõnknek". <#vigyor5>#vigyor5>
A könyv is igéretesnek tûnik.
Þór vígi þessi rúnar
Esetleg még a Serious Sam 3 premier után olyan 5-6E forintért még meggondolandó lehet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DA2
Witcher 2
Fable 3
Dungeon Siege 3
WH40k - Space Marine
és a nagy kérdöjel a Deus Ex 3 ami mindenképp azonnal kell majd.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Látszik, hogy én a végén már vérengzést folytattam 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ellenben nagyon vonz a Signature edition! (Ha azonban neked van igazad és azt én már nem vehetem, akkor tutira kivárom én is Goty-t)!
A 3590-es ajándék 1600 Bioware pont nagyon vonzó ajándék a CDG-nél, így már nem olyan rossz az a 10k-s ár!
2011.01.16-án kezdtem a LIVE-os játékot a "Fallout 3 GOTY'-val.
Ma, 2011.03.05-én fejeztem be a játékot a Brotherhood of Steel DLC végigjátszásával.
Megvan az 1550 G, 30 szint, meg miegymás.
De, mivel a játékban van még 17 felfedezetlen hely, ezért nem tekintem befejezettnek a játékot.
Az akkurátusan vezetett jegyzeteim szerint, ma, negyed 6-ig 97 óra 57 percet játszottam a játékkal.
Sajnos, a 24-26. szinttõl kezdve nem volt sok ellenfelem, így sokkal gyorsabban haladtam, mint otthon, elsõ végigjátszáskor.
Nem tudom, hogy ennek így kell lennie, de nálam, Megatoni házamban tanyázik (holott nekem Fawkes, a mutáns a társam):
(Visszaléptem, és csináltam még két képet - de nem jeleníti meg)
Majd összeszedem a gondolataimat, és amikor teljesen végeztem, leírom.