Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
VAGY tolod a virágbolti verziót és ki sem bontod a gyári csomagolást a megvett játékokon. Ezt adják össze a gecófalvi tudjukkik! Ha õk kijátszák a magántulajdon fogalmát (köztünk szólva totál törvénytelenül és jogtipró módon), én sem vagyok rest ugyanezt tenni velük a magántulajdoNOM védelmében. De ez messzire vezet, nem idevaló téma...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Eladható, csak körülményes.

Amúgy meg: Greenman Gaming ---> Angliai cég, az adathordozó nélkül vásárolt játékok használt piacára szakosodva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
hogy ne adhatnád el? egy mail címet meg jelszót még könnyebb is átpasszolni a vevõnek 😊 ha meg a jogi szövegre gondolsz, akkor az a dobozosból installált játékra is vonatkozik, azt se adhatod el többe, legfeljebb a lemezeket amik semmit sem érnek mert felhasználtad a kódot, ami onnantól a te "elõfizetésedként" szolgál, amíg az EA le nem húzza a rolót.

IMYke2.0.0.0
Szívembõl szólsz, Mester! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
Sir Quno Jedi
Nanananannaaaa! A digitális az NEM AZ ENYÉM. Nem adhatom el, nem ajándékozhatom el, nem dughatom fel a seggembe, ergó csak "bérlés". Én a magaménak AKAROM és kész. Majd ha nem kell, eladom a picsmagba, de addig az enyém.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Fenébe! Ezt még pluszban akartam neki írni :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
ennyi erõvel akkor megvehetnéd digitális letöltésként olcsóbban

Tinman
Tessék elfogadni, hogy:

a, Van, akit ez nem érdekel.
b, Van, akit ez is érdekel.

Jelenlegi tálalásban viszont bicskanyitogató a helyzet.

Sir Quno Jedi
Materiális javak nem mozgatnak meg, én fejlesztõ vagyok, a szoftver érdekel, pakolom alá a vasat, de babázni azt azért nem fogok, meg terítõ sem kell (térképnek hazudva) és a fákat is óvom, nem olvasok papír alapú médiát.

IMYke2.0.0.0
NHLFAN:
Jól látom, hogy a CoP már elkelt a triumvirátusból?
Pedig megörültem, hogy lejjebb vitted az árat, mert így a 3 játék már számomra is meggondolható lett volna (annak ellenére, hogy a sima Clear Sky, elsõ kiadás nekem is megvan).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem kötelezõ, abs. nem, de ha tényleg érdekel a játék Univerzuma, akkor szeretnél minél többet megtudni róla (lsd. Alan Wake 144 oldalas könyvecske, bonus CD-n számos élvezetes interjú, etc.). Ezeket warezoljam le, ha érdekel?

robotnyk
tudom, és el is k_rtam, mert mikor egy árban volt a simával galaxisban, nem vettem meg, mire eldöntöttem hogy kéne, addigra már nem volt. de engem az érdekel ami a lemezen van, nem ami a dobozban, és a sima kiadással is az év játéka volt számomra.
Ha STeamen pl. jobban fogy (márpedig elég karaj bevételük volt 2010-ben is a steameseknek), akkor nem motiválja õket semmi arra, hogy ebbõl is legyen...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Elsõ részbõl volt... csak jelzem.

robotnyk
miért, kötelezõ mindenbõl gyûjtõi kiadásnak lennie, mindenféle vackokkal? 😛
Tinman
Ez meg a másik... miért nincs belõle akkor gyûjtõi?

robotnyk
amúgy sem gyûjtõi ez a DA2, csak némi plusz tartalommal jön, hogy ösztönözze a 0day vásárlást.
semmi gond.a Collectors kiadások épp ezért jelennek meg alacsonyabb példányszámban,van akit érdekel a körítés és van akit nem.Engem most már ritkábban😊))
De nem drágább, mint az alap... igaz nem is igazi gyûjtõi kiadás ebben igazad van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Talán még emlékszel, amikor belinkeltük a dolgot: a Dragon Age II Collector's Edition-je a Signature Edition... érted már?
Ezért lehúzás.

10k egy új játék megjelenéskor (Másik kiadás is csak! 1000Ft-tal olcsóbb), ez meg ugyanannyi, szóval nem érzem lehúzásnak!

Én érdekes módon nem találkoztam vele...

Nem, csak azért kérdeztem hogy a magyar kiadásban van-e mert az enyémbe nincs, aztán nehogy hiányos legyen, de hogyha nem járt hozzá akkor ok.

IMYke2.0.0.0
Zó írta, hogy nekije van: "(Igaz, nekem a BG1-hez is van képregény, egyedüliként a bolygón 😊"

Tinman
Ez a beszéd! <#eljen>

Sir Quno Jedi
Képregény??!?! Nóóóómális!??!?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információt.
A nagy dobozos BG1-emben nekem nincs képregény.

Sir Quno Jedi
Nem genyázni akartam, csak én a gammáért fizetek, a sallangok sosem izgattak. Könyvet sem veszek emberbõrkötésben, hiába jó a tapintása. 😄DD

Sir Quno Jedi
Nnna, megrendeltem inkább a sima DA2-t, nem kockáztatok, játszani akarok vele ünnepek alatt. Meg még hozzá a Gothic 3 Gold, Darkensang: The River of Time, Rise of the Argonauts, meg az ajándék BW pontok... Ennyi. Visszaigazolást kértek, holnap jön.

IMYke2.0.0.0
Hiszed vagy sem, örülök, hogy nem lett igazam. <#eljen>
Akkor most külföldrõl veszel egyet?

Ez pedig a CE valós tartalmának leírása, érdemes eltenni könyvjelzõnek, mert hiánytalan példány az eBayre sem szokott felkerülni. Nem mintha amúgy megfizethetõ lenne.
Nekem pedig megvan a sima (UK), és van benne térkép. (Igaz, nekem a BG1-hez is van képregény, egyedüliként a bolygón 😊 A "sorry no map" amúgy is nyilvánvalóan azt jelenti ilyen esetben, hogy kéne benne lennie, de az adott példányhoz nincs.
Köszi, amúgy nézelõdtem az oldalon amit belinkeltél, és már az elsõ találat térképes volt 😊

ITT

robotnyk
ha megkapják a héten, a gls kihozza még hétvége elõtt. én már megrendeltem, a várható kiszállítás napja csütörtök.
IMYke2.0.0.0
Nincs benne térkép, ahogy a többi nyelvû kiadásban sem.

Baldurs Gate II *Big Box* - Wed 19 Jan 2011, 1:15 pm
- Large Retail box in good conditions (there is a crease along the entire length of front flap, but doesnt show up in photos)
- All Cd's in good condition. Very lightly scratched but install just fine. Cd case is damaged, but inserts are in excellent condition
- Quick reference Card
- Full bound manual in very good condition.
Sorry no map.
A forrás

In my European CE version og BGII, I have:
1 box with the game cds
1 sleeve eith the bonus content (soundtrack and bonus item)
1 Shadows of Amn postcard
1 card for a game called art of magic
1 English demo Icewind Dale demo disc
1 Baldur's Gate II Shadows of Amn quick reference card
1 Disc AOL free internet trial disc
1 pack of cards (collectible)
1 big poster
1 T-shirt (classic style)
and a registration card that could be mailed to something called Virgin InterActive
The registration card was, in my case, for winning a 'state of the art games pc'.
You would have had to fill out a form with your name, and adress of course and also answer some questions about your gaming habits and your computer and such.
So, at least in my European (UK) CE version of BG2, there was (is) a registration card.
And my CE is not for sale - and it is opened....
A forrás - Bioware fórum

Tehát sem a sima, sem a Collector's Edition-ben nem említenek csomagolt térképet.

persze,valakinek csak egy üres lemezt ér😊))
vagy az új Dead Space gyûjtõi 18 körül volt.Na az szerintem sem ér annyit😊
Nem tudjátok hogy a nálunk kiadott nagydobozos Baldur's gate 2-hez járt térkép?

wedge31
Az ajándék neked mióta opció ? persze, hogy nem az ha idöbe rendeled kapsz ha nem, lemeradsz róla.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Az jár a simához is a CDgalaxisnál, szal. nem opció.

wedge31
Mikor bejelenteték az volt de azóta változott a leányzó fekvése és a 1600 ajándék bioware pont miatt best buy lett.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Osztom. Ennyit nem ér semmi, ha gyûjtõi, ha fémdobozos, ha hatdimenziós cogtag van benne akkorsenem. Szvsz.

Tinman
Szegényes Stalker pakk... az enyém ütõsebb :-P

Sir Quno Jedi
7$ körül van a DLC, ergó a teljes signature edition-nel spórolsz egy pár forintot TALÁN. Már ha kell a DLC. De férfikari nem kell a csaptomban még.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Kár, hogy ennyi pénzt nem fogok soha az életben egyszerre játékra költeni. <#vigyor5>
Pedig, tényleg nagyszerû kiadások!

http://www.vatera.hu/stalker_clear_sky_pripyat_collectors_pc_jatek_1446310108.html
mindjárt felkerülnek,most pakoltam fel😊))
IMYke2.0.0.0
A STALKER-ek nincsenek fenn 😞

IMYke2.0.0.0
Így van - és amikor bejelentették, már közöltük, hogy *******tt nagy lehúzás ez a "gyûjtõi" kiadás.

Sir Quno Jedi
EZt én is tudom, hogy "hivatalosan" pénteken lehet aktiválni az eu verzát és holnap az USA-t, de hátha van valami kerülõút... 😄SS