Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na, ilyenkor kellett volna elõvenned egy GameStart és ütni vele õket, mint a lovakat <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
jah, úgy szét kapták egy másodperc alatt, hogy nézni sem bírtam XXD

IMYke2.0.0.0
Phuj, piszkos kezû gurus tinik 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
na most tudni illik, hogy a Motor-Presse lapkiadó cégrõl van szó és egy autós magazinnál melóztam, de egy szobával arrébb a PC Gurusok voltak.. szerinted meddig maradt az ott az asztalomon? XXXXXXXXXXD

Hogy reagáltak rá a munkatársaid?

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

zorrobomber
demot próbáltad?

w77d
bazd ki az irodában az asztalra és légy büszke... anno én ugyanezt csináltam a Bioshock2 CE-vel, amikor a melóhelyre jöt meg 😄

Sir Quno Jedi
Háhá! Megjött. Máris nyalogathatom a DA2 dobozát. Mást nem nagyon, mer melóban vagyok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
<#buck><#law>

arty
sehogy

Forza.

Ja, értem. Vagyis nem, de mindegy 😊

IMYke2.0.0.0
Ha meg kell magyaráznom, akkor már mit sem ér a dolog.

És ugyan miért nem érthetõ?

IMYke2.0.0.0
Risen érthetõ - de a CoD:MW...

Ha egyszer hazaérek teszek fel képeket.
A CE tartalmazza a Steam-en is megvehetõ változatot plusz az un. race pack-okat(Eldar, Orc, Tryanid, Space Marine, Chaos Space Marine Imperial Guard).Fõleg egyedi wargear-ek vannak bennük ha jól tudom. Ezeket a pack-okat a Steam-en külön árulják. A CE -ben viszont mind benne van.
Van még egy óriásposzter amin ott pózol az összes játszható faj. Meg concept art-ok kis kártyákon. Meg van valami bónusz kód de még nem olvastam el mit ad.

wantonly
Az én eredeti játékaim:

Sacred (elavultsága miatt annyira nem jött be, már felé se nézek)
Diablo 2 (alapmû, de már nem játszom)
Splinter Cell: Double Agent (néha elõveszem)
Painkiller: Universe (jó volt, de már ezt sem veszem elõ)
Counter-Strike: Source (már nem játszom)
Half-Life (kedvencem, de már nem játszom)
Half-Life 2 Orange Box (használatban 😊
Left 4 Dead 2 (új szerzemény, nem bántam meg)

Amire még vágyom: COD: Modern Warfare, Risen (ha lemegy az ára)
Amit még megveszek: Diablo III, Risen 2 (talán), és a Frictional Games játékok 😊
w77d
a warhammer collectors mit tartalmaz??

A Warhammer-rõl kaphatnánk képet? <#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

wantonly
A Kotor nagy élmény volt számomra anno. <#eljen>
😞 az nekem is van
Mai "termésem":

Warhammer40K: Retribution Collectors Edition
Star Wars KOTOR 1
LEGO Star Wars The Complete Saga
Bully: Scholarship Edition(ez persze xbox-ra, mert a PC-s az sajnos egy xar)

Már csak a DA2-re várok. 😊

w77d
Shaun White Snowboarding van..

nincs valakinek egy fránya Shaun White Skateboarding-ja??
Play.com-ról sehogy nem lehet magyarországi címre rendelni? Sajna a regisztrációnál nem lehet Hungary-t választani. <#shakehead>

Fabio Capello
nincs boxom :/ Amúgy érdekelne 😄

totyak
Valaki nem pályázik boxosok közül a Breach címû arcade játékra. Nyertem egy kódot, de nekem nincs boxom, szóval, ha valakit érdekelne, eladó.

Elérhetõ vagyok priviben vagy mailben (profilban megtaláljátok).

Feltételeztem. Csak hiányoltam a bevezetés, tárgyalás, befejezés részt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ezeket vette eddig. A topik neve: Eredeti játékaink. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezeket vetted, vagy csak fogod vagy ezt hogy kell érteni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Daell Drow
Nekem is a vice city a legjobb resz, mondjuk akkor lattam eloszor a sebhelyes arcut is. igy a ketto egyvelege nagyban novelte a hangulatot.
Krisz018
NFS Undercover
NFS Hot Pursuit 2010
FIFA 2011
Call of Duty Black Ops
Assassin's Creed 2

w77d
a maga idejében a Vice City nagyot szólt pedig, de mára irgalmatlanul elavult...

Vice City?..sztem a legjobban elkapott darab..hú de elvoltunk vele vagy 10 évvel ezelõtt😛

Norberto065
AVP 2010 ( Hunter Edition)
NFS Hot Pursuit 2010
GTA IV ( ezt megbántam,hogy megvettem)
GTA San Andreas
GTA Vice City ( ezt is megbántam,hogy megvettem )
Carmageddon TDR 2000

Végigtoltam én is és tetszett!

Akik ma szerezték be a DA2-õt, azok 9:30-tól átvehették a CDG-ben, vagy érkezett egy email nyitás után valamikor, hogy lehet érte menni?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

annyiért én is vettem volna még egy szettet😊)))))
egyébként most 1/6 méretû military figurákban utazom,arra szívesen cserélek😊))
wesker24
Na akkor ezt a játékot is felirjuk a listámra !
A Dreamfall Longest Journey egy nagyszerû kaland játék! Csak ajánlani tudom!<#eljen>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

wesker24
Jah már olyan billem van hogy már nincsenek rajta betük szinte már lekopott róla az összes igy nehéz kitalálni melyik bill melyik ? xD
IMYke2.0.0.0
Elõször azt hittem wesker24 barátunk elgépelt valamit, és ezért jött utána a rendes cím... 😊

"Lonnagyon halgest Journey"

azigen 😄D!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

wesker24
Dreamfall Longest Journey
wesker24
Nézegettem a játékokat a teszveszen és a Vaterán és a PH-n !

És találtam egy játékot egészen olcsó áron !

Dreamfall Lonnagyon halgest Journey ! Milyen játék ez nem is nagyon halottam róla ! XD
IMYke2.0.0.0
Bunkó vagyok, na, de magamnak akartam a 3 játékot, jó áron - mondjuk 10 ezerért 😊)

w77d
Imi ez kibaszott szép és diplomatikus volt XXXXD

IMYke2.0.0.0
Szomorú vagyok - miközben örülök a sikeres üzletednek. 😊

igen, el is ment külön.
robotnyk
igazából a dobozos sem a tiéd, és mivel pc, eladni az akitváló kódok, meg szükséges accountok miatt amúgy sem könnyû, de értelek 😊
Tinman
Nekem a kedvencem mondjuk az Avatar DVD.

Bemész megveszed. Veszel egy HD tv-t és megveheted újra a Blu-ray verzát, mert az kevésbé van lebutítva, mint a DVD verza. Persze 2x annyiba kerül, a DVD-t meg inzertáld fel magadnak.
Se beszámítás, se csere, semmi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.