Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A CE tartalmazza a Steam-en is megvehetõ változatot plusz az un. race pack-okat(Eldar, Orc, Tryanid, Space Marine, Chaos Space Marine Imperial Guard).Fõleg egyedi wargear-ek vannak bennük ha jól tudom. Ezeket a pack-okat a Steam-en külön árulják. A CE -ben viszont mind benne van.
Van még egy óriásposzter amin ott pózol az összes játszható faj. Meg concept art-ok kis kártyákon. Meg van valami bónusz kód de még nem olvastam el mit ad.
Sacred (elavultsága miatt annyira nem jött be, már felé se nézek)
Diablo 2 (alapmû, de már nem játszom)
Splinter Cell: Double Agent (néha elõveszem)
Painkiller: Universe (jó volt, de már ezt sem veszem elõ)
Counter-Strike: Source (már nem játszom)
Half-Life (kedvencem, de már nem játszom)
Half-Life 2 Orange Box (használatban 😊
Left 4 Dead 2 (új szerzemény, nem bántam meg)
Amire még vágyom: COD: Modern Warfare, Risen (ha lemegy az ára)
Amit még megveszek: Diablo III, Risen 2 (talán), és a Frictional Games játékok 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Warhammer40K: Retribution Collectors Edition
Star Wars KOTOR 1
LEGO Star Wars The Complete Saga
Bully: Scholarship Edition(ez persze xbox-ra, mert a PC-s az sajnos egy xar)
Már csak a DA2-re várok. 😊
Elérhetõ vagyok priviben vagy mailben (profilban megtaláljátok).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
NFS Hot Pursuit 2010
GTA IV ( ezt megbántam,hogy megvettem)
GTA San Andreas
GTA Vice City ( ezt is megbántam,hogy megvettem )
Carmageddon TDR 2000
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
egyébként most 1/6 méretû military figurákban utazom,arra szívesen cserélek😊))
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
azigen 😄D!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
És találtam egy játékot egészen olcsó áron !
Dreamfall Lonnagyon halgest Journey ! Milyen játék ez nem is nagyon halottam róla ! XD
Bemész megveszed. Veszel egy HD tv-t és megveheted újra a Blu-ray verzát, mert az kevésbé van lebutítva, mint a DVD verza. Persze 2x annyiba kerül, a DVD-t meg inzertáld fel magadnak.
Se beszámítás, se csere, semmi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.