Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"You press a button and something amazing things will happen..."

MUHAHAHA... ö bátön érted? EGY db. gomb... csodás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A topikjában elégedetlenkedõk szerint úgy butították, hogy még (a hasonlat az enyém, érzékeltetés kedvéért) egy vak vezetõ kutya is el tud játszani vele...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gumicsimma :-P

Azért gratula ám <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
konzol <#ejnye1>

Tinman
100%-os haszon? Jó az.

Tinman
Remélem ülsz ;-)

Darksiders: Hellbook Edition GBP 8.86 (POSTÁVAL!)

w77d
nekem DS2 CE-m van, azt hittem valami még van a játékhoz amit nem tudok 😄

balee4
Dragon Age II-hez ad Iaasack páncélt, de csak akkor, ha mindkét játék megvan. (nekem megvan 😄)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
Dead Space 2-höz mit ad a cucc??

balee4
Dragon Age II Signature Edition

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mennyibe?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
Vaterán egy srác 5ezerért árul bontatlan hellbook editiont, rákérdeztem mennyi idõ mulva lenne kezemben a termék, kíváncsi leszek.

tototto
ha már látom itt a pcgurut, hátha érdekel valakit ez az akció is 😊

"Minden olvasónk, aki most az 576 Kbyte shopokban vásárolja meg a PC Guru 2011/04-es számát, ingyenesen kap a magazin mellé egy Tomb Raider: Underworld játékot. Ha tehát az 576 Kbyte shopban vásárolsz, most két teljes játék birtokába jutsz: a PC Guruhoz csomagolt Zeno Clash-hez és a TR: Underworldhöz. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. FIGYELEM! A vásárlás elõtt mindenképpen kérdezzetek rá az akcióra, és ha az eladók nem tudnak a bónusz játékról, akkor kérjétek, hogy hívják fel ez ügyben a budapesti központot."

Tinman
Elvileg már a postán van... úgy értem ott a MAGYAR postán, csak még nem mentem be érte, mert vidéken dolgozom.

Ne tudd meg mennyibe került ;-)

Tinman
Voltam már így... 2 hét múlva visszautalták.

Van Hellbook Edition-öd?????

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Még mindig jobb, mint a Duke Nukem Forever fejlesztési ideje nem?
Ö
Ami majdnem tényleg hû lett a nevéhez (Forever <#eplus2>)

Tinman
Tinman vitte el az utolsót... és azt hiszitek viccelek ^^

IMYke2.0.0.0
Röviden: bekaphatják.

Deus Ex Human Revolution megjelenési dátum

"A Square Enix különösen várt új sci-fi szerepjátéka a kiskereskedõk legújabb értesülései szerint augusztus 26-án jelenik meg Nagy-Britanniában, így feltehetõen Európa többi részén is ilyentájt számíthatunk rá."

IPON.hu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gondolom, ha megkapják a következõ szállítmányt majd postázzák!

Jó, de a pénzt meg már levonták 😞 Mindegy, várok, jártam már így mással is (Fallout 3 GOTY, ArmA II).

TBTPumpa
CD Galaxis tavaszi katalógusa alapján:
Portal 2 - Magyar felirattal
Heroes 6-ból pedig lesz majd Gyûjtõi változat (tartalma: Poszter, Mûvészi könyv (Art book), Gyûjtõi doboz, Gyûrû, Póló és Szórólap) - 14990 Ft (Magyar felirat és kézikönyv)
Need for Speed Shift 2 Limited Edition is kapható lesz majd 9890 Ft-os áron áprilistól!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Biztos nem rendelés után azonnal dolgozták fel a megrendelésed, mire feldolgozták sold out lett!

Már "sold out", de én még a múlt héten rendeltem meg, és még rá két napra is "in stock" volt.

Amúgy ha "sold out", akkor nem is engedi kosárba rakni 😛

lolSL
egy ilyen játék sose került volna be a hírekbe és vmennyire a köztudatba, ha nincs a steam
tökéletes platform az ilyen kis garázs projectek felfuttatására és terjesztésére, nekik pl összejött annyi pénz belõle hogy utána amerikában ki tudták adni boltban, majd elkészítették az xboxos változatát is.

nekem sem a játékkal van bajom a Steam-al annál inkább!!!
lolSL
nagyon extrém vizuális stílusa van, sokkal hátborzongatóbb volt számomra mint a horror kategóriás játékok 😊

<#eplus2>

Hát én nem ájultam be tõle...

wesker24
Nagy kár érte pedig ilyen áron igencsak vevõs lett volna !
IMYke2.0.0.0
Az oldalon "Sold Out" szerepel a Darksiders: Hellbook Edition-nél.

wesker24
Darksiders Hellbook Edition ? Mert nálam azt irja ki hogy Sold Out !
A postaköltséggel engem is becsaptak 😊 Rendelés-leadásnál kétszer is leellenõriztem, hátha rossz címet adtam meg, de nem. Kellemes meglepetés volt.

Viszont nem értem, hogy a Darksiders még miért mindig "Awaiting Despatch", mikor a másik játék már tegnap megérkezett 😞

Szerintem tök jó! Nem váltja meg a világot, de érdekes, jópofa, könnyed kikapcsolódás (persze nem jöhet be mindenkinek). És nem is túl hosszú, de ez talán inkább plusz pont, mert így legalább nem laposodik el 😊 Újságmellékletnek pont ideális.

lolSL
ahogy a facebookos fiatalok mondanák: nemvagytúlokos

IMYke2.0.0.0
Ez lesz a PC Guru teljes játéka:

giorgio81
mit adnak hozzá?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zsír a PCG.nél megint egy steames szar lesz teljes játék aktivációs koddal amikor az ember azt hiszi hogy észhez tértek megint benyõgnek egy ilyen szar steam játékot
giorgio81
akkor biztos azt nyomkodtam át valamikor
de ezt a free deliveryt nem láttam eddig sehol
Végignéztem most a Terms and Conditions és most azt irja, hogy a postázás free visszavonásig

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Sir Quno Jedi
5 tok is jött, mer DA2, BioWhore pontok, Drakensang: The River of Time, Gothic 3 Gold, Rise of the Argonauts. Mmmmm, szép ünnep lesz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Naná 3,5x toltam végig három kaszttal is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jAsOn VoOrHeEs
Az oldal tetején jobbra tudod állítani, hogy fontban vagy euróban mutassa az árakat.

Volt náluk egy olyan akció, hogy február végéig nem számoltak postaköltséget. Úgy néz ki akkor még azóta sem lett visszaállítva. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Esküszöm: nekem is ez jutott eszembe, mielõtt kilõttem az új ablakost! 😊

Gurren
igazi lánccal jobb lenne :3

IMYke2.0.0.0
Õszinte leszek, kb. 1 hónapja rá se néztem az oldalra - az általad írtaknak köszönhetõen néztem fel rá, és konstatáltam azt, amit leírtam.

giorgio81
és ezt ti észrevettétek? Ez mióta van így? Én automatikusan fonttal számoltam mindig amikor válogattam a cuccokat

Mivel sajnos a fotómasinám nem szuperál igy jobb hijján itt van ez:
WH40K😄oW 2 Retribution CE

IMYke2.0.0.0
Már a fõoldalon is (a dinamikus tartalmakon, nem a Flash-eken) már (euro) van.

giorgio81
Kicsit megtévesztett most a zavvi
Tegnap rendeltem egy Batman:Arkham Asylumot, 9.45 volt árnak kiírva. Aztán jött az sms, hogy levontak 2594 Ft-t, gondolkozok ez hogy jött ki nekik, mire ma vettem észre, hogy nem is fontban van kiírva, mint eddig, hanem euróban. Nektek is euróban írja az árakat most a zavvi , vagy nekem állítódott át valahol a fontról?
A másik meg, hogy nem számoltak fel postaköltséget, ezt se nagyon értettem. Tehát így az általam tervezett 3300Ft (9.45+099 font) helyett 2600Ft (9.45 euro) volt a cucc. Kis örömök az életben 😊

w77d
hehe XXXXD