Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Jimmy vérbosszúja egy kalap... sz.art nem ér!
Köszönjük a figyelmet.
Üdvözlettel
Egy jóakaród!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
DA2-be nem tudod véletlenül mennyi szöveg lehet? Azért kérdezem, mert vesszek meg, ha nem min. 3x annyi, mint a Portal 2-ben és ezért nem érzem fair-nek, fõleg, hogy az elsõ rész feliratos volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ha 13.000 sor, akkor hány karakter?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igazad van! Rányomtam a see all-ra és megvakultam.
Ok, végem van... ezt mér nem viselem el. Ez egyszerûen aljasság, amit mûvelnek!
Tegnap a DA2 topikban olvastam:
"Már 6 DLC van a porfilomhoz kötve a Dragon Age 2 kapcsán, és a játék még nincs meg."
Pokolra jutunk, káosz, anarchia, fertõ, Szodoma és Gomorra.
1.a community fordítja (a valve játékait a legtöbb országban ahol csak felirat készül, szinkron nem), nem hivatásosok. steames ajándékokat kapnak a fordítók.
2.több mint 13000 soros a szöveg. sok garfield.
a 6 együtt 27,94 euró<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Miért?
Mert még a Deluxe Edition is jó áron van, vagyis 12.5 Euroért. Akkor mi bajod van Tinman komám?
Annyi, hogy még a Deluxe Edition SEM tartalmazza a DLC-ket!
Nézzük csak:
Mafia II DLC: Jimmy's Vendetta 7,99€
Mafia II DLC: Greaser Pack 2,99€
Mafia II DLC: Renegade Pack 2.99€
Adjuk össze CSAK A DLC-k árát: 13.97€
Tehát a DLC-k drágábbak együtt, mint az alap játék DELUXE kiadása! Mégis, milyen megoldás ez már? A pofám leszakad helyettük is. Tudom kapitalizmus és pont errõl pofáztam, de azért gyerekek... ez egy kicsit más eset, itt nem Jancsika akar 2 kóla árát keresni egy játékon. Na már.
Kedves Tinman, vedd meg az alap játékot 10€-ért és örülj neki, hallgass.
De játékos vagyok könyörgöm... nem akarok lemaradni Jimmy vérbosszújáról, mert ÉRDEKEL. De így?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyébként, ha a CE értékét nézzük, amit majd hamarosan kiterítve láthatsz itt a topikban, tegyük majd a szívünkre a kezünk és mondjuk azt, hogy nem ér annyit egy eredeti játék gyûjtõnek.
Sztori mód on:
Ma voltam egy cégnél, ahová egy nagy teljesítményû nyomtatókról szóló árajánlatot küldtem korábban, mert kérték...
Közli a hölgy a tárgyaláson, hogy a neten talált ennél olcsóbbat is.
Én pedig közöltem vele, hogy tessék ott megvenni, mi ennyiért adjuk.
Nincs ebbõl harag, sértõdés, semmi. Szabad piac, szabad kereskedelem, kapitalizmus.
Mondok másik példát... akartam egy Bioshock I.(!) CE-t. Ajánlottak ilyen-olyan állapotút, majd ajánlottak egy perfektet drágábban, mint anno 0-day volt a boltban. Megvettem, kifizettem, örülök. Mind a ketten tisztába voltunk vele, hogy ez AKKOR mennyiért volt és azzal is, hogy ezen mennyit keresett ez eladó. Nincs ezzel gondom, egy pillanatig sem.
A Darksiders HE pontosan ilyen. Nagyon kis ideig lehetett EGYETLEN helyen NAGYON jó áron kapni. Volt aki rárepült, volt aki lemaradt. Ha az akció lejárta és a készlet nullázása után, keresett marad a termék, akkor értelemszerû, hogy azt a terméket NEM SZABAD ár alatt vagy ugyan azon a beszerzési áron értékesíteni mert:
1. A mai világban nem egyszer volt rá már példa, hogy JÓHISZEMÛSÉGBÕL, az ember a VÉLT játékos társának JÓ árat ajánlj.
Majd 1-2 nappal késõbb látod, hogy a vevõd HASZONNAL MÁRIS árulja tovább a tõled JÓ ÁRON megvásárolt játékot.
Etikátlan? Szemét? Rohadjon meg? Totti, hogy is van ez?
Ez eladó mondja meg, hogy mennyiért kínálja a terméket. Az eladó nem köteles irgalmas szamaritánust játszani a vevõ pedig nem köteles semmit megvenni ami nem tetszik neki. Meg lehet venni máshol, lehet keresni olcsóbbat, ha létezik belõle. Ilyen egyszerû ez a világ. :-)
2. Attól, hogy egy terméket "kifuttatnak" attól még lehet a jövõben magas/magasabb az értéke.
Kereskedelmi alapok, címû kiselõadásunkat hallották.
Hajóvonták találkozása tilos.
Ha nincs lefordítva a játék legalább ösztönöz, hogy más nyelveket is tanulj és annál jobban fogod értékelni az anyanyelved világklasszis kifinomultságát.
Pl. az angolban bizonyos dolgokat szinte csak egyféleképp lehet mondani, "hála" pl a kötött szórendnek, és ezzel is lehet a magyarban játszani.
Az a gond, hogy a játékokat egyre magasabb színvonalú mûvészek is alkotják, neves színészek adják a hangjukat/arcukat, a sztorikat is a szakma mesterei csinálják. Igazán megérdemelnének egy tehetséges mûfordítót.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De fel a fejjel, nem marad nálam végtelenségig... egy PC-s végigjátszást szánok rá (X-en már végigtoltam) és ti lesztek az elsõk, akik értesülnek majd az eladásról. Persze szemét módon, 4.500 alatt tuti nem adom, még úgy is a net legszebb állapotú, 1x végigtolt Darksiders HE-je lesz ezt garantálom.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ergo, az összes új EA nem lesz magyar feliratos. Ezt rebesgetik netszerte, hivatalos forrásokra hivatkozva.
Én nem olvastam még.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De az biztos, hogy nem rendelem meg.
A The Witcher 2-ben bízom egyedül - más játék gyakorlatilag nem is érdekel ebben az évben. Legalábbis más nem jut eszembe.
Beletolok pár órát ma és ennek fényében holnap rendelem a Signature-t vagy nem... majd kiderül
Hálisten az Assassin's Creed Brotherhooddal nem vagyok ilyen bizonytalan... az jönni fog 0 day!
Hardon még próbálkoznak! Kemény lett ez, csak ami a DA2 topikban megy az hallatlan... ebbõl is látszik, hogy ok nélkül fikáztak!
Igazából én nagyon jó ötletnek tartanám, ha ilyen akciókat jeleznénk itt egymásnak, hátha mást is érdekelne (pl. engem)!
Gratula hozzá egyébként!
CDG reklámozta gyûjtõiként.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Majd 1990 Ft-ért megveszem a GOTY-t.
Pedig a játék topikjának olvasgatása közben már-már klikkeltem a másik lapon megnyitott Signature-rendelésre.
De, szerencsére, többször is megláttam ezt a képet:
A kép szimbolikus tartalmú.