Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek a Greaser satöbbi packek, meg ruhákat, kocsikat adnak és hidd el nekem (warezban annak idején mindet beszereztem, majd töröltem is, amint végeztem a játékkal) egy fillért nem érnek! Semmit nem adnak a játékhoz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kedves Tinman!

A Jimmy vérbosszúja egy kalap... sz.art nem ér!

Köszönjük a figyelmet.

Üdvözlettel

Egy jóakaród!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Tudod, mit hiszek neked... annyira várom, hogy inkább nem merem megnézni, fõleg, hogy spoilert is emlegettél.

DA2-be nem tudod véletlenül mennyi szöveg lehet? Azért kérdezem, mert vesszek meg, ha nem min. 3x annyi, mint a Portal 2-ben és ezért nem érzem fair-nek, fõleg, hogy az elsõ rész feliratos volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL

1. perc körül, kicsit spoileres vid.

Tinman
Egy linket tudsz errõl a 13.000 soros témáról dobni... csak mert szerintem karaktert akartál írni. Az Oblivion 757.050 karakterrel, azt hiszem túltesz a Война и мир szövegmennyiségén. Azért említem az Oblit, mert talán azért az közelebb áll a DA2-höz, mint a Portal, hisz egyik RPG a másik FPS... bár sajnos a DA2 meg már akció-RPG.

De ha 13.000 sor, akkor hány karakter?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ó TE SZENT ÉG!!!!!!!!!!!!!!!!

Igazad van! Rányomtam a see all-ra és megvakultam.

Ok, végem van... ezt mér nem viselem el. Ez egyszerûen aljasság, amit mûvelnek!

Tegnap a DA2 topikban olvastam:

"Már 6 DLC van a porfilomhoz kötve a Dragon Age 2 kapcsán, és a játék még nincs meg."

Pokolra jutunk, káosz, anarchia, fertõ, Szodoma és Gomorra.

lolSL
portal 2:
1.a community fordítja (a valve játékait a legtöbb országban ahol csak felirat készül, szinkron nem), nem hivatásosok. steames ajándékokat kapnak a fordítók.
2.több mint 13000 soros a szöveg. sok garfield.

NEOreg3
te csak 3 dlc-t írtál, de 6 van

a 6 együtt 27,94 euró<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Pont be akartam írni, hogy rohadjanak meg. Ha trollkodásnak veszitek, töröld I2k!

Miért?

Mert még a Deluxe Edition is jó áron van, vagyis 12.5 Euroért. Akkor mi bajod van Tinman komám?

Annyi, hogy még a Deluxe Edition SEM tartalmazza a DLC-ket!

Nézzük csak:

Mafia II DLC: Jimmy's Vendetta 7,99€
Mafia II DLC: Greaser Pack 2,99€
Mafia II DLC: Renegade Pack 2.99€

Adjuk össze CSAK A DLC-k árát: 13.97€

Tehát a DLC-k drágábbak együtt, mint az alap játék DELUXE kiadása! Mégis, milyen megoldás ez már? A pofám leszakad helyettük is. Tudom kapitalizmus és pont errõl pofáztam, de azért gyerekek... ez egy kicsit más eset, itt nem Jancsika akar 2 kóla árát keresni egy játékon. Na már.

Kedves Tinman, vedd meg az alap játékot 10€-ért és örülj neki, hallgass.

De játékos vagyok könyörgöm... nem akarok lemaradni Jimmy vérbosszújáról, mert ÉRDEKEL. De így?

NEOreg3
steam-en Mafia 2 most 10 euró

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Valóban kicsit kevésnek tûnik, ahhoz képest, hogy mekkora igény van már rá most is, de még mindig fairebb, mint 5000+postáért kínálni és tömegével berendelni belõle, mint egyesek teszik. Rendelhettem volna belõle én is korábban többet, de nem teszek ilyet.

Egyébként, ha a CE értékét nézzük, amit majd hamarosan kiterítve láthatsz itt a topikban, tegyük majd a szívünkre a kezünk és mondjuk azt, hogy nem ér annyit egy eredeti játék gyûjtõnek.

Sztori mód on:

Ma voltam egy cégnél, ahová egy nagy teljesítményû nyomtatókról szóló árajánlatot küldtem korábban, mert kérték...

Közli a hölgy a tárgyaláson, hogy a neten talált ennél olcsóbbat is.
Én pedig közöltem vele, hogy tessék ott megvenni, mi ennyiért adjuk.

Nincs ebbõl harag, sértõdés, semmi. Szabad piac, szabad kereskedelem, kapitalizmus.

Mondok másik példát... akartam egy Bioshock I.(!) CE-t. Ajánlottak ilyen-olyan állapotút, majd ajánlottak egy perfektet drágábban, mint anno 0-day volt a boltban. Megvettem, kifizettem, örülök. Mind a ketten tisztába voltunk vele, hogy ez AKKOR mennyiért volt és azzal is, hogy ezen mennyit keresett ez eladó. Nincs ezzel gondom, egy pillanatig sem.

A Darksiders HE pontosan ilyen. Nagyon kis ideig lehetett EGYETLEN helyen NAGYON jó áron kapni. Volt aki rárepült, volt aki lemaradt. Ha az akció lejárta és a készlet nullázása után, keresett marad a termék, akkor értelemszerû, hogy azt a terméket NEM SZABAD ár alatt vagy ugyan azon a beszerzési áron értékesíteni mert:

1. A mai világban nem egyszer volt rá már példa, hogy JÓHISZEMÛSÉGBÕL, az ember a VÉLT játékos társának JÓ árat ajánlj.
Majd 1-2 nappal késõbb látod, hogy a vevõd HASZONNAL MÁRIS árulja tovább a tõled JÓ ÁRON megvásárolt játékot.

Etikátlan? Szemét? Rohadjon meg? Totti, hogy is van ez?

Ez eladó mondja meg, hogy mennyiért kínálja a terméket. Az eladó nem köteles irgalmas szamaritánust játszani a vevõ pedig nem köteles semmit megvenni ami nem tetszik neki. Meg lehet venni máshol, lehet keresni olcsóbbat, ha létezik belõle. Ilyen egyszerû ez a világ. :-)

2. Attól, hogy egy terméket "kifuttatnak" attól még lehet a jövõben magas/magasabb az értéke.

Kereskedelmi alapok, címû kiselõadásunkat hallották.

Hajóvonták találkozása tilos.

2800-ért veszed 4500-ért adod! Nem vagy kispályás<#nevetes1> Így is kell!<#eljen>

NEXUS6
Nem vagyok egy kozmopolita geci, de xerintem a szépséges magyar nyelvet nem kéne elcsúfítani ezekkel a honosításoknak nevezett középiskolai fakultációkon összedobott izékkel.

Ha nincs lefordítva a játék legalább ösztönöz, hogy más nyelveket is tanulj és annál jobban fogod értékelni az anyanyelved világklasszis kifinomultságát.
Pl. az angolban bizonyos dolgokat szinte csak egyféleképp lehet mondani, "hála" pl a kötött szórendnek, és ezzel is lehet a magyarban játszani.

Az a gond, hogy a játékokat egyre magasabb színvonalú mûvészek is alkotják, neves színészek adják a hangjukat/arcukat, a sztorikat is a szakma mesterei csinálják. Igazán megérdemelnének egy tehetséges mûfordítót.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

balee4
Tudom, hát elég hülye döntés, szerintem a lokizáció miatt többen vették a játékokat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

20 millio fo alatti orszagokban nem lesz lokalizacio.

wesker24
Én potenciális vevõ leszek majd rá ! xD
Tinman
Thx!

De fel a fejjel, nem marad nálam végtelenségig... egy PC-s végigjátszást szánok rá (X-en már végigtoltam) és ti lesztek az elsõk, akik értesülnek majd az eladásról. Persze szemét módon, 4.500 alatt tuti nem adom, még úgy is a net legszebb állapotú, 1x végigtolt Darksiders HE-je lesz ezt garantálom.

w77d
bár féltem egy pár magyar feliratos játék után, de pl néha észre sem veszem, hogy a Fallout New Vegas nem magyar feliratos, csak bele kell jönni az elején, a magyar agy képes ellustulni, és nem fordítani egybõl XD

Tinman
Fõ, hogy Portal 2, amibe kb. annyi szöveg lehet, mint egy Garfield képregénybe magyarul jön... érhetetlen & agyrém.

balee4
Kapják be. Ilyen kis országban ne akarjanak milliós eladásokat...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
szép XD

Lesz az 1-2 év is. 😊

w77d
fákk... gondolom majd itthon lelkes rajongók fogják honosítani, de az akár fél évbe is beletelhet...

IMYke2.0.0.0
Az EA nem fogja már a játékait honosítani - ez már hivatalosan is megerõsített hír.
Ergo, az összes új EA nem lesz magyar feliratos. Ezt rebesgetik netszerte, hivatalos forrásokra hivatkozva.
Én nem olvastam még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nna fasza.. remélem majd a következõ Mass Effect is feliratosan lesz...

IMYke2.0.0.0
Magyar felirattal lesz. Én hiszek ennek: "Honosítás: magyar felirat"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tényleg, el is felejtettem leadni az értesítést a "The Witcher 2"-re - most megtettem a CDG oldalán.

w77d
Most végülis az új witcher magyar felirattal jelenik meg, vagy nem???

IMYke2.0.0.0
Ha minden igaz, akkor nekem is holnap délutánra meg lesz a próbaverzió.
De az biztos, hogy nem rendelem meg.

A The Witcher 2-ben bízom egyedül - más játék gyakorlatilag nem is érdekel ebben az évben. Legalábbis más nem jut eszembe.

Jelenleg én is szedem a teszt verziót belõle á la "újratöltve"!

Beletolok pár órát ma és ennek fényében holnap rendelem a Signature-t vagy nem... majd kiderül

Hálisten az Assassin's Creed Brotherhooddal nem vagyok ilyen bizonytalan... az jönni fog 0 day!

Ok!

wesker24
A Sold Out az jelenti hogy jelenleg elfogyott az Avalaibility nél is ott van hogy Elfogyott remélem majd szereznek belöle mert iylen áron nekem is kellett volna !
IMYke2.0.0.0
Én nem csak a magyar topikban olvasgatok, szerencsére.

Az nem azt jelenti, hogy lesz még belõle? Ugye azt...

Most olvass bele: A játékosok panaszkodnak és meglepõdnek, hogy legmagasabb szinten még az elsõ pályát sem viszik át!

Hardon még próbálkoznak! Kemény lett ez, csak ami a DA2 topikban megy az hallatlan... ebbõl is látszik, hogy ok nélkül fikáztak!

wesker24
Ennyiért nekem is kellene persze ! Dehát már a Zavvin Sold Out van sajnos !
Fúúú, ha most azt leírnám amire gondoltam.... Ennyiért KELLLLLLLL nekem is! Zavvi?

Igazából én nagyon jó ötletnek tartanám, ha ilyen akciókat jeleznénk itt egymásnak, hátha mást is érdekelne (pl. engem)!

Gratula hozzá egyébként!

IMYke2.0.0.0
A Signature Edition lesz - Collector's Edition még külföldön sincs, és úgy néz ki, nem is lesz... a sohát nem írom, mert csak a halál biztos.

Limited Edition csak elvileg.

CDG reklámozta gyûjtõiként.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

A Dragon Age 2-bõl tudtommal nem adtak ki gyûjtõi kiadást (mert a Signature Edition nem az, és nem hirdették CE-nek). Vagy rosszul tudom?

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Véglegesen eldöntöttem: a második rész csakis WRZ-ben lesz meg, az EA fasságai miatt.
Majd 1990 Ft-ért megveszem a GOTY-t.
Pedig a játék topikjának olvasgatása közben már-már klikkeltem a másik lapon megnyitott Signature-rendelésre.
De, szerencsére, többször is megláttam ezt a képet:

A kép szimbolikus tartalmú.

w77d
ME2 CE mai viszonylatban nagyon frankó, ha kiterítem az ágyra minden faszsággal együtt, akkor azért már mennyiségnek is tûnik 😄

balee4
Mondjuk az enyhén szólva nevetséges, hogy a gyûjtõi kiadás csak dobozában (pontosan a borító papírlapban) és egy DLC-kódot tartalmazó papírlapban különbözik, ehhez képest az Origins vagy a Mass Effect 2 egyébként gyûjtõi kiadásnak nehezen nevezhetõ CE-je felhozatalban maga a kánaán

w77d
nna megjött a válasz: Elfogyott XXD

balee4
Tudom, de mégiscsak Bioware, az összes eddig játékuk "elsõnaposan" van meg (na jó MDK 2 és Baldur 1-2 csak késõbbi kiadásban) a demója alapján meg tetszett a játék. Olyasmi ez mint a Mass Effect 2, sajnálatos, hogy lebutították, de a mai felhozatalban akkoris igényes játék.

Portal 2 magyar felirattal? Hát az nem volna rossz, de szerintem angolul jön ki a cdgalaxis oldalán is angol megjelenés van.

balee4
Mi a baj vele? Ha lemegy az ára PC-re is meg fogom venni, de elõtte nem árt egy gépfejlesztés. Engem az, hogy egy árnylatnyit szebb a grafika (mert ez a Dx11 csak parasztvakítás egyelõre) nem érdekel. Másba meg nem különbözik a game.

IMYke2.0.0.0
Ilyesmire gondoltam 😊))))))))

eredeti jatek, nem??

wesker24
Jha kár hogy már nem lehet kapni mert én is megvettem volna ilyen áron !