Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
megpróbálom megállni, és full legit módon játszani majd vele... estére beszerzem az AC Brotherhood DLCt, majd azzal lefoglalom magam 😊
IMYke2.0.0.0
Az elsõ részt én is csak elkezdtem (WRZ) - a könyvtárban keringtem, mint az a bizonyos gólyafos, és úgy döntöttem, majd, egyszer, meg majd az Origin(nal)... de már az Ultimate is megvan, és nem vettem rá magam, hogy játsszak.
A II. részt is majd csak 'occsón' veszem meg. Addigra, talán, végigjátszom az elsõ részt is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Talán megérted - hisz, valljuk be, Te sem kétpofára nyomod a gagyi szarokat - a hozzáállásomat: ha valamiért fizetek, akkor szeretek elsõ használója lenni. Ha nem sikerül, akkor pedig a saját eredményeim tudatában sikerélményt élvezni.
De, ha valakinek a balfaszkodásából adódó eredményeit kellene látnom egy profilon, ami már az enyém, aminek a megszerzéséhez nekem ráadásul semmi közöm sem volt, az nagyon felnyomná a vérnyomásomat.
Ezért nem szándékozom sose-nem megvenni accountokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Steam az megint más. Ott online is vásárolsz, itt meg csak a dobozos játékod online regelésére KÉNYSZERÍTENEK rá a fattyúk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Fogalmam sincs, de mind1 is, nem kell feltölteni az eredményeket (le lehet tiltani amenüben még a setupban) és akkor nem lesz gond. Ha mégis olyat kapsz, akinél nem volt letiltva (pl. én is engedélyeztem már), akkor csak letolod és máris jobb eredmények/acsik lesznek fent. Nem mintha a kutyát is érdekelné, hogy mi a fos statjaid vannak fent egy DA2 jellegû RPG-rõl. Ez nem multifaszkodás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
"30 óra alatt van a játékidõ, bõven..."

Na ennek én speciel örülök. Háromszor fogtam bele az elsõ részbe hogy végigtolom, sikertelenül.

IMYke2.0.0.0
Már régóta meg akartam kérdezni: ha ilyet vennék (not!), akkor én újrakezdhetem a játékot, le tudom nullázni a profilban elért eredményeket, vagy az elsõ tulajdonos teljesítményét (esetleges bénázását) kell elfogadnom?

robotnyk
én nem fogok mindennek külön accountokat gyártani, meg minden steames vásárlásnak külön accountot reggelni, PCre már csak azt veszem amit meg is akarok tartani, xboxra boltolok inkább használtan.
Sir Quno Jedi
Hûha?! Csinálsz egy Dragon Age 2-es mailt gmail-en (2 perc), hozzá egy Dragon Age 2-es EA accountot (2 perc), hozzá egy Dragon Age 2-es BioWare accountot (2 perc) és ezekre regeled, meg aktiválod a játékot, letöltöd a DLC-ket. Egy papírra kinyomtatod az accokat és jelszavaikat, majd ezt beteszed a DVD tokjába a gyári kódok mellé. Késõbb ezekkel együtt tudod eladni is szépen. Én is ezt tettem a simával a héten.

IMYke2.0.0.0
Mások, eredetivel már 2. napja nyomják - thaiföldi original exe-vel.
Nem vicc, a topikban még is linkeltem az ott korábban linkelt linket 😊))
Most néztem meg - él a link.

IMYke2.0.0.0
Aztaqrvaé'... Na, ez már döfi! 😊

Tinman
Ez a CE, nem, hogy 15 ezret, de 10-et is meggondolva ér meg. Egyébként anno 1-2 UK cégnél láttam ilyen 6k körül se.

Ez megér 15k-t és én is ezt tekintem a KB valód gyûjtõijének, igaz ez úgy tudom, hogy csak Lengyeleknél volt... de lehet, hogy németeknél is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
az viszont zavar, hogy éjfélig nem játszhatok vele -.-
IMYke2.0.0.0
Igen, mindez igaz - persze, azért lesznek eladó-próbálkozók 😊
Az elsõ rész gyûjtõijét még mindig 18000 Ft-ért akarják eladni 😊

Zóanagyvarázsló
Neked ez megvan?
King's Bounty Collectors Edition

Vaterán még mindig 15000 Ft... 😞

Tinman
Gratula!

Csak Zó be ne nézzen <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
élvezzem, ez érdekel.
cd kulcs, és online pass miatt nehéz lesz pcst eladni, mert accounthoz kötõdik.
IMYke2.0.0.0
Topikjában azt írják, 30 óra alatt van a játékidõ, bõven...
Hamar fel fog néhány példány kerülni a Vaterára, érzem.

robotnyk
giorgio81
Keresd úgy hogy MetrÓ 2033 (miért kell hosszú ó-val írni, nem tudom)
Tegnap amúgy a Lurdy házban voltam és benéztem az ottani Alexandrába, hogy megvegyem én is a könyvet így akciósan, de mondták, hogy a 40% csak a webshopra vonatkozik. A vásárlás így elmaradt. Gondoltam hasznos info, hogy ne rohangáljatok feleslegesen a könyvesboltokba.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

grebber
Ezeknek fogok utalni valami pénzt hogy azt a tetves nyomorult keresõjüket ugyanmá csinálják meg,hogy ki is adja amit az ember keres!

Next PC upgrade: 2022

arty
mafia2 7.06font, házhoz

Forza.

arty
necrojoe irta másik topikban:

thehut.com
ingyenposta
-10% ha kódnak checkoutnál megadod, hogy gameday

pl a kane & lynch2 igy 2.57font, házhoz 😄

Forza.

balee4
Gyerekek én most egy Magicka 50%-os leárazást várok steamen. 😄 Kurva jó game a demó alapján.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
pár haszontalan dlc-t (az értelmesebbje nincs benne a pakkban)

Forza.

Mafia II: Digital Deluxe Edition - Nekem nem tiszta, a Deluxe E. mit takar pontosan? A dlc-ket ugye nem?
balee4
Akarom mondani nem jött át a hangulata.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tudod kinek a pap, kinek a papné, nekem nem jött a hangulata, hiába volt meg benne minden. Ellenben az elsõ résszel, az valóban tökéletes egy játék.

Carlos
Nagyon addikt könyv...néha nem sok kedvem volt leszállni a vonatról...
Felén már túlvagyok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
szerintem megvolt a hangulata. Szép grafia, jó korabeli zenék, korabeli fegyverek és öltözékek, lövöldözések és leszámolások.. Minek kellett volna még lennie??

balee4
Számomra éppen a hangulat hiányzott a játékból... 😊

Na majd az L.A. Noire, számomra legjobban várt idei játék. Na jó Uncharted 3 és Duke Nukem Forever mellett. 😊

Lessétek meg a legújabb trailert a játékból, egyenesen brutális:
http://www.youtube.com/watch?v=CDXXQORXXTQ&feature=player_embedded

w77d
bemondod a neved...

davidka003
Én megmondom milyen néven jött csomagom és annyi. Adom a pénzt és kész is van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Eddig 86x vettem át tõlük cuccot nem csak a galaxistól... tõlem a lén kívül mást nem kértek, ami baromira jogos, mert csak az számít, hogy az adott cég megkapja a pénzét, hogy kitõl az mindegy.

Mivel azonosítanak?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pick Pack Ponttos rendelésnél be kell valamit mutatni (személyi, ilyesmi) vagy hogy zajlik az?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én csak azért akarom újrarakni, hogy az EA accountról az a pár (8-10) tárgy is bekerüljön a játékba! És mivel Signature-t rendeltem, ezért plusz karakter, plusz quest is csak így kerülhet bele! Meg a wareznál nem ugyanaz a termékkód sem, mint egy eredetiben!

Félek, nehogy letiltson valamit ez EA, ha látja, hogy törttel jelentkezem be az accomba. Inkább újrarakom... lehet újra is kezdem!

davidka003
Metro 2033 berendelve, kösz hogy szóltál. 😊

#18825: eredeti játék is ugyan az lesz csak crack nélkül. Mondjuk ez én vagyok, hogy attól még, hogy megveszek valamit nem fogom letörölni a feltelepített warez játékot, utána meg újra felrakni a lemezrõl ugyan azt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Addig fel is függesztem a warez verzióval való játékot!

Dragon Age 2 Signature Edition berendelve! Érkezés szombaton helyi Pick Pack Ponthoz!

Szombat délután dobok képeket!

Az alexandra kiadónál -40 % akció van egy pár könyvre, többek között a Metro 2033-ra, és egy csomó Stephen kingre.

w77d
nekem nagyon bejött a Mafia 2, nagyon ott van a hangulata, csak azt sajnálom, hogy nincs benne tulajdonképpen free rride mód...

Hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez a DA 2 baromira bejön!

Iszonyat jó hangulata van! Az elején kicsit sok a duma, de hát ez is az RPG szerves része!

Sajnos egyet kell értsek! Maffia 1 a maga idejében iszonyat jó játék volt, ha csak azt megcsinálták volna a 2. rész grafikájával szerintem sokan megvették volna.

Vártam a Maffia 2-t, mint a Messiást és csalódnom kellett sajnos... rövid lett és érdektelen.

balee4
Mafia 2 egy kalap szar, köszönöm a figyelmet. 😊 Viccet félre tév, nekem baromira nem jött be a játék, az elsõ rész viszont nagy kedvencem, 3x is végigjátszottam.

Carlos
köszi. 😊

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Dragon Age 2 átkozott bill XD
wesker24
Dargona Age 2 XDD
Carlos
láma leszek. Mi az a DA 2 ?

Þór vígi þessi rúnar

arty
pedig tényleg nincs mit tenni: megvenni egy tizesért az alapjátékot, végigtolni és ELFELEJTENI az egészet!

különben beleõrülünk 😞

Forza.

Na lent van a DA 2, megyek tesztelni!