Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Most elgondolkodtam... hmmm... azt hiszem utoljára kb. 1.5 éve lehetett, hogy játékot letöltöttem. Átálltam a full tiszta játszogatásra. Vagyis nem, nem próbáltam, csak a rajongók szavait olvasom, elég lelohasztó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Virágboltit nem próbáltad?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nem volt olcsó... bontatlan volt, 6k-ért adták postával.
Azért csaptam le rá, mert szeretem az ilyen "varázslatos" játékokat... tudom, hogy 6-7/10-eket kapott, de nekem Enslaved is tetszett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez számomra pontosan azt jelenti, mint ami Zó számára... a Bioware mélyrepülése és nem csak a pakk miatt, hanem ahogy olvasgatom a kinti fórumokat a belbecs se okés. Más címen futna a DA2 és nem a Bioware állna mögötte szerintem szavunk se lenne, de ez így gyásznap.

Totti5
Mennyi volt a promós Majin? ha végigvitted tuti kell!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Értem, hogy zavar és igazad is van! OST jöhetett volna merev formában ez teljesen jogos. Lehet ez az elõszele a dobozos verziók kurvulásának...?!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem tutira lesz még 1 Assassins Creed Brotherhood-om 0 day, amit jövõhéten, ha nem elõz meg senki be is mutatok!

Witcher 2 prémiumot én is tervezem 0 day, de addig még sok minden történhet.... 2 hónap még... messze van az!

Tinman
Saját igen, ma vettem át.

Balee: Igen, de az konzol verzió volt, mint látod vannak eltérések. PC-s verziót kibontva nem láttam a mai napig.

i2k: Jól döntöttél. A Witcher 2 CE-t nagyon várom, minden bizodalmam a játéké és a CE-é idén.

Ratgab: A találás zavar érted!? Tudtam, hogy DLC hegyek lesznek, de ez igénytelen. Letört volna amúgy a kezük, ha az OST-t is egy lemezen mellé adják?

Hát lehet nem lesz belõle Goty vagy Ultimate Edition, mint ahogy a Mass Effect 2-bõl sem lett (még, még az uccsó DLC-t nem adták ki).

Witcher 2-höz: Nagyon remélem, hogy jó lesz és ütni fog! Én, amit láttam abból CSAK a harcrendszer nem gyõzött meg! Lehet kövezni, de videók alapján az elsõ rész harcrendszere nekem jobbnak tûnik (Isten adja, hogy ne legyen igazam!!!!)

A tartalom téged meglepetésként ért? Pedig tudtál róla, hogy a Signature mit tartalmaz... Bioware pont gyakorlatilag csak 1 kódból áll, ez sem újdonság...

IMYke2.0.0.0
Nem fokozom... nem véletlenül szajkóztam már az elejétõl, hogy engem 'zero day' biztosan elvesztettek.
Majd ha az arcba tudják nyomni a - hasra ütök - 6-8 nagyobbacska DLC-vel, meg mondjuk egy 1 DVD-s (+3-10 óra játékidõ) nagy kiegészítõvel megpakolt GOTY-t (nem lesz Game of The Year, az biztos, ezért tuti nem így fogják nevezni, hanem= ), Ultimate-t, vagy mit, na, azt megveszem...

A "The Witcher 2 Premium" lesz ebben az évben (és az elmúlt évekhez viszonyítva is) az egyetlen 0-day vételem.
S ha az csak olyan jó lesz, mint az elsõ rész, vagy annak a színvonalát alulról szagolja, még akkor is kevésbé átvertnek fogom érezni magam, mint az ebben az évben eddig produkált játékfelhozatalra várva...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Én már korábban raktam be, szánalom, de mivel egy ezressel több, inkább ezt éri meg megvenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ez saját példány?

Egyébként azért nem linkeltem én például, mert csak holnap kapom meg!

Tinman
Nem igazán értettem, hogy miért nem linkel be senki KIBONTOTT Dragon Age 2 Signature Edition-t.
Ma rájöttem... mert MI szégyelljük!

Azok kedvéért, akik filozofáltak rajta és kicsit is úgy érzik, hogy mégis csak meg kellene venni, elmondom, hogy NE TEGYÉK! SZÁNALOM A KÖBÖN!

Heti érkezéseim:

Szánalom Kettõ kibontva:

Ingyenkula (nincs rá jobb szó háromezerhaccázé'):

A legszánalmasabb a SZÁMLA HÁTULJÁRA odaragasztott HP LJ 1020-as lézernyomtatóval kiszórt letölthetõ húbazmeg....

És még korábban azt mertem mondani, hogy a fair ajánlat. Visszavonom... dögöljön meg a Bioware ott ahol van a letölthetõ anúszvizsgálójával és az exclusive in-game k. anyáddal egyetemben. -.-

IMYke2.0.0.0
'Rohattak' - nem értem én ezt. Már sokadszor támad az az érzésem, hogy minket, magyarokat még mindig sötét (tudjuk, nem is igazán volt az) középkorabeli, térdig sárban gyalogoló lovasnemzetnek hisznek, és a pénzünktõl úgy félnek, mint a leprától...
Bekaphatják!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megvan, de nem az angol, hanem a francia (de a játékban választható az angol nyelv), a szigetországban késõbb jelent meg a játék. Tartalomra nagyon gyenge, a doboz viszont szép. A Tinman által linkelt SE valóban a szláv országokban és a németeknél jelent meg, de egy egy német eladó az eBayen azt írta, hogy nem tartalmaz angol nyelvet, egyébként is 20k fölött volt. Egy német üzletnél is érdeklõdtem (angolul), de válaszra sem méltattak.
Abszolút semmi nyoma. Szépen lehozza az alkohol a ragasztót, nyom nélkül. Én úgy szoktam, hogy elsõnek körömmel leszedem a matricát, utána a megmaradt ragasztót egy alkohollal átitatott papírzsepivel törölgetem jó erõsen és sokáig. Precízen le tudom vele szedni, semmi gond. Mondjuk ettõl függetlenül elfelejthetnék ezt a levonót/matricát. <#gonosz3> <#falbav>

zorrobomber
Szerintem kb. egyenlõ értékben van a két cucc 😊 És nem azért mert a Forza 3 kiskönyv olyan jó 😊

Totti5
Évtized üzletét fogom lebonyolítani... Forza 3 kisfüzet ( csak ami a DVD tokban van ) egy gyári állapotú Bioshock 2re. Ne erre varrjatok gombot. A tag nagyon nem átverõs, szóval nincs benne kész átverés. Hehe😊 Azért megnzézem a füzetet hogy milyen kincset tartalmazhat az a 10 oldal, hogy ennyire kell neki egy😄

balee4
És semmi nyoma nem marad? Nekem is egy csomó matricás borítóm van...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jaja, kurva idegesítõ. <#rolleyes> Szerencse, hogy egy kis 90%-os alkohol megteszi a hatását és simán le tudom szedni. <#vigyor>

balee4
Grat Neked is! 😊

balee4
Grat, én ezt csak olcsón fogom beszerezni, annyira nem nyûgözött le a demó. 😊

balee4
Na gyerekek eljött az idõ, hogy beruházzak egy Move pack-ra, már 5 értelmes játék van, ami érdekel rá. 😄 Szülinapi ajándékom lesz.

Totti5
Mindig rácsodálkozok erre a 2 méteres sony matricára amit szívbaj nélkül dobnak a borító közepére... még nem szoltak nekik hogy ez nem poénos?

Most játszok vele, eddig tetszik. Elsõ két verenyt játszottam a fesztiválban, elsõ lettem mind a két esetben. Más, mint az eddigi 2 Motorstorm, de nagyon jó! Fõleg, mikor összeomlik az út elõtted, de már nem tudod kikerülni és a tátongó mélységbe zuhansz! Nagyon jó! <#vigyor> Van benne osztott képernyõs multi is 2 vagy 4 fõvel! Online jó lehet, majd kipróbálom, ha mûködnek már a szerverek. Egyelõre jobban tetszik az elsõ két résznél, de ez ugye változhat. Egyelõre ennyi. <#smile>

Még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam. <#vigyor>

arty
<#eljen>

gyorsvélemény?

Forza.

Most hozta a futár. <#smile>

zorrobomber
bezsákolva 😊

Totti5
Megjött nekem is végre ( csak a kieg ).

w77d
én az empire-t + a napoleont még karácsonykor vettem meg az összes kieggel együtt... nem is emlékszem má mennyi volt...

Azzal kiegészíteném, hogy március 11-13 között Total War napok: Elsõ napon Empire Total war akciós

Holnap remélhetõleg vagy a Rome Gold, vagy a Medieval 2 lesz akciós (utóbbit várom már egy ideje, nem is kicsit)

grebber
Ez nekem is megvan anno d2d-rõl vettem akciósan,de csak dísznek van.( Azt hittem lesz hozzá magyarítás mint a többihez,de nem lett így nem játszok vele)

Next PC upgrade: 2022

Tinman
NA ezt megveszem!

Úgyis megvan az összes Heroes... nagyon tetszik a pakk!

arty
steam - empire total war 7.5 EUR/5 font

kiegek viszont drágák

Forza.

ez kell majd valakinek?
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/gyonyoru_lesz_a_might_and_magic_heroes_vi_gyujtoi_kiadasa
Idén a Deus Ex,AC:Brotherhood collectorsokat akartam megvenni,de szerintem lemaradok róluk.Erre viszont nagyon kellene pénzt spórolni😊))
Totti5
Nem számít semmit, max kapsz acsit vagy trófeát konzolon.

w77d
srácok az Assasins Creed 1-ben van valami jutalom, ha összegyûjtöm az összes zászlót, vagy megcsinálom az összes minifeladatot??? egy idõ után beadja a fõfeladatot, de még van egy csomó ilyen kissebb feladat. Lesz valami elõnyöm esetleg, ha megcsinálom õket, vagy szarni rá??

balee4
Én is ma veszem meg az AC Brotherhood DLC-t. 😊

Smuge
Csúnya elgépelés történt 😊
A 2.cd-n kérlek szépen az original soundtrack található.

IMYke2.0.0.0
Tudom, most elég furcsán fogja kivenni magát a dolog, de lenne egy kérdésem a STALKER-eddel kapcsolatban: A 2. DVD-n mi van?

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

Carlos
<#taps>

#18867: A szó amit keresel: egyelõre!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Direkt írtad rosszul, tezsvírem? 😊
Bocs, tudom: klikk

Smuge
Egyenlõre(!) Te nyertél

64 órámba telt a Mass Effect 2 (DLC-k nélkül).<#bee1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Smuge
50 óra játékidõ után már a FFXIII vége felé közeledek és talán 2 sidequestet csináltam meg a 70-böl. Ezt übereld 😄

Totti5
Hihetetlen hogy pár nap alatt végigrohantak rajta sokan, mondjuk meg is érdemlik ( Beyond Good & Evilbe eddig bõ 10 órám van pedig még tán a felénél sem vagyok... )... azért az a 30 óra fals, mert aki nem rohan, s felfedez, a tutira megy annak minimum a duplája lesz, szóval nincs miért aggódni.

Ugyan úgy a gépen tárol mindent szerintem a DA 2 is mint a(z) ME 2. Nem egy távoli szerveren tárolja a mentéseket, meg miegymást (mint egy bizonyos cégnél a pár játék játékok...).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."