Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"Ingyen volt az ami amúgy 3-4000 Ft"

Remélem érzed a problémát az ügyben. Az ilyen ficnifacni szarpáncél, fekáliafegyver vackokat ingyen szokták régen elérhetõvé tenni, mondjuk egy patch keretein belül.

Most természetesnek veszed, hogy ezért pontokat kell vásárolni annak az ökörpörköltnek, akit ez érdekel?

Örülsz, hogy ingyen adják? Könnyû ingyen adni azt, ami ingyen van.
Ékes bizonyítéka az értéktelenségére az, hogy hetekig fele áron adták ezeket a pontokat nem is annyira rég. Csak úgy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
"A vajákos olyan személy, aki - a néphit szerint - csodálatos, misztikus erõkkel van kapcsolatban, és használni is tudja azokat. Egy-egy kisebb településen, közösségben a vajákos gyakran helyettesíti a papot, a varázslót, a "egészségügyi és hírközlõ szerveket", néha a falufõnököt is. A vajákos mágia mellett szinte mindegyiknek van valamilyen fokú ismerete a sebek és betegségek gyógyítása, a gyógynövények gyûjtése és feldolgozása, és a jóslás területén. A legtöbbje rengeteg legendát, mesét, egyéb történetet ismer, és sok olyan ismerettel rendelkezik a világról, amivel senki más a településen. Van, ahol tisztelet, van, ahol félelem, és van, ahol gyanakvás, vagy megvetés az osztályrészük. Titkaikat féltékenyen õrzik, és nem fogadnak fel túl sok inast, vagy tanulót. Azért életében egyet - az utódját - szinte mind kitanít."

Tehát a vaják annyira nem gáz bár a witcher jobb lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
Na régóta ígértem képet a gyûjteményemrõl, persze nem vetekedhet az itteni durvább gyûjteményekkel, de én büszke vagyok rá. 😊

Steam gyûjteményemrõl most nem rakok be képet, pedig 110 körüli játékom van az accom.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
az elején az m2 se volt annyira nehéz 😊 de késõbb pokollá vált...

ez a 3. rész demo alapján nem nehéz, de valahogy olyan kihalt a pálya - és a lepusztultságot is uuutálom 😞

split/secondöt én imádom, de ez az m3 ahoz szvsz nem ér fel - számomra

ha kicsit tovább vitted, majd ird meg, hogy benehzedik-e ez is! 😊

Forza.

grebber
Humet (mostmár Nutex).

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
min buktál?
grebber
Sajnos egy jó pár évig nem lesz több eredeti játékom.Tõzsdén oltári hatalmasat buktam így most azon vagyok hogy sok év alatt visszahozzam ezt a tetemes veszteséget.
Pedig meg szerettem volna venni a Witcher 2 premiumot meg még sok más game-et,de így sajnos minden fillér sokat jelent.
Ezt csak magamnak köszönhetem rohadjak meg a köcsög buzi mentalitásom miatt 😞

Next PC upgrade: 2022

A motorstorm 2 annyiból nem volt jó számomra, hogy irgalmatlan nehéz volt. Soha nem bírtam elsõ lenni. <#shakehead> Ennél már az elsõ 7 pályán elsõ voltam, de folyamatosan nehezedik. A Split/Second meg számomra egy kalap szar. Akkor már inkább a Blur, az nagyon jó volt.

robotnyk
most fejeztem be egy kb 4 órás belekóstolást a dragon age 2-be és tetszik.
és bár nincsenek vackok a day 1 kiadásban, de legalább normál árban van, és adtak hozzá bioware pontokat, amiket sajnos nem aranylemezre gravíroztak, és nincs gyémánttal kirakva, de legalább ingyen volt az, ami amúgy 3-4000 forint.
<#wilting>
arty
hidd el nekem, a motorloál egy ótósjátékbuzinak olyan mászthev, mint mondjuk neked a gow3 😊

Forza.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Heroes 6 CE elõrendelve :-) Kent w8!

Arty: A Motorlál kivételével ---> Mászt hev címek! Grat!

arty
és ha már betettem ezt, az én ps3 gyûjteményem:

semmi extra, csak a kötelezõ "körök" 😊

Forza.

Sajnos igen! És ez a kiábrándító az egészben!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nna az gáz lesz... de én így is emgveszem majd és elolvasom..

arty
ezt igy nemtom hova tenni 😄

ms2-rõl irnál pár szot? az hogy tetszett?
esetleg a split/second?

Forza.

Daell Drow
a tortenetben is...
arty
ha már a kemény mag a téma:

😄

Forza.

w77d
Amúgy a könyvben a címen kívül a történetben is a Vaják szót alkalmazzák witcher helyett???

Hát nem kicsit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lásd #18934

wantonly
Vaják 2 <#idiota>

Nem kicsit hangzik rosszul.
w77d
az 1-ben is witcher volt, miért lenne itt más??

arty
nameg a kz2 - ha már ott a 3 😊

Forza.

Mármint a Witcher 2-ben nem vaják lesz remélhetõleg...

Az suhant át az agyamon, hogy remélhetõleg a magyar feliratban nem Vajáknak lesz magyarosítva a witcher, mert akkor kissé kiakadok majd!!!

kb ezek miatt érdemes Ps3at venni,monnyuk a Little big planet hiányzik onann,meg 1-2 Extrém feature mint pl :

Flower
Endless ocean

Hát én is elhûltem elhiheted! Ki volt az a hülye, aki a Witcher-t Vajáknak fordította...

Daell Drow
Most komolyan? igy el kell cseszni egy konyvet?
Vaják WTF?
Szivesen olvastam volna ezt is, mert jopar konyvet veszek en is. PC jatek torteneten alapulo konyv is van egy rakas 4db starcraft 3db diablo stb.
De ez? ááá nem is mondok semmit.
680 Ft-ot röhögve megért!

Rome Total War Gold begyûjtve!

HappyHunter
Nahát, most vettem észre, hogy nekem megvan a Fable The Lost Chapters. 😄
Csak valami "gagyi" kiadás, de van hozzá 4CD (szeretem a cédéket 😄) és egy szép kézikönyvecske.
"Life can be kinda´ cool sometimes."

Be happy. :) Running!

Érveidre maximális érdeklõdéssel számítok<#smile>

Steamen kerek 2,5 Ejró a Rome Total War Gold! Grabbing now!!!!

Tinman
Teljesen egyetértek.

ratgab: Szívesen belemennék ebbe az eszmecserébe, de egyelõre totál hiteltelenek lennének a szavaim. Késõbb visszatérek erre, elmentem :-)

Tinman
NA EZ ODASZAB!

Totti5
A kemény mag<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Smuge
Befutott ma a fémdobozos Killzone3 CE-m , most így fest a teljes kollekció 😊

Nyugodtan írjatok, befejeztem a DA 2 fejtegetést<#nevetes1>

Állítólag van eredménye a más jellegû válaszoknak, de bõvebbet csak az elsõ végigjátszás után tudok mondani, ami holnap kezdõdik a Signature készhezvétele után!

Ui.: Nekem az ME 1 unalomba fulladt (makózást többet SOHA), de azért 1x végigküzdöttem!

Érdemes a metacrics-en megnézni a postolás dátumait: márc. 8-a megjelenés napja (akkor még virágbolti verzió sem volt kint!!!), ami miatt kizárt, hogy végig is vitték, így nem Lehet reális álláspontjuk róla! Magyarul FLame erdõ az egész, értékelhetetlen!

IMYke2.0.0.0
Saját kezûleg is kipróbáltam - ezen a gépen (AMD 6000+, 2 GB, GF8500 GT, 20").
Az én véleményem azért nem mérvadó és azért nem alakulhat ki, mert az elsõ részt még nem játszottam végig.

Annyit azonban elmondhatok, a Mass Effect 1 által magasra helyezett léchez viszonyítva, hogy a párbeszédek förtelmesek.
Engem nem izgat, hogy hangulatokat sugallnak (és a jópofa elágazások sem), a mélység hiányzik - a tudat, hogy nem ugyanoda vezet bármelyiket is választom.
Márpedig a menekülést alatt-követõen, a városban végig a "terelést" éreztem.***
Majd 1-2 éven belül meglesz az 1, rész teljes végigjátszása, addigra csak lesz valami gyûjteményes 2. rész is és akkor tálcára kerülhet nálam is a feje. 😊

*** = Hiszek Sir Quno Jedi mesterünknek, és a játék topikjában bizakodásra adott okot az egyik hozzászólása, nem tudom mikor, hol írta: az elején satnya, a közepe-végére meg már lesz értelme a dialógusoknak is...
Majd egyszer, meg is tapasztalom :9

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
<#eljen> korrekt, sajnos a fanok többsége a fél órás demo után lefikázták hogy szar lett... ez ellen nem lehet mit tenni, de még most is vannak milliók akikélvezni fogják.

Totti5
Be kellene tiltani ezt a júzer scrore rendszert. Mi az hogy 0 és 1 pont? ilyen nincs... persze ha rátolja 100 ember ezeket, akkor soha a büdös életbe nem lesz jó átlaga.

Annyit mondok neked Mercenaries 2 World in Flames. A játékosok és a sajtó is szétszedte és mégis sokan jól szórakoztunk vele köztük, ha jól emlékszem te is!

Így kell nézni a DA2-t is! Én is csak a Bioware pontok miatt vettem meg most, mivel így 2 DLC-t kapok ingyen a nagyobbak közül( ha lesz)

Utolsó csak az érvek egyike, ami hülyeség! Némelyik jogos, némelyik nem, de nem olyan katasztrófa a helyzet... Sokan túlreagálják! Javaslom a saját kezûleg kipróbálást!

IMYke2.0.0.0
Most, hogy így pontokba szedted, még siralmasabb a kép...
Már értem, miért kapott olyan silány kritikákat és miért áll sza... rosszul a Metacritic-en is: az utolsó négy pontod ehhez már elég.

Ja, konzolos verzió alapján, meg a júzerek szerint:

Most pedig bele-beleolvasok a kritikákba is, a fórum topikok után.

Hoppá, a PC-seknél azért még jobban kihúzta a gyufát:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyszerûsítésnek veszik a párbeszédrendszert is: Válaszok csak a lényeget tartalmazzák, nem a teljes mondatok vannak oda írva+ egy hangulatjel jelzi a mondandó érzelmi töltetét... jah és beszél a fõhös, ami szerintem beleélés faktort javítja (DA😮-ból én konkrétan hiányoltam ezt).

Ez igen dícséretes. <#eljen> Nekem is jelentõsen lecsökkent a warez aránya, de azért még ilyen jól nem állok, mint te.

Nekem átjött a Dragon Age hangulat. Sírások oka általában:

---felgyorsították a harcot--- jobbak az animációk, nem ugyanazokat a mozdulatokat csinálják a karakterek újra és újra... mágus már üt a botjával ha szükséges

---Rosszabb a grafika--- ez színtiszta hülyeség szerintem

---Rövidebb a játékidõ--- Ez valószínûleg igaz, de sem megerõsíteni sem cáfolni nem tudom

--- Nem tudsz más fajt választani csak embert--- ízlés kérdése, a történet miatt kellett ez a döntés (igazából megoldható lett volna)

--- csapattársakra nem aggathatsz páncélzatot, csak gyûrût, amulettet, fegyvert lehet változtatni szabadon... páncélzatuk az idõ múlásával magától változik

--- Kivették a taktikai nézetet--- tény, de enélkül is lehet játszani

--- boltosnál áruknak csak sematizált képe van pl.: minden kesztyûnek 1 képe van, amikor felveszed már látszik, hogy hogy néz ki a karakteren, ugyanígy mûködik mindenféle tárgy is!

--- Egyszerûsödött a játék a gyorsabb harc miatt--- nem értek egyet, minden ami benne volt a DA😮-ba itt is megtalálható.

Nem a BioWare-al van a gond. Ha nem került volna az EA-hez akkor nem lenne ez az egész mélyrepülés szerintem. Az EA az aki minél több pénzt akar, és ezért van az is, hogy a Mass Effect 2-õt és a Dragon Age 2-õt így lebutították. Csak azért, hogy még több profitot tudjon termelni, azáltal hogy még nagyobb játékos réteget elérjen. Szerintem ez a SE kiadás is az EA-t tükrözi. Nem mintha védeni akarnám a BioWare-t.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."