Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem érzed a problémát az ügyben. Az ilyen ficnifacni szarpáncél, fekáliafegyver vackokat ingyen szokták régen elérhetõvé tenni, mondjuk egy patch keretein belül.
Most természetesnek veszed, hogy ezért pontokat kell vásárolni annak az ökörpörköltnek, akit ez érdekel?
Örülsz, hogy ingyen adják? Könnyû ingyen adni azt, ami ingyen van.
Ékes bizonyítéka az értéktelenségére az, hogy hetekig fele áron adták ezeket a pontokat nem is annyira rég. Csak úgy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tehát a vaják annyira nem gáz bár a witcher jobb lenne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Steam gyûjteményemrõl most nem rakok be képet, pedig 110 körüli játékom van az accom.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ez a 3. rész demo alapján nem nehéz, de valahogy olyan kihalt a pálya - és a lepusztultságot is uuutálom 😞
split/secondöt én imádom, de ez az m3 ahoz szvsz nem ér fel - számomra
ha kicsit tovább vitted, majd ird meg, hogy benehzedik-e ez is! 😊
Forza.
Pedig meg szerettem volna venni a Witcher 2 premiumot meg még sok más game-et,de így sajnos minden fillér sokat jelent.
Ezt csak magamnak köszönhetem rohadjak meg a köcsög buzi mentalitásom miatt 😞
Next PC upgrade: 2022
és bár nincsenek vackok a day 1 kiadásban, de legalább normál árban van, és adtak hozzá bioware pontokat, amiket sajnos nem aranylemezre gravíroztak, és nincs gyémánttal kirakva, de legalább ingyen volt az, ami amúgy 3-4000 forint.
<#wilting>#wilting>
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arty: A Motorlál kivételével ---> Mászt hev címek! Grat!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ms2-rõl irnál pár szot? az hogy tetszett?
esetleg a split/second?
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Flower
Endless ocean
Vaják WTF?
Szivesen olvastam volna ezt is, mert jopar konyvet veszek en is. PC jatek torteneten alapulo konyv is van egy rakas 4db starcraft 3db diablo stb.
De ez? ááá nem is mondok semmit.
Csak valami "gagyi" kiadás, de van hozzá 4CD (szeretem a cédéket 😄) és egy szép kézikönyvecske.
"Life can be kinda´ cool sometimes."
Be happy. :) Running!
ratgab: Szívesen belemennék ebbe az eszmecserébe, de egyelõre totál hiteltelenek lennének a szavaim. Késõbb visszatérek erre, elmentem :-)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ui.: Nekem az ME 1 unalomba fulladt (makózást többet SOHA), de azért 1x végigküzdöttem!
Az én véleményem azért nem mérvadó és azért nem alakulhat ki, mert az elsõ részt még nem játszottam végig.
Annyit azonban elmondhatok, a Mass Effect 1 által magasra helyezett léchez viszonyítva, hogy a párbeszédek förtelmesek.
Engem nem izgat, hogy hangulatokat sugallnak (és a jópofa elágazások sem), a mélység hiányzik - a tudat, hogy nem ugyanoda vezet bármelyiket is választom.
Márpedig a menekülést alatt-követõen, a városban végig a "terelést" éreztem.***
Majd 1-2 éven belül meglesz az 1, rész teljes végigjátszása, addigra csak lesz valami gyûjteményes 2. rész is és akkor tálcára kerülhet nálam is a feje. 😊
*** = Hiszek Sir Quno Jedi mesterünknek, és a játék topikjában bizakodásra adott okot az egyik hozzászólása, nem tudom mikor, hol írta: az elején satnya, a közepe-végére meg már lesz értelme a dialógusoknak is...
Majd egyszer, meg is tapasztalom :9
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így kell nézni a DA2-t is! Én is csak a Bioware pontok miatt vettem meg most, mivel így 2 DLC-t kapok ingyen a nagyobbak közül( ha lesz)
Már értem, miért kapott olyan silány kritikákat és miért áll sza... rosszul a Metacritic-en is: az utolsó négy pontod ehhez már elég.
Ja, konzolos verzió alapján, meg a júzerek szerint:
Most pedig bele-beleolvasok a kritikákba is, a fórum topikok után.
Hoppá, a PC-seknél azért még jobban kihúzta a gyufát:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem átjött a Dragon Age hangulat. Sírások oka általában:
---felgyorsították a harcot--- jobbak az animációk, nem ugyanazokat a mozdulatokat csinálják a karakterek újra és újra... mágus már üt a botjával ha szükséges
---Rosszabb a grafika--- ez színtiszta hülyeség szerintem
---Rövidebb a játékidõ--- Ez valószínûleg igaz, de sem megerõsíteni sem cáfolni nem tudom
--- Nem tudsz más fajt választani csak embert--- ízlés kérdése, a történet miatt kellett ez a döntés (igazából megoldható lett volna)
--- csapattársakra nem aggathatsz páncélzatot, csak gyûrût, amulettet, fegyvert lehet változtatni szabadon... páncélzatuk az idõ múlásával magától változik
--- Kivették a taktikai nézetet--- tény, de enélkül is lehet játszani
--- boltosnál áruknak csak sematizált képe van pl.: minden kesztyûnek 1 képe van, amikor felveszed már látszik, hogy hogy néz ki a karakteren, ugyanígy mûködik mindenféle tárgy is!
--- Egyszerûsödött a játék a gyorsabb harc miatt--- nem értek egyet, minden ami benne volt a DA😮-ba itt is megtalálható.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."