Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát SC nem jött meg...de mit röhögök most PoP miatt..Uplay díjak egyike a Herceg Ezio ruhájában😊
Kötelezõek voltak a sorozat miatt,csak az áresést várom meg mindig😊
w77d
Saints Row-nál csak azt nem bírom, hogy lehetetlen a gyorsabb verdákat vezetni olyan szar az irányítás...

grebber
Sokunkkal te utáltattad meg!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Jó döntések - Ezekbõl a Saint's Row 2 a legkedvesebb a szívemnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Epic😊)<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na ha minden igaz,akkor ma gazdagabb leszek egy SC:Convictionnal,egy PoP:Forgotten sands-el meg egy Saints row 2-vel😊
Büdös Bohóc
n3whous3 néven leszek fent majd, most még csak beregiztem stb aztán késõbb játszok csak, nincs idõ rá XD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fabio Capello
+1 😊 majd megkereslek egyszer ing.

Demóban csak harc volt... nagyon tévedsz egyébként (nem sok különbség van a DA😮-hoz képest, csak sokan felfújják a dolgokat, "ha már változás van sírok" stílusban), de ebbõl nem nyitunk vitát, mert már unom a vitatkozást DA 2 ügyben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Remélem, "gurulunk" majd közösen valamikor.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

4chan az mi?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Büdös Bohóc
Eszembe jutott délután ahogy jöttem haza, hogy mennyire kéne a TDU2 aztán tessék

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

lolSL
nem kell végigjátszani ahhoz.. demo alapján meg lehetett ítélni hogy ez az 1. részhez képest egy gyalázat, én a le se tölteném kategórába sorolom.

zorrobomber
4chan-esek nyomták rá a nullás értékeléseket!

lolSL
azokat is lehet pendrivera tenni.

arty
nem sajnos - nincs moveom. de érzésre sokan nyomják vele - vagy én vagyok pokoli béna, de általában esélyem se volt 😄

Forza.

arty
nem is kell! (system updateket pendrájvon fel tudod tenni, játék updatek ... nos, azok valóban kimaradnak)

Forza.

Prince23
A kunári vész van nálad most? mert ha az, akkor nincs vége😄 az a közepe.

Bence94
már nagyon jó lenne egy ps3...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Állítólag van egy rész, ahol azt hiszed vége... és mégse... de ezt csak hallomásból tudom, szóval vagy igaz vagy nem...

Tinman
13 óra??????????????

Jeeez... mit vettem?! :-((((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Én is most fogok beszerezni egy MAG-ot, potom 2700-ért adja a srác és teljesen jó állapotban van. A Move-os része milyen próbáltad?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
én most tartok a finálénál (sztem), és 13 órája tolom. (kb)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mivel Tinman testvér már rakott képet, ezért feleslegesnek érzem újra ezt megtenni!

Helyzetjelentés: Dragon age 2 Signature Edition a kezemben... Installing now!

IMYke2.0.0.0
A multik, demók nem érdekelnek, a DLC-k halványan, ellenben a Patch-ek hiánya zavarna.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt mondják a tõzsdeguruk, hogy 2-3 %-os nyereségnél már érdemes eladni a részvényt...

De hát tudom, utólag könnyû okosnak lenni...

Sajnálom, hogy így alakult a helyzeted...

balee4
Semmit, a Gold kiadás egy olcsósított Ubi kiadás akar lenni, rányomtak egy matricát és kész. A borító ugyanaz, sõt kézikönyv is van benne, szóval végülis elsõ kiadás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Miért kéne hozzá internet? Max nem tudsz venni PSN-es játékokat, demókat, DLC-ket, patcheket leszedni. Illetve természetesen multizni sem tudsz. De azért ezek nélkül is élvezhetõek a játékok.

balee4
Köszi mindenkinek a gratulációkat.

arty: a felsoroltak mind be vannak tervezve, meg még rengeteg játék van PS3-ra/PC-re, amit szeretnék a gyûjteményemben tudni. De ezzel szerintem mind így vagyunk, sosem lesz tejes a kollekció. 😄

IMYke2.0.0.0
Csak ne kellene internet a konzolokhoz is... <#szomoru1><#rinya>

kevés pénzbõl a biztosra kell menni.2009-ben a "válság" közepén 1,5 milliért otp részvény.eladás után kb. 700 ezer nyereség-adó levonása után.Sajnos nem én voltam😊))))
IMYke2.0.0.0
<#buck><#nyes>

IMYke2.0.0.0
Õszinte részvétem - én egyik kedvesem példáján felbuzdulva, 2002-ben buktam be piti 100.000-et . Nyári tanulópénz volt.
Utána haverral 2 hónapig (következõ szemeszter elsõ ösztöndíjáig) együtt éheztünk, ettük az üres leveseket, meg az otthonit 😊(
Soha többé BUX!

szólj ha hiányzik a NOLF 2 mellõl a NOLF 1😊)))
Amugy a Dark messiah Ce mit tartalmaz?

Tinman
?

Teljesen okék most a képek...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Imre ki fog nyírni😄

arty
Vagy késõbb. Ezért mondtam, hogy nem "nekünk" való - mi beijedünk és/vagy nem jutunk idõben infohoz.

Így viszont szimpla szerencsejáték.

Forza.

grebber
Van benne kockázat de mondom ha az embert (pl engem) nem vakított volna el hogy még többet még többet és megelégedtem volna a 4-5 nap alatt megkeresett 50ezer ft-al akkor nem lett volna gond.
A másik meg ott volt az 1500FT-os otp a válságnál és kezembe a csomo pénz és mit tettem (a lehetõ legrosszabbat).Ahelyett hogy otp-t vettem volna vettem még több humetet hogy vigye le az eladási áramat.
Erre a humet esett az otp meg ugye a közel 4x-esére emelkedett.
No önsajnálat vége.
Ezekrõl a dolgaimról könyvet kéne kiadni annyira szánalmas vagyok.Nem veszek atomböller gépet meg nem költök szinte magamra mert spur vagyok meg nem éri meg stb.Azt tõzsdén meg több milliót bebukok 😞

Hát nem tudom... Nem vagyok pénzügyi szakember, ezért nem is értek hozzá, de én egy faszságnak tartom ezt a tõzsdét... Rohadt spekulánsok paradicsoma... <#levele>

Azt meg fõleg nem értem, hogy valaki a két keze által nehezen megkeresett pénzét hogy képes ilyen kockázatoknak kitenni...

Kongy
Király gyûjtemény! A nyál csorog a számból! 😄 Ilyeneket még-még! 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Eladtam igen.(Sajnos hamarabb kellett volna) De ez van elkúrtam nem kicsit nagyon.Azért reménykedem benne hogy 5 éven belül vissza tudom hozni.

Tinman
PS3 kollekciód irigylem... gratz!

arty
kisember tõzsdéje: piros vagy fekete, páros vagy páratlan 😉 ha sok pénzed van, sok idõd van rá, és szerencséd is, akkor persze akár meg is lehet belõle élni... (amugy el is adtad?? azaz realizáltad a buktát??)

Forza.

Baromi jó gyûjtemény! <#eljen><#eljen><#eljen> Jó ízlésû játékos vagy! <#vigyor>

The Bard's Tale nekem is megvan, de mit jelent a Gold kiadás? Ha jól tudom nem volt ehhez semmiféle kiegészítõ vagy plusz tartalom.

grebber
Való az csak az volt a gáz anno amikor vettem utánna felment csak nekem a 4-5 nap alatt 50 ezer ft nyereség nem lett volna elég.(Ezért írtam a hülye buzi mentalitásomat)Így meg annyit buktam hogy 2,5 éves munkám mintha nem is lenne.

arty
😞

kisembernek nem való a tõzsde. anno én is tapasztaltam.

Forza.

arty
aztamindenit, impresszív <#eljen>

(lbp1? hiányzó ratchet? armyoftwo1? ezek hogyhogy nincsenek a gyûjteményben?)

Forza.