Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Ha zavviról két játékot rendelek egy csomagban küldik õket?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Vmit rosszul csinálhatsz. használod mind a 4 karakter képességeit + Pause? Normalon röhögve legyilkolok mindenkit így. Max Isabelára kell kétszer jobban odafigyelni. mivel elég gyengus

HA egy-egy társ a csata során megfekszik, de a többiek végül megnyerik az ütközetet az említett csapattárs megsérül, ami annyit tesz, hogy csökken az életereje és addig nem áll helyre, míg nem pihen a fõhadiszálláson (elég csak 1x visszautazni ennek elérésére), illetve nem kap ápolást (injury kit).

Crafting úgy mûködik, hogy egyes helyszíneken "megjelölöd" a hozzávaló helyét (á la Mass Effect 1 bolygókon nyersanyagjelölés csak bólya nélkül) és ezt jegyzi a hozzáértõ személy, akitõl meg lehet rendelni a potion-t, mérget, rúnát, ami term. pénzbe kerül. Az egyes craftolandóknak más nyersanyagigénye van pl.: 3 elfroot 1 életerõ poti, de egy rejuvilation potion 4 elfrootot és plussz adalékot is igényel. AMint az alapanyagok megvannak már csak pénz kérdése a rendelés nagysága. (szerintem ez egy nagyon logikus dolog: alapanyag forrás megvan utána már csak pénz kérdése, ha megvan a Know-How, így reálisabb a craftolás).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Kicsit off de ez szíven ütött:

Bestsellerré rukkolt elõ egy "szótlan" - teljesen üres oldalakból álló - könyv az Egyesült Államokban feltehetõen a címe révén: Amire minden férfi gondol a szexen kívül.

Bazeg üres könyv.Hát már mindent el lehet adni😞

Next PC upgrade: 2022

Nehézségre annyit, hogy volt pár csata ahol majdnem rendesen helyben hagytak (egy mellékquestnél mindent bevetettem így is 2x elpatkoltam mindez normálon) és sok olyan összecsapás volt, amikor legalább 1, de inkább több társam is megfeküdt... szóval nem egyszerûsödött a csata semmit! Persze mindezt vakon (nem cheatelek végigjátszás olvasásával), tehát nem olvastam elõre, hogy mire kell készülni és érhetnek meglepetések.

Társak szerves részei a társalgásoknak... más eredménye lehet (békés megoldás egy cinkes helyzetben, vagy gyors kivégzése egy nem szimpatikus arcnak), ha a megfelelõ társ van éppen az ember mellett, illetve ha nincs az ember mellett, akkor megint más irányba halad az adott quest!

NPC társak fantasztikusan jók... mindnek egyéni személyisége van szeretem/nem szeretem elemekkel és bizony ba..ogatják is egymást idõnként, illetve kommunikálnak kérdezgetnek (á la DA😮, ezeket egyébként külön élmény hallgatni, mindig meg is állok és nyugiban végighallgatom)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

1 percig nem bántam meg ezt a DA 2-t... ebben a játék annyi minden van még, van olyan mély, mint a DA😮 volt... Nem mindegy kinek mit válaszolsz, elágazhat a sztori a válaszok alapján és sztem a korábbi döntések késõbb visszaüthetnek ... más a játék 2 kezes fegyveres warriorrel, pajzsossal, tõrös rugóval, íjjásszal, mágussal és akkor még a kasztokon belüli számtalan fejlesztési lehetõséget nem is említettem.

minden kasztnál 3 specializálási lehetõség, az ability pontok elosztása sem mindegy... igazi RPG ez a játék!

HappyHunter
Abszolút megértem a reakciódat 😄 Mikor én befejeztem még percekig néztem az üres helyet a lap alján. Még egy könyv sem volt rám ekkora hatással. Jó persze, voltak már mûvek amelyek olvasásakor azt mondtam hogy ezigen, amindenit, nabazmeg, de ez mindet helybenhagyja.

METRO 2033-AT KÖTELEZÕ OLVASMÁNYNAK !

Be happy. :) Running!

Normál nehézségen nyomom, és mellékquestezek ezerrel!

zzeN
Steamen 7.5€ a Napoleon Total War Imperial Edition(30€-ról).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kongy
az lehetetlen... mondjuk mellékküldikkel, nightmare nehézségen lehet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

robotnyk
need moar spoilers.
11 óránál tartok és még a deeproads közelébe se mentem!

Kongy
Nem, ez télleg a finálé volt. Amikor Anders kirobbantotta a mage-ek lázadását. Szóval olyan 14 óra a fõszál, de még volt 1 halom mellékküldi amibe bele se fogtam!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Carlos
Kiolvastam a Metro 2033-at: HÁTBAZMEG!!!!!!!!!!!!!

Zseniális könyv! Mindenkinek ajánlom!

Þór vígi þessi rúnar

és ahol a "másolásvédelem" sima serial?ott szinte mindegy,hogy korábbi warez van fent,ha beélesíted a megvett serialt..
fery02
Ez nem dilemma, hiszen fizetett érte pénzt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Dehát a háziasszonyok is azt mondják, hogy egy általuk sokszor készített étel sem sikerül kétszer ugyanúgy... ezt más kreatív termék esetében is hasonló lehet.

Mass Effect 2 se hossszabb és az is Bioware. DA😮 meg inkább kivétel, mint szabály... Emlékeim szerint a KOTOR sem volt 100+órás.

Jó az a DA 2 ne parázz! Csak nem kell túlságosan is összehasonlítgatni az elsõ résszel, mert akkor keserû lesz a szád íze.

Én most járok 7:40 percnél és még a városban lévõ elsõ fõküldetés meg sem csináltam!

grebber
Van benne valami.De nekem pl az eredeti Stranglehold el sem indult csak crackelés után.

Next PC upgrade: 2022

Ez egy érdekes dilemma. Ezen már én is gondolkodtam, hogy ha megveszel valamit eredetiben, de a warezt használod, akkor ténylegesen te nem lopod meg a készítõt, mert fizettél érte, csak nem a lemezt koptatod.

Mégis illegális dolgot csinálsz, mert kijátszod a másolásvédelmet?

balee4
Nem értitek, megvette steamen, de ahhoz nem jó magyarítás, ezért mondtam, hogy szedje le warezban a játékot, és erre rakja rá a magyarítást. Mi ebben a warez? Hiszen megvette eredetiben a játékot. Komolyan mondom, már nagyon nem értem az embereket, segíteni akarok erre kiforgatják az ember szavait.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Látod... S ha rájuk szólok, akkor én vagyok a rossz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
"szedd le warezban, mást nem tudok javasolni."

Meg szerencse, hogy az eredeti jatekaink topicban ilyenek vannak. 😄

IMYke2.0.0.0
Utolsó figyelmeztetés: az összes hivatalos magyarítást kérõ hozzászólást törlöm ezután a francba! Mindent a helyén kérdezzetek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ne mondj ilyet :-/

Az 5. rész is egész jó volt én eléggé szerettem. Jó tudom, a 3. rész az Messiás és azóta nincs igazi Heroes, de akkor is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Azt nem tudni, hogy a Heroes 6 mihez fog hasonlítani ? 3-4-5 közül ?
Mert ha az ötöshöz, akkor még a torrent sem éri meg.
Tinman
Ez megnyugtatóbb azért... de még mindig kicsit (faxt, NAGYON) karcsúnak érzem a régi Bioware címekhez képest.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Ne hallgassa ahülyékre, nekem 40 óra volt így elsõre (ráadásul normalon), kicsit rohanósan, és ez nettó, nem a bruttó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

balee4
Ez volt a hivatalos magyar verzió mellé is, sajnos nekem csak ez van meg..., szedd le warezban, mást nem tudok javasolni. 😄

MerlinW
Ingyen adom.

[merlinw.org]

zzeN
Csak a topikjában kellett volna megnézned: az alaphoz és a kieg.-hez

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tototto
Medieval 2 Total Wart megvettem steamen.Pls linkeljetek hozzá magyarosítást😊Köszi!

w77d
ááá sajnos mégsem jó 😞 ez meg nem látja a steam-es verziót akármit csinálok... kimondottan csak a nyelvi fájlok kellenének, nem telepítõ..

tototto
ahogy látom neked nagyobb szerencséd volt, gratula hozzá <#eplus2>

tototto
vigyázz, mert hasonló kérésem nekem is volt és mint kiderült egy rohadt szemét bûnözõ vagyok hogy hivatalos magyarítást merészeltem kérni 😊 íme

w77d
örök hálám üldözzön a síron túl is 😄

Daell Drow
grat, szep gyujtemeny <#eljen>
Solid Snake
<#nezze><#hehe>
arty
annyi idõm sose lesz ... ez a korszak vonz a elgjobban, allitolag jo magyaritas is van hozza, kellõen régi, hogy jol fusson, stb 😊

Forza.

pofátlan leszek,én meg PoP:forgotten sands-re kérdeznék rá😊
balee4

Bence94
basszus, hogy nem vettem észre pedig a rome az nagy kedvencem...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hopsz, már leszedték a Rome-ot az akciósak közül!

Az egyik legjobb Total War rész, a másik számomra a Rome... egyébként az is még akciós, azt is csak ajánlani tudom! Szintén 2,5 ejró az is!

arty
detto

elkezdtem szedni a demot, de 700 forintért nem fogok "szorakozni" vele, KELL és kész 😊 elsõ total war játékom lesz, amivel játszok (probálni már probáltam demokat és tetszettek, csak idõm sose volt)

Forza.

w77d
nem tudjátok, hogy a civilization 4 colonization magyar nyelvi fájlokat honnan tudnám emgszerezni???? steam-en vettem de állítólag nálunk magyarul jelent meg... a többi kieghez találtam magyarítást, de ehhez nem...

Medieval 2 Steamen 2,5 ejróért szintén zsákolva!<#smile>

MerlinW
Van egy felesleges Portal-om (Steam), ha valakinek kell, szóljon.

[merlinw.org]

Nan nézzenek oda.azt hittem Persia csak magyar felirattal jelent meg,angol is volt itthon?.szép😊