Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Crafting úgy mûködik, hogy egyes helyszíneken "megjelölöd" a hozzávaló helyét (á la Mass Effect 1 bolygókon nyersanyagjelölés csak bólya nélkül) és ezt jegyzi a hozzáértõ személy, akitõl meg lehet rendelni a potion-t, mérget, rúnát, ami term. pénzbe kerül. Az egyes craftolandóknak más nyersanyagigénye van pl.: 3 elfroot 1 életerõ poti, de egy rejuvilation potion 4 elfrootot és plussz adalékot is igényel. AMint az alapanyagok megvannak már csak pénz kérdése a rendelés nagysága. (szerintem ez egy nagyon logikus dolog: alapanyag forrás megvan utána már csak pénz kérdése, ha megvan a Know-How, így reálisabb a craftolás).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bestsellerré rukkolt elõ egy "szótlan" - teljesen üres oldalakból álló - könyv az Egyesült Államokban feltehetõen a címe révén: Amire minden férfi gondol a szexen kívül.
Bazeg üres könyv.Hát már mindent el lehet adni😞
Next PC upgrade: 2022
Társak szerves részei a társalgásoknak... más eredménye lehet (békés megoldás egy cinkes helyzetben, vagy gyors kivégzése egy nem szimpatikus arcnak), ha a megfelelõ társ van éppen az ember mellett, illetve ha nincs az ember mellett, akkor megint más irányba halad az adott quest!
NPC társak fantasztikusan jók... mindnek egyéni személyisége van szeretem/nem szeretem elemekkel és bizony ba..ogatják is egymást idõnként, illetve kommunikálnak kérdezgetnek (á la DA😮, ezeket egyébként külön élmény hallgatni, mindig meg is állok és nyugiban végighallgatom)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
minden kasztnál 3 specializálási lehetõség, az ability pontok elosztása sem mindegy... igazi RPG ez a játék!
METRO 2033-AT KÖTELEZÕ OLVASMÁNYNAK !
Be happy. :) Running!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Zseniális könyv! Mindenkinek ajánlom!
Þór vígi þessi rúnar
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Jó az a DA 2 ne parázz! Csak nem kell túlságosan is összehasonlítgatni az elsõ résszel, mert akkor keserû lesz a szád íze.
Én most járok 7:40 percnél és még a városban lévõ elsõ fõküldetés meg sem csináltam!
Next PC upgrade: 2022
Mégis illegális dolgot csinálsz, mert kijátszod a másolásvédelmet?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg szerencse, hogy az eredeti jatekaink topicban ilyenek vannak. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az 5. rész is egész jó volt én eléggé szerettem. Jó tudom, a 3. rész az Messiás és azóta nincs igazi Heroes, de akkor is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert ha az ötöshöz, akkor még a torrent sem éri meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Forza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
elkezdtem szedni a demot, de 700 forintért nem fogok "szorakozni" vele, KELL és kész 😊 elsõ total war játékom lesz, amivel játszok (probálni már probáltam demokat és tetszettek, csak idõm sose volt)
Forza.