Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japánoknak van épp elég baja, nem a Ninja Gaiden, meg a DMC miatt aggódnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

#19092-re akartam volna írni... Bocs!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Francba is! Pont most nincsen a kártyámon annyi fölösleg (csak 5-6 ezer).<#rinya>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
27 perc múlva lejár: The Witcher Collector's Edition - 7.000 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
??????

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szegényeknek van annál nagyobb gondja is manapság...

Shep
Mármint újra, természetesen. (ugyanolyan jó volt, mint régen)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Á dehogy, pár napja nyomtam végig a monkey 2-t 😊

Carlos
Azt megszépítették az emlékek...
A BttF-rõl a véleményem, hogy az egyes epizódok nagyon rövidek. Egy tapasztalt játékos 1 óra alatt lenyomhatja, nekem kábé 1.5 - 2 óra volt / db. Sok párbeszéd, de az egész nagyon lineáris.
Viszont aki szereti a BttF-t annak kötelezõ, mert a hangulatot nagyon eltalálták.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
És a régi Monkeyhoz képest? (azzal csak játszottál 😊)

Shep
Jó az, mert összehaverkodtam az eladókkal és szeretek oda járni mindig jó a hangulat. A pik pakolós cucc meg egyébként is ugyanoda érkezik ahol az 576 van akkor meg már inkább a jó hangulatba sétálok bele 😊

Carlos
Azt nem toltam, szóval nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

Kongy
Igen, CD Galaxis ezen a téren pontos. Ha a megjelenést megelõzõ napon délután 2 elõtt rendeled a játékot, tuti, hogy megérkezik másnap délutánra!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Sztem vidékre is akkor érkezik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
CDG-rõl már a megjelenés napján kihozzák vidékre...

576-tól nem jó, mert mindig késnek. Igaz egyszer rendeltem tõlük gémet, az is 3 napos késéssel jött volna le. vissza is mondtam.

Shep
Tales of Monkey Islandhez képest milyen lett?

Carlos
vatera

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Ha a Crysis 2 25-ére van írva az 576-nál akkor az azt jelenti ,hogy vidéki boltban is át lehet venni azon a napon, vagy várni kell majd vele hétfõig?

pointer4
Szerintetek, hol érdemes meghirdetni egy 3D Avatar bluray filmet ?
Carlos
Lesz.Amint kint van az összes epizód!
Énis arra várok... 😉

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Nekem majd a Back to the Future-bõl kell a dobozos verza, remélem lesz belõle.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
A kurva életbe nem lesz idejében DMC 5 és Ninja Gaiden 3 sem. csúszni fog

MerlinW
Most pl. Japánból ne rendeljen senki😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Zavviról is biztonságosan tudsz rendelni - nekem egyetlen csomagom sem tûnt még el, ahogy vagyunk még így páran (persze, a nagy számok törvénye alapján, kivételek mindig vannak) - és 3-10 napon belül általában megérkezik a csomag.
Extrém szituációk voltak az elmúlt 2 évben (és a gyakorlottabbak korábbról is tudnak példákat) - pl. az izlandi vulkán, a hatalmas hóesés Angliában stb -, amikor 1 hónap is kellett a megérkezéshez.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zavvi-ról való rendelés biztonságáról valaki gyõzzön meg már érvekkel. Ja és lenne még pár kérdésem.
Paypallal lehet fizetni?
Milyen gyakran tûnik el a csomag?
Mennyi idõ alatt érkezik meg?
Elõre is köszi a válaszokat.

IMYke2.0.0.0
Hát, szubjektív, de legalább nincs letiltva rajta az sg.hu, így a képek megjelennek.
Az már az sg.hu fórummotorjának a hibája, hogy 1-nél több thumbnailt viszont nem jelenít meg a kephost.hu-ról.

Mennyiért? Nekem már lassan egy éve megvan, és postaköltséggel olcsóbbra jött ki, mint a Zavvinál fog április 8. körül 😉
Aszondod ez jobb? 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Próbáld ki a kephost.hu-t!

Jó az! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Ezt az imageshack-ot hogy nem tudjátok elfelejteni<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Hopsz, az elsõ kép valamiért nem jó.

Carlos
Akkor nem csak én bambultam bele a vakvilágba a végén.....

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
😊)))))))

davidka003
- Mire gondolnak a nõk szeretkezés közben?
- A tini: "Remélem nem leszek terhes."
- A szeretõ: "Remélem vesz nekem egy nercbundát."
- A feleség: "Át kéne festeni a mennyezetet." 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Kevesebb, mint 1 hónap múlva...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Gyorsan adjuk ki mi ezt: Amire gondolnak a nõk szexelés közben - s persze, az is legyen üres...
<#hehe>

balee4
Végülis mindegy, mert külön is rendeltem õket. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

<#wow1> Holy shit!!! Valamit nagyon elb... akkor!<#smile>

robotnyk
willpower ad manát, a magic nem.
grebber
Elõbb az egyet kéne végigvinnem aztán a 2-öt magyarul.
Csak anno az 1-el leálltam nekem nem igazán jön be ez a megállítom a harcot dolog!De végig szeretném vinni.

Nagyot veszítesz, mert isteni a történet (legalábbis nekem nagyon tetszik)!

grebber
Én DA 2-ön gyorsan végigfutok majd olyan gyorsan amennyire csak lehet csak fõszál.Csak megnézem mennyire nehéz mert ugy se értek egy mukkot sem szóval nem vesztek semmit 😄

Aztán majd jövõre ha lesz magyarítás nekiugrok rendesen.

Még mindig Deep Roads quest elõtt vagyok és most 12,5 óránál tartok!

Egyébként próbálok potion használat nélkül játszani... lehet azért patkolnak el a társak idõnként<#smile> Manna meg alapból úgy fogy, mint a sz...r pedig mágusnál minden pontot magic-be tolom!

Használok én mindent, de mindig a mágusokat (hugocskám tud healelni... Merril nem tud ugye, a 3. mágust meg nemrég vettem fel) pécézik ki, habár aveline nincs mindig a csapatban és tauntja csak neki van...

MerlinW
Kunári küldetéseket kezdtem el és 31 óránál járok... Ha nem csinálsz mellékküldetéseket, minden RPG 10-15 óra ez teljesen normális. Az más dolog, hogy nehezebb fokozaton nem lehet teljesíteni a játékot mellékesek kihagyásával.

[merlinw.org]

arty
külön fizetsz érte, külön küldik - van hogy napok telnek el a kettõ megérkezése közt 😊

Forza.

arty
külön

Forza.

Prince23
Egyszerre rendelted mind a kettõt? mert akkor egybe kapod meg sztem