Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
xpressen amugy 40k volt, amig volt a magyar antológia - biztos elkapkodták 😄

Forza.

Sir Quno Jedi
Bér mivel gyári DVD-n (aranyáron anno) megvannak az eredetiek, nem biztos, hogy hajlandó lennék érte ÚJRA ÉS ÚJRA fizetni. Azaz BIZTOS HOGY NEM.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ebbû a 6BR-es sima éri meg 8990HUF-ért. EZ a max.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
"ha nem kell a pénzem, hát nem kell"

Így van, ezért utálom én is az európai terjesztést. Mintha piszkos kezû tolvajok élnének nálunk, úgy kezelik ezt a régiót.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Engem se. Csak akkor másokkal nem tudom megnézni... (felirat nekem elég lenne, de középeurópa le van sz*rva by filmkiadók. ha nem kell a pénzem, hát nem kell)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Engem a csak angol szöveg-felirat nem zavar - legalább gyakorlom.
Az ár azonban rettentõ mód.

Nem mellesleg, a tojásos Limited-en is, és a Facehuggeresen is van digitális magyar szinkron és felirat. Legalábbis a hirdetõje által kiemelt részletekben.

De, ha lenne 40.000-42.000 Ft-om, akkor tojnék rá, ha mégsem lenne magyar.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

arty
a bluray antalogia angoloknál volt 10k is - persze magyar vonatkozás azokon a korongokon nincs, ezért nem vettem meg 😞

quadrology megvan, elõtte a legacy is megvolt. még 28k/db áron, de ma már hülye azért nem vagyok! 😞

Forza.

Tinman
Ja-ja ismerem, de ezt már túlzásnak tartottam... meg ki nem tennék egy ilyen méhszájat a polcomra az k. élet :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
The Witcher - Collector's Edition (angol, patch-el magyarítható) - meghosszabbítva az aukció, az ára továbbra is 7.000 Ft.

IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Annak idején tartottam egy teljes Alien-hétvégét: megnéztem minden film két verzióját, az összes extrát.

Most erre fáj a fogam, csak kár, hogy nem vagyok tehetõs, hogy realizáljam is a vételt: Alien Anthology Blu-Ray

Errõl meg aztán nem is beszélve:

The Guardian Alien Anthology Limited Edition Blu-Ray Collection

Tinman
Ahogy nekem is ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Annyira, hogy nekem ez van meg, eredetiben:

Ohh, köszi az infót, Aliens alapmû.

davidka003
Online ennyi. De ingyen kiviszik az általad választott Alexandra boltba 2 nap alatt. Neked csak be kell menni érte és megkapod 990 Ft-ért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Daell Drow
Gondolom ez csak itt online ennyi, ha holnap bemennek a boltba ott nem lenne akciozva?
davidka003
Alien - Nyolcadik utas: a halál (DVD) 990 Ft

A többi rész is csak ennyibe kerül. Gondolom van még itt rajtam kívül Alien fan. 😄
Csomó más film is van jóárasítva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bence94
én csak idõként néztem amikor játszott vele tesóm de akkor NAGYOT iszonyat brutális és ijesztõ persze van egy-két rész ahol tényleg már daráldába megy át de nem tûnik olyan vészesnek...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

NEOreg3
jó játék ez a dead space 2, de nagyon átment szörnylövöldébe

míg az 1-en lehetett rendesen parázni, ezen fapofával is végigmehet az ember😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
A legújabb patch-el sem tökéletes.

Lesz, de én már most megvenném, ha nem tántorítottak volna el a megjelenéskori hírek, miszerint mennyire optimalizálatlan és bugos... (nem tudom azóta mi a helyzet)

Nem véletlenül mondogatják, hogy az utóbbi évek legjobb horror játéka a Dead Space 😊

IMYke2.0.0.0
Bocs, a 2. rész spoilerét nem olvasom el. 😊

IMYke2.0.0.0
Pontosan, ahogy wesker24 írta.
Engem is rohadtul zavart minden, ami az irányításával kapcsolatos - annak idején, zero day, gyakorlatilag ezért dobtam a fenébe a játékot, próba után.
Múlt héten pedig a 2. rész apropója okán feltettem újra, és azt mondtam, adok neki 1 órát, max... 17 lett belõle.

A menürendszere tökéletes, gyors.
Az irányítás nehézsége szokható - még (spoiler-mentesen) a harcok közben is nehezítenek kicsit majd, de épp ez volt jó benne, így visszagondolva. Másképp megoldhatatlan lett volna sokszor a harc elkeseredettségének átvitele a játékosra (rám).

Mindenkinek, aki játszotta:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudjátok, amikor a csápos szörnyek elkapnak minket közben, és a végén is, és rohadt nehéz célozni...

wesker24
Hozzá lehet szokni eleinte engem is zavart de 1-2 óra játék után már fel sem tünt !
wesker24
A Dead Space 2 sokkal jobb az 1 résznél fõleg a Chapter 5 fejezet vége nagyon EPIC a Chapter 7 is elég durva a szivinfarktust hozta rám !

Én is csak éjjel játszottam vele tök sötétben ! xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõleg a Chapter 10 eléggé parás mivel akkor ismét a Dead Space 1 helyszinén vagyunk az Ishimurán. Na de amitõla frászt kaptam azok a rohat csecsemõ gyerköcök fõleg ha falkábvan vannak na attól még a hideg is kirázott késöbb a robbanós fajta na az már sokkal durvább de ott volt még az nagyon gyors állandoan rejtözködö lesbõl támadó monster mindig pont akkor támad amikor az ember nem számit rá leskelödik és uy támad a mocsokja !
Én próbáltam a játékot, de nagyon zavart hogy a bal alsó sarokban vagyok, miért nem lehetett középre rakni? Nem sokat játszottam vele, de gondolom hozzá lehet szokni?

IMYke2.0.0.0
Én is kerültem - de beszippantott rendesen.
Este pedig nyomom tovább a 2. részt 😊

Ezzel a leírással felkeltetted az érdeklõdésem... lehet én is adok neki egy esélyt... eddig kerültem, mint a bozóttüzet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Én megfogom venni 0-day a játékot, de csak a simát.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Valami 4.5 GBP-ért vett példányom van, csak tudod a járulékos veszteség, a colleteral damage vót' major.

Tinman
Lesz ez még idén olcsóbb. Mentsd el ezt a hsz-t :-)

artschi
Oddworld-ök és az Oddbox 50%-os akcióban a Steam-en, ha valaki lemaradt volna.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Az túl sok. <#hehe>
Csak nem ez van meg neked?

Tinman
Keveset futott, Opel Vectra árban van a példányom <#falbav>

IMYke2.0.0.0
Van eladó példányod szintúgy 2 Milka csokiért? <#ravasz1>

Tinman
Jó játék, de 2 milkát nem ért azé' :-/

Tinman
Ez szépen hangzik, csak a USA-ból a postaköltség 14-15 dollár, ami elég borsos.

Zavviról szinte forintra annyi lesz, mint amennyibe neked anno került. :-)

IMYke2.0.0.0
Én csak megnéztem, hogy az újrakezdéskor mi történik (az elsõ mentésig el is vittem - azért ugye az a kép a mentés mellett). Eszméletlen.
Lehet, hogy már kevésbé, de biztos össze fogom fosni majd a bokám párszor még általa - nekem is lesz még végigjátszásom vele: a sztorit még jobban össze akarom rakni a fejemben.

IMYke2.0.0.0
Hozzáteszem: a horror játékok nem a zsánereim, kerülöm is õket.
Ez a játék viszont (a kezdeti irányításbeli kényelmetlenséget követõen, amikor is hiába próbáltam az X360-as vezérlõvel, az valahogy nem volt kényelmes, így szoknom kellett a billentyûzet plusz egeres harcot) 'etette' magát velem.
Végig izgatott, hogy mi lesz a vége - ez tolt elõre akkor is, amikor majdnem minden zajra összefostam magam.
Hozzáteszem: csakis este 7-8 óra között kezdtem el vele játszani, egyetlen félhomályt biztosító lámpa fényénél.
40 felé közeledve is majdnem pelust kellett magam alá tennem... pedig, egy idõ után tudtam-éreztem, mi várható (többnyire azért átvert a program) és a zene is megfelelõen pumpálta az adrenalint.

A második részben (1,5 óra körüli idõt tettem bele ugye, szinte az elsõ rész befejeztét követõ perctõl telepítése után) remélem, még több potenciál lesz - azt írják a hozzáértõk, hogy az újabb epizód magasan jobb, mint az elõzõ.
Ha ez így van, lesz, akkor már tudom, mik lesznek a következõ szerzeményeim:
- Dead Space
- Dead Space 2

Tinman
Ezt kevesen tudták szerintem csak kitalálni a hszedbõl... de eleve... konzol játékot idehaza max a használt piacon érdemes.

w77d
az elsõ részt én is marhára élveztem, másodjára is végigtoltam a kapott ruhával 😊

a második rész még mindig a CE dobozában pihen, majd nekiállok...

IMYke2.0.0.0
Otthon 17 óra alatt végeztem is a "Dead Space" elsõ részével!

A kép csalóka - Könnyû fokozaton kezdtem, és közel 8 órát úgy öltem bele. Aztán valamelyik nap este (fene se tudja hogyan, mert csak rohantam vissza a kalandba) átállítottam, vagy töröltem/felülírtam egy mentést és az lett az eredménye, hogy "közepes" erõsséggel folytattam (amit csak késõbb vettem észre = a harcok nehezebbek lettek).
Múlt hét péntek este telepítettem, tegnap végeztem.
Nem értem miért nem robbant akkorát ez a játék, mint várták (mit vártak, meleg hógolyót?)...
A második részt is azonnal feltettem utána, és a hajnali lefekvésig belegyilkoltam másfél órát.
A kezdés valami fantasztikus volt. Húúúú!

A normál változat itthoni árát nézve értettem.

A Telltale-tõl rég meg lehetett rendelni, nekem 47 dolláromba fájt, kupon nélkül 50 lett volna - más idõrendben rendelve viszont akár 40 dollárból is ki lehetett volna hozni. Ingyenes csomagküldési akcióban rendeltem, szokott náluk lenni, nyilván értékhatárhoz kötve.
Tinman
USA-ból szerezted? Ott ennyivel elõbb kiadták? Mennyi volt?

Tinman
Ezt nem tudom értelmezni... a sima verzió, 37.99 GBP míg a CE 49.99.

Ez akárhogy számolom, majdnem 4.000 Ft különbség!

Ha valaki meg akarja venni a közelgõ Mortal Kombat-ot, annak érdemes a Kollector's Edition-t megvenni angliából! Csak 3HUF-al lenne több, mint a sima változat. <#smile>

PS3-as változat, Xbox 360-as változat!

Shep
Aztán betû maradt-e benne? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A játék is zseniális! Kis kihagyás után újra nekiveselkedtem. Elképesztõ, micsoda hangulatot varázsoltak a képernyõre az ukránok! A látványról nem ie beszélve! Van, hogy percekig csak nézelõdöm, és közben nem gyõzöm az államat keresgélni... 😊 (very high-on játszom) Ezek után kell a könyv is!