Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Ne már ez komoly, ott helyünk <#nezze><#taps>
davidka003
Elvileg holnaptól az összes Tescoban 6 ezer Ft lesz az AC: Brotherhood.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
általában checkoutnál lehet megadni ilyen kódokat, én emailben kaptam discount kódot pár hete, de csak adott hétvégén volt érvényes.
balee4
Gyerekek valaki írta nemrég, hogy van valami kód a the hut-hoz, amivel még további kedvezményt kapunk a kedvezményes árból. Pontosan mi is ez és hova kell beírni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát a 2-ben is 1 gomb azt mindenki meghal dobókésektõl vagy smoke bomb + hidden blade kombótól. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Hááát... poén hogy bele tudsz folyni a város üzleti részeibe vagyis vásárolgatsz üzleteket, banokokat, lovardákat és ebbõl pénz folyik be, de elég unalmas, de megcsináltam és minden pénzlelõ helyet megvettem, persze csak is azért hogy legyen keretem egész Rómát ujjáépíteni, ami naggyából sikerült is és meg voltam elégedve a végeredménnyel😊

Az assasinok alkalmazása jó ötlet, csak ezzel az amúgy is könnyû harcok, így végkép átmentek abba hogy 1 gomb és mindenki meghal és még a kardodat sem kellett elõvenned, csak nézted ahogy a kimaxolt társaid ledarálnak mindenkit füttyentésre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem a vajákos az inkább egy nõszemély, mint férfi és itt már bukott is az alkalmassága...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
A játék menedzser része impresszív. 😊

Totti5
Minimum 20, ha csak a kötelezõ dolgokat kényelmese csinálidd nem rohanva, élvezve a játékot és az építésztet, de beletolható 30+ is minden erõlködés nélkül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Hát single eleve egyesek szerint 20 óra, multi meg korlátlan... én legalábbis tuti nem unom meg egy ideig, már magába szippantott az elsõ 10 percben (PS3-on).

Tinman
"A vajákos olyan személy, aki - a néphit szerint - csodálatos, misztikus erõkkel van kapcsolatban, és használni is tudja azokat. Egy-egy kisebb településen, közösségben a vajákos gyakran helyettesíti a papot, a varázslót, a "egészségügyi és hírközlõ szerveket", néha a falufõnököt is. A vajákos mágia mellett szinte mindegyiknek van valamilyen fokú ismerete a sebek és betegségek gyógyítása, a gyógynövények gyûjtése és feldolgozása, és a jóslás területén."

Öööööö.... nekem ez pontosan idézi a játékbeli Witcher személyét.

Viszont...

Witch = boszorkány

-er rag = boszorkány mesterséget ûzõ(lsd. train --> trainer, tin --> tinker, jewel --> jeweller)... esetleg boszorkánymester? De az a warlock tudtommal.

Ámbár és pedig, noha, de, viszont, ellenben! A boszorkány mesterséget gyakorló FÉRFI, a magyar nyelvben pedig erõsen "vajákos".

Éppen ezért sem értem a könyv címének választását, mert olyan szó, hogy "vaják", olyan NEM létezik.

A létezõ vajákos szó többesszáma egyébként a vajákosOK.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na igen... ráadásul AC-ba tuti több játékóra van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Éna zt hittem hogy az egy ûrhajó modell XD

Kongy
Az a plazma vágó viszont fájóan gagyi. 😄

Kongy

Nem olyan vészes, de ezt 20k-ért... hát akkor már inkább a az ACB CE 16-ért, és az tartalmasabb.

Kongy
Még megjelenés után 1 hónappal is volt belõle ha jól emlékszem. 😄

Kongy
Az még asszem drágább is mint a Codex Edition. 😛

w77d
én konkrétan majdnem sírógörcsöt kaptam amikor kézhez kaptam XXXD

Jaka923
Ha ezt túlzásnak tartod, akkor mit szólhattál a Dead Space 2 CE-hez? 😊

Daell Drow
max csinalunk hozza unoficial magyaritas patchet, amiben csak ez az egy szo lesz atirva. Vajakrol witcherre, te biztos tudod hogy kell.
IMYke2.0.0.0
Remélem, nem lesz Vaják benne... <#vomit>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
hutot passzolom, onnan még nem rendeltem.
Még egy gondolat, ha a magyar witcher 2-ben meglátom, hogy Vajáknak nevezik a Witchert, akkor tõlem a magyar kiadás egy fillért nem könyvelhet el az tuti biztos!!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Érdekes meglátás... erre nem is gondoltam!

Igazából ez a kinek mi/mennyit ér kategória... én egy gyûjtõi csomagért sose adnék 10k-nál többet...
Lehet az Geralt szoborral, kártyával, strigalábbal vagy eredeti hiddenbladdel, harlequin in da bock-al meg anyámtyúkjával együtt kiadva!

Nem vagyok én olyan fanatikus, hogy mindig gyõzködjek bárkit is!
DA2 topikban is azért hallattom a hangom, mert igazságtalannak érzem sokak véleményét! De ebbe ne menjünk itt is bele!

balee4
Na akkor még a héten befuthat a múlt heti rendelésem 😊

The Hut-nál is külön csomagban küldik a játékokat? Hogyan érvényesíthetõ a plusz 10%-os kedvezmény?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Nálam általában 4-10 nap szokott lenni mig megjönnek a cuccok !

Egyedül csak a Fallout 3 GOTY késett nagyon sokat az is kb 15 nap várakozási idõ után a rákövetkezõ 10 nap jött meg !
robotnyk
nekem zavvi utoljára 4 nap volt.
balee4
The Hut-ról mennyi idõn belül jön meg a rendelés? Zavvis rendelések mostanában mennyi idõn belül jönnek meg?

IMYke2.0.0.0
Vigyázz, mert ratgab majd jön a multi-élménnyel, mellyel sok száz órát lehet játszani (szerintem meg nem). 😊)))
Miközben, tudjuk, a "The Witcher 2" (és szerencsére!) nem tartalmaz multi módot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
én meg megvárom az enhanced editionnek keresztelt bugfix csomagot <#zavart1>
Kongy
Witcher 2 alap kiadása is elég szép lesz, de ezt már az elsõ részben megszokhattuk. Sztem én megelégszem majd az alappal is, mivel nem vagyok annyira Witcher fan, mint AC fan. 😛

Tinman
16.000 Ft?

Egy kissé elárazták a tartalomhoz képest.

Reminder:

Ez 4k-val több, szvsz jobban megéri, fõleg, hogy gametime-ban is feltételezem 2x annyit ad majd, mint AC:B

Reminder 2:

Ebbõl ezt tartom igazi CE-nek.

Kongy
Az lenne a jó ha az elsõ napon Codex Edition-t vásárlóknak Steelbook lenne a reneszánsz dobozában. 😊 Tudom, ez már mindennek a teteje, de jó lenne. 😄 Én már azon gondolkozok h a Brotherhoodot kivegyem-e a dobozból, és a polcra tegyem, vagy az 1-2-vel együtt a dobozba rakjam. 😄

Kongy
"A játék gyûjtõi kiadása erõsen korlátozott példányszámban érkezett. Ezért azt, csak a készletek erejéig, a mostani, tényleges konkrét megrendelések sorrendjében tudjuk kiszolgálni, a Codex Edition-t elõjegyzõk között."

De lehet marad még pár példány holnapra, esetleg jövõhétre, nem zárnám ki.

Kongy
Amúgy ezt csak azok rendelhetik meg aki elõrendelték a játékot, más emailcímmel nem lehet megrendelni. Én freemailessel rendeltem elõ, de nem engedte megrendelni Gmail-es címmel, így maradt a freemail. 😛

Miért hagyod ki?

Tinman
Na én ezt kihagyom... itt a linkem, amit küldött a galaxis:

KATT

Csak szólók:

Pick Pack Pontba történõ szállítással nem rendelhetõ.

Nekem most jött az értesítõ az AC:Brotherhood Codex Edition-ról. Aki nem akar lemaradni róla az nézze meg a postaládáját vagy a galaktikus cdlemez üzlet oldalát. Uff.

Ezután viszont május 17-ig nem veszek semmit! Csak, ha valamit 2 euróért adnak a steamen és érdekel (nem sok ilyen van már...a mostani Total War akciókkal minden kívánt játékot megvettem: Rome, Medieval 2)

Tinman
Rendben, megértettem, elfogadom... csak kíváncsi voltam :-)

Ilyen szintû parkour élmény nem sok játékban van... meg imádom a bérgyilkos témát is... a reneszánsz idõszak is közel áll a szívemhez, így adta magát a dolog!

Grafika csodás, harcrendszer rendkívül szórakoztató, történet érdekfeszítõ...

És még multi is lesz, ahol nem puffogtatni (lehet azt is) kell, hanem közelharcban "legyõzni" (valójában legyilkolni) az ellent! Nagyon izgalmasnak tûnik!

Szeretem nagyon! Meg most kivételesen a multi is érdekel!

Elsõ részt annak idején szintén 0 day vettem...a 2. részt csak a DRM miatt vettem jóval késõbb, amúgy az is 0 day lett volna.

Tinman
Na rajtad most meglepõdtem... ennyire szereted AC-t, hogy 0-day veszed?

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segíthettem - ha csak egy link is volt az :_)

Fabio Capello
<#worship>

IMYke2.0.0.0

Fabio Capello
Assassin's Creed: Brotherhood kapcsán lehet tudni valamit, lesz e CE? (PC-re ofkorz)

IMYke2.0.0.0
Én is kibafott sok pénzért vettem annak idején, a pécsi MediaMarkt nyitását követõ év(ek valamelyiké)ben. Büszke is vagyok rá, mint állat 😊