Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Ma reggel olvastam pont hogy szar 😊 Review(angolul) az elsõ három pályáról. Állítólag 4-5 óra a single rész 😊 Gyakorlatilag egy új COD.

Most kaptam levelet. A Homefront a galaktikus CD üzletben már kapható március 18(pénteki) kiszállítással. Akit érdekel ne szalassza el. <#wave>

Ez nagyon kész 😄 Komolyan 😄 Ennyire hárdkór Forza fan, hogy a füzetért ad egy játékot? Nem rossz. Sztem azért eléggé jól jártál 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Kaptam egy ilyen üzenetet jatekaimon:

"Hello a Forza 3-ból a kiskönyvet nemcserélnéd el esetleg egy karcmentes Bioshock 2-re? mert nekem csak az kellene a játékhoz.... (szerintem kihagyhatatlan ajánlat)"

És íme a végeredmény😊 bármit ajánlott volna belemegyek, de habár a Bio nem tartozik a kedvenceim közé és az egybe is beleuntam pedig nagyon kedvelem a horrort, de nem fogott meg a hangulata, de azért ezzel teszek egy próbát és végigviszem, hátha megkedvelem és még az elsõre is rákapok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ezt meséld már el! Amióta olvastam, megöl a kíváncsiság 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Smuge
Nincs mit, valóban újszerû volt a játék. Sajnos nem volt idõm foglalkozni vele.

Tinman
Welcome to the club ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gurren
jó hogy írod, egész jó játszásnak tûnik

Totti5
Õõõ😄DDDDDD alkalmazni fogom!!

Totti5
Forza 3 10 oldalas kisfüzetet adtam érte, aminek a postaköltsége annyi volt.

IMYke2.0.0.0
Tényleg 300 (azaz h-á-r-o-m-s-z-á-z) Forintért?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ultimate gaming media protection system 1.0

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
A ti küldeményetekben is ki szokott "esni" a lemez a tartóból?, mert ez már a második ilyen eset 2 héten belül hogy fityevge elszabadulva érzekik meg a játék. Itt szerencsére nem karcolódott meg, de az elõzõnél keletkeztek károk...

Totti5
Erre is hozott valamit. 300 forintért megérte.

zorrobomber
"elölrõl nem fogom újra elkezdeni, csak azért mert 15 óra játék után hihetetlen jó a sztori."
Bocs, az még lemaradt innen, hogy a harc és mászkálás, igen, nagyon jól meg van csinálva, jól lehet mutogatni a haveroknak, hogy hú nézd hogy levágtam a fejét, de 20adjára már marha unalmas egyedül legyepálni mindenkit. Igen, eljutottam odáig is ahol már nehezednek az ellenfelek, de egyrészt ahhoz kellett sok-sok óra, sok-sok levél hurcolás hogy oda jussak, másrészt azok sem verhetetlenek. Egyáltalán meg lehet halni? 😊 Nekem szerintem nem sikerült.

Bazz, még a Saboteur-t is imádtam, bár az nem számít mert: nácik vannak benne=instant win 😊

IMYke2.0.0.0
Két perce vettem magamhoz a postástól ezt (a kép illusztráció, mert már volt egy párszor a topikban):

Köszönöm szépem Smuge! Tökéletes állapotban, s új illata van! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Angol szakot végeztem, egyetemen, szóval megyeget, max az lehet hogy nem jutottam el a profi sztori részig az elsõ X óra alatt amit a második részbõl bepróbáltam. Azt aláírom hogy a türelmem és az idõm véges. Lehet már új vinyót is kellene vennem, mert egyszerre csak nagyon kevés game fér a 120 gigára winfos mellé 😊 Az a baj, hogy nem húzott be, úgy hogy több órám benne volt, mentés tuti nincs meg, elölrõl nem fogom újra elkezdeni, csak azért mert 15 óra játék után hihetetlen jó a sztori.

A Gun-nál nem a minõségére értettem hogy közepes, hanem mondjuk a grafikájára(nem a megjelenésekor toltam), meg az egész tálalásra, hype-ra. Alacsonyan volt a léc és nagyon magasan átugrotta. Imádtam.

w77d
sztori csak azoknak lehet nulla max, akik nem beszélik jól az angolt... profi sztorija van..

Daell Drow
kosz hogy szoltal eszre se vettem, most mar asszem csak egy jatek hianyzik hogy hozza adodjon a steamhez.
arty
de ha nem jön be, akkor minek egy "harmadik" részt egyáltalán megdemozni? 😊 órákat elvesz majd az életedbõl, értelme meg semmi - számodra

Forza.

arty
közepes gun??? 😮

bár lehet csak azért éreztem nagyon jónak, mert ritka a western játék...

Forza.

Solid Snake
Na jó, most már végetek, elküldöm a legjobb emberemet és végetek
<#hehe>
IMYke2.0.0.0
De jó - nem vagyok egyedül.
Az elsõ részt se bírtam végigjátszani... pedig akkor, amikor itt "házifeladattá" vált, akkor igyekeztem újra: nem kaptam el a fonalat (az elsõ rész 'Director's Cut'-ja originalban).
Talán, egyszer lesz hangulatom a sorozathoz.

Tinman
Ez jó :-)

GUN egyik nagy pozitív csalódásom volt PC-n, a Bully meg a másik konzolon <#wave>

Totti5
Story nulla?????

zorrobomber
Komolyan, én sem értem hogy miért de nagyon nem jön be az AC, pedig a sandboxos cuccokat falom, és a korszakot is szeretem. A 2. résszel már elpötyögtem pár órát, aláírom hogy fejlõdött. Mindezek ellenére - egy közepes GUN-t, Bully-t letenni nem bírtam - az AC meg felejtõs. Talán az hogy túl könnyû a harc, a sztori nulla. Legalábbis nekem az hogy órákon át leveleket hurcolászok az nem sztori.

w77d
én sógornál tegnapelõtt kipróbáltam konzolon a brotherhood-ot és egybõl felkerült az azonnali vételek közé... a kolosszeumos résznél vettem át tõle hát engem egybõl iszonyatosan emgragadott, imádom Rómát, minden évben kimegyek egy hetet 😄

Totti5
Ubisoft nem szokta szétbarmolni a francsájzait. Mivel inkább kiegészítõrõl van szó inkább sok minden adott volt, amit felhasználtak a kettõbõl és hogy 1 év alatt ilyet alkottak az azt bizonyítja hogy nagyon jó a munkatempója és kihasználtsága annak a studiónak ( hacsak nem már az AC2 fejlesztése közben kezdték el csinálni, hisz ki tudja... ).

robotnyk
nyilván ha érdekel. ha nem, akkor 3at sem ér. de azt mindenképpen még mondanám, hogy elõször én is attól tartottam hogy rókabõr lesz, de nem az.
Totti5
Jó ez mindenre igaz, de pl én ki nem bírnám hogy ne tudjam meg minél hamarabb mi a story folytatása, mert WTF lett a vége megint, tehát 0day az AC3 ez nem kérdés.

IMYke2.0.0.0
Egyeseknek.
Azért, valljuk meg, a PC/konzol játék-vásárlás nem olyan hétköznapi dolog, mint a egy hétre elõre hûtõ feltöltés...
Luxus. A luxusra meg az ember nem mindig költhet (emberi kivételek vannak, de ez most mellékszál).
Én például évek óta nem vettem premier napon játékot - és ha idén nem jön össze rá a keret, akkor még jó ideig nem is fogok.
Ellenben, jól kikalkulált, összespórolt összegen, régebbi, majdhogy nem klasszikus példányokért, akár használtan is, nem sajnálok pénzt kiadni - mert tényleg tudom mit vagy kitõl veszek.

Tinman
Ha nem nagy rajongója az ember, akkor ráér az 6 hónap múlva 3-ért is bõven... AC1-et is úgy vettem.

arty
ac3 filléres = ac3 filléres

Forza.

Totti5
Nincs AC3, az idén jön majd elvileg! Nevezzük kiegnek, vagy direkt folytatásnak a Brotherhoodot. Amúgy AC azon játékok egyike amit minden körülmények közt érdemes támogatni, mert mindegyik része egyre jobb lett, ami nem jelenti azt hogy az elõzõ ne lenne jó, hisz ugyan azt az aprólékos döbbenetes minõséget hozza mindegyik. Sandbox mûfaj terén az egyetlen játék ami felveszi a versenyt a GTA4, RDR-be ölt munkákkal, ami hatalas elimerés, mert másoknak még csak megközelítõleg sem sikerült.

arty
ac3 filléres! ha pedig valaki végignyomta az 1-2-t, akkor 6 ért 0day nem rossz a "3" !

Forza.

robotnyk
6ért nem igazán kérdés...
Tinman
Csak nem mindegy ugye, hogy mennyiért...

arty
pedig az ac2-3 nem zsákbamacska azért... ha az elsõ tetszett, vszeg ezek is fognak 😊

Forza.

Solid Snake
<#pias><#taps>
Tinman
ÖregszETEK :-P

Én most is lelkesedek, és veszek is 0-day <#nyes>

Tinman
Megerõsítem, ott is van.

NEOreg3
aki megvette humble bundle-t és be is regisztrálta steam-re, annak elvileg már ott kell lennie a listában a revenge of the titans

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wesker24
Na én ugyanigy vagyok a DNF-el (Duke Nukem Forever) az lehet hogy 0 day vétel lesz májusban !
Solid Snake
Ehh, semmi tûz, semmi lelkesedés /öregszünk/ <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
Én egyedül a "The Witcher 2"-vel szándékozom kivételt tenni - még annak eshetõsége mellett is, hogy esetleg 1-2 éven belül kijön belõle egy feljavított, vagy gyûjteményes változat, mint az elsõ részbõl.

wesker24
veszek
wesker24
Ez igy van én se veszel soha semmit 0 Day semmit nem vagyok annyira fanatikus lesz az még olcsóbb is akkor nyugodtan megvehetjük ! 😄
IMYke2.0.0.0
😊)))
Csak egyszerûen nem hagyom megvezetni magam - fõképp a mostanában divatos "gyorsan, évente kidobjuk, hozza csak a pénzt a folytatás" elv miatt.

wesker24
Khmm !! Mi van ?? Már te is ? XD Üdv a klubban ! <#pias>

Habár én megvettem amikor Zavvin volt akció de azóta is szûz még ! xD
IMYke2.0.0.0
Hát én elõször maradnék a WRZ-demó mellett - 6.000 Ft-ot látatlanban nem ér nekem.
Ráadásul, a 2. részt sem vettem még meg 😊