Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kalandosoknak mászthev.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Bazdmeg kicsit beszartam, most olvasom a híreket, elvileg 48 óra és felrobbanhat az atomerõmû Japánban, elvileg folyamatosan forrósodik, nem bírják hûteni. Durva mi lesz itt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ezt a Syberia-t nem tudtam sehova tenni... jó az? Mert nekem is itt van az Gamestaros verzióban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Szabotõr... 7 éve még jó lett volna, de amióta GTA4 meg a nextgen és egy ilyen játékba a látvány és a fizika, animációk a béka feneke alatt vannak az már nincs pariban akármilyen jó is lehetne akár a story is, de a gameplay elavult és ósdi! Persze ezt már minimum 2szer kitárgyaltuk, hogy neked tetszik, nekem nem😊)

FAble, Spellforce nagyon jók! Én nem vagyok kalandjáték fan, de a Dreamfallal én nagyon jól szórakoztam, úgyhogy csak ajánlani tudom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ehhez a tapasztalathoz add hozzá, hogy mostmár egymást is lehet szivatni a haverokkal (multi)!

Saboteur nálam pl. veri a GTA 4-et is mint a szél!!!!

Mit veszel Tin?

balee4
Hát ez nem igaz, keveset játszhattál vele, ha így gondolod, nagyon összetett játék, GTA-akhoz képest is rengeteg újítással. Továbbra is tartom, hogy jobb, hangulatosabb westernjátékot nem lehetne alkotni, annyira kidolgozott, hangulatos és megannyi lehetõéggel teli a játék világa. És erre az elképesztõ grafika is rátesz jópár lapáttal. Jó azért a Rockstar egy RDR 2-vel még ezt is felülmúlhatja. (ami elvileg már készül)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Senki nem hasonlítgatott semmit.

zzeN
A "Vaják: Az utolsó kívánság"-ot(witcher) elõlehet rendelni csak a libri-ben itten.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lolSL
xboxon jó

Totti5
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 mennyire jó? lenne lehetõségem cserére.

IMYke2.0.0.0
Mármint DS2 = Dead Space 2?

Mert én az elsõ részben semmi irritálót nem tapasztaltam.
Ahogy eddig a másodikban sem, teszem gyorsan hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem gond, töröltem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
DS2 sztem jobb lett, mint az 1, az irritáló dolgokat egytõl egyig kivették.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Kijött 360ra is tudtommal.

Totti5
Horrornál másik a prioritások számomra. Emiatt sem rohanok a Dead Space 2 után pedig az elsõ rész elsõ fele Hall of Fame nálam, de ott is sok lett a dara a végén😞((

zorrobomber
A GUN 2005-ös ráadásul Xbox 1, azért ne hasonlítsuk már össze 😊

Totti5
Csatlakozom még ha végig sem vittem, mert nagyon nem tetszett a történetvezetés egyik éles váltása ( ilyen miatt még nem hagytam abba játékot ). Bedurcáuztam magyarán😊 de már érzem hogy újra neki kell állnom a GTA4 után, mert ezek páratlan mestermûvek!

Tinman
Érdekes, hogy a sok dara a "H" egyik részében se zavart, pedig ott aztán kijutott belõle bõséggel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Tudom... titkon azt reméltem hogy a BIO kettõ a pletykák szerint az elõzményekrõl fog szólni, tehát élõ lélegzõ város, és annak hanyatlásának kezdetei. Ha ez lett volna már rég vétel és az elsõ részt is kijátszottam volna ( megmondom neked mi volt a gondom, a sok dara... pár óra után már nem bírtam, egy kicsit kevesebb több lett volna ). 300 frintért még az elsõ nélkül is kitolom, nem dõl össze a világ, naggyából képben vagyok a dolgokról, de lehet elkérem ismerõstõl és az elsõvel kezdem.

Totti5
World at War volt az utolsó COD amivel játszottam. CO Opba toltuk osztott képernyõn konzolon. Nagyon jó volt! Black Ops demot néztem és nagyon tetszett. Igen PROFIK.

Kongy
Csak 1 példa: szállítjuk el az egyik sírrabló cimboránk kiásott hulláit szekéren, közben jönnek a rosszfiúk akiket lepuffogtatunk á la GTA IV.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én nemrég játszottam vele PS3-on, õszintén szólva nem varázsolt el, bár a grafika példás, meg a hangulat is jó, de gyakorlatilag GTA küldetéseket csinálunk western stílusban. És ennyi.

balee4
Mert a valaha monitorra "vetett" legdurvább játéktörténet.

balee4
PC-n lehet, konzolon ott a Red Dead Redemption, nála összetettebb, jobb western játékot el sem lehetne képzelni. Egy mestermû.

Kongy
Az a Big Daddy nekem is jól jönne. <#worship>

A Dreamfal és a Syberia 2 nekem is megvan ilyen Gamestar mellékletként (de jó volna majd rendes dobozos változatban is beszerezni).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

lolSL
free

wesker24
400 Ft volt darabja ! Ha már egyszer ennyi volt akármennyire nem jó játék ennyiért simán megérte !
Tinman
Nem, még nem, de feltétlenül beszerzem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Gratula!

Finest Selection! Kivéve a Fantasztikus 3+1-et, de ha olcsó volt, akkor miért ne.

zorrobomber
Dreamfall jóság, nem lõttél vele mellé, sõt, Jackpot! 😊

giorgio81
Bioshock 2 DLC-t próbáltad már? Magyar marketplace-rõl le lehet tölteni?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
Döbbenet.

wesker24
Na nálam is megjött a postás !

5+1 ajándék játékot hozott és mindössze csak 2 ezerbe került ! 😄

Jah tudom ösrégi játékok de azért vannak köztük nagy kedvencem !

Pl a Fable és a Syberia 2 örök kedvenc a Spellforce 2 ajándék volt
a Dreamfall-ról még nemis hallottam Secret Files 1-et végig vittem
a Fantastic 4-t is végigvittem !

arty
nemide, törölj Imy pls 😄

Forza.

lolSL
a 2. résszel az a baj hogy az elsõt nem lehet túlszárnyalni
ez olyan mintha a lostnál jobb sorozatot akarna írni vki, lehetetlen

Tinman
És rendkívül bölcsen hozzátetted, hogy: "szerintem".

Ugyanis itt többen PC-n toltuk és szerintünk erõsen kellemes alkotás volt a 2. rész is... megondom a frankót, nekem összességében a 2. rész jobban bejött. De tudod, velem nem érdemes Bioshock-ról beszélgetni mert én vagyok ez a fószer:

Egyeske

Ketteske

Ja meg még az a fószer is, aki 1 hetet végigmultizott Bioshock 2-vel és élvezte is :-D

IMYke2.0.0.0
<#worship> - Smugének köszönhetem. S rohadt gyorsan, épségben ideért: tegnap adta fel, ma délelõtt a kezemben.

arty
NEEE!!! könyörgöm neki ne állj a másodiknak, ha az elsõ se jött be! borzalom! 😄 (ha az elsõ megfogott - engem igen - akkor némi hangulat átszivároghat, ez nálam el is vitte a másodikat a hátán, de CSAK a bio2, önmagában, egyedül isssszonyat béna. szerintem.)

Forza.

zorrobomber
Igazából nekem nem a COD szingli stílusával van a gondom=rail shooter, hanem ha már ilyet csinálnak, akkor egyrészt igenis legyen nagy ráhatásod a történésekre, másrészt csinálják úgy hogy ne vedd észre hogy egy rommá szkriptelt alagútban mész. Márpedig a linkelt cikkben azt írják, hogy a társaid úgy bánnak veled mint a pattanásos Ödönkével az oviban. Kilökdösnek a fedezék mögül(!) ha õk oda akarnak állni, õk nyitogatják az ajtót, meg egyáltalán mindent megcsinálnak helyetted. Az elsõ 3 pályán, utána lehet nem 😊

Jaka923
Szóval te a Treyarchot egy profi fejlesztõcsapatnak állítod?

Totti5
Hát már az elõzõ játékuk sem volt több a közepesnél, ez sem lett egy remekmû. Közepes fejlesztõktõl nem várható el AAA szint. COD pedig AAA, tök mindegy ki mit mond ez tény, ennek okán minõségben is simán veri, persze lehet hogy vannak a Homefrontba olyan elemek amik jobbak mint a CODba, de túlzásokba kár esni. Természetesen lehet utálni a CODot és imádni a Homefronot.

wesker24
lolSL
a cod közepes. nem tagadhatja le hogy hasonlítani akartak rá, de legalább ezt szívvel-lélekkel csinálta egy csapat, nem csak a futószalagon kiszarták. és PC-n extra figyelmet szenteltek rá, így még különb a mostani codoktól. majd a 2. rész jobb lesz.

wesker24
Pedig a Metro 2033 nagyon játék ! Anno még Steamen vettem meg amikor a Nagy Kincsesvadászat volt 75 %-os leárazás volt egy ilyen játék kapásból megért nekem 2000 Ft-ot ! 😄
Nekem végül is mindegy milyen. A Frontlies Fuel of War is ilyesmi volt ahogy írtátok(ugyanaz a fejlesztõ). Most inkább a Metro 2033-ra fáj a fogam. Nemrég olvastam el a könyvet és kíváncsi lettem a játékra(anno nem érdekelt).Viszont már csak Steam-es verzió van belõle, a bankártyám meg be van vonva valami bankos baromság miatt<#fejvakaras><#rinya>

Totti5
"Gyakorlatilag egy új COD"

S ahhoz képest mindenben közepes max. Egyedül a 32es multi mókát emelik ki hogy az jó.

Viszont a multiját átlagosan nagyon jónak értékelték.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3