Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De még a Supergamernél is drága habár ott egy kicsivel olcsóbb ott csak 7500 Ft !
Pedig kiváncsi lennék a multijára mekkorra harcok lennének már ha 2 user saját karija egymás ellen vivna harcot elszabadulna a káosz !
Na meg persze erre a falu épitgetõs részre is kiváncsi lennék !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szóval: A Portal óta számomra az összes FPS ötlettelen xarheggyé avanzsált át.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A 3D zseniális volt és nekem nagyon tetszett a Manhatten Project is, élveztem minden percét.
18+ hsz következik, szóltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként anno null modemmel /semmi baj, ha nem tudod mi az/, toltuk rengeteget a Duke-ot, de ezt éppen úgy várom, mint a CoD következõ részét. Jön, talán letolom, del iso. Jól olvastad, nem veszem meg.
A Portal óta számomra az összes FPS ötlettel xarheggyé avanzsált át.
Az biztos, hogy ennek 90 %-a késõbb kerül beszerzésre (Vaják 2-n még tépelõdök, mivel sokat költöttem gémre mostanában: DA 2 Signature, ma meg ACB Steelbox mindkettõ 0 day vétel volt), majd olcsósítva!
Amióta ( pár napja ) hivatalos a Prey 2 már annyira sem érdekel hogy videókat nézzek róla. Nagy meglepetés lenne ha ennyi huzavona és foltozás után egy korrekt játékot adnának ki. Attól hogy fingot, szarik benne Duke még nem lesz jó a játék, az prezentáció kopottasnak tünik, az optimalizáció meg kérdõjel. Természtesen ha jó lesz akkor játszunk vele, de csodák nagyon nincsenek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Driver Rész,Érdekel hogyan oldották meg ezt a Mentális Elgyengülést ,amikor is 1 másik ember Bõrébe ugorva kerülsz a Volán mögé...
Deus Ex..Az elõzõ Részeit sosem kóstoltam,...Így nem Ismerem az univerzumot,de az ingame Scenek igencsak impozánsan festenek,...És a játékmenet is tetszetõsnek ígérkezik,..Viszont nagyon Régóta fejlesztik,emlékszem kb 5-6 évvel ezelõtti Gamestarban már olvastam róla hogy nemsokára kiadják és kb 2-3 oldalas cikk volt a játékról,ehhez képest már 2011...Mindenestre Várjuk
DukeNukem,,No igen😊...Sztem aki 25 felett van az már benedvesedett rendesen,aki pedig 25 alatt az majd be fog...
Örülök hogy az aktív játékos éveim alatt volt szerencsém a játékhoz,amikor is télleg mindenki Duke lázban égett a megjelenés Után,ezt jó volt megélni,Így a nosztalgia miatt is már csak pozitívan csalódhatok a releasben,a mostani 16-22 korosztály nem biztos hogy elõveszi a régi Duke részeket,Nekünk ez akkor volt a nonplus ultra,...a jó kis doomal persze😊)
Ami sajnos nincs bejentve viszont már nagyon ildomos lenne az az Új half Life rész,Kevés esély van arra hoyg kiadják az Episode 3-at,
Így csak a 3. részben reménykedem hogy tolják gabe-ék 1000el.
Plus Ps3ra is van 1-2 cím amit Szeretnék a Samu22'en látni😊
Remélem hogy valaki készít hozzá magyarítást, mert ha nem akkor ki se próbálom a 3at.
A FEAR csak érdekel (a 2. rész WRZ, de még nem játszottam).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
fírbõl szar volt a kettõ is
autókák ovisoknak valók
a többi mászthev
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor nem csak én kapkodtam izzadó tenyérrel 😊
Ha valami csoda folytán ma megjönne, szívesen tesztelem vezetékes X controllerem amúgy is vanik :-)
milyen lett az átirat? (kontroller támogatás, bugok, graf)
Forza.
(mellesleg fényképezni az ellenfelet, hogy hatékonyabban öld már az elsõben is megvolt 😛 )
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Golden Axe Beast Rider tipikus példája volt ennek... volt olyan cikkíró, aki 3.5/10-et adott rá, emiatt hiába volt meg már 1 éve nem mertem kibontani se, aztán végigtoltam és bár nem estem hasra, de korrekt darabnak tartom, gyilkos komoly kihívással, pár igazán emlékezetes harccal.
- "az, hogy Big Daddy-vel lehet tolni" + "tudsz hárítani a fúróddal, meg durván betámadni is a drill dash-el"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- "az enemy gyengeségeit lehet kutatni és nagyon nem mindegy milyen a kutatás folyamata"
- "Egyes helyzetekben döntési lehetõség is van, mely a késõbbi "életünket" befolyásolja."
- multi élmény
(Csornai)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
(Amúgy Gyõri Tesco)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Forza.
"Az Oliver Bowden által elkövetett Assassin's Creed: Reneszánszról van szó, a regény a Fumax kiadó gondozásban érkezik, várhatóan idén júniusban."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nálam is itt virit nálam a Bio 1 steam Bio2 Rapture Edition !
Tessék azonnal felrakni és játszani vele amig még szépen mondom ! XDDD