Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem csak drága, gyenge is😊

[merlinw.org]

wesker24
Cd Galaxisban tényleg nagyon drága !

De még a Supergamernél is drága habár ott egy kicsivel olcsóbb ott csak 7500 Ft !

Pedig kiváncsi lennék a multijára mekkorra harcok lennének már ha 2 user saját karija egymás ellen vivna harcot elszabadulna a káosz !

Na meg persze erre a falu épitgetõs részre is kiváncsi lennék !
Meg kell hagyni, hogy látványvilágban nekem rögtön a Heroes 3 ugrott be, ami elsõre nem rossz érzés!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Two Worlds 2

Drága. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Gurren
az eddig látottak alapján az 5-öt simán felülmúlja, ami nekem már bõven elég, mert azt is szerettem.

zorrobomber
Sajnos a Black Hole-ban nem látok akkora potenciált hogy klasszis Heroes gördüljön ki a gyártószalagról. Ne legyen igazam.

Gurren
ha régen szeretted a heroest, akkor a 6-ot illik kipróbálni a magyar fejlesztés miatt :3

Smuge
Tisztelet a kivételeknek ( HL , Killzone ).
Amúgy egyetértek 😄

zorrobomber
annyiban igazad van hogy decemberben is ennyi volt

<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nem tudok írni... arghhh..

Szóval: A Portal óta számomra az összes FPS ötlettelen xarheggyé avanzsált át.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Most átgondoltam a dolgokat, de én még sokallom a Darksiders-t digitálsian 7,5 ejróért...

Tinman
Anno a 2D-s Duke-ok nem volt rosszak, végig is toltam õket technikusi lab. gyak keretein belül.
A 3D zseniális volt és nekem nagyon tetszett a Manhatten Project is, élveztem minden percét.

18+ hsz következik, szóltam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudod ez olyan, mint a felszopást követõ NEM bekövetkezõ kielégülés. 1-2x elmegy és beugrik az ember, de ha nincs végjáték sokadjára, már a cerka se reagál feleslegesen. A Duke Forever esetében már évek óta szopatnak minket...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bandukolok a 35 felé, de semmi nedvességet nem érzek... az inkontinenciára gondolsz? Az még nincs.

Egyébként anno null modemmel /semmi baj, ha nem tudod mi az/, toltuk rengeteget a Duke-ot, de ezt éppen úgy várom, mint a CoD következõ részét. Jön, talán letolom, del iso. Jól olvastad, nem veszem meg.

A Portal óta számomra az összes FPS ötlettel xarheggyé avanzsált át.

Na most kövezést indítok magam ellen: Annak idején se és most sem érdekel sem a Duke Nukem sorozat, se a Doom sorozat (awaiting the rocks to fall on meg...<#smile>)

Engem ebbõl: 1. Witcher 2.... 2. Skyrim.... 3. Dungeon Siege 3 .... 4. Heroes VI.... a többire vagy rá nézek vagy nem!

Az biztos, hogy ennek 90 %-a késõbb kerül beszerzésre (Vaják 2-n még tépelõdök, mivel sokat költöttem gémre mostanában: DA 2 Signature, ma meg ACB Steelbox mindkettõ 0 day vétel volt), majd olcsósítva!

Totti5
"DukeNukem,,No igen😊...Sztem aki 25 felett van az már benedvesedett rendesen"

Amióta ( pár napja ) hivatalos a Prey 2 már annyira sem érdekel hogy videókat nézzek róla. Nagy meglepetés lenne ha ennyi huzavona és foltozás után egy korrekt játékot adnának ki. Attól hogy fingot, szarik benne Duke még nem lesz jó a játék, az prezentáció kopottasnak tünik, az optimalizáció meg kérdõjel. Természtesen ha jó lesz akkor játszunk vele, de csodák nagyon nincsenek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ezt megerõsítem! Lehetett! Az elsõ résszel még játszottam igaz nem vittem végig, de tervezem!

Smuge
Ezt könnyedén ki lehet deríteni , be kell törni a Valve hálózatára és kutakodni ahogyan azt tették a 2. rész megjelenése elött. Viszont veszélyes játék ez mert ha rájönnek +2 év minimum csúszás de legalább van bizonyiték a szupertitkos projectröl 😊

Ebbõl város Az Új

Driver Rész,Érdekel hogyan oldották meg ezt a Mentális Elgyengülést ,amikor is 1 másik ember Bõrébe ugorva kerülsz a Volán mögé...

Deus Ex..Az elõzõ Részeit sosem kóstoltam,...Így nem Ismerem az univerzumot,de az ingame Scenek igencsak impozánsan festenek,...És a játékmenet is tetszetõsnek ígérkezik,..Viszont nagyon Régóta fejlesztik,emlékszem kb 5-6 évvel ezelõtti Gamestarban már olvastam róla hogy nemsokára kiadják és kb 2-3 oldalas cikk volt a játékról,ehhez képest már 2011...Mindenestre Várjuk

DukeNukem,,No igen😊...Sztem aki 25 felett van az már benedvesedett rendesen,aki pedig 25 alatt az majd be fog...
Örülök hogy az aktív játékos éveim alatt volt szerencsém a játékhoz,amikor is télleg mindenki Duke lázban égett a megjelenés Után,ezt jó volt megélni,Így a nosztalgia miatt is már csak pozitívan csalódhatok a releasben,a mostani 16-22 korosztály nem biztos hogy elõveszi a régi Duke részeket,Nekünk ez akkor volt a nonplus ultra,...a jó kis doomal persze😊)

Ami sajnos nincs bejentve viszont már nagyon ildomos lenne az az Új half Life rész,Kevés esély van arra hoyg kiadják az Episode 3-at,
Így csak a 3. részben reménykedem hogy tolják gabe-ék 1000el.

Plus Ps3ra is van 1-2 cím amit Szeretnék a Samu22'en látni😊

Oké (csendben meghunyázkodik közben fél kézzel DT Lite-ba illeszti a képfájlt, majd installál...) <#nevetes1>

lolSL
- HL3

Szerintem a Fear 2 nagyon jó volt, nem értem hogy miért fikázzák olyan sokan. Az iskolás rész is már mekkora volt...
Remélem hogy valaki készít hozzá magyarítást, mert ha nem akkor ki se próbálom a 3at.

Daell Drow
En optimista vagyok ezzel kapcsolatban, es bizok benne hogy iden kijon.
IMYke2.0.0.0
Heroes-ban még bízom - kocaautós vagyok (évente egy kevés doboztologatás a képernyõn).
A FEAR csak érdekel (a 2. rész WRZ, de még nem játszottam).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
híróz sorozat MÁR nem érdekel
fírbõl szar volt a kettõ is
autókák ovisoknak valók
a többi mászthev

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Ha xbox kontrollered van akkor nem lesz gondod vele. Jó átiratnak tûnt mikor kipróbáltam, lehet én is beruházok rá, csak kár hogy a Total War akció eléggé leszívta a keretem(Rome,Medieval2, Empire)...

IMYke2.0.0.0
Nagyon sok pénzt el tudnék költeni a következõ idõszakban - az biztos, hogy a kijelölt játékot megveszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Totál elfelejtettem, teljesen úgy voltam vele, hogy ez a 2. rész egyik újítása. Elnézést :-/

IMYke2.0.0.0
Igen - azzal, hogy lefényképezted õket (tudod, BG&E) és természetesen megismerted a gyenge pontjaikat.

Tinman
De rég volt... és ugyan úgy az elsõ részben is lehetett fejlõdni egyes enemy-k ellen?

IMYke2.0.0.0
Az a harc leírás 😊 Átéltem (lélekben újra). <#worship>
Akkor nem csak én kapkodtam izzadó tenyérrel 😊

IMYke2.0.0.0
Pedig feladat is volt a fényképezés - konkrétan.

Tinman
Darksiders-t X-en toltam végig, de valahol ott a k. postán a Hellbook Edition-öm is PC-re, de még mindig nem kaptam meg :-/

Ha valami csoda folytán ma megjönne, szívesen tesztelem vezetékes X controllerem amúgy is vanik :-)

Tinman
Nemá'! Tényleg lehetett fényképezni az ellent és fejlõdni tõle az egyben? Esküszöm elfelejtettem akkor :-/

arty
Tinman: darksiders-t te pécén nyomtad végig? steamen most 5 font, s bár xboxra gondoltam megvenni, ez elég nagy vonzerõ ...

milyen lett az átirat? (kontroller támogatás, bugok, graf)

Forza.

arty
persze, csak szurkálni próbáltalak 😉 és irtam utána, hogy a bd végülis jó húzás volt.

(mellesleg fényképezni az ellenfelet, hogy hatékonyabban öld már az elsõben is megvolt 😛 )

Forza.

Kongy
Nem tudjátok h az 576-ban lehetett-e kapni Codex Edition-t ACB-bõl? Mert olyat hallottam h azt mondták pc-re nem lesz CE. xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
Thx, de csak annak akartam kedvet csinálni ezzel a MÚLTKORI beszámolómmal, aki még nem tolta. Persze, ha valamit dicsérünk valakinek és eleve úgy áll hozzá, hogy na akkor ennek ütnie kell, akkor biztos csalódik, szóval szidnom kéne.

Golden Axe Beast Rider tipikus példája volt ennek... volt olyan cikkíró, aki 3.5/10-et adott rá, emiatt hiába volt meg már 1 éve nem mertem kibontani se, aztán végigtoltam és bár nem estem hasra, de korrekt darabnak tartom, gyilkos komoly kihívással, pár igazán emlékezetes harccal.

Tinman
Te óvasó' is?

- "az, hogy Big Daddy-vel lehet tolni" + "tudsz hárítani a fúróddal, meg durván betámadni is a drill dash-el"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- little sistersrõl, mint irányítható karakterrõl nem is beszélve

- "az enemy gyengeségeit lehet kutatni és nagyon nem mindegy milyen a kutatás folyamata"
- "Egyes helyzetekben döntési lehetõség is van, mely a késõbbi "életünket" befolyásolja."
- multi élmény

soo277
Ja sry! <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
(Csornai)

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Csak mondom szolok!!most indulok megvenni!!

(Amúgy Gyõri Tesco)

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

arty
nekem konkrétan egy überdepresszív freespace3 jöhet, semmi mást nem vagyok hajlandó elfogadni! 😊

Forza.

Totti5

"Az Oliver Bowden által elkövetett Assassin's Creed: Reneszánszról van szó, a regény a Fumax kiadó gondozásban érkezik, várhatóan idén júniusban."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

már csak egy jó "ûrszim" hiányzik

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wesker24
AZ FPS-ek mindig is jobban vonzottak mint az ilyen kaland játékok !

Nálam is itt virit nálam a Bio 1 steam Bio2 Rapture Edition !
wesker24
Na akkor most én mondom azt hogy szégyeld el magad most rögtön ! xDDD

Tessék azonnal felrakni és játszani vele amig még szépen mondom ! XDDD
wesker24
A Bio2 tényleg nagyon jó lett annyira hogy férfi létemre meg is könnyeztem a Bio 2 végét ala Good Ending ! 😄
Itt virít egy ideje a HDD-n és még nem raktam fel sem, de most megjött a kedvem hozzá! Grat az összefoglalóhoz!<#eljen>

arty
az tényleg jól sült el, látatlanban nagyon féltem tõle, hogy majd nem tudom beleélni magam 😊

Forza.