Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tökéletes így 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Remélem a képek mérete megfelelõ. (most már. 😄)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem az EVM verzió van meg belõle, de adtak hozzá eredeti borítót is, 576-ban:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az elsõ rész a maga idejében hatalmas játék volt, rengeteg magyar játszott, sok száz órára lekötött minket, jókat lehetett cruie-olni 😊. Viszont én hatalmasat csalódtam a 2-ben, kötelezõ vételnek gondoltam, de szerencsére kipróbáltam a "demót", amit 10 perc után töröltem is a francba... Szvsz borzalmas.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, igen ez az 1. kiadás borítója.

Szubjektív leszek: a 2. rész még rosszabb is lett, mint az elsõ.
Persze, bizonyos elemeiben fejlõdött (de ez természetes, még a "rókabõrök" esetében is), viszont gyalogosok nincsenek.
Autókról dolgok leszakadnak (jellemzõen rommá nem törhetsz semmit).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
TDU1/2 helyett még mindig a just cause 2-t ajánlom, abba is benne van az unalmas vezetés és még 100 másik dolog 😊.

Szerintetek ez elsõ kiadás?:
Call of Juarez

Amúgy kipróbltam a test drive unlimited 1-et, hát hatalmas játék lett volna belõle ha,lennének gyalogosok, lenne változó napszak, idõjárás, törhetõ autó.
Gondolom a 2 ben sincsenek ilyenek?

IMYke2.0.0.0
Hát igen - ez a gyártót, céget, terjesztõt minõsíti 😊

Daell Drow
Es meg ezert te fizetsz a boltban, hogy megcsinald. <#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Hát, azon lehet segíteni, amennyiben egy setup.msi van a lemezen.
Természetesen, ehhez a teljes lemezt le kell menteni HDD-re.
Az Orca nevezetû programmal módosítható a "Media" szekció az msi-ben, és már nem fogja kérni a lemezt -> az .iso-t mountolod, és tesztelheted -> ha jó, akkor kiírod DVD-re és már van egy mûködõ példányod.

Nem lehet telepíteni, mivel istall közben kéri a 2. lemezt, azonban csak 1 lemezes a termék.<#felkialtas> <#boxer><#banplz><#gun><#merges2><#merges3><#taps><#nemtudom><#lama><#falbav>
Kongy
Az h egy kalap szar a játék. <#idiota>

davidka003
Mi a hibája?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Cdgalaxisban Spiderman: Friend or Foe akció van. Vigyázzatok, szériahibás a termék. Tudnak a hibáról, tõlem számla hiányában nem veszik vissza a játékot, de azért szorgalmasan árulják! Ezt nekik <#mf1>
pointer4
Ahham köszi, akkor úgy lesz a jó. 😄
robotnyk
origins szerintem, az awakening különálló sztori, de lehet importálni a simából karaktert
pointer4
Én nem tudom hogy néz ki a kiegészítõ, Dragon Age: Origins - Ultimate Edition van meg, karácsonyi steames csomag, 25 giga.
Ha újat kezdek, most mire nyomjak ?
Az awakeningel benne lesznek a kiegek pl, vagy azt akkor indítsam, ha a simán már túl vagyok, mert az olyan mint egy másik játék ?
balee4
Jaja. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
dragon age origins -> elsõ rész
dragon age origins - awakening -> kiegészítõ

klasszikus kiegésztõ az awakening, kell hozzá az alapjáték.
HappyHunter
szintén 😊

szintén 😊

Be happy. :) Running!

pointer4
TX-L32U2 ? 😄
pointer4
Na, befejeztem a Dragon Age 2-õt, érdemes lenne megnézni a DAO-t, amikor kezdem, mindjárt van valami kérdés, hogy DA vagy DAO, egyik tartalmazza a másikat? vagy vegyem egymás után õket ?
Kipróbálnám szívesen 😊

ugyanilyen routerem van 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Nem játék, de ilyesmirõl még úgysem volt kép.

PlayStation Move Starter Pack

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
nincs?? akkor felejtõs, ilyen régi játékkal tuti nem jáétszik senki...

davidka003
Hát ha jól emlékszem nincs benne single kampány.

"Nem lesz, hanem állítólag annyi!"

Tuti annyi. Ez már biztos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nekem megvan eredetiben, a Pc Guru melléklete volt még régebben. Ûrstratégia a lelkem. Erõsen hasonlít az Imperium Galactica/Haegemonia/Nexus triumvirátusra, csak egy picit gyengébb kivitelben. De elég szépen el lehet lenni vele. Ha jól emlékeszem, saját ûrhajót lehet a legutolsó anya csavarig felépíteni, fejlesztgetni, van diplomácia rendszer, küldetések, kutatások, stb-stb. Viszont Ez is csak az ûrben játszódik, tehát nem lehet le menni a felszínre, mint az Imperium Galactica 2-ben.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

w77d
gyerekek egy régi játékkal kapcsolatban kéne vélemény, hogy jó game e és végülis tulajdonképpen milyen stílus:

Sins of Solar Empire

Nem lesz, hanem állítólag annyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eredeti játékaim:

w77d
mindenhol annyi...

zorrobomber
Csornán biztos 😊

Daell Drow
Erosen gondolkodom en is ezen a ac broteherhood gamen, teszkoban tenyleg 6k lesz az alap kiadas?
Elsõ alkalommal azonnal! Közben toltam még 3 meccset..., amibõl az elsõnél kellett várni pár percet, de utána csak rematch-re mentem és rögtön dobott is be!

Ha unlockolódik steamen is a game, akkor már jóval többen leszünk sztem!

Aki megvette és próbálta a multit az ugyanúgy rákattant, mint én ... lesznek itt sokan! Már level 5 vagyok!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
PCn mennyi idõ alatt talál meccset? nekem abszolút kinyírta xboxon, hogy 8 perc meccs után 10 perceket kellett várni mire talált elég embert.
IMYke2.0.0.0
Tökéletes megoldás volt. Köszönöm a topik gyorsaságának nevében 😊

Kongy
Köszönöm. <#worship>

Kongy
na gyors megcsinálom az unboxing videót az ACB CE-hez. 😊 Videóanyag már megvan. 😄

Daell Drow
Grat a gyujtemenyedhez, szep nagyon.

Letoltam az elsõ multis meccsem ACB-ben.... aki kicsit is szereti a stílust annak ezt ki kell próbálni (8 perc egy meccs, rendesen remeg a kezem az adrenalintól... ilyet én még multiban nem tapasztaltam, éreztem... ez mindent ûberel eddig)!

Mindenki mindenki ellen módot nyomtam... elsõ 3 kill után 2-en üldöztek!

A vadászat adrenlanlökete már önmagában hihetetlen... de hogy még közben akár többen is vadászhatnak rád az meg külön iszonyat jó érzés!

Lehet, hogy ez lesz az egyik legjobb döntésem játék ügyileg, amit mostanában hoztam... már csak a multi miatt is megéri... Ezt ki kell próbálnotok!

Remélm Imy-nek is kielégítõ a képek méretével kapcsolatos elképzeléseit... :-D

Akkor pár nem túl jó minõségû kép tõlem az ACB Steelbook kiadásról! Elõre is elnézést nem vagyok nagy fotómûvész és csak telefon állt rendelkezésemre!

Kongy
Majd lesz olyan kép (hamarosan), amin rajta van az AC1-2-és a Brotherhood. 😊

Kongy
Sajnálom, nem volt rá idõm, de legközelebb megcsinálom! Ja, és köszönöm a gratulációkat XD

Nekem bõven megérte. A multival sztem nagyon sokáig elleszek, de mégis a single a legjobb. 😊 Vagyis ha csak single lenne benne akk is megvettem volna. 😊

IMYke2.0.0.0
Nem mellesleg: gyönyörû a kiadvány! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Eredeti játék-rajongó testvérem! Legközelebb csökkents a méretén (vagy GIF-ben), linkeld kérlek - több mint 1 MB-os a kép.

Tinman
Õszinte gratula!

12-ért elvittem volna én is, így továbbra is sokallom az árát :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Szívesen látnám a polcomon ezt a kiadást! <#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
emlékszik vki még erre? anno a hellgate mellé fejlesztették azok akik utána a torchlightot, most újra gondozza egy cég és jövõ hónapban jön dobozban is 10 fontért.

a játék amúgy free2play lesz, úgyhogy a dobozos extrái:
Those who purchase the box version will be able to play Mythos from the 26th of April, two days before the official release. They will also receive further bonuses such as an item package worth 10 Euros and an exclusive virtual companion.

Kongy
ACB Limited Codex Edition (immár kibontva):