Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Szubjektív leszek: a 2. rész még rosszabb is lett, mint az elsõ.
Persze, bizonyos elemeiben fejlõdött (de ez természetes, még a "rókabõrök" esetében is), viszont gyalogosok nincsenek.
Autókról dolgok leszakadnak (jellemzõen rommá nem törhetsz semmit).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Call of Juarez
Amúgy kipróbltam a test drive unlimited 1-et, hát hatalmas játék lett volna belõle ha,lennének gyalogosok, lenne változó napszak, idõjárás, törhetõ autó.
Gondolom a 2 ben sincsenek ilyenek?
Természetesen, ehhez a teljes lemezt le kell menteni HDD-re.
Az Orca nevezetû programmal módosítható a "Media" szekció az msi-ben, és már nem fogja kérni a lemezt -> az .iso-t mountolod, és tesztelheted -> ha jó, akkor kiírod DVD-re és már van egy mûködõ példányod.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha újat kezdek, most mire nyomjak ?
Az awakeningel benne lesznek a kiegek pl, vagy azt akkor indítsam, ha a simán már túl vagyok, mert az olyan mint egy másik játék ?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
dragon age origins - awakening -> kiegészítõ
klasszikus kiegésztõ az awakening, kell hozzá az alapjáték.
ugyanilyen routerem van 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PlayStation Move Starter Pack

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Nem lesz, hanem állítólag annyi!"
Tuti annyi. Ez már biztos.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Sins of Solar Empire
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha unlockolódik steamen is a game, akkor már jóval többen leszünk sztem!
Aki megvette és próbálta a multit az ugyanúgy rákattant, mint én ... lesznek itt sokan! Már level 5 vagyok!<#smile>#smile>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindenki mindenki ellen módot nyomtam... elsõ 3 kill után 2-en üldöztek!
A vadászat adrenlanlökete már önmagában hihetetlen... de hogy még közben akár többen is vadászhatnak rád az meg külön iszonyat jó érzés!
Lehet, hogy ez lesz az egyik legjobb döntésem játék ügyileg, amit mostanában hoztam... már csak a multi miatt is megéri... Ezt ki kell próbálnotok!
Nekem bõven megérte. A multival sztem nagyon sokáig elleszek, de mégis a single a legjobb. 😊 Vagyis ha csak single lenne benne akk is megvettem volna. 😊
12-ért elvittem volna én is, így továbbra is sokallom az árát :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a játék amúgy free2play lesz, úgyhogy a dobozos extrái:
Those who purchase the box version will be able to play Mythos from the 26th of April, two days before the official release. They will also receive further bonuses such as an item package worth 10 Euros and an exclusive virtual companion.