Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Minõségi, nagyon szép, remekül optimalizált, jól játszható, élvezetes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Amúgy tedd be x360 topikba, ott több szerencsével jársz majd... 1200 ms pont / 15 dollár eredetileg.

totyak
Most kezdjem el bombázni az embereket PÜ-vel, hogy "figyelj már, nem kell ez meg ez". Az még nagyobb suttyóság lenne.
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy probléma ez az egész dolog. Mondom, ha kell valakinek jó, ha nem kell, úgy is jó.

w77d
Kapott ajándékot eladni balszerencsés, ez már régi szokás.... Itt voltak már, akik ingyen adtak olyan játékot, ami nekik nem kellett, de kapták. Nem elítélendõ amit teszel, de mindenképp szelíden fû alatt tenném a helyedben (privik pár embernek esetleg, megkérni hogy azok is kérdezzenek rá stb...)

totyak
Érdekes gondolkodás. Ezekszerint, ha te nyersz valamit, legyen az bármi, akár olyasmi, amire egyáltalán nincs szükséged, akkor meg sem próbálsz rajta túladni, mivel SZERINTED bunkóság egy nyereményért pénzt kérni. Holott lehet, hogy az érte kapott pénzen olyan valamit vennék, ami meg nekem okozna örömet.

Gratulálok az eszmefuttatásodhoz.

w77d
HP2??? az hogy kerül bele a felsorolásba?? az a kritikán aluli szar nem érdemli meg hogy a TDU 2-vel egy lapon legyen említve...

Totti5
TDU 2 "élmények"

Elõljáróba mondom hogy attól nem esek hasra hogy lehet benne nagy területen ótózni, krúzolni, mert azt az MC:LA tudta 2008ban fix 30fpsel, milliószor nagyobb/szebb várossal ( igaz abba nincs 50 kmeres puszta de van egy kompletten lemodellezett Los Angeles és környéke ), gyalogoskkal, sokkal!! nagyobb forgalommal, dinamikus idõjárással és napszakokkal, így minden elemét ahhoz mérek. Lássuk:

Grafika

- nagyon rece, popup, 30at alig súrolja ami ótósnál nagyon gáz... az egésznek budget szaga van, egyszerûen rossz az engine, nem mûködik jól. Karakterek nem szépek ( MCLAba sokkal szebbek ), sok a elmosódás és a rossz bloom használata. Autók kivülrõl és ahogy mutatja közelebbrõl nem túl poligondúsak, sok a szögletes elem ( MCLAba szebbek az autók egyértelmûen ). A belsõ kidolgozása viszont jól néz ki. Karakterek animációi és a bejátszások kimondottan rosszak ( igen MCLAba majdnem tökletes, de hát az R* mocap és rendezés... ).

Hangok
- ez nem rossz, nem rossz, csak kár hogy pl ha a motort álló helyzetben felpörgetem és elveszem a gázt akkor nincs semmi átmenet és visszateszi alapjáratra 9ezres fordulatról... ilyet autós játékban így bennehagyni döbbenetes igénytelenségre és hozzánemértésre utal.

Irányítás/fizika
- ez sajnos nincs! semmit nem számol az ég világon ezt bátran ki lehet jeleneteni, nincs felfüggesztés nincs semmi. Már az átvezetõkben is látszik hogy megállásnál, elindulásnál, beszállásnál meg sem mozdul a felfüggesztés. Kormánnyal néztem, ami szörnyû élmény volt. Egyrészt nem lehet beállítani hogy ne legyen olyan a kormányzás mint ha szervó nélkül kellene tekerni, másrészt mivel nincs semmi fizika arról végkép le lehet mondani hogy akár egy kicsit is megérezze az ember a elindul a segge vagy érezze hogy mi van a kerekek alatt. Statikus kiszámíthatatlan szemét az egész. Belsõ nézet pedig használhatatlan fõleg ezzel a "look to apex" valamivel, ami okán olyan módon tér ki a kamera oldalirányba hogy az használhatatlanná teszi az egészet, mert lomha, fals és statikus visszajelzést ad.

Egyértelmûen ki merem jelenteni hogy az MCLA minden téren magasan veri ezt az összeeszkábált valamit. Ez nagyon nem 2011es szint. MCLA, NFS HP2, Shift, DIRT, GRID, FORZA, GT, Börnáut mezõnyében ez a produktum nem fér be.

w77d
voltam a tescoban, de nem volt brotherhood :S

Carlos
Dragon Age 2 játékosok!!!!!

Aki játszik március 31-ig ezzel a Facebook játékkal (és beregeli a mélcimét amivel az EA-hez és a DA2-höz rendelt), az ahogy halad a FB játékban 5 extra tárgyat kap a DA2-höz, ez az elsõ, nemtom mire jó, nem DA2-zöm:

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ez még bennem is kellemes bizsergést váltott ki... frankó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
Ja, de még jobban mutatni +1 AC2 Black Edition-nel, csak azt sajna nem lehetett kapni MO-on. Csak a White Edition volt, arról meg lemaradtam, sajna. :S Kb úgy fogyott el mint a Codex.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Jól néznek ki együtt. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Íme az AC gyûjteményem. Még asszem tegnap említettem h lesz ilyen kép, és itt van 😊:

[/url][/img]

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
Adok érte egy bontatlan full packos Heroes 4-et, full magyar, 2x van meg. Ha érdekel írj p.ü.-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
az meg azért nem jó, mert esetleg olyan viszi el, aki utána 1 percet se játszik vele... ha fizont fizetsz érte, jobban "akarod" használni 😊

Forza.

Kongy
Én azt javaslom írd be a fórumba a kódot amit kaptál, és aki kapja marja. Már bocs, de ingyen játékért bunkóság pénzt kérni,... SZERINTEM.

balee4
Írtam is. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
PS3-ad nem eladó? <#rolleyes>

arty
nagyon keveset várj, akkor talán bejön. bár, ha sokat ótókáztál, akkor tényleg repülni fog...

én nem tudom nem azt látni a tdu2 esetén, hogy milyen lehetett VOLNA 😞 ezért is a nagy csalódás... viszont a szabadság annyira bejön, hogy még igy is játszom, mert nincs alternativa.

ha egyszer pécét frissitenél, az elsõ részt viszont nagyon ajánlom! 😊

Forza.

balee4
EyePet Move Edition

Demó alapján jópofa játék, 3k-t megért. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Inferno
Sziasztok !

Ide is be rakom hátha érdekel valakit.
PS3 játékok + kieg...

PS3/X360 user: Infernohun

IMYke2.0.0.0
CDG-n az "Újdonságok 10% engedménnyel" alatt ott egy 11.990 Ft-os Black Ops, és egy 12.990 Ft-os Warhammer...
Már nem is akarom tudni, mennyi volt a "teljes" áruk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Nincs nekik szavatossága.

totyak
Ok, én tiszteletben tartom a véleményed. Élõben nem láttam a játékot, csak videókat néztem róla. De szerintem te egy kicsit elfogult vagy negatív irányba, mivel ahogy írtad is, nagyon vártad, aztán nem azt kaptad, amit elképzeltél. Lehet, hogy másnak ettõl függetlenül még bejön (persze most én is elfogult vagyok, mivel én szeretném eladni 😄 ). Valami pozitívum azért csak van a játékban.

Egyébként mennyi a szavatossági ideje egy ilyen letöltõ kódnak? Még évek múlva is felhasználható?

Totti5
Vártam a játékot, mert impresszív volt a tavayi PAX bemutató. Teljesen rombolható környezet, látványos fizika, szép grafika? mi kell mág egy jó multi mókához? sajnos a videók nem adták vissza a negatív dolgokat. Valójában szar frém, átlag alatti grafika ( magyarán ronda, igénytelen ), errõsen korlátozott és a fizikát felrugó rombolhatóság + szar fizika és rossz irányítás.

w77d
nna igen, az botrányosan szar, köze nincs a fizikához...

zorrobomber
Ilyen szappanon csúszkálós érzésem a NfS Shift-ben volt még, pedig arra is azt mondták hogy hú.

totyak
Most néztem néhány gameplay videót, szerintem nem is annyira vészes, mint ahogy lefestetted nekem. De mondjuk nem is tudom mit vársz egy 1Gb-nál alig nagyobb arcade játéktól?

w77d
gyûlnek XXXD

Shep
És mit csinálnak mögötted? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
szerintem rendben van az irányítás, végre nem szappanon csúszkál a kocsi.... és igen, fogalmam van a fizikáról, már jópárszázezer km van mögöttem 😊

zorrobomber
Olyan mintha egy dodzsemet vezetnél. Amúgy tényleg nem húznám le a vérbe a játékot, tényleg élmény, és ráadásul a soundtrack ZSENIÁLIS. Kár hogy két rádió van, az egyik nem az én kenyerem, a másikban meg nagyon durván összeömlesztették a stílusokat.
http://www.youtube.com/watch?v=FjswMKobPoA
http://www.youtube.com/watch?v=FjswMKobPoA
Halkan mondom hogy A-Skillz buli lesz hamarosan(május környékén) kedves fõvárosunkban 😉

totyak
Ingyen kaptam az igaz, de ha egyszer nincs boxom. Így meg hátha kell valakinek. Írtam, hogy az árban megegyezünk, rugalmas vagyok 😄

Lehet, hogy más nem is tartja annyira rossznak, mint te. Mások az ízlések. De ha nem kell senkinek, akkor sem török össze lelkileg 😄

Totti5
Nem akarom ronatni az üzletedet, de ingyen kaptad szóval... elég rossz játék lett belõle, n+1 lövölde a szarabbik fajtából és még a rombolás amivel reklámoztak sem lett közel sem olyan mint vártuk. Mondjuk aki nézte a trialt annak ez leesett szóval nem hiszem hogy sokan játszanának vele ( multi only ), így eladni sem igen lehet.

totyak
Beírom megint, hátha akad jelentkezõ.

Valaki nem pályázik boxosok közül a Breach címû arcade játékra. Nyertem egy kódot, de nekem nincs boxom, szóval, ha valakit érdekelne, eladó.

Elérhetõ vagyok priviben vagy mailben (profilban megtaláljátok). Az árban megegyezünk 😄

w77d
mibajod a kanyarodással?

zorrobomber
csak kanyarodni ne kelljen 😊

w77d
sebességérzetre és élményre a mostanság emgjelent legjobb autós játék..

IMYke2.0.0.0
Repülni fog...

Totti5
Nemsokára tesztelem Xen kormánnyal egy kölcsönpéldányt... mostanában kimondottan sokat Forzáztam szóval ha szar lesz a fizika/irányítás akkor repül ki a gépbõl, kontrollerrel meg nem leszek hajlandó játszani.

wesker24
Jah az nekem is jó lenne !
Shep
Valaki nem látta véletlenül mostanában a Wanted Weapons of Fate-et valamelyik nagy áruházban olcsóért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja persze... Maga az, hogy elindítod a játékot és túleszel az elsõ átvezetõ videón, az tíz perc...

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

arty
(mondom ezt úgy, hogy én végülis megvettem)

Forza.

arty
a tdu2-rõl meglehet, sajnos 😞

Forza.

arty
csak épp a lényeg veszett el... az autóvezetés érzete 😊)

Forza.

w77d
persze hogy nincsenek, akkor átcsapna az egész Carmageddonba XXXD

De nem szeretem az ilyen úgynevezett "nagyotmondásokat"! Nekem ne mesélje már be senki, hogy tíz perc alatt meglehet tudni egy játékról, hogy vajon milyen lett.<#ejnye1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Kongy
De járókelõk nincsenek (ahogy én láttam 😄)

w77d
a TDU 2 minden tekintetben lekörözte elõdjét.. napszakok váltakoznak, idõjárás változik, grafika szebb és érdekesebbek a feladatok. Az autók karcolódnak és törnek, bár destruction derby szintû amortizációt senki se várjon 😄