Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy probléma ez az egész dolog. Mondom, ha kell valakinek jó, ha nem kell, úgy is jó.
Gratulálok az eszmefuttatásodhoz.
Elõljáróba mondom hogy attól nem esek hasra hogy lehet benne nagy területen ótózni, krúzolni, mert azt az MC:LA tudta 2008ban fix 30fpsel, milliószor nagyobb/szebb várossal ( igaz abba nincs 50 kmeres puszta de van egy kompletten lemodellezett Los Angeles és környéke ), gyalogoskkal, sokkal!! nagyobb forgalommal, dinamikus idõjárással és napszakokkal, így minden elemét ahhoz mérek. Lássuk:
Grafika
- nagyon rece, popup, 30at alig súrolja ami ótósnál nagyon gáz... az egésznek budget szaga van, egyszerûen rossz az engine, nem mûködik jól. Karakterek nem szépek ( MCLAba sokkal szebbek ), sok a elmosódás és a rossz bloom használata. Autók kivülrõl és ahogy mutatja közelebbrõl nem túl poligondúsak, sok a szögletes elem ( MCLAba szebbek az autók egyértelmûen ). A belsõ kidolgozása viszont jól néz ki. Karakterek animációi és a bejátszások kimondottan rosszak ( igen MCLAba majdnem tökletes, de hát az R* mocap és rendezés... ).
Hangok
- ez nem rossz, nem rossz, csak kár hogy pl ha a motort álló helyzetben felpörgetem és elveszem a gázt akkor nincs semmi átmenet és visszateszi alapjáratra 9ezres fordulatról... ilyet autós játékban így bennehagyni döbbenetes igénytelenségre és hozzánemértésre utal.
Irányítás/fizika
- ez sajnos nincs! semmit nem számol az ég világon ezt bátran ki lehet jeleneteni, nincs felfüggesztés nincs semmi. Már az átvezetõkben is látszik hogy megállásnál, elindulásnál, beszállásnál meg sem mozdul a felfüggesztés. Kormánnyal néztem, ami szörnyû élmény volt. Egyrészt nem lehet beállítani hogy ne legyen olyan a kormányzás mint ha szervó nélkül kellene tekerni, másrészt mivel nincs semmi fizika arról végkép le lehet mondani hogy akár egy kicsit is megérezze az ember a elindul a segge vagy érezze hogy mi van a kerekek alatt. Statikus kiszámíthatatlan szemét az egész. Belsõ nézet pedig használhatatlan fõleg ezzel a "look to apex" valamivel, ami okán olyan módon tér ki a kamera oldalirányba hogy az használhatatlanná teszi az egészet, mert lomha, fals és statikus visszajelzést ad.
Egyértelmûen ki merem jelenteni hogy az MCLA minden téren magasan veri ezt az összeeszkábált valamit. Ez nagyon nem 2011es szint. MCLA, NFS HP2, Shift, DIRT, GRID, FORZA, GT, Börnáut mezõnyében ez a produktum nem fér be.
Aki játszik március 31-ig ezzel a Facebook játékkal (és beregeli a mélcimét amivel az EA-hez és a DA2-höz rendelt), az ahogy halad a FB játékban 5 extra tárgyat kap a DA2-höz, ez az elsõ, nemtom mire jó, nem DA2-zöm:
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[/url][/img]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
én nem tudom nem azt látni a tdu2 esetén, hogy milyen lehetett VOLNA 😞 ezért is a nagy csalódás... viszont a szabadság annyira bejön, hogy még igy is játszom, mert nincs alternativa.
ha egyszer pécét frissitenél, az elsõ részt viszont nagyon ajánlom! 😊
Forza.
Demó alapján jópofa játék, 3k-t megért. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PS3/X360 user: Infernohun
Már nem is akarom tudni, mennyi volt a "teljes" áruk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként mennyi a szavatossági ideje egy ilyen letöltõ kódnak? Még évek múlva is felhasználható?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.youtube.com/watch?v=FjswMKobPoA
http://www.youtube.com/watch?v=FjswMKobPoA
Halkan mondom hogy A-Skillz buli lesz hamarosan(május környékén) kedves fõvárosunkban 😉
Lehet, hogy más nem is tartja annyira rossznak, mint te. Mások az ízlések. De ha nem kell senkinek, akkor sem török össze lelkileg 😄
Valaki nem pályázik boxosok közül a Breach címû arcade játékra. Nyertem egy kódot, de nekem nincs boxom, szóval, ha valakit érdekelne, eladó.
Elérhetõ vagyok priviben vagy mailben (profilban megtaláljátok). Az árban megegyezünk 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."