Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Call of Juarez 2-nek van köze történetileg az elsõ részhez?
Mert én tegnap elkezdtem az elsõt, játszogattam is vele pár órát, de nem visz rá a lélek, hogy többet elindítsam a gépemen.
A 2. rész pedig sokkal komolyabban is néz ki.
Dj Tommy (#19554): Így van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
En akkor max 3k-t adnak erte.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(a többi kocsi mind "jobb" nála, de az biztos, hogy nagy pofon a játék elején 😄 találóan irtad amugy: egyszerûen nem számol semmit a játék és ezt nagyon érezni rajta. érthetetlen visszalépés az elsõ után ez a része.)
Forza.
7szer kezdtem újra egy idõfutamot mert ugyan abba a kanyarba a Mustang mindig úgy megcsúszott hogy a szemközti mezõn kötöttem ki, tök mindegy hogy 30% vagy 60%al vettem vissza a gázt az egyes próbálkozásokkor. Minõségi.
A csúcspont a offroad liszensz volt. Rovert direkt külsõ kamerából néztem és a felfüggesztés szinte meg sem moccan tök mindegy hogy köves, bukkanós úton megy. Egy random mozgó dobozot irányítunk uraim...
Vissztettem a tokba és töröltem minden bitjét a géprõl, megy vissza a feladónak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Játékról van szó, nem kell neki úgy viselkednie mint a valóság, delegyen játszható és viselkedjen úgy mint egy kezes játék és éreztesse hogy autóval megyek, legyen élvezetes a vezetés. GTA4be élvezetesebb az autózás mint ebbe! ott tudom mit fog csinálni az autó, pedig az meg végkép nem szim és még csak nem is ótós játék.
Átlag autós kit takar és milyen autót? egy hátsókerekes sportautóval amibe van 200 paci már lehet csapatni és aki tud vezetni annak nem gond megfogni a seggét, persze bizonyos határokon belül. Nyilván ha huplin csúszik meg az autó, vagy kerékvetõ támadásakor megy el a tapadás akkor ott max mázilval lehet korrigálni, és akkor is veszett ügy ha "átesik" az autó és elmegy a tapadás a kanyarba, de ha én direkt akarom csúsztatni és tudatosan készítem elõ a dolgok akkor annak mûködnie kell ha olyan az autó alattam bizonyos határokon belül.
A fizika baja az hogy nincs, nem tudsz érdemben korrigálni, mert nincs semmi visszejelzés, persze be lehet mákolni meg biztos meg lehet fogni, de ez fals dolog. Érzésre rosszak a féktávok, a kigyorsításnál is érdekesen megy a kerék kipürgés és a fordulatszámon látszik hogy köze nincs a kerék forgásának a valósághoz, meg fura dolgokat csinál. Nekem nincs bajom ha valami árkéd, de ha úgy árkéd hogy rossz az gáz. Nézz meg egy PGR4et, ott úgy viselkedik az autó ahogy kell pedig az teljesen árkéd, rendes féktávak, kigyorsítások, kipörgések és driftek... az a drift olyan mint lennie kell, ebben a TDUban pedig pedig valami ócska "trükk".
Shift fizikailag elég fejlett, kormánnyal érezni a felfüggesztést, jól lehet korrigálni. Persze ott sem kóser minden, mert elég sokat kell álíltgatni mire jól használható, de erõs autóknál már szar mindenhogy, de ott autót vezets, van felfügg számítás, érzed az utat, érzed ha az autó megindul alattad.
A Shift fizikája sem tetszik, remélem a második részé valamivel jobb lesz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nézd meg, Totti is eléggé hamar eldönötte, hogy nem valami jó cucc...
Þór vígi þessi rúnar
a sims-es rész tetszik de messze nem tökéletes lásd totti kommentjében.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Egy kis vicces érdekesség a reggeli órákra: a Bethesda alelnöke szerint az Oblivion híres-hirhedt lópáncélját a mai napig veszik egyesek.
A korai Xbox Live Marketplace tartalom az elsõ "kiegészítõ" volt a negyedik The Elder Scrolls játékhoz, hasztalansága ellenére a mai napig fogy.
"Nincs elõttem a jelentés, de esküszöm, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva még tegnap is eladtunk több lópáncélt. Megtörtént, esküszöm."
...
2. Undorító! Unlock, unlock, unlock... ha veszek egy Pepsit kapok hozzá lila lópáncélt.
Mondtam: Találd ki!
...nézegeti még pár percig ahogy játszok vele, aztán egyszer csak megszólal: Valami TDU koppintás? 😄
nem egy kategória az álatald említettekkel..