Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Köszönöm szépen. Akkor max csak nem fogom megtudni a történet folytatását.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Ha elakarsz egy játékot adni, add te a legolcsóbban és elmegy. Ilyen egyszerû.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3
a 2 gyakorlatilag az 1 elõzménye, szóval elég sok köze van hozzá, de mivel elõzmény, így lehet élvezni az 1 nélkül is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

fery02
Srácok!
A Call of Juarez 2-nek van köze történetileg az elsõ részhez?
Mert én tegnap elkezdtem az elsõt, játszogattam is vele pár órát, de nem visz rá a lélek, hogy többet elindítsam a gépemen.
A 2. rész pedig sokkal komolyabban is néz ki.

Dj Tommy (#19554): Így van.

IMYke2.0.0.0
PS3-ra reagált robotnyik, én pedig betûztem, hogy PC-re sem lehet már drágábban adni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
pc-n meg annyi sem lesz ha elszabadul a crysis 2 utan, mikor mindenki eladja a bc 2-t.
En akkor max 3k-t adnak erte.
Ez nem PC? Mert neki PS3-ra van 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
4tõl már van jatekaim.hun PS3ra, szóval hiába kevesled. 4-5 között reális.
balee4
Annyiért meg keveslem, 8k-ért vette az illetõ. Szal 6k-nál kevesebbért nem adom oda. Boltokban is 9k-ért van.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dj Tommy
Úgy látszik, csak nekünk 2-nek "tettszik" a TDU2.<#idiota>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Totti5
Veszteni vesztettem egy jó autós játékot, mert el lett cseszve, mert meg vettem volna ha jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Értem - akkor tulajdonképpen nem vesztettél semmit a TDU2-vel.

Totti5
Minden dobozra van nekem😊 utóbbi 4 évben 1 játékot vettem pécére, ami a 800 forintos Braid volt a Steamra ( Arty-nak thx ) 1 hete. Szerencsére csak kölcsön példány példány a TDU!

Tinman
Szerintem is :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ja, hogy Totti5-nek dobozra van? Akkor marad nála 😊

Tinman
Vettél XBOX-ot? ^^

IMYke2.0.0.0
Te is küldheted hozzám - mindkettõtöknél állom a postát 😊

IMYke2.0.0.0
Jöhet hozzám.

robotnyk
elsõt imádtam, nagyon vártam a 2t. 20 percet játszottam vele, de elég is volt. bugyuta sztorit erõltettek bele, és az egész feeling visszalépés, valami elbaszott sims klón egy gyenge autós játék mellé. addig már nem is jutottam el, hogy a fizikával problémám legyen sajnos...
arty
az a mustang vicces - elveszed a gázt, de mintha bizonyos kanyarok le lennének szkriptelve, hogy õ márpedig ott kivágja a seggét 😄

(a többi kocsi mind "jobb" nála, de az biztos, hogy nagy pofon a játék elején 😄 találóan irtad amugy: egyszerûen nem számol semmit a játék és ezt nagyon érezni rajta. érthetetlen visszalépés az elsõ után ez a része.)

Forza.

w77d
vicces, mert én ugyanezt tettem a HP2-vel, a lakásban nem tûröm meg, nem hogy a gépen XXD

Totti5
Vettem GOLF GTI-t. Kávédaráló buta és idegesítõ hang ( ahogy nézem a váltóra már nem volt idõ és csak fel le nyomkodja, pedig az egyben még betette minden sebességbe ha jól rémlik... ). Esõbe ablaktörlõ luxus, és az esõcseppek 10 éves szinten vannak ( láttak ezek PGR4et vagy GT5öt hogy milyennek kellene lennie? ).

7szer kezdtem újra egy idõfutamot mert ugyan abba a kanyarba a Mustang mindig úgy megcsúszott hogy a szemközti mezõn kötöttem ki, tök mindegy hogy 30% vagy 60%al vettem vissza a gázt az egyes próbálkozásokkor. Minõségi.

A csúcspont a offroad liszensz volt. Rovert direkt külsõ kamerából néztem és a felfüggesztés szinte meg sem moccan tök mindegy hogy köves, bukkanós úton megy. Egy random mozgó dobozot irányítunk uraim...

Vissztettem a tokba és töröltem minden bitjét a géprõl, megy vissza a feladónak.

lolSL
3-4k

balee4
Szerintetek egy bontatlan Bad Company 2-t mennyiért lehetne elpasszolni? Ajándékba kaptam, de nekem már megvan...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Direkt a mustangot választottam elsõ kocsinak, mert annak lágy a felfüggesztése, amcsi "hajó" érzés. Nos ebbõl semmit nem érezni és itt bukik el az egész, sem kanyarba sem gyoesításkor sem amikor a fékre tapadok. Kanyarba valamit csúszik, de a kimenetele mindig kérdéses és max valami hirtelen ellenkormányzással lehet megfogni + nem érezni mikor kell megkezdeni egy kanyart annyira félrevezetõ a tapadás és hogy nincs visszajelzés.

Játékról van szó, nem kell neki úgy viselkednie mint a valóság, delegyen játszható és viselkedjen úgy mint egy kezes játék és éreztesse hogy autóval megyek, legyen élvezetes a vezetés. GTA4be élvezetesebb az autózás mint ebbe! ott tudom mit fog csinálni az autó, pedig az meg végkép nem szim és még csak nem is ótós játék.

Átlag autós kit takar és milyen autót? egy hátsókerekes sportautóval amibe van 200 paci már lehet csapatni és aki tud vezetni annak nem gond megfogni a seggét, persze bizonyos határokon belül. Nyilván ha huplin csúszik meg az autó, vagy kerékvetõ támadásakor megy el a tapadás akkor ott max mázilval lehet korrigálni, és akkor is veszett ügy ha "átesik" az autó és elmegy a tapadás a kanyarba, de ha én direkt akarom csúsztatni és tudatosan készítem elõ a dolgok akkor annak mûködnie kell ha olyan az autó alattam bizonyos határokon belül.

w77d
én szeretem a valós élethez viszonyítani az autós játékokat, mivel gyakorlatilag napközben a kocsiban élek 😊 Nos a Shiftnek semmi köze a realizmushoz, nem úgy viselkedik kanyar közben egy autó (volt szerencsém munkából adódólag többször megjárni a ringet pl R8-al, RS4-el, M3-al meg hasonlókkal). A TDU2-ben, utcai kanyarokról beszélünk, tökéletesen úgy kell kanyarodni egy kocsinak, a féktáv is rendben van a sebesség függvényében. Ha az elektronikus segítségeket kikapcsolod egy sportkocsiban, akkor bizony ugyanúgy fog megforogni a kerék, ha nagy gázzal indulsz és akkor is radírozol, ha mérsékeled a fordulatot, ezt is rendben találtam a TDU-nál. Drift-elni meg nem olyan könnyû, mint az NFS-ek mutatják, egy átlag autósnak óriási szerencse kell hogy úgy fogja meg a kocsit. Én a TDU-nál tapasztaltam autós játékban elõször azt, amit az életben is pl rendõri vezetéstechnikai tréningen, hogyha megindul az autó akár a huppanók akár a tapadás megszûnése miatt, akkor egy bizonyos sebesség után nem tudsz májerkedni mész arra, amerre a tapadás és a fizika törvényei engedik, lehetetlen bukótér és egyébb iylen angy placcok nlkül korrigálni. A shift-ben olyanokat korrigáltam hogy csak néztem, hogy ezt melyik bolygón lehet emgcsinálni..

Totti5
Igen megszokható, de ha visszafejlõdés és a konkurancia évekkel megeleõzte a produktumot akkor ez már nem megszokás kérdése.

A fizika baja az hogy nincs, nem tudsz érdemben korrigálni, mert nincs semmi visszejelzés, persze be lehet mákolni meg biztos meg lehet fogni, de ez fals dolog. Érzésre rosszak a féktávok, a kigyorsításnál is érdekesen megy a kerék kipürgés és a fordulatszámon látszik hogy köze nincs a kerék forgásának a valósághoz, meg fura dolgokat csinál. Nekem nincs bajom ha valami árkéd, de ha úgy árkéd hogy rossz az gáz. Nézz meg egy PGR4et, ott úgy viselkedik az autó ahogy kell pedig az teljesen árkéd, rendes féktávak, kigyorsítások, kipörgések és driftek... az a drift olyan mint lennie kell, ebben a TDUban pedig pedig valami ócska "trükk".

Shift fizikailag elég fejlett, kormánnyal érezni a felfüggesztést, jól lehet korrigálni. Persze ott sem kóser minden, mert elég sokat kell álíltgatni mire jól használható, de erõs autóknál már szar mindenhogy, de ott autót vezets, van felfügg számítás, érzed az utat, érzed ha az autó megindul alattad.

Azért írtam oda, hogy személy szerint Nekem nem jön be. Ez egy szubjektív vélemény. Az elsõ résznek is sokan szidják a fizikáját, nekem pl az jobban bejött 😊

A Shift fizikája sem tetszik, remélem a második részé valamivel jobb lesz.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Nem nem oldalast meg hátast ugranak mint a GTAba😊. Félremennek, úgy van megírva hogy nem lehet elütni, így amikor odaérsz félrelépnek.

w77d
a legtöbb játékban az irányítást, a körítést meg minden egyebet szokni kell. Sok olyan utólag mindenki által zseniálisnak mondott játék van, ami az elsõ percekben még nagyon szarnak tûnt. Nem értem mi rossz az irányításban, nekem semmi bajom vele, pont úgy viselkedika z autó, ahogy viselkednie kell. Jól kanyarodik?? az én kocsim is jól kanyarodik mégsem vittem vissza a kereskedébe, hogy olyan a fizikája mint egy dodzsemnek... Nagyon jól oldották emg, hogy korrigálni kell, elvesztheted az uralmad fölötte meg ilyenek, de mégsem az a hülye Shift-es fizika, hogy kötéllel huzigálják az autót meg állandóan driftel..

w77d
háát az sem jobb megoldás 😄 és ha 200-al vágódsz közéjük?? nincs az az ember aki el tudna ugrani, elég vicces lehet egy ember aki egy másodperc alatt pattan métereket arrébb XXD

Már miért ne dönthetném el ennyi idõ alatt? Vezethettem a Ferrari Californiát, nekem személy szerint kurvára nem jött be az irányítás, az átvezetõktõl hányingerem volt. Nem tetszik. A fizikája úgysem fog megtetszeni, még ha az átvezetõkön túl is teszem magam.
Nézd meg, Totti is eléggé hamar eldönötte, hogy nem valami jó cucc...

Totti5
Sims hülyeségek helyett fizikát kellett volna csinálni, mert láthatóan az idõt a kézbe vehetõ kutyára, meg a nagy mellû bemondónõre pazarolták el... jajj tényleg a szinkron, valami FÖRTELMES zsé kategóriás személyek olvasták fel a beleélés és a profizmus szikrája nélkül. A történet meg olyan kínos és szégyenletesen szar hogy még nevetni sem lehet rajta😞(

Totti5
félreugranak, nem lehet elütni

Carlos
Nekem tetszik, olyan kis egyszerû RPG. Egy próbát megér szerintem. Max összeszeded a cuccokat és hagyod... Szerintem aranyos.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
tényleg, az MC:LA-ban hogy oldották emg a gyalogosokat? mi van ha elütöd õket??

robotnyk
ja reklámozzák keményen, asszem telepítéskor, milyen amúgy a facebookos játék, érdemes kipróbálni?
Rage47
nálunk van az újságban, nemtom a boltban is van-e😄
Bence94
szerintem is el van tulozva a "blúm" meg úgy az engine már egy elavult rakás szar... a hangulat nekem is hiányzik ami az 1-ben megfogott,ezért is keresem de nem találom ahol megtudnám venni...
a sims-es rész tetszik de messze nem tökéletes lásd totti kommentjében.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Totti5
Pár napos hír

"Egy kis vicces érdekesség a reggeli órákra: a Bethesda alelnöke szerint az Oblivion híres-hirhedt lópáncélját a mai napig veszik egyesek.

A korai Xbox Live Marketplace tartalom az elsõ "kiegészítõ" volt a negyedik The Elder Scrolls játékhoz, hasztalansága ellenére a mai napig fogy.

"Nincs elõttem a jelentés, de esküszöm, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva még tegnap is eladtunk több lópáncélt. Megtörtént, esküszöm."

...

Tinman
1. Köszi a tippet.
2. Undorító! Unlock, unlock, unlock... ha veszek egy Pepsit kapok hozzá lila lópáncélt.

fery02
Emlékszem játszogattam a "demóval", mikor egyszer csak bejött tesóm és kérdezte, hogy mivel játszok?
Mondtam: Találd ki!
...nézegeti még pár percig ahogy játszok vele, aztán egyszer csak megszólal: Valami TDU koppintás? 😄

Solid Snake
Sztem. csak kamu, sehol sincs <#nevetes1>
wantonly
Szerintem tök mindegy, hogy nyerted vagy vetted, nincs rá szükséged el akarod adni és kész, nem tudom mit problémáznak ezen. 😊
totyak
Köszönöm az ajánlatod, de nem szeretem az ilyen stratégiai játékokat sajnos 😄

fery02
😄

Totti5
Ha az átlagos grafban akkor a TUD2 átlag alatti. De mi az átlag? MCLA, Shift, DIRT, GRID, FORZA, GT, Börnáut, PGR átlagba bõven belefér, tehát akkor mi az átlagon felüli?😊

w77d
gagyi kisgyerekeknek való, átlagos grafika, optilamizáltsággal nekem sincs bajom, egyszerû, mint egy bot...

nem egy kategória az álatald említettekkel..

totyak
Kösz a tippet, lehet megfogadom.