Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
közel megyek én, csak ugyebár egybõl észrevesz és a rejtett tõrrel már nem emgyek semmire. Kardozni emg elkezdek vele, de egy másodperc múlva 20-an csapkodnak mint a hülye :S

IMYke2.0.0.0
Juss közelebb hozzá!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
a picsába szopok az assasins creed 1-ben, pedig addig nem állok neki a többinek amíg nincs ez kész ( az AC2 és a brotherhood is itt van a polcon). Egy rohadt lovagot kell megölni, aki a királlyal beszélt. Rohadt nehéz, mert bemegy a várba ahol nyüzsögnek a katonák, dobókéssel meg nem tudom leszedni, mert 5 sem elég neki. Amint észrevesznek a katonák egybõl nekem rontanak vagy 20-an esélyem sincs...

robotnyk
fú a játék marhára nem érdekel, viszont az egér az igen. lehet elõrendelem
Totti5
Most jött:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tototto
w77d
enyém így fest itthon:

Carlos
sajna céges...

Þór vígi þessi rúnar

Fabio Capello
Hát gyerekek, baromi jó ez a Brotherhood, nem bántam meg 😊

Elõször a singlet akarom végignyüstölni (most vagyok a negyedik szekvenciánál), utána jöhetnek a multi gyönyörei 😄

robotnyk
3 ms <3
do want.
zorrobomber
Én is most próbálom végigszenvedni magam rajta. Igazából a fõszálat még élvezném is, de az hogy bemegyek Denerimbe, felveszek egy chantry board missiont: irts ki három kupac rablót a városon belül, és akkor még a helyszínek közti mászkálás közben is bebasz random rablókat az marha unalmas. Végigdarálnám szívesen csak a fõszálat, de kényszerítve érzem magam a mellékküldetésekre, mert még úgy is nem könnyû hogy mindent megcsinálok.

Totti5
Darksiders lájtos h&s, szóval ha valaki a h&s mechanikát és élményt keresi nem ez a megfelelõ játék rá.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

pointer4
Belekezdtem most a Dragon Age Originsbe, tényleg más világ mint a kettõ. Innen nézve, tényleg egyszerûsödött a játékmenet (bár még nem tartok sehol szinte).
Viszont az nagyon unszinpatikus, hogy hiába vettem meg az Ultimate edition-t még így is fizetõs egy két misszió 😄
wesker24
Felejtõs ! Én már több mint fél éve kivánság listára tettem a Two Worlds 1 Collector Edition-t és a Stalker SOC Collector Edition-t !

Azóta is se hire se hamva felöle !
Shep
Game.co.uk-n ha kívánságlistába teszek valamit akkor ha az újra kaphatóvá válik kapok róla értesítést?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
-.-

robotnyk
lolSL
kábeles netnél nem számít a távolság, csak ne panelba lakj ahol 100 szomszéd tölti a poreszt éjjel nappal 😊

a 100-asnak mondott routereken meg jó ha a fele átmegy wifin valójában. ezért kell 300 N-es.

Tinman
TL-WR1043N... 14k körül.

Totál felesleges!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na ne röhögtess...

"120/10 Mb-nel 30/4-et garantal"

Akkor lesz neked valóban 120 Megabited, amikor a központtól 2 méterre vagy...

100 Megabit bõven elég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
http://prohardver.hu/tema/milyen_routert/hsz_1-50.html

zorrobomber
Winter Voices: epizodikus taktikai RPG, egy kislánnyal vagy, aki megpróbálja túltenni magát az apja halálán. A csaták metaforikusak. Az apa hamvasztásával kezdõdik a game, utána szabadon mászkálhatsz, és ha olyan helyekre mész amihez emlékek kötnek, "megtámadnak" a múlt szellemei. Nem is mindig lehet legyõzni ezeket, inkább csak az a cél hogy túlélj, elmenekülj, stb. Ilyesmi. Innen fordítottam:
http://www.rockpapershotgun.com/2010/10/18/wot-i-think-winter-voices-avalanche/
Igaz, írnak negatív dolgokat is róla, de a koncepció érdekelt annyira hogy 2eurot kidobjak rá.

robotnyk
az csak 100 mbit kábelen keresztül is, nem?
Tinman
20 alatt? Viccelsz?
15k körül már Cisco-t is tudnál venni, DE MINEK?

Szolúsön: 5k körül TP-Link... legyen mondjuk a WR340GD, 5 év gar, csókolom.

Kérem a következõt!

robotnyk
srácok, tudom hogy ez marhára off, de hátha tud valaki segíteni. szeretnék venni egy routert, de nem tudok dönteni. sajnos a reviewk nem segítenek, túl nagy a szórás. chellos netem van, és mivel legalább fél évig 120 mbites, ezért jó lenne a gigabites támogatás kábeles kapcsolaton keresztül. az eszközök amiket használnék rajta: gép - kábellel bekötve; xbox - kábellel bekötve; 1-2 telefon wifin keresztül.

nincs vágyam usb támogatásra, 3rd party firmware támogatás, és bütykölés egyátalán nem érdekel, csak mûködjön. a hálózat az, amihez nagyon hülye vagyok, szal legyen egyszerû. korábban ismerõsöknél, nálam is jártak routerek, többféle, de vagy nehezen/alig bírtam beállítani, vagy szakadozott a net. a rokonoknál viszont egy tp-linket windows 7 alatt kb 5 perc alatt beállítottam (a setup cdvel ott sem volt jó, viszont az oprendszer megoldotta önmaga), és egyelõre nem panaszkodtak rá (bár ANNYIT nincsenek neten).

mindenképp 20 alatt maradjon az ára. várom a pr0 javaslatokat. és tényleg bocs, mert ez nagyon off, de ebben a topicban van a legtöbb olyan ember, akinek adnék a véleményére. kthxbai.
wesker24
Darksiders nagyon jó választás volt egy igazi vérbeli Hackn'slash játék ha játszottál a DMC 3-4-el vagy a GOW 1-2-vel nem a Geow akkor ez mégjobban tetszeni fog ! Nálam a játék 10/9 !

A másikat nem ismerem !
zorrobomber
Utolsó pillanatban csak bezsákoltam Darksiders-t, plusz hozzádobtam még egy Winter Voices Prologue-ot, jókat olvastam róla. Valaki innen esetleg játszott már vele?

IMYke2.0.0.0
A Zavvi váltotta át nekem, és így írtam ide - lehetett volna fontban is:

Company of Heroes: Anthology - PC - €12.95 (+ pk) = (3794) - ~3800 Ft
Company of Heroes: Anthology - PC - £10.85 (+ pk) = (3732) - ~3800 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Miért jobb Euro-ban vásárolni?

Totti5
Grafika valóban szebb, de azért lenne még mit csiszolni rajta, sok a hiányosság a férc munka. Vezetési élményrõl annyit hogy nézd meg az egyben amikor rhajtottál a patkára vagy ugrattál akkor volt valami csírája a fizikának, itt ebben nincs semmi, még azt is kiírtották, így nem hogy fizika, hanem vezetési élmény sincs.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, nekem eszembe se jutott AC:B Codex Edition-t venni.
Csak böngészgettem - majdnem napi rutin - és kíváncsi voltam, benéztem és elhûltem a 35.000 Ft-os áron.

robotnyk
üzletnek jó, ha nem tetszik, mást nem remélhetsz, csak azt hogy ott rohad meg rajta a cucc.
Carlos
Nyehhhh...
Ez olyan, mint a New Vegas CE. Azt is akarták 25K-ért eladni...pfff...gyász.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. <#ravasz1><#nyes>

pointer4
Lehet etikailag az, de üzleti szempontól.. hogy is mondjam, van rá egy jó mondás, Amíg szar van, addig veréb is 😄
IMYke2.0.0.0
Véleményt kérek az eladó hozzászólásáról. Mert nekem eléggé lesújtó...

IMYke2.0.0.0
A Zavvin újra kapható:

Company of Heroes: Anthology - PC - €12.95 (+ pk) = 3800 Ft

Wanted
Kb 2,5 óra egy nap a játékban. A Test Drive Unlimited 2 topicban az egyik srác most tett fel egy videót, amin felgyorsítva látszik a 2 óra alatti napszakváltozás.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Hogy telik az idõ? 1 perc 1 óra? Vagy máshogy?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Wanted
A játékidõben vártam a 22.00 órát, hogy lefotózhassam a felsõ képen is látható épületet. Elõtte eset az esõ. Az aszfalton a pocsolyák fokozatosan száradtak fel, este 20.00 után egymás után kapcsolódtak fel az épületekben a világítások. A felsõ fotó már 24.00 körül készült, a jobb oldali épület lámpáit már lekapcsolták, csak a közvilágítás maradt.
Durva volt végignézni.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted

A grafikát aláírom, a vezetési élmény meg ugye szubjektív 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Wanted
Szerintem a TDU2 simán megéri az árát. Grafikában és vezetési élményben is jelentõsen fejlõdött az elsõ részhez képest.

Wanted

grebber

Next PC upgrade: 2022

Elnézést, félrenéztem.

balee4
PC-s.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Ez sem rossz taktika, csak idõigényes... sokan csinálják, én mindig csak 1-et veszek, és ha már nem kell eladom, 99%-ban olcsóbban, mint ahogy AKKOR ÉPPEN beszerezhetõ. Fair enough nemde?

lolSL
vagy felvásárolod az összes olcsót és eladod mind drágábban 😛