Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Nem nagyon akartam-akarok erélyeskedni - a beszélgetést szívesebben terelgetném inkább, semmint tiltanék dolgokat.
De, remélhetõleg, ahogy a több megabyte-os képekkel, úgy a tematikával sem lesznek annyira nagy gondok.

Szerencsére, az eddig említett könyvek az esetek 90%-ában játékokról szóltak, így azokkal semmi gond.
De az, hogy ki mennyivel tud fel/le 'tõtõgetni', az a lõtéri kutyát se érdekli - szerintem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Belefér, legalább egy jó közösség alakult ki akik platformoktól mentesen tudnak normálisan eszmét cserélni vagy akár vitázni is ez eddig sem volt gond és a jövõben sem kell hogy baj legyen ( persze az felesleges hogy mindenkit faszt mér és beteszi az eredményt ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Már rég kellett volna dádáznod és talán picit erélyesebben. Mondjuk szerintem a könyvek kibeszélésének(játékos tematikájúak még beférnek) sem itt van a helye de mindegy.

Carlos
Az öreg klasszikus...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Errõl beszéltem...

De tolhatjuk komolyabban.

Szerintem már elavult, nálam sokkal komolyabb szakik szerint is vannak hiányosságai. Vélemények?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Srácok - vagyunk vagy 30-an a topikban: ne linkelje már mindenki a sebességét...
Lehet mondani, hogy irigy vagyok (nem vagyok az), de ennek tényleg nem itt a helye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SpeedXHUN
Ez az otthoni nekem,a cégesed elég durva lehet😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

balee4
Nem tudjátok?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
az én játékomban nem... lehet én valami speckó verziót kaptam???

IMYke2.0.0.0
Ne sírj!
Én szó szerint a Dráva mellett, határmentén élek, és nincs kábelnet, térerõ és élet sem itt.
A net csak vezeték nélküli, és maximum 2 Mbit - nem akarom tudni mennyiért -, amirõl most írok 512 kbs-es és fizetnek érte havi 8 ezret.

artschi
Nemtom, amikor kijött a Back To The Future elsõ része, és ingyenessé tették, nekem sikerült regisztrálnom és leszedni... bár mondjuk ez tényleg csak arra területekre vonatkozik...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

balee4
Gyerekek, 20-án kaptam thehut-tól egy kódot, 10%-os kedvezményre jogosít. Meddig hazsnálható fel?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Igy már értem!
Remélem a Vissza a jövõbét majd hozzák Mo-ra.

Þór vígi þessi rúnar

arty
jogos <#worship>

Forza.

arty
most egy gyufásdobozzal keverték össze, amit egy 5 éves tologat 😊

Forza.

balee4
Lol, itt a munkahelyen keményen 4 megabit van 20 gépre. Reggelente 1-másfél óra mire talpraállnak a gépek. Napközben is baromi lassúak. Állami "cég". Mindenre van pénz, de arra, hogy az igazszágszolgáltatás normálisan mûködjön, nincs. Ez Magyarország.

Tinman
Gyerekek... erre megvan a megfelelõ topic.

Szvsz elég lesz, de ha tévedek, akkor szívesen értekezek oldalakon át a hálózati protokollokról is, van itt egy pár szaki még rajtam kívül, akár konferenciát is tarthatunk.

Tinman
"Sorry, offer open to U.S. and Canada residents only"

RASSZIZMUS!!!

Rendelhetsz a Telltale-tõl játékot magyarisztánba? Persze!

Ha ingyen akció van, az természetesen nem vonatkozik rád, mert mégis csak Európába élni gáz.

HÁNYOK!

lol szép én meg itthon szivok a low netemmel xD
Carlos
Miért hánysz?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
<#kerdes>

Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman

Carlos
Ma reggel amikor alig vannak az irodában:

Bárcsak otthon is ilyen lenne...

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Hát az egész Dragon Age 2 mappát..😊

[merlinw.org]

Bence94
sm 3 van benne dx 10 van pecsként.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Crysis 2 Nano Edition unboxing:
http://gamerterminal.web4.hu/cikk/crysis-2-nano-edition-unboxing
Sziasztok
Megvettem ma digitálisan a Dragon Age 2-õt.
Nem tudja valaki melyik fájlokat mappákat kell kiírnom dvd-re ha nem akarom minden telepítés elõtt letölteni a játékot az ea download managerrel?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

LA Noire-nincs gyûjtõi kiadás:
http://www.gamestar.hu/la-noire-nem-lesz-gyujtoi-kiadas.html

EA-kézikönyv halála?
http://www.gamestar.hu/megszabadul-a-nyomtatott-kezikonyvektol-az-electronic-arts.html
w77d
nincs min nevetni, nekem jobban bejön, mint az elsõ rész vezetési élménye.. végre nem keverték össze a repülõgépet és az autót a készítõk...

arty
az SM3.0 patchel játszottad? azért nem olyan ronda az úgy...

Forza.

arty
"vezetési élményben"
<#nevetes2>

Forza.

MerlinW
Azt max a TM oldalán vehetsz digitálisan. Itthon már nem forgalmazzák sajnos.

[merlinw.org]

tototto
én trackmania unitedet keresek azt nem tud az informátorod? 😄

w77d
én laza vagyok és má megvettem 8ezeré XXD

MerlinW
Akit érdekel, belsõ informátorom most mondta, hogy a 17. kerületi Pesti úti Tesco-ban még van 5-6 példány a 6000Ft-os játékból😊

[merlinw.org]

Totti5
A fizia és a terra formálás miatt kellett amióta megláttam a demot. Nem várok tõle sokat, hisz zsé világ és történet, de szép, a fizika pedig nagyon látványos és a gameplay ötletesnek tünik. Majd írok róla ha végigvittem.

Totti5
Oké, majd megbeszéljük!

balee4
Majd számolj be, hogy milyen, demó alapján nem tûnt rossznak, de olyan nagy számnak sem. Mondjuk érdekes benne a terepformálás, de olyan túlzottan másban nem különbözött a játék egy átlag TPS-tõl.

Tinman

Tinman
Majd csere King Kongra? ;-)

Gurren
kezdetnek itt egy kép, a többiért gyere a játék topikjába :3

lolSL
nem Végzet Pörölyei a kiegészítõjének a címe, emiatt már megéri váltani.

Gurren
inkább az a fura, hogy te nem.

pointer4
Nézegettem a videókat róla, láttok a játékban bármi különbséget, az 5 höz képest? 😄
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
jaja, 20 embert is simán le lehet verni

lolSL
counter kill