Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De, remélhetõleg, ahogy a több megabyte-os képekkel, úgy a tematikával sem lesznek annyira nagy gondok.
Szerencsére, az eddig említett könyvek az esetek 90%-ában játékokról szóltak, így azokkal semmi gond.
De az, hogy ki mennyivel tud fel/le 'tõtõgetni', az a lõtéri kutyát se érdekli - szerintem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De tolhatjuk komolyabban.
Szerintem már elavult, nálam sokkal komolyabb szakik szerint is vannak hiányosságai. Vélemények?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet mondani, hogy irigy vagyok (nem vagyok az), de ennek tényleg nem itt a helye.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én szó szerint a Dráva mellett, határmentén élek, és nincs kábelnet, térerõ és élet sem itt.
A net csak vezeték nélküli, és maximum 2 Mbit - nem akarom tudni mennyiért -, amirõl most írok 512 kbs-es és fizetnek érte havi 8 ezret.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szvsz elég lesz, de ha tévedek, akkor szívesen értekezek oldalakon át a hálózati protokollokról is, van itt egy pár szaki még rajtam kívül, akár konferenciát is tarthatunk.
RASSZIZMUS!!!
Rendelhetsz a Telltale-tõl játékot magyarisztánba? Persze!
Ha ingyen akció van, az természetesen nem vonatkozik rád, mert mégis csak Európába élni gáz.
HÁNYOK!

Bárcsak otthon is ilyen lenne...
Þór vígi þessi rúnar
http://gamerterminal.web4.hu/cikk/crysis-2-nano-edition-unboxing
Megvettem ma digitálisan a Dragon Age 2-õt.
Nem tudja valaki melyik fájlokat mappákat kell kiírnom dvd-re ha nem akarom minden telepítés elõtt letölteni a játékot az ea download managerrel?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
http://www.gamestar.hu/la-noire-nem-lesz-gyujtoi-kiadas.html
EA-kézikönyv halála?
http://www.gamestar.hu/megszabadul-a-nyomtatott-kezikonyvektol-az-electronic-arts.html
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Þór vígi þessi rúnar