Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kivételesen egyetértek. Ez is nagyon beszédes... <#vigyor>

zorrobomber
Én a DAO-val vagyok így, érdekes módon a kettõ nekem jobban bejött és csak azért tolom az 1et hogy végre nekikezdhessek a 2nek 😊

w77d
igazság szerint úgy is a kettõ és a brotherhood miatt estem neki az elsõ résznek, ha már mind a három megvan eredeti szép dobozban 😊

lolSL
a brohood meg még jobb 😊

Szerintem telepítsd, annyit az elsõ rész nem ér meg max megnézed youtubon a maradék küldiket és történetet mert a játék többi része csak idõpepecses hulladék. A 2 sokkalta jobb.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

w77d
hát hogy én újra nem kezdem az biztos... próbálkozok még párszor, ha nem megy, akkor itt volt vége számomra az elsõ résznek és telepítem a másodikat...

Prince23
Hát nem tudom, FPS-ek sztem nem valók konzolra. Nagy ívben kerülöm is õket azokon. Persze mw2, bo játszhatóak. csak pontatlan vagyok. evvan 😄

Nem vészesek a Codok veteranon, csak türelem kell hozzá, ugyanígy a halokhoz is, ész nélkül azt sem lehet.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Prince23
Én végigvittem xboxon a legnehezebb fokozaton is 😄 nekem nem okozott nehézséget. ellenben a HALO játékok....

Lehet hogy bug akkor :S

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

robotnyk
gta4ben a jármûbõl/motorról célzás fos kontrollerrel, az biztos. az RDRben a lóról célzást megoldották jobban. black opsot normálon gond nélkül végigvittem, úgy hogy az volt az elsõ fpsem kontrollerrel, de a multizhoz már kevés voltam.

hogy némi on is legyen, valakit érdekelne a belinkelt guild wars+egér kombóból a játék?
NEOreg3
meg a Batman-re is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
igen, ott villog hogy arra kéne menni, de kék kódolt falba ütközök...

artschi
Gothic midweek madness van steam-en, 75% off mindenre.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

És a marker a lezárt területbe mutat? Mert nem értem hogy lehet elakadni benne, egyszerû a játékmenet mint a bot.

w77d
kurva élet megint elakadtam assasins creed 1-ben... már nagyona végén vagyok, memory 6. azt mondja menjek Arsuf-ba és öljem emg Robert-et... nah ok elindulok, de nem enged be Arsuf-ba, a memória zárva... miafasz...

Totti5
Játékosa válogatja. Nekem 1 FPS elég volt mint elsõ játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEOreg3
Én megadtam a lehetõséget neki, de csak az idegrendszeremet roncsolta szét, többet nem vagyok hajlandó kontrollerrel lövöldözni, mert csak korlátoz engem és SEMMIT nem ad pluszban a játékélményhez (igen, a rezgéstõl, meg a triggertõl nem lesz orgazmusom, miközben lövök).

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ha valaki 2-3 hónap után sem tudja megszokni, annak tényleg nem való. Egy játék végigvitele közben nem lehet belejönni...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Meg kell tanulni, ehhez minimum 1-2 játékot végig kell rendesen játszani, csettintésre 20 év egerészés után nem fog menni.

Assasins Creedre is szar.

lolSL
nem, én mindenképp a jobb 1v1 játékokat (pl quake, starcraft stb) tenném az elsõ helyre, a legnagyobb áldozatot ezek kívánják az embertõl, csapat játékokban lehet húzóemberekre támaszkodni.

zorrobomber
Abba lehet hagyni most már, mindenki aki úgy érzi mehet a troll topikokba!

NEOreg3
A Splinter Cell Conviction-t xbox360 kontrollerrel kezdtem el és csak szenvedtem vele még a legkönnyebb nehézségen is. Egérre átváltva meg már semmi komolyabb problémába nem ütköztem, még nehezebb szinten sem. Ezután GTA4-el próbálkoztam meg, de volt egy motoros küldetés, amit sehogy se bírtam megcsinálni, mert egyszerûen nem tudtam a másik motorost lelõni (kb 20-szor próbáltam). Egérrel ugyanez a küldetés kb a második keresztezõdésig tartott, elsõre sikerült. Ott eldöntöttem, hogy bizony nekem nincs kedvem szopatni magam a kontrollerrel való célzással. Assassins Creed-re, Prince of Persiára, meg hasonlóakra tökéletes, ha egy kicsit is kell már benne célozni, akkor egeret fogok használni.

Totti5
És a BF az mág magasabb rendû játék ugye?

lolSL
megfordulHAT, rángatózHAT. úgy játszhat mindenki ahogy akar. ez a SZABADSÁG. ami mással nem érhetõ el, csak egérrel. meg wiivel 😄D

lolSL
nem az idõ kérdése, egyszerûen nem skill játék
és ez független a konzoltól, ez még egérrel se lenne az
pc-n ugyanilyen hevesen utálom a cs-source-ot, mert az eredetihez képest nem kell annyi skill hozzá. játszhatsz vele egész nap, de attól még alacsonyabb rendû játékos maradsz.

robotnyk
az
Totti5
Aki pró az éjjel nappal ezekkel tolja, miért kell kevesebb befektetés egy Haloba? olyan mérhetetlen troll vagy és tudatlan konzolhater hogy félelmetes.

Totti5
Ennyi erõvel engem meg az egeres rángatózás és a fél sec alatt 2szer megdordul zavar.

Totti5
Játéka válogatja. Aki azt hiszi hogy magától ráteszi az hülye és életében nem látott ilyet. Van ahol egészen minimálisan rásegít ezzel korrekciózva az egér miliméteres elmozdításának a lehetõségét, de neked a fejére célózni, neked kell futás közben a célkeresztet rátenni, tehát ugyan azt csinálod mint egérrel és ugyan olyan skill kell hozzá, semmivel sem kevesebb és semmivel sem kisebb az élmény és a verseny. Aki fikázni akarja fikázza, de próbálja ki, mire lenyomja a tûz gombot 10szer lelõtték.

Gurren
nem tudom miért, de engem baromira idegesít, mikor olyan gémpléj videót nézek, amiben kontrollerrel fps-eznek.

morvaigaben
Most már elfogadta! Köszi szépen még egyszer. =)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

morvaigaben
Régi gépen volt virágbolti ezen még nem, de most megint megpróbálom, ha nem, akkor írok a supportnak.
Köszi a helpet! 😊

robotnyk
nem lehet, hogy összeakadt a virágboltival, ami esetleg fent volt korábban?
lolSL
próbáld ki most is, steam fórumon már azt írják páran hogy megy nekik ami tegnap nem. ha nem akkor steam supportnak egyszerûbb írni, GFWL-nek úgy látom csak külföldi telefonos elérhetõsége van.

Sir Quno Jedi
Én eleve hibás elképzelésnek tartom, mikor valaki már melóként/sportként tekint egy játékra. Pont a lényegét veszíti el az egész. Én is beleestem ebbe a hibába párszor, de volt, mikor tanultam belõle (volt mikor nem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lolSL
persze, ott is évek óta megvannak a stabilan top-ban játszó arcok, nem azt mondom hogy az ogre testvérek vagy snipedown meg a többi halo-pro ne érdemelné meg ha megverik azt a társaságot. csak ez az egész egy kiegészítõ mulatság kéne hogy legyen, valami ami odavonzza az amerikai tiniket a versenyre, ahol aztán láthatják az igazi skilles játékosokat más játékokban is. nem pedig 3 napon át csak ezt nyomatni egy versenyen a nagyszínpadon. dehát a microsoft meg a többi szponzor erre adja a casht.

morvaigaben
Hali!

Tegnap megvettem, illetve megkaptam ajándékba a Batman: Arkham Asylumot, STEAM-en. Feltelepült, megnéztem a serialt. Indítás után kérte is, beírom, erre azt írja ki hogy invalid...
Namost nem tudom kihez forduljak a STEAM-hez, vagy esetleg a kiadóhoz/forgalmazóhoz?
Facebookon postolták a leárazást is és ott is volt pár embörke, aki kommentben megemlítette hogy rossz a key.

Remélem tudtok valami megoldást erre.
Elõre is köszi!

Sir Quno Jedi
Node abban a játékban mindenki aimes, ergó korrekt az összemérésük és tényleg a "jobb gyõz", elvileg... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lolSL
de legalább a starcraft 2 valamennyire visszafordította a mérleget, és ebben az évben hasonló díjazásokat kapnak mint a halosok a MLG-tõl.. csak melyikük fektetett több energiát a játékba??

lolSL
nem. én rajongója vagyok az versengésnek a játékokban, és A LEGNAGYOBB INZULTUS, hogy azt látom hogy ilyen aimos kis<#kocsog>-ök annyi pénzt nyerhetnek, amirõl a hardcore pc gamerek sose álmodhattak. tényleg fizikailag ingerültté tesz a halo-t látni.

lolSL
szeretnék újra egy olyan eredeti játékot venni, amihez annyi tudás kell, mint egy régebbi átlag játékban, nem csak forogni és nyomni 1-2 gombot a gyõzelemhez.
(bár már ennyi év konzolok miatt belassított gaming után én is esélytelen lennék benne a fiatalabbakkal szemben)

<#szeret>

arty
mondoménhogyTROLLvagy

Forza.

lolSL
mlg halo <#levele><#levele><#levele>
szánalom azért pénzt adni hogy kinek adja be elõbb az aim.
szeretem amerikát, de ez a földbeverõ butítása a sportnak annyira megalázó 😞

w77d
azanyád milyen ellenfél követõ célkereszt XXD

arty
ezt kár volt, most jön majd az "lol, micsoda aim assist van" ... :/

szvsz térjünk vissza a játékdoboz-fotókhoz 😉

Forza.

Totti5

Totti5
Nem tudok érdemben felvenni boxról gameplayt, pedig megtenném hidd el😊

Ez is beszédes
[url=http://www.youtube.com/watch?v=gnn-12USTs0&feature=related[/url]

arty
pedig egérrel erre megvan a lehetõséged 😊

sajnos egyébként platformtól függetlenül én folyamatosan a társaim életét féltve fõleg egyedül akcióztam, ez kicsit kiölte a taktikát. r6vegasban korlátlan alkalommal fel lehetett gyógyítani a társainkat, sokkal könnyebben küldtem õket elõre, akcióba, miközben én másik irányból rontottam ez ellenre... casualabb ez így, de sokkal inkább úgy éreztem, hogy "taktikázok", mint a grawban

Forza.