Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
hogy némi on is legyen, valakit érdekelne a belinkelt guild wars+egér kombóból a játék?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
és ez független a konzoltól, ez még egérrel se lenne az
pc-n ugyanilyen hevesen utálom a cs-source-ot, mert az eredetihez képest nem kell annyi skill hozzá. játszhatsz vele egész nap, de attól még alacsonyabb rendû játékos maradsz.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Köszi a helpet! 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tegnap megvettem, illetve megkaptam ajándékba a Batman: Arkham Asylumot, STEAM-en. Feltelepült, megnéztem a serialt. Indítás után kérte is, beírom, erre azt írja ki hogy invalid...
Namost nem tudom kihez forduljak a STEAM-hez, vagy esetleg a kiadóhoz/forgalmazóhoz?
Facebookon postolták a leárazást is és ott is volt pár embörke, aki kommentben megemlítette hogy rossz a key.
Remélem tudtok valami megoldást erre.
Elõre is köszi!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(bár már ennyi év konzolok miatt belassított gaming után én is esélytelen lennék benne a fiatalabbakkal szemben)
<#szeret>#szeret>
szánalom azért pénzt adni hogy kinek adja be elõbb az aim.
szeretem amerikát, de ez a földbeverõ butítása a sportnak annyira megalázó 😞
szvsz térjünk vissza a játékdoboz-fotókhoz 😉
Forza.
Ez is beszédes
[url=http://www.youtube.com/watch?v=gnn-12USTs0&feature=related[/url]
sajnos egyébként platformtól függetlenül én folyamatosan a társaim életét féltve fõleg egyedül akcióztam, ez kicsit kiölte a taktikát. r6vegasban korlátlan alkalommal fel lehetett gyógyítani a társainkat, sokkal könnyebben küldtem õket elõre, akcióba, miközben én másik irányból rontottam ez ellenre... casualabb ez így, de sokkal inkább úgy éreztem, hogy "taktikázok", mint a grawban
Forza.