Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4k a reális ár rá, áprilistól úgyis annyiért fogják szórni cdg-ben

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Daell Drow
Na kezdenek szaporodni a crysis2 mellol felszabadulo bc2 hirdetesek, atlag 5k aron. Szerintem kicsit sok, jo hogy nem a crysis2 araert adjak tovabb.
balee4
Csak sajnos ez hülyeség.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hát persze, pécén sokkal taktikusabb a graw, 5 fejlövéssel 2 sec alatt lelövöd az ellen, miközben a társak még oda se értek... 😉

Ne erõlködj. Baromira nem így játszottam...

Maradjunk annyiban, hogy szerintem gagyi box-on, szerinted meg nem.

Totti5
"Kezdjük ott, hogy nincs scope"

Folytassuk onnan hogy van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
hát persze, pécén sokkal taktikusabb a graw, 5 fejlövéssel 2 sec alatt lelövöd az ellen, miközben a társak még oda se értek... 😉

(budget: kimaradt csomo pálya, pályarész, bizonyos pályák totál leegyszerüsitettek, nincsenek kidolgozva, gagyi texturákkal alibibõl beburkoltak. az elsõ részben ez pont forditva volt, az xboxos hatalmas csalódás a pécés után, pláne az utolsó pályák... mintha elfogyott volna az idõ és ki kellett adni)

Forza.

arty
(közben rájöttem, hogy ez is relativ, az utolso mondatnál valamiért az opflash és az arma járt a fejemben - az átlag fpsekhez képest tényleg lehet/kell taktikázni)

Forza.

OMG-OMG-OMG... <#wilting>

Hát persze, boxon sokkal taktikusabb egy GRAW, mert amíg toszogatod a kart, addig taktikázol... <#wilting>

Ezt a budget kiadást meg nem igazán értem...

Összességében szerinted mi a taktikai "súter"?

Én pont most jövök egy 8 fõs party-ból, két squadnyi magyarral toltuk, boxon fergeteges 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kell? Miért is? Én nem vagyok vérprofi, hogy érdekeljen néhány századnyi/tizednyi késés. Élvezni akarom a játékot, és nekem így tökéletes.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Shep
Na csak feltelepül végre ez a BF patch és megnézhetem a csodát 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De gonosz vagy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
rezgés? úgy hallottam hogy azt pedig ki kell kapcsolni, sokkal jobban lehet nélküle játszani contrllerrel, nagyon sokat bezavar a reflexekbe és az idegekbe hogy miközben csinálnál vmi viszonylag precíz mozdulatot még egy csomót fel kell dolgoznia az agyadnak.

arty
amit irsz, az pont arra példa, hogy nem klikkfeszt az egész, lehet taktikázni 😊

de élvezd a pécés budget kiadást... 😛 (bizony, kissé kispórolták a tartalmat belõle - pont ahogy az elsõ részben az xboxosból. ergo igazi fanoknak mindkét verza végigjátszható, egész más élmény mindkét rész!)

összességében a graw1-2 egyébként is elég messze van a taktikai sútertõl...

Forza.

w77d
bammeg fáradok XXD
sebességgel és módon

robotnyk
sebességelés <#zavart1>
Sztem nem is akar jobb lenni, és igazad van, pontosságban soha nem is lesz. De nálam élményben verhetetlen 😊 Már annyira hozzászoktam a rezgéshez, hogy egérrel tök steril nek érzem a játékot 😊
De ez is teljesen szubjektív téma 😊

w77d
a kontroller sosem lesz jobb egy fps-ben, mint az egér, márcsak azért sem, mert az egeret különbözõ sebességgelés módon arrébb rántod, húzod, a kart meg tolod, és ez óriási különbség... én kontrollert mostanság autós játékoknál szoktam használni, ha nincs ekdvem a kormányt felrakni. Na meg Fifa-hoz is nagyon jó. Lövöldét és egyébb akciójátékot soha...

Semmi gond nincs vele, ha szeretsz gagyizni 😊

De most komolyan. Néztem pár gameplay vidit xbox-os GRAW2-bõl. Egy vicc! Kezdjük ott, hogy nincs scope... <#wilting> Viszont van helyette szép nagy (hatalmas) célkereszt, amit ha az ellenségre irányítasz, azt kijelöli pirossal, és már lõheted is, pistike! <#nevetes1> Szóval ez box-on inkább gagyizás, mint igazi taktikai "shúter"...

Egyébként ha van kedved, dobhatnál egy vidit, ahogy kontrollerrel osztod a fejeseket! Szívesen megnézném! 😊

Az egeret is úgy használtam hogy 3szer kellett felemelni mire megordultam😊

Ez meg nem a kontroller elõnyét bizonyítja, hanem a lámaságodat 😊 Jobbaknál ez úgy van beállítva, hogy egyetlen kényelmes mozdulattal rögtön megfordulsz, nem pedig öreganyám módjára toszogatjuk az egeret 😄

Xbox 😞 Kár érte, akkor Tottiban reménykedek, hogy megveszi 😊

arty
ha az ajánlat xboxra vonatkozik, akkor nem fog menni, nem fizetek a multit lehetõvé tevõ goldért 😊

ha viszont pécén játszanánk, mehet, de inkább csak 7végén (priviben cserélhetünk elérhetõségeket)

Forza.

Miután leírtam, akkor jöttem rá 😄😄

Laci82: Operation Flashpoint tökéletesen játszható joy-al, most fogunk coop-ban nekiállni hardcore-on 😊

Shep
Jó rohadt nagy patch van ehhez a BFBC2-höz. 😞

Shep
Hát az biztos feltéve, hogy valaki szereti azokat a játékokat. Én továbbra is azt mondom ,hogy kontroller TPS-hez meg ugra-bugrához lett kitalálva azokhoz tökéletes és az ilyesmit PC-n én is kontrollerrel nyomom.

Még a cod oké de pl egy OFP szintû FPS-hhhhmmmmmmm.
Viszont tény ,hogy az NBA meg a Fifa nagyon jók boxon meg ps-en.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Shep
Akkor jó szar lehettél elõtte 😄 (meg ne sértõdj de ez túlságosan magas labda volt)

Nekem mákom volt, kb. 2 hónap alatt sikerült átszoknom joy-ra, és azta sokkal jobb vagyok, mint egérrel+bill-el valaha is voltam 😄

Shep
Vagy rájönnek, hogy az tényleg hurka 😊

HappyHunter
Ha kiskorodban azt tanítják neked hogy a narancsot hurkának nevezd, akkor számodra semmi furcsa nem lenne benne, viszont a többiek nagy eséllyel fognak hülyének nézni 😄
(szóval megszokás kérdése az egész)

Be happy. :) Running!

Shep
Hát azt mondják csak gyakorlás kérdése, én 2x vittem végig kontrollerrel a Resi4-et de második végigjátszásnál is szarul céloztam. Egy COD-ot biztos nem tudnék végigjátszani.

A napokban lehet, hogy megveszem a Vegas 2-t, ha gondolod, tolhatjuk coop-ban 😊
Totti ez neked is szól, ha beruházol rá!

Totti5
Mi a gond vele? 😊 tényleg... ugyan úgy ösztönbõl/skillbõl és reflexbõl osztom a fejeseket, mint egérrel. Nem tud semmi olyat az egér ami miatt visszasírnám, a hypergyors forgolódás meg nem az én asztalom valami túlvilági szenzitivitvel. Az egeret is úgy használtam hogy 3szer kellett felemelni mire megordultam😊

Én se értem ,hogy abánatba lehet fps-t vagy rpg-t kontrollere tolni.
A Homefrontot próbáltam unokaöcsémnél boxon,mire rácéloztam kinyírta az ellenfél<#falbav><#csodalk>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Ma jelent meg a Steam-en a Gothic 3 Forsaken Gods Enhanced Edition. Ennek örömére az összes Gothic-ra 75%-os akció van! Nevetséges összegekért beszerezhetõ immár a teljes sorozat!

(Bár nekem már megvan az összes, a Gothic 4-et kivéve, ami nem is kell, mert nem tartom "igazi" Gothic résznek)

FPS-t kontrollerrel... Nice!
Taktikai FPS-t kontrollerrel... Very nice!
<#taps>

Nem nagyon értem ezt a greemangaming-et, hogy hogyan is mûködik ez. Aki vásárolt már náluk segíthetne!

davidka003
Vegas az isten. Hatalmas játék mind a kettõ része.
Az elsõt sokat nyomtam multiban is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Vexille <#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

Shep
Köszi.

Shep
Igen ezeket ismerem, bár nekem a 2. rész jobban tetszik. Meg láttam az Vexile, vagy Exile vagy mit az is tetszett. Legutolsó amit néztem és szerintem nagyon jó (ennek is már vagy 1 éve) az a Sword of the Stranger volt igaz ez nem lövöldözõs.

arty
multkor tottinak ajánlottam itt, erre nemsokkal késõbb már ujra játszottam a karriert és kb a közepénél lehetek (ezuttal konzolon és realisticon játszom) - legjobb fps lövölde szvsz. a másodikat is szerettem, de az realisticon is könnyebb volt, mint az elsõ normalon, kár érte! (kivéve az utolsó pályát, amit végül mérgemben csak easyn(?) nyomtam le, azóta se járt a gépben, úgy felhúzott)

Forza.

balee4
Fõleg az elsõ rész, baromi nagy game, legszívesebben most letolnám újra. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Daell Drow
De pl ezt a moviet tudom ajanlani elsokent hirtelen, akcios, porgos, jol szorakoztam rajta.
arty
nemtom belefér-e az anime kategoriába, de az Appleseed 1-2 garantáltan ttszeni fog 😊 lájtos, akcios és ami engem is megvett: a "grafika"

Forza.

Daell Drow
Hat olyan anime movi ami semmirol szol most hirtelen nem is tudok, pont azert szeretem mert valamirol megis csak szol(megha csak felszin allat is).
Totti5
Szörnyû mennyi minden csak úgy kimaradt...

Shep
Na ezt eddig még nem is láttam, egész jól összelopkodtak egy csomó mindent és ügyesen ötvözték úgyhogy akár még jó is lehet, de ez már nem az a GR lesz.

Shep
Ha már anime. Tudsz ajánlani olyat ami nem sorozat, lövöldözõs, akciós pörgõs, kevés semmirõl beszélünk kitöltõ elemmel dúsított?

arty
úúúúristen!! vegasokat, AZONNAL! 😊

Forza.