Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tomb Raider Trilogy

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ott hagytam pl abba, mikor a bányába menet folyamán, van egy olyan rész, hogy mi vagyunk a sín egyik oldalán, a folyamatosan jövõ ellenfelek meg a sín túloldalán.
Dolgunk pedig annyi, hogy várjuk a vonatot, miközben ugye az ellenfelek elõl is védenünk kell magunkat. Lehetõ legóvatosabban lövöldözgettem vissza, eltelt így 5 perc, mire csak kinyírtak, vonat pedig még sehol nem volt.
Megismétlõdött még utána ugyanez a szituáció párszor, aztán meguntam és legközelebbi betöltés után fogtam magam és leugrottam a sínekre megnézni mi történik...olyankor úgy tûnik mindig azonnal jön a vonat, pofámba meg egy "Mission failedet" vág, mert onnan ugye nem tudok ráugrani a vonatra. 😊
Kapja be!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Be happy. :) Running!
Meg egy utolso kerdes es befejeztem ezta temat: menyideig lehet bemenni erte? Teszem hogy nem tok bemeni erte aznaptol mikor lehet, meddig van hatarido?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert ugye tegnap este megrendletem a 3 anime dvd-t, amit rogzitet is, de nem szoltak hogy mehetek erte keszthelyi alexandraba.
Üdvözlettel: Vadas Lívia
Alexandra Ügyfélszolgálat
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
😄
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Csak hát sem az üzlethelyiségben ügyeskedõ hölgyike, meg a srác, sem a pénztáros - újfent, hátha nem mondtam volna: nagyon-nagyon fincsi - lányka nem állt a helyzet magaslatán.
A leltár mutatta, de találni nem találták. Ellenben, a biztonsági õr rákérdezett:
- Sci-fi, ugye? - szerintem, olvasta
Ekkor kapott a fejéhez a langaléta srác, és kutakodott abban a traktusban.
Mondom, még 2 darab volt ott - hogy raktáron van-e, nem tudom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ma vettem, Pécs, Árkád, Alexandra könyvesbolt:
Shame on You! Annyit beszéltetek róla, hogy benéztem, és bár az ott dolgozók azt se tudták, melyik bolygóról jöttem - fincsi pénztáros lányka van, pécsiek! - de ha lassan is, összehoztuk, és megtaláltuk a könyvet!
Sietni, mert még 2 van!
Ára: 3800 Ft.
Összegzés? Ma elbafftam luxusra: 10160 Ft-ot, vazz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ma vettem, Pécs, Árkád, 576-bol:
- Prince of Persia: The Forgatten Sands = 2990 Ft - bazzeg! és nem 4.990 Ft + pk.
Tokban: 16 oldalnyi, belül fekete-fehér, színes borítós kézikönyv + 1 DVD.
576-bolttal kapcsolatban felmerült, ezért frissibe: teljesen becsomagolt példányt kaptam, azaz nem külsõ papírtokból tette be nekem tokba, a srác [akivel nem mellesleg jól elbeszélgettünk, miközben - flame on - emberkék jöttek a 24-tõl aktiválható Crysis 2 elõrendelésükért]
Ma vettem, Pécs, MediaMarkt, 1. rész
- Tomb Raider: Underworld = 990 Ft - biztonságinak, tartalma már ismert
- Trine = 1090 Ft - SevenM tájékoztató + 1 DVD
- Hidden & Dangerous Anthology = 1290 Ft - használati útmutató az átlátszó DVD-tok belsejébõl olvasható + 1 DVD
Összesen: 3370 Ft
Offolni lehet, csak ésszel, úgy, hogy mások agyára ne menjetek rá srácok.
Azt pedig, aki saját, eredeti játékról tesz be képet (mondom: méretét csökkentve), azt nem bántani, mert bajok lesznek:
(elég kemény voltam?) 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
By the way, Tycoon gamékkal szokott innen valaki játszani? SM's Railroads!-hoz jött meg a kedvem, de amikor régebben próbáltam mindig villámgyorsan el is ment a fogyatékos váltókezelés miatt, ezt javították már azóta? Esetleg valami hasonlót tudtok ajánlani? Nem feltétlenül vonatos tematikában.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olvasom tegnap óta ezt az agyrémet, még csak szórakoztatónak se mondanám, tanulságosnak meg fõleg nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak gondoljunk bele, hogy mit mûvelt egy 1000 éve kitalált Tom & Jerry-ben a két állat egymással (és akkor még Tapsi Hapsi-t és társait vagy a Popeyet, ami szintén 1500 éves mese nem is említettük) <#nevetes1>#nevetes1>
De hogy vidám nóta az nem kérdés!<#nevetes1>#nevetes1>