Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
tény hogy vannak idegeítõ részei de egy iszonyat hangulatos és szép játék szerintem 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Grat, én is nemrég vettem meg, "sajnos" tényleg letehetetlen. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Assassin's Creed 2 Goty
Tomb Raider Trilogy

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fery02
Nem a látvány miatt nem jött be a játék (azokról a látványjavító patch-ekrõl is csak most olvasok tõletek), inkább a hülye megoldásai miatt.
Ott hagytam pl abba, mikor a bányába menet folyamán, van egy olyan rész, hogy mi vagyunk a sín egyik oldalán, a folyamatosan jövõ ellenfelek meg a sín túloldalán.
Dolgunk pedig annyi, hogy várjuk a vonatot, miközben ugye az ellenfelek elõl is védenünk kell magunkat. Lehetõ legóvatosabban lövöldözgettem vissza, eltelt így 5 perc, mire csak kinyírtak, vonat pedig még sehol nem volt.
Megismétlõdött még utána ugyanez a szituáció párszor, aztán meguntam és legközelebbi betöltés után fogtam magam és leugrottam a sínekre megnézni mi történik...olyankor úgy tûnik mindig azonnal jön a vonat, pofámba meg egy "Mission failedet" vág, mert onnan ugye nem tudok ráugrani a vonatra. 😊

Kapja be!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

davidka003
5 nap az SMS érkezésétõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

HappyHunter
Minden egyes centet megért ez a könyv. Csak arra vigyázz hogy ne akkor kezdd el olvasni ha valami sürgõs dolgod van, mert LE-TE-HE-TET-LEN! 😄

Be happy. :) Running!

Daell Drow
Koszi a valaszokat megnyugodtam.
Meg egy utolso kerdes es befejeztem ezta temat: menyideig lehet bemenni erte? Teszem hogy nem tok bemeni erte aznaptol mikor lehet, meddig van hatarido?
davidka003
Ha ki tudtad választani a boltot akkor nincs gond.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
2 nap után jön SMS meg email.

Daell Drow
En is boltba kertem, keszthely ott volt akokr gondolom nincs problem vele?
Daell Drow
Es mennyi ido utan jeleznek?
Mert ugye tegnap este megrendletem a 3 anime dvd-t, amit rogzitet is, de nem szoltak hogy mehetek erte keszthelyi alexandraba.
Tinman
Egyelõre azokban a boltokban van bolti átvételre lehetõség, ahol ezt mûszakilag is meg tudtuk valósítani. Nem kizárt, hogy a lista a jövõben bõvölni fog, de arról nincs információnk, hogy melyik boltok és mikor csatlakoznak a szolgáltatáshoz.

Üdvözlettel: Vadas Lívia

Alexandra Ügyfélszolgálat

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Én kb 2 hete vettem 2280 Ft-ért az Alexandrában. Ugye neten rendelve minden olcsóbb és szállítási költség nincs.

Én is szemezgettem velük(lányka és könyv), de otthagytam. Mindkettõt 😞
😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Igen, a földön lévõk között, a bejárat felé nézve.
Csak hát sem az üzlethelyiségben ügyeskedõ hölgyike, meg a srác, sem a pénztáros - újfent, hátha nem mondtam volna: nagyon-nagyon fincsi - lányka nem állt a helyzet magaslatán.
A leltár mutatta, de találni nem találták. Ellenben, a biztonsági õr rákérdezett:
- Sci-fi, ugye? - szerintem, olvasta
Ekkor kapott a fejéhez a langaléta srác, és kutakodott abban a traktusban.
Mondom, még 2 darab volt ott - hogy raktáron van-e, nem tudom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig nem volt ez annyira eldugva, simán ott volt a sci-fik között, nem?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Dj Tommy
Én is itt vettem, csak én a TDU2-t, nem volt semmi gond. 😉

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
On 3:

Ma vettem, Pécs, Árkád, Alexandra könyvesbolt:

Shame on You! Annyit beszéltetek róla, hogy benéztem, és bár az ott dolgozók azt se tudták, melyik bolygóról jöttem - fincsi pénztáros lányka van, pécsiek! - de ha lassan is, összehoztuk, és megtaláltuk a könyvet!
Sietni, mert még 2 van!
Ára: 3800 Ft.

Összegzés? Ma elbafftam luxusra: 10160 Ft-ot, vazz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
úgy látszik 576 boltja válogatja...

IMYke2.0.0.0
On 2:

Ma vettem, Pécs, Árkád, 576-bol:

- Prince of Persia: The Forgatten Sands = 2990 Ft - bazzeg! és nem 4.990 Ft + pk.
Tokban: 16 oldalnyi, belül fekete-fehér, színes borítós kézikönyv + 1 DVD.

576-bolttal kapcsolatban felmerült, ezért frissibe: teljesen becsomagolt példányt kaptam, azaz nem külsõ papírtokból tette be nekem tokba, a srác [akivel nem mellesleg jól elbeszélgettünk, miközben - flame on - emberkék jöttek a 24-tõl aktiválható Crysis 2 elõrendelésükért]

wesker24
Ilyenkor sajnálom azt hogy nem belvárosban élek mert náunk nincs Mediamarkt ! Persze van Lidl Tesco Euronics stb.. DE bezzeg Mediamarkt nincs !
IMYke2.0.0.0
On 1:

Ma vettem, Pécs, MediaMarkt, 1. rész

- Tomb Raider: Underworld = 990 Ft - biztonságinak, tartalma már ismert
- Trine = 1090 Ft - SevenM tájékoztató + 1 DVD
- Hidden & Dangerous Anthology = 1290 Ft - használati útmutató az átlátszó DVD-tok belsejébõl olvasható + 1 DVD

Összesen: 3370 Ft

wesker24
Sir Yes Sir ! 😄
IMYke2.0.0.0
Úristeeeen, mi ment itt tegnap este óta? +145 üzenet.

Offolni lehet, csak ésszel, úgy, hogy mások agyára ne menjetek rá srácok.
Azt pedig, aki saját, eredeti játékról tesz be képet (mondom: méretét csökkentve), azt nem bántani, mert bajok lesznek:

(elég kemény voltam?) 😊

w77d
nna végre sikerült végigvinni az AC1-et... kár lett volna a végét kihagyni, nagyon oda tette magát, jobban élveztem, mint a játék eddigi részét. Este jön a kettõ aztán majd valamikor a jövõben a bh 😄

zzeN
Valaki rendelt már a directgamekeys.com-ról?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Nagyon nem izgat a dolog elvégre magamnak vásárolok nem nekik, csak jó lett volna ha ez a vita a másik topicban marad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Nem akarok a vészmadár lenni de én mondtam IMYke-nek hogy sg-n csak a banhammerbõl tanulnak az emberek 😊

By the way, Tycoon gamékkal szokott innen valaki játszani? SM's Railroads!-hoz jött meg a kedvem, de amikor régebben próbáltam mindig villámgyorsan el is ment a fogyatékos váltókezelés miatt, ezt javították már azóta? Esetleg valami hasonlót tudtok ajánlani? Nem feltétlenül vonatos tematikában.

*Rakjál

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rakják csak be képet máskor is nyugodtan... ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ok! Közben észbekaptam!

Kicsit le voltam maradva az olvasgatással, mivel elvette az idõt az ACB multi, de úgy látom ezt az utóbbi 1 oldalt nem baj, hogy nem olvastam el...

Shep
Hát nekem ne mond de látod, hogy lassan az lesz a vége, mert beraktam a képet és egybõl jöttek a hülye reakciók pedig nem errõl kellene szólnia a topicnak, van pont elég köpködjük egymást topic az sg-n.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
ne etesd a trollt

Tinman
Na aztán, nehogy azt hozzuk ki, hogy az a hibás aki az eredeti játékáról képet berak...

Olvasom tegnap óta ezt az agyrémet, még csak szórakoztatónak se mondanám, tanulságosnak meg fõleg nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ilyenkor mindig eszembe jut az az örök érvényû közhely, hogy a mai rajzfilmek milyen agresszívek/erõszakosak...

Csak gondoljunk bele, hogy mit mûvelt egy 1000 éve kitalált Tom & Jerry-ben a két állat egymással (és akkor még Tapsi Hapsi-t és társait vagy a Popeyet, ami szintén 1500 éves mese nem is említettük) <#nevetes1>

LOL! Vagy egy két igen helyes leányzó köztük! <#eljen> De ez a japán zenei stílus hagy némi kívetnivalót maga után...

De hogy vidám nóta az nem kérdés!<#nevetes1>

Errõl, csak annyit mondok, hogy nekem a BC 2 nem tetszett... Akkor én most nem vagyok igazi PC Gémer???

Shep
Hát az egész vita abból indult ki, hogy tegnap betettem a Crysis2-es képemet. Ha ezt elõre tudom inkább nem teszem.

<#ticking> És ezt te így benyögöd egy eredeti játék topikban????....

Jobb gomb benyom és amikor támadnak egyenként (Brotherhoodban már akkor is ütnek, mikor mással foglalkozol szóval csoportos attack van), akkor bal gomb és autómatikusan halott... nem nehéz csak gyakorolni kell!

zorrobomber
asszem ez nem engem minõsít

Nem lehet fizetõs!!! Valamit rosszul csinálsz!!!

Gurren
akkor mostantól nem teszünk be játékokról képet, mert az egyiket egérrel, a másikat kontrollerrel kell játszani és még a végén vita lesz belõle.

zorrobomber
Épp elég, végig lehet pörgetni 3 oldalt, végig ez megy hogy faszom kontroller versus faszom egér. Telibeszarom. Én mindennel játszok. Kontrollerrel, konzollal, egérrel, pécével, telefonnal, a faszommal és még a vécékefével is ha kardozni támad kedvem.

kill3r21
hát ha a crytek.hu számlálót nézzük még majd 2 nap mire tolhatjuk... 😊
Gurren
milyen tûz? csak lolSL-nek fáj a segge a Crysis 2 miatt, az meg kit érdekel.

zorrobomber
Olaj a tûzre bazmeg, kösz

kill3r21
Gondolom sokan linkelték, de azért akkor már énis szerepeljek itt 😊

A lehetõség megvan, csak értelme nincs. Ez nem Serious Sam. Egyszerûen nem is lehet úgy játszani, nem értem mire föl kell most ezt sugalmaznod...