Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írta lentebb, hogy tönkrement a telefonja. A webkamerával csinálta.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

robotnyk
ez a túróval van amúgy fényképezve?
Tinman
Ten out of ten! <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
Nah örüljetek.
Nézd h a jobbost 10perce szétrepesztettem,a sarkam lelóg mert 38-as papucs,de még most sem találom a Fox Riders papucsom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Oks, köszi 😊 Ma veszek úgyis ms pontokat, akkor bepakolom a kosárba ezt is 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

The Protector
megvettem a bc2-õt.2hétig toltam vele majd megvettem a vietnamot és azóta simával nem is játszottam.sokkal de sokkal jobb a simánál.sztem kötelezõ megvenni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tinman
"és anyám magasított sarkú papucsában voltam"

EPIC!!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt mondod, jobb a Vietnam? Mert akkor megveszem live-ról.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Hááát igen, ezt elképzelni szebb lett volna... vagy paint esetleg :-/
De az aranyos, hogy a rossz minõséget a kép nagyságával igyekeztél pótolni.

Amúgy grat!

The Protector
Az egyik képen rajta volt a lábam is a gond csak annyi h nem találtam meg a papucsom és anyám magasított sarkú papucsában voltam.

The Protector
Figyelem.Borzalmas minõségû képek következnek borzalmasan jó játékokról.

Bad Company 2 nagyon jó áron egy sg-s kollegától.

Vietnam kieg.Jobb mint az alap.

Még kedden vettem tuskóban.6K ért kihagyhatatlan.

Bnõmtõl karácsonyra.

Sajnos a telefonom tönkrement.Cseretelóm van.A webcamommal csináltam a képeket.

Nem kell hozzá az alap! Csak az alapjáték ismerete nélkül nem nagyon érdemes belefogni egy kiegészítõbe, fõleg, hogy egy történet központú RPG-rõl beszélünk.

Daell Drow
Akkora forsaken gods-hoz kell az alap Ghotic 3?
Steam nem irja hogy kell hozza.
zorrobomber
Na meg a Neverwinter Nights 2-t 😊

Enhanced Edition a Forsaken Gods-hoz van (kiegészítõ). Természetesen a Gothic 3-at mindenképpen érdemes, de szerintem 2,5 eurót megér a kieg is, fõleg, hogy durván feljavítottak a grafikán, és elvileg a tömérdek bugot is kijavították.

Fabio Capello
w00t. nekemis

😄

Daell Drow
Akkor be lesz szerezve. <#eljen>

mas:
Steamen a Ghotic 3 vagy a Gothic 3 enhanced editiont erdemes megvenni?
Gazdagodtam egy Batman Arkham Asylum GOTY Steames verzióval, egy Steam ismerõs által ingyen (csak tudnám mért kaptam tõle).<#pardon1> Így már nem fogok egy elsõ kiadásos változat után kutatni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

arty
nálad mi lenne a holtpont? ujabb 30 év halasztás? 70ezer forintos ár? negyed órás játékidõ?

😉

Forza.

Kb. 10 perce olvastam, és nem mond hülyeségeket. Igaz, hétfõn xboxra jön majd meg 😊

IMYke2.0.0.0
Kegyetlenül jó movie! Kifejezetten ajánlom! Mondanom sem kell, ha itthon valami csoda folytán elérhetõ lenne a Blu-Ray, akkor beruháznék rá!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Bevallom gondolkodtam ezen is, de majd csak a kovetkezo rendelesnel.
Daell Drow
En is csak ajanlani tudom ezt az animet, sok hasonlo filmet le pipal.
Shep
Na a büdös francba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
www.dukenukemforever.com - news
Szerintem, egyszerû marketing fogás. Most kivételesen optimista vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Ezigen, így kell stílusosan halasztani egy játékot. 😄 Még mindig nem tudok haragudni rájuk 😊

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Pótolom is, mert nekem sok más jó mellett, ez kimaradt. <#falbav><#buck>

zorrobomber
Április elsején kellett volna ezt bejelenteni, úgy lett volna igazán stílusos 😊

Tinman
Alapmû.

artschi
Hehe, a Duke Nukem 3D csúszik egy hónapot...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Gondolom, ezt már láttad: Égenjárók (Sky Crawlers) - (Alexandra)

Jelenlegi gyûjteményem 😊

IMYke2.0.0.0
Szentjánosbogarak sírja:

"A Szentjánosbogarak sírja szép és szomorú, szívbemarkoló és feloldást nyújtó, precízen végiggondolt és aprólékosan megvalósított alkotás, mely – a néhány évvel késõbb elkészült élõszereplõs változat tükrében még inkább – képes bebizonyítani a mûvészi anime valóságosnál is átérezhetõbb kifejezõerejét, ami, ha ésszel nem is biztos, hogy megmagyarázható, de szívvel és empátiával felfogható."

Ez kell nekem!

Gurren
kösz, akkor még várok.

Daell Drow
A keszthelyi alexandraba kertem, igy nincs futar koltseg.
Ma reggel 9kor jott az sms, hogy mehetek at venni acsomagot.
Daell Drow
A 2 szomszedomnak van a masik termeszetessen.
Gurren
neked házhoz vitték a dvd-ket, vagy az egyik Alexandra üzletbe kérted? még aznap megrendeltem õket, amikor davidka003 linkelte, de még nem kaptam mélt, hogy mehetek értük 😞

Solid Snake
Persze mert 1db. túl olcsó belõle <#nevetes1>
Tudom, hogy nagyon jó a BC2, de hogy 3at? 😄

Daell Drow
Na berendeltem 3db Battlefield BC2-t, prohardverrol. Remelem holnap megjon.

OFF
Masik maniam, az animek.
Ma reggel megjott a csomagom, kemeny 597 Ft volt.
Én már elõre tudom, hogy nekem kapáltak 😄

És nyugi, a Trine egyedül is élmény! Bár az ilyen platformerek koop-ban biztosan jobbak, de én pl egyedül játszottam (majd ha legközelebb nekiállok, talán keresek hozzá egy játszótársat).

IMYke2.0.0.0
Rosszul emlékszem, hogy a "Trine" csak kooperatívban játszható igazán?
Egyedül is élmény lesz?

A "The Witcher" mellé - fõképp, mert hiszem, Te magad is olyan vagy, mint itt mi, jó páran, hogy mélyen beleéled magad - készíts hideg élelmet is, meg egy karton ásványvizet, és bilit, mert:
- ha az elsõ tíz perc után nem fogod utálni, akkor bizony neked "kapáltak",
- 100+ óra van benne
- rohadtul fog érdekelni, mi lesz a vége
- az elsõre szokatlan harc-irányítás ellenére majd' mindent karddal fogsz megoldani 😊
- a csajok (szex, és kártyák feloldása) nagyon fognak érdekelni Téged 😊

Ja, és kíváncsi leszek, hogy amikor dönteni kell, mi lesz a választásod 😊

<#eljen>

Trine nagyon nagy királyság, H&D-t pedig vagy nagyon szeretni fogod, vagy nagyon utálni 😊

Dead Space 2 nekem még hátra van, és mélységesen szégyellem, de én még az elsõ Witcher-t sem játszottam végig <#rinya> Belekezdtem anno, de láttam, hogy ez nem egy "egyéjszakás" kaland lesz, így akkor félre is tettem szebb idõkre. Viszont hétvégén op. rendszert frissítek, és egy kollégánál (aki nagy "witcheres") már beharangoztam, hogy az elsõ játék, ami feltelepül, az a Witcher lesz 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. <#worship>
Voltaképp, 2-3 havonta ennyi pénz "elszórását" azért megengedek magamnak 😊
Csak minimális lelkiismeret furdalással.
Ma, vagy holnap befejezem a - számomra -Casualon is rettenetesen ijesztõ Dead Space 2-õt, és nekiállok a "Trine"-nak 😊
Aztán pedig a H&D-knek.
S, ha minden igaz, akkor azt követõen, végre, a "The Witcher 2"-nek.

Ma elbafftam luxusra: 10160 Ft-ot, vazz.

De legalább minõségi cuccokra baftad el! 😊 Hosszú ideig és jól fogsz velük szórakozni! Grat mindegyikhez! A Hidden and Dangerous-hoz (szívem csücske) pedig különösen! 😊

balee4
A szobor nem lenne benne megvenném pár ezerrel olcsóbban, így elég lesz az alap is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

artschi
Már a szoborért megéri a 17k-t 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Engem sem tudott lekötni (a második sem), már az elején eltemettem.. ízlések..😊

[merlinw.org]

tototto