Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írta lentebb, hogy tönkrement a telefonja. A webkamerával csinálta.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézd h a jobbost 10perce szétrepesztettem,a sarkam lelóg mert 38-as papucs,de még most sem találom a Fox Riders papucsom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
EPIC!!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
De az aranyos, hogy a rossz minõséget a kép nagyságával igyekeztél pótolni.
Amúgy grat!
Bad Company 2 nagyon jó áron egy sg-s kollegától.
Vietnam kieg.Jobb mint az alap.
Még kedden vettem tuskóban.6K ért kihagyhatatlan.
Bnõmtõl karácsonyra.
Sajnos a telefonom tönkrement.Cseretelóm van.A webcamommal csináltam a képeket.
mas:
Steamen a Ghotic 3 vagy a Gothic 3 enhanced editiont erdemes megvenni?
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
😉
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.dasreviews.com/das-latest-greatest/crytek-doomed-crysis-2s-pc-version/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem, egyszerû marketing fogás. Most kivételesen optimista vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Be happy. :) Running!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

"A Szentjánosbogarak sírja szép és szomorú, szívbemarkoló és feloldást nyújtó, precízen végiggondolt és aprólékosan megvalósított alkotás, mely – a néhány évvel késõbb elkészült élõszereplõs változat tükrében még inkább – képes bebizonyítani a mûvészi anime valóságosnál is átérezhetõbb kifejezõerejét, ami, ha ésszel nem is biztos, hogy megmagyarázható, de szívvel és empátiával felfogható."
Ez kell nekem!
Ma reggel 9kor jott az sms, hogy mehetek at venni acsomagot.
OFF
Masik maniam, az animek.
Ma reggel megjott a csomagom, kemeny 597 Ft volt.

És nyugi, a Trine egyedül is élmény! Bár az ilyen platformerek koop-ban biztosan jobbak, de én pl egyedül játszottam (majd ha legközelebb nekiállok, talán keresek hozzá egy játszótársat).
Egyedül is élmény lesz?
A "The Witcher" mellé - fõképp, mert hiszem, Te magad is olyan vagy, mint itt mi, jó páran, hogy mélyen beleéled magad - készíts hideg élelmet is, meg egy karton ásványvizet, és bilit, mert:
- ha az elsõ tíz perc után nem fogod utálni, akkor bizony neked "kapáltak",
- 100+ óra van benne
- rohadtul fog érdekelni, mi lesz a vége
- az elsõre szokatlan harc-irányítás ellenére majd' mindent karddal fogsz megoldani 😊
- a csajok (szex, és kártyák feloldása) nagyon fognak érdekelni Téged 😊
Ja, és kíváncsi leszek, hogy amikor dönteni kell, mi lesz a választásod 😊
Trine nagyon nagy királyság, H&D-t pedig vagy nagyon szeretni fogod, vagy nagyon utálni 😊
Dead Space 2 nekem még hátra van, és mélységesen szégyellem, de én még az elsõ Witcher-t sem játszottam végig <#rinya>#rinya> Belekezdtem anno, de láttam, hogy ez nem egy "egyéjszakás" kaland lesz, így akkor félre is tettem szebb idõkre. Viszont hétvégén op. rendszert frissítek, és egy kollégánál (aki nagy "witcheres") már beharangoztam, hogy az elsõ játék, ami feltelepül, az a Witcher lesz 😊
Voltaképp, 2-3 havonta ennyi pénz "elszórását" azért megengedek magamnak 😊
Csak minimális lelkiismeret furdalással.
Ma, vagy holnap befejezem a - számomra -Casualon is rettenetesen ijesztõ Dead Space 2-õt, és nekiállok a "Trine"-nak 😊
Aztán pedig a H&D-knek.
S, ha minden igaz, akkor azt követõen, végre, a "The Witcher 2"-nek.

De legalább minõségi cuccokra baftad el! 😊 Hosszú ideig és jól fogsz velük szórakozni! Grat mindegyikhez! A Hidden and Dangerous-hoz (szívem csücske) pedig különösen! 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!