Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát én nem nagyon szoktam premier játékot venni tavaly pl. egyet sem de ez a gyûjtõi annyira korrekt és "csak" 17, hogy úgy döntöttem egyszer élünk és ezért ezt most megengedem magamnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Itt délen azért, ha minimálisan is, kicsit jobb idõ van az év nagy részében, mint az ország más tájain. Ettõl függetlenül, valóban merész hajviselet, de másfél évente egyszer megejtem, és nem kell törõdnöm az amúgy is ritkuló hajszõrzetemmel 😊

Tényleg semmi közöm a vásárlásodhoz, ezért nem is akartalak lebeszélni róla.
Valóban úgy van ahogy írod, a Csillaghajó Kettõ Gyûjtõi Kiadása is még horror árban van - a Nukem Herceg Örökké Gyûjtõi Verziója is bizonyosan bebetonozza majd magát a 20.000 Ft-os árszínvonal környékére.
De, tartom, hogy nem ér meg egy Deákot a játék. Nekem biztosan nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerettem a poénokat, a titkos pályákat, az akkori szexualitást benne - de eltelt sok-sok év.
Duke herceg mostanra egy notorikusan késõ nagyszájú szivaros fószer lett, aki - az eltelt idõt figyelembe véve - most már inkább vénember kellene, hogy legyen.

Én mindenképp "demóval" tekintem meg. S ha tetszeni fog sem rohanok a boltba, mert helyén kezelem a "legendát": aki ennyit késik, az szépen álljon sorba, mert vannak elõtte sokkal jobb játékok is!

Tinman
CE-t biztos nem fogsz találni ennél olcsóbban... ez olyan, mint az SC2 esete... van még CE de vagy drágább, mint indulóban, vagy u.a. mint megjelenéskor. SC2-öt is megkockáztatom, hogy legalább annyian várták, mint DNF-et.

Persze, nem kívánom magam védeni, valóban kissé merész vétel ez részemrõl, de legfeljebb eladom olcsóbban és buktam rajta 2 ezret, ha nem nem fog tetszeni amit kapok.

Reggel még kapartam a jeget a kocsi szélvédõjérõl, egy kissé még hideg van ehhez a frizurához szvsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pedig a többire is kíváncsiak lettünk volna, dehát ez nem a "mutassuk meg egymásnak pofázmányainkat" topik 😊

Egyébként én is hasonlóképp röviden szeretem, de nekem felül picivel hosszabb, mint kétoldalt.

Shep
Te nem is vagy igazi Duke rajongó, így aztán nem is értheted ezt a dolgot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
nem igazán értem, hogy bírták egyátalán a nevet, az érdeklõdést fenntartani. mikor annyi idõ után kijött a prey, a többség azt sem tudta mirõl van szó, csak néhányan emlékeztek, hogy annak is több mint 10 év kellett, hogy befejezzék a fejlesztését (és nem lett nagy durranás), meg találjanak egy kiadót. egyszerûen nem volt a duke nukem akkora franchise, hogy még mindig ekkora érdeklõdés legyen iránta.

ettõl persze még remélem, hogy jó lesz, és végre tényleg kijön, és le lehet zárni ezt az egész kabarét. szerintem a legnagyobb vicce volt ez a játékiparnak, evör.
IMYke2.0.0.0
A pénztárcádhoz csakis Neked és Kedvesednek van köze, szavam sem lehet, csak

- agyatlan (multi)lövöldérõl beszélünk, aminek a régi szép idõk emléke ad bukét, lehet, hogy ordas szar lesz
- az a szobor 99%, hogy 20 cm-es mûanyag
- attól lett legendás, hogy dilettáns fejlesztõ csapat készítette, dilettáns cégnek, mely undorító módon elbánt a címmel, ettõl még nem lesz értékesebb egy 13 év után megjelenõ játék
- elhiheted, nem kell majd 1 hét sem, és apróhirdetésekben találod a DNF-t, nagy eséllyel olcsóbban, mint a boltban

Ja, és itt a fejem:

Arcot nem mutatok, mert megálltok a fejlõdésben, de minimum szélütéssel visznek majd sürgõsségire benneteket 😊

IMYke2.0.0.0
Hazaugrom a gépért. 😊

Tinman
Annyi, beteg vagyok, lõj le... magam se értem, mert kicsit az alábbi pontok, meg kicsit valami azt súgja, hogy jól teszem, ha megveszem <#nemtudom>

Mentségeim:

1. Nyarakat multiztunk át anno a DN 3D-vel.
2. Imádtam a Manhattan Projectet is.
3. A klasszikus DN-ket még órán(!) játszottam végig anno...
4. Kick ass az a szobor.
5. Eléggé jól felszerelt a gyûjtõi.
6. LEGENDA! Legendásan sokat vártak rá milliók és most már talán tényleg érkezik! Maga a nap is játéktörténelmi pillanat lesz.
7. Meg persze BAROMIRA érdekel, a játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na ez a pénzkidobás, nem az, amit te mûveltél a minap 😊

Képet! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
17000 Ft... Tizenhétezer forint... (!!!!!!)

IMYke2.0.0.0
Hát, lehet 😊))

További off: Már kapható Blu-Ray-en a Taxisofõr, és én ezt eddig nem tudtam!!!!
A DVD mellé meg kell vennem, mert csak! Imádom a filmet, Robert De Niro-t.

Ja, és majdnem kopaszra (1 mm) vagyok nyírva, csak nincs olyan "csíkom", mint neki 😊

benőmenő
Görögben is láttunk egy ilyet parkolni az apácáknál <#merges2>
Lehet nem véletlen és ez vmi egyházi kocsi <#zavart1>
Shep
Üdv a klubban 😊

Tinman
Fogalmam sincs miért, de elõrendeltem a Duke Nukem Forever gyûjtõit. Nem tudom megmagyarázni, eldöntöttem, hogy megveszem.

Shep
Tehát akkor nem a teljeset csak a demot, de az is hol van még? 😊

Shep
Duke Nukem First Asset Klub tagság
Elõrendelõink a rendelés leadását követõen 1-2 munkanapon belül e-mailben kapnak egy First Asset kártyát. A rajta lévõ kóddal a többiek elõtt kipróbálhatják majd a játék demóját, valamint exkluzív anyagokhoz, fejlesztõi hírekhez férhetnek hozzá.

Shep
Na most megtaláltam elvileg ez a pontos megnevezése
FIRST ASSET KLUB tagság, BIG PACKAGE kód

Shep
Igen, elõ. Elvileg hamarabb ki lehet majd próbálni a játékot, hogy ez most órákat, vagy napokat jelent nem tudom.

IMYke2.0.0.0
Igen. láttam 😊))

Nézd meg a halasztást bejelentõ videót 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Úgy tûnk, Nukem herceg valóban késõbb kopogtat a szörnyikék anális bejáratán:

Totti5
Mazda, Lexus de a Volvo is gyönyörûséges. BMWvek már nincs semmi prémium feelingje, minden nyikhaj olyannal járkál. 100szor inkább Merci akkor.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
egyet értek, én is Volvot vagy Saab-ot vennék inkább... Egy full extrás XC90 az álmom...

balee4
Mi is ez a first pass? Elõ kell rendleni hozzá a játékot?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bakkerman
heszusz...volvo s40 d4 kinetic bruttóban 8 misi,és szerintem nem kérdés melyik a jobb,SOKKAl jobb autó! én bevallom õszintén,ha egy bmw-merci-audi-volvo/saab négyesbõl kéne vennem autót,akkor inkább veszek egy volvot,vagy egy saabot. a bmw-nem csak az ára kéne.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gurren
na, annyiért tényleg nem ezt venném.

w77d
8-9 környéke egy 2010-es évjárat..

Gurren
venni biztos, hogy nem vennék, de ha hozzám vágnák, nem utasítanám vissza :3

amúgy mennyibe fáj egy ilyen?

Shep
Most hívtak az 576-ból, hogy ugorjak majd be és vegyem át a Dák Nákemhez járó first pass-t vagy mit amivel majd elõbb lehet játszani (elvileg, ha el nem tolják megint 12 évvel 😊)

IMYke2.0.0.0
Pedig jól néz ki <#rinya>

bakkerman
meg a fogyasztás ugye...városon belül azért a 13-14 lityó az durva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
hülyék lennétek, ha ennek az áráért nem valami mást vennétek... nyekergõs kasztni, kopogós mûanyagok, komfortérzet hiánya, ritka szar futómû...

Gurren
bárcsak ilyen szar autónk lenne ;_;

w77d
nem egy nagy szám autó, nagyon szar minõség... 2 hétig volt szerencsém hozzá hogy ezzel járjak, de egy szar..

IMYke2.0.0.0
Basszus, nincs negyed órája, hogy egy magyar emberke megállt a könyvtárral szembeni református templomunk elõtt, kiszállt, és fényképezgetni kezdte azt.
S a lényeg, egy ilyen jármûbõl szállt ki: Chrysler Crossfire

balee4
Hát ezt nem hittem volna, azt hittem atombiztos a május 6-ai megjelenés. De annyira nem is bánom, legalább tutira meg tudom venni. (májusban L.A. Noire-t és The Witcher 2-t akartam venni.)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zorrobomber
jaja, 500 ft-ost vettem én is, egy percet sem toltam azóta 😊

w77d
igeeeeeeen??? ezt nem tudtam, be is regelem a steam elgalább gyorsan patcheli... amúgy itthon van elsõ kiadásos UT3-ból két bontott és 3 bontatlan példányom XXXD (még tavaly vásároltam be, amikor 500ft volt darabja a MM-ban)

Igen!ezt a kiadást én is megvettem,mert az eredeti Big Box verzió sajnos nem indult már el az új gépen😞de azt pl. semmi pénzért nem adnám el!
The Protector
jah.black editionre.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
amúgy UT3-at be lehet regelni steamre, nem tudom tudtade

Solid Snake
Klassz papucs <#hehe>
zorrobomber
gondolom, igazából csak irigykedek 😊

The Protector
tudta hogy szoktam játszogatni,de egyáltalán nem ismeri a játékokat.
Szólt tesójának h ha tud hozzon lövöldözõs játékot amit lehet neten nyomni és ezt kaptam.

Én örülök neki mert szeretem és szívbõl jött,annak ellenére h a lemezt be sem tettem a gépbe.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
barátnõ milyen megfontolásból büntetett a frontlines-al? 😊

robotnyk
ahh, iFail, köszi.