Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Azért emlékeztem rád kifejezetten, mert meg is lepett, hogy i2k 3k-ért vesz ilyen játékot :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hopp - tényleg. Elnézést kérek.
Mentségemre szolgáljon, hogy hülyülök és többnyire csak 1.990 Ft környéki játékokat veszek. Ritka, amikor ennél picivel drágábbat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na az igen! Mondjuk 1300-ért vetted, de ezen már nem veszünk össze :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egyébként Katun, Balee, meg talán W77D-re emlékszem még i2k-n kívül akik beszerezték anno 3k-ért... de tévedhetek :-)

Tinman
No offense!!! Tuti rosszul emlékszel :-)

2010. ápr. 21. 16:30 | privát | galéria | válasz erre | #2370
Mai napon Pécsett jártam. Nem bírtam ki, és elköltöttem nem kevés suskát.
A vásárlásba belefért ez a három játék is .

A "Double Agent"-et WRZ nélkül is megvásárlandónak ítéltem, a Stranglehold-ot kipróbálás után , a Brothers in Arms HH-t pedig egyszerûn nem tudtam ott hagyni: fémtokos! (2.990 Ft).

IMYke2.0.0.0
Nagyon kell a Dragon Age II? 6400 Ft-ért a Tiéd lehet, bontatlanul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én 1.990-ért a "Hülye Azért Nem Vagyok"-ban.

IMYke2.0.0.0
The Witcher Collector's Edition (angol) még mindig keresi gazdáját. 7.000 Ft-ért itt vehetõ meg.

giorgio81
Én pl. 1200-ért vettem Tescoban kb. fél éve a steelbookot

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
De uraim!

Sorba linkeltétek a képet a 3k-ért vett BiA:Hells Highway Steelbook kiadásáról! Most meg szar 3k-ért egy bõvebb verzió?

Nem értem, homályosítsatok fel!

Amúgy azonnal megrendeltem, mert nekem kimaradt a Steelbook, méghozzá direkt... valami azt súgta, hogy nem ér az 3 ezret, a Limited viszont simán.

Egyébként mint a háborús FPS-ek fõ utálója állítom, hogy a Brothers in Arms sorozat messze a legjobb közöttük, méghozzá azért mert életszerû, realisztikus.

IMYke2.0.0.0
Company of Heroes GOLD EDITION - 250 Ft-os licitlépcsõvel, most 751 Ft-nál jár, teljesen német nyelvû (alap + kieg), bontatlan

FEAR Gold Edition - 250 Ft-os licitlépcsõvel, most 501 Ft-nál jár, teljesen német nyelvû (alap + 2 kieg), bontatlan

magyarul a PC-s verzió le van szarva😊))))
mondjuk megértem,az eladások nullák...
http://www.pc365.hu/hir/Deus_Ex_Human_Revolution_-_a_Nixxes_felel_a_PC-s_verzioert#mainBlock
Kongy
Nekem bejön, ha nem toltam volna végig a kalózt anno, akk simán megvenném. Sajna nem az az újrajátszós fajta game. :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Bazz, ez nem semmi, kár, hogy már megvan a steelbook, még1x azért nem veszem meg. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lolSL
támogatod vele a Duke fejlesztését !

davidka003
Hát ja. 3k-t nem ér meg szvsz hiába Limited.
A játék maga nem nagy szám, a kis figura meg lol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Én 99ért😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Betértem az 576-ba h szétnézzek, erre ezzel jövök ki:

Megvan PC-re is, csak a DVD repedt meg az évek során + Win7-en csak crackel indul el, amitõl bugos lesz, így pl láncokon nemtok lecsúszni, stb... szal PS2-õn igazi retro feeling lesz újra végigvinni. 😄 Beleborzongok, naon örülök neki, bónusz h ez nem a ronda kiadás (Ubisoft Exlusive, pc-n ebben van meg), hanem az elsõ. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Carlos
990-ért vinném... 😊

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
Brothers in Arms 3: Hells Highway Limited Edition 2011. március 31-ig, készletek erejéig:
2 990 Ft

zorrobomber
Érdekes hogy visszatértek ehhez a tróger Mass Effect 1-es megoldáshoz...

MerlinW
Van 1 fajta barlang, útlezárásokkal és textura-csereberével, van egy fajta raktár ugyanígy, van 3-4 kicsi külsõ terület és a város. Ennyi. DAO-ban csak Denerim volt ennyi😊

[merlinw.org]

pointer4
Majd a 10 féle DLC-vel, meg a nagy kieggel (mint awakening az DAOnál) megvesszük Steamesben jövõ karira 20€-ért ezt is 😄

Amúgy biztos ne játszanám végig még1x az elejétõl, ugyanis már 3x megtettem 😄 😄 😄 (hát nem ? csak továbbvihetted a karit 😄)

Esküszöm volt olyan barlang, amit legalább 10x kipucoltattak velem 😄
IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértünk. <#nyes>

balee4
Szánalmas igen. Na majd a The Witcher 2 CE, bár szerintem én csak a Premiumot fogom megvenni, de az is ütõsebb felhozatalban mint ezek az ál-CE-k.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Fõleg árra értettem... postával FELE SE, mint a galaxis verza.

szerintem nem különbözik ettõl:
http://cdgalaxis.hu/PC/18098/kings-bounty-crossworlds.html
Tinman
Greenmangaming-en megint 4.95-be fáj az Alien vs Predator, STEAM-re term. regelhetõ.

zorrobomber
jahaa, most már bejött, az elõbb valami tök más kiválasztó kép jött be azért nem értettem. egyetértek!

Tinman
Baldur's Gate-ben élvezetes dungeonokon, és komoly, kihívást jelentõ harcokon kellett átverekedned magad 1-1 igazán jó varázstárgyért/fegyverért. Az új módi szerint, vedd meg, töltsd le. Hányinger.

IMYke2.0.0.0
Ugyanaz, mint ami a "Dragon Age II: Signature Edition"-nél: semmi külsõ tartalom.

zorrobomber
nem látom, mi itt a szánalmas?

Tinman
Alap már fillérekért van, ez meg ugye Armored Princess-t és Crossworld-öt is tartalmazza.

Ratgab: Azért a Crossworlds nem csak egy egyszerû bónusz kampány...

Tinman
Szánalmas.

IMYke2.0.0.0
Dungeon Siege 3 Limited Edition
Ugye nem csak engem idegesít ez a trend?

Ezt nagyon kár volt belinkelni... Nem vagyok egy PoP rajongó, de ezt minden nap többször meghallgatom! <#nevetes1> Fülbemászó dallam!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mint írtam én is ezen a véleményen vagyok ... Sajnos... ennek ellenére örülök, hogy megvettem (persze jobban jártam volna 1 év múlva... de néha az ember meghülyül<#nevetes1>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Újkori King's Bounty the Legend tetszett... Armored Princess nálam az egynek jó kategória volt... további bónusz kampányra még a sávszélemet se méltattam!

Én megvettem az SE-t... jó játék, de ha most ebben a percben kéne döntenem, akkor azt mondanám jól teszed, hogy vársz!

Még mindig azt mondom mint korábban... ha nem kaptam volna egy 3500 Ft-os ajándékot mellé (Bioware pont), amivel legalább 2 komolyabb DLC-t tudok hozzá venni késõbb, akkor nem vettem volna meg... így elégedett vagyok a döntésemmel!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, akkor már biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem a kivárással.

IMYke2.0.0.0
Én láttam, csak elriasztott a borítója és az, hogy alap játék sincs még meg eredetiben.

MerlinW
Ja hogy Ultimate-ed van. Akkor jó😊 (nekem is)

DA2? Vegyes érzelmekkel töltött el. Messze alulmúlta az elsõ részt. Ezt írtam róla:

"...végigjátszottam tisztességesen (~56 óra, minden quest, ami nem volt éppen bugos), de kizárt, hogy még egyszer nekiüljek. A sztori nem jó, de jópofa, a zene a régi, a karakterek közepesek, a játékmenet felejthetõ, a helyszínek pedig... nos... nem is tudok játékot ami ennyire szegényes lett volna.

Tehát, a fõszál egyszer elég volt, nem volt "húbammeg", hogy kíváncsi legyen rá az ember másodszor is, a mellékküldetések (is) pedig gyakorlatilag ugyanazon a 3-4 hangyaf*sznyi területen játszódnak, amelyekbõl több volt, mint elég 50+ óra alatt.

Lényeg, hogy szép, jó játék volt, de semmivel sem több, mint egy átlagos szerepjáték."

Tehát nem megvásárlós.

[merlinw.org]

Tinman

IMYke2.0.0.0
Legyen így, és akkor én is Rambo leszek hamarosan 😊

IMYke2.0.0.0
A DLC-k rajta vannak az Ultimate kiadásomon. 😊
Az új rész topikját már nem olvasom, Sir Quno Jedi-rõl már tudom, hogy neki tetszett. S Neked?
Premier áron nekem még sok, majd fél vagy 1 év múlva valami olcsóbban, egységesebben.

MerlinW
Bioware pontokért csak a Lelilana's Song DLC-t vedd meg mert kötelezõ😊. Esetleg a Witch Hunt-ot. A többi nem nagy szám.

[merlinw.org]

MerlinW
Vénember? Ugyan már, Stallone miket mûvel 50 felett az Expendables-ben?😊 Vagy Harrison Ford az Indy 4-ben?😊 Mickey Rourke a Wrestler-ben?😊

Az igazi férfi 60 felett lesz igazán legyõzhetetlen <#idiota>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ha nem szórtam volna el annyi pénzt legutóbb, akkor még talán...
De inkább a The Witcher 2-re tartogatom a pííízt.
Amúgy is:
- Jade Empire pipa, igaz LV kiadásban
- Mass Effect pipa, 1. kiadás
- Mass Effect 2 pipa, Collector's
- Dragon Age pipa, 1. kiadás és Ultimate is
- Dragon Age: Awakening pipa -> Ultimate-ben
- Dragon Age Stratégiai Útmutató X?- érdekel is meg nem is
- BioWare pontok X-> kenje a hajára a BioWare!
- Dragon Age 2 X- most rohadtul nem érdekel.

Tinman
Magyar feliratos Dragon Age 2???

Kettõt agggyatok'!<#ticking>

bakkerman
20k <#wow1><#wow1> full frankó ár! pláne hogy a da2 önmagában egy tizes most

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!