Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
i2k!

1. Internet kell hozzá és tapasztalatból mondom, hogy 512k kevés lesz... sokszor van update és az elsõ telepítéskor se kevés dolgot karmol le.

2. Ingyenes ezért hiába korrekt a support, sokszor csak néznek bambán arra, hogy k. nagy gondjaid vannak. Nem érdekel más mit mond, napi 12-14(!) órában toltam majdnem 5 hónapig.

3. Már maga az RPG része is elég frankó ahhoz, hogy nagyon rá tudjon kattanni az ember és szánt szándékkal úgy van felépítve és "megdizájnolva" az egész, hogy beleszeress és eszméletlen sok idõt tölts el vele... igen vannak benne titkos dolgok, "legenda" számba menõ dolgok, iszonyt ritka cuccok és persze ott van a PvP, ami szintén elég ütõsre sikeredett.

4. A legeslegeslegvégén, amikor már félistenként grasszálsz és mindent tudsz, akkor rájössz, hogy oltári nagy hülyeség volt erre ennyi IDÕT elfecsérelni.

Ha elfogadod "öreg barátod" tanácsát, akkor nem veszel tudomást errõl a játékról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ügyes vagy Imy-kém! <#smile> Majd azért pótold késõbb, mert marhajó a játék és a multi is!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is úgy tudom, hogy nincs havidíja a játéknak... ha jól emlékszem sose volt...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Nincs, jól látod 😄

IMYke2.0.0.0
Segítsetek!
Guild Wars Trilogy + Razer Mouse

Na most, a borítón ezt olvasom:

Akkor nincs havidíj?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A pontszámaim azért majdnem egyformák ugye 😊
Mert, bár kivettek belõle számos, az Ishumurán jól funkcionáló rejtvényt, belenyomtak néhány "nehezítõ" (inkább idegesített) összetevõt, ellenfelet , és (túl sok) könnyítést is - értsd a vásárolható dolgok.

Apropó, vásárolható dolgok!

Nem tudom mennyi hatása volt annak, hogy gyakorlatilag egymás után játszottam végig a két játékot, de én bizony az elsõ részben használt fegyvereimmel játszottam végig a másodikat is.
Nem voltam hajlandó mindenféle mással próbálkozni.
A gépemen lévõ, elsõ játékban készített végmentésem miatt a második részben már elérhetõ lett néhány speciális öltözék, és fegyver is, de nem izgattak fel - megnéztem õket és kész.
Szerintem, a kevesebb jobb lett volna.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lineage II Collector's Edition - 18 percen belül lejár.

Azért összességében mégiscsak a pozitív oldalra dõl a mérleg nyelve 😊 Megnyugodtam. Szerintem ezt is ugyanúgy fogom élvezni, mint az elsõ részt. (Csak legyen már olcsóbb! Közben nézegettem a screenshot-jaimat az elsõ részbõl, asszem mégegyszer végigjátszom a második rész elõtt, ezúttal nehezebb fokozaton. De még a Darksiders-t tolom, hihetetlen jól eltalálták ezt a játékot!)

IMYke2.0.0.0
Siklóson jártam ma - a Tecsóban láttam az 5.999 Ft-os "Orgyilkosok Hitvallása: Testvériség"-et. Nem vettem meg, kibírtam.
Jöhetnek a vállveregetések 😊

IMYke2.0.0.0
Elsõre semmilyen játékot nem játszok Easy/Normal felett: szórakozni vágyom, ismerkedni, ízlelgetni, nem pedig kapkodni, rohanni, káromkodni stb.

Amelyik játék megérdemli, az kap esélyt több végigjátszásra - akár más várt játékok kárára is -, és akkor megy a nehezebb fokozat is.
Lásd, a Dead Space 2-t már "Fanatikus" fokozaton kezdtem el tegnap, és ezután minden este azon küzdök.

balee4
Számomra:

Dead Space 1: 9.2/10
Dead Space 2: 9.5/10

😊

Csak ne legyenek igazak a pletykák arról, hogy a 3. résszel szélesebb célközönséget akarnak megcélozni, mert ez szükségszerûen együtt járna az elcasualosodással és a játék egyszerûsödésével.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hehe, elsõre 17-18 óra körül végeztem a Dead Space 2-vel, a legnagyobb nehézségen, zealoton toltam és sokszor olyan embertelen nehéz volt, hogy szó szerint üvöltöttem a TV elõtt, sokszor órákig próbálkoztam egy-egy nehezebb résszel. És mennyire büszke voltam magamra amikor befejeztem anélkül, hogy lejjebb vettem volna a fokozatot és beadta az arany trófeát. 😊 De így lehetett igazán élvezni a játékot, így volt igazán túlélõhorror. Ennél nehezebb játék már csak a God of War elsõ része volt god fokozaton. Na annyit még nem káromkodtam, mint azon a játékon. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Számomra: nem, nem volt.

A tapasztalt szem által "Alien" és az "Aliens" párhuzam észrevehetõ - nyilván más tematika mentén - és míg a filmeknél a második rész majdnem olyan jó volt, mint az elsõ, addig a Dead Space-ek esetében inkább úgy fogalmaznék: más volt, kicsit több, kicsit kevesebb.

A párhuzammal talán nem lövök le semmiféle poént.
Az "Alien": bolygón telepesek, megtalálnak egy lezuhant hajót, benne tojások, beviszik a telepre, elszabadul a pokol. Érkezik egy hajó és...
Dead Space: a kimerült energiaforrások miatt "dugóhúzó" hajók kószálnak a mély ûrben, találnak egy bolygót, "melyben" egy furcsa tárgy és ami miatt elszabadul a pokol. Érkezik egy hajó és...

Az olvasmányok és dialógusok segítségével, na meg a végkimenetelt látva, a Dead Space 2-rõl - számomra! - süt az izzadságszag, ha értitek mire gondolok.
Persze, igyekeztek jól összerakni egy történetet (tekintve, hogy az elsõ rész túlságosan jól végzõdött, ez szinte majdnem a lehetetlent súrolta), de pont az erõltetés miatt vált kissé hiteltelenné: "újjáépítés"

Valaki írta, hogy szerencse, hogy ki lettek véve dolgok, amik az 1. részben "idegesítõek" voltak... Igen, helyette bekerültek még idegesítõbbek: a törmelék közti repülés, vagy mozgó alkatrészek közti átjutás, és a Quick Time Event-es megoldások.
Kevesebb megoldandó 'rejtvény' is volt a második részben, és hiányzott nagyon az elsõ részben megismert, "megölhetetlen, ezért félek tõle" élmény a tudjuk-melyik ellenfélnél. Igaz, ez utóbbit a végére, a "boss fight" elõttre igyekeztek betenni, bezsúfolni (amikor betörnek), de hát...

Viszont, hogy valami pozitívat is írjak, voltak olyan harcok, hogy befostam. Olyan jelenetek, amik végigélése közben a "rohadt életbe, futááááás" volt a leginkább nyomdafestéket tûrõ megnyilvánulásom...
Fõképp az elején (a zubbonyban), meg amikor semmi felszerelés, és futás az életért:

Aztán az óvodában...
Sokszor a zajok ijesztõbbek voltak, mint maguk a harcok. Bár, maga a tudat, hogy ott vagyunk, ahol, az valahogy nyugtatóbb volt, mint az elsõ rész esetében -> ott sokszor kellett pelust cserélnem.
Jó pont, hogy visszatérhettünk az Ishimurára - igaz, néhol azt átdolgozták.
A "segítõnk", majd egy másik karaktere papírvékonyságú volt: lehetett volna kicsit mélyíteni õket. Persze, tudom, mindkettõ keveset szerepelt, de mégis.

A "vizuális" látomások nagyon jók voltak! Volt, amikor egyikre még lõttem is 😊)))

Alapvetõen:
Dead Space 1: 8/10
Dead Space 2: 7.5/10

Volt olyan jó, mint az elsõ rész?

IMYke2.0.0.0
Nos, könnyû fokozaton a 2. részt is végigjátszottam - valahogy "epikusabb" végre számítottam. Tuti, hogy lesz 3. rész.

Nézzétek csak - esküszöm, nem direkt volt így! - majdnem pontosan ugyanannyi idõ alatt végeztem a 2. résszel, mint az elsõvel!

Daell Drow
Na megjott a mult heti 3db bc2. Hagyomanyos cd tokban, kepet sajna nem tudtam csinalni mivel a szomszed mar velem eggyut vart kapuba igy egybol bontas volt. <#idiota>

Illetve egy sc2 zenei cd is jott.
Tinman pedig remekül kiemelte az apró eltéréseket, pedig anti Halo fanboy.
<#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Mondja az aki talán 1 részt sem játszott végig. A lényeg hogy a BFek mind homlokegyenest eltérõek ugye?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
sztem nem lehet sorrendet felállítani, a legtöbb rész közé egyenlõségjelet kell tenni, pontosan ugyanazt adták el sokszor

MerlinW
"a spamként zúduló flood"

Azt a leborult szivarvégit...😊 Üdvözlünk kis hazánkban😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Fantasztikus gyûjtemény, jó stílusban megírt cikk. Köszönöm a linket!

"Bajom" nincs, csak odatartottam a tükröt, és egy trollt látott benne. Sajnálom.

Tinman
Egy idõben én is elkezdtem FF gyûjtést... a képen látgató FF-ek közül 70% már megvolt bontatlanul, aztán kellett a pénz benzinre ^^
Most már csak 20% körül áll a gyûjtemény, meg nem is kívánom már folytatni, mert csalódás nekem FF X-tõl az összes FF.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mint teljesen anti Halo fanboy, azembör' aki letolta összes Halo részt mondám vala, hogy ama Halo nem rossz! Csak az a rohadt flood ne lenne... mondjuk Halo Wars-ba (rts) illettek és kellettek is.

Vétek a Brothers in Arms-hoz hasonlítgatni, mert mást képvisel mind a kettõ... a Halo többek között realisztikus sem akar lenni, hiszen eleve egy sci-fi shooterrõl van szó.

Nálam a Halo sorrend:

1. Halo ODST - egy meghökkentõ rész, nyomozós, túlélõs, több karakteres, nyomasztós, darkos, van hangulata méghozzá nem is annyira Halo-s. Különleges darab... ráadásul úgy ültem neki, hogy SEMMIT nem tudtam róla.

2. Halo Reach - anti fanboyként még én is érzem, hogy a legkiforrottabb Halo, mind teknóban, mind játékmenetben.

3. Halo 3 - talán az egyetlen Halo, amiben tényleg volt pár epikusnak mondható harcom. Frankó kis akció lövöldének éltem meg, graf rendben volt.

4. Halo 1 - megjelenéskor toltam, de PC-n! Tetszett a sokféle jármû vezetése, a látványos harcok és az összhatás... akkor megértettem, miért szerethetik multiban olyan sokan és miért lett konzolon legenda.

5. Halo 2 - Évekkel a PC-s megjelenés után toltam le, de NEM a grafika volt a bajom. Egyszerûen a játékmenet volt izzadságszagú és kissé unalmas és qrvára unalmas a flood óceán miatt amit beleqrtak a nyakamba. Nem szeressem' rész.

Nekem az egész Halo-val még mindig az ellenfelekkel van a bajom, a kis tüncimünci zajos tücsökkel rohangálók, a spamként zúduló flood, meg a sünikre hajazó nagyobb arcok... picit olyan túlságosan ESRB compatible-nek érzem már a kezdetektõl fogva.

The Protector
ez egy tök jó topik jó arcokkal.
Ha bajod van a sráccal akkor privátban de felesleges itt veszekedni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Napi bölcsesség! <#vigyor>

Gurren
erõltetett trollkodás is erõltetett

Nem tetszik, amit a tükörben látsz?

Totti5
Igazán befejezhetnéd ezt a beszólogatást a haverjaiddal együtt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyûûû! Az sokkal több, mint amennyit a héjló összes ér!

Tinman
Rém egyszerû... "brothers" ;-)

én meg mint a háborús játékok és a II. vh-s téma kedvelõje a steelbook mellé ezt is beszerzem😊)))
elég merészek a Crytek-nél....
http://www.gamestar.hu/crysis-2-hetmillio-peldanyt-szeretne-eladni-a-crytek.html
ez már egy 2 éves verzió.valószinûleg szereztek egy pár darabot belõle amit pillanatok alatt eladnak,ennél olcsóbb nem lesz.
davidka003
Szerintem ha nem nagyon veszik az emberek akkor megy majd lentebb az ára és akkor elgondolkozok rajta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

http://cdgalaxis.hu/PC/15693/brothers-in-arms-3-hells-highway-limited-edition.html

BIA 3 Limited változat, kemény 3 pénzért<#finom>

Csak sajnos nincs benne magyar szinkron, illetve az a "Matt Baker" figura is elég hülyén néz ki szerintem.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

IMYke2.0.0.0
További pluszok a "Duke Nukem Forever"-hez, egyes régiókban:

IMYke2.0.0.0
Mutatok egy fanatikus Final Fantasy-játékokat gyûjtõt, de csak linkben, mert hatalmas a kép: KLIKK RÁM!

Ebben igazad van, de a 3 részbõl (na jó az egyik csak kieg) az elsõ rész élvezhetõ és újrajátszható... a 2. rész so-so... ez utóbbi pedig 1x játszós... sztem természetesen!

Jogos. Ez sajnos így igaz! De hangulata az van, csak ez ne nyomná rá a bélyegét az egészre...

Ahhoz is ígértek jónéhány DLC-t, ha jól emlékszem.... a többit a fantáziátokra bízom.

Lehet egyébként ezt a DLC-zést jól is csinálni á la Bethesda... lásd Fallout 3!

Reméljük Witcher 2 is ezen az úton fog haladni!

Dragon Age 2-ben a bónusz tárgyak max az elsõ fejezetben adnak ideig óráig (névszerint max az elsõ 3 órában kb.) elõnyt a harcokban!

Nem az van, mint az Dragon Age 1-ben, hogy a bónusz tárgyak verhetetlenné tették az embereidet...

A lényeg az, hogy nem tud érdekelni... most a Total War Shogun 2 is pengeélen táncol nálam... imádom a Total Warokat, legalábbis a Rómától kezdve a Medieval 2-ig mind tetszett... de ez az egyszerûsített játékmenet amit az Empire hozott (legalábbis nem tudom melyik részben butították ennyire le a játékot, de hogy egy városban 4 épületet építhetsz szabadon... saját tartományodban automatikusan regenerálódnak az egységek pénz befektetetés nélkül!<#wilting> eléggé szánalmassá teszik a játékot).

Medieval 2-ben bizony keményen ki kellett az utánpótlásért csengetni a lóvét/ kaját és még a populációt is levették.

Ráadásul Shogun 2-ben ugyanazon unalmas ellenségek ellen harcolok (ugyanolyan japán katonák, mint a sajátjaim... semmi változatosság<#pardon1>

Na de nagyon elkalandoztam a King's Bounty témától... a lényeg az, hogy egyre kevesebb játék érdekel... és a King's Bounty nem tartozik közéjük!

IMYke2.0.0.0
Azon senk ise mosolyogjon, hogy a Gamestop nem írta át a "Duke Nukem Forver" megjelenési dátumát 😊))

IMYke2.0.0.0
Pusztán csak érdekességként szúrom be:

A CDG-s "The Witcher 2" a Pick Pack Pontos ár miatt kapott zöld pipát tõlem.

giorgio81
te visszakerested, hogy mennyiért vettem?
Én mondjuk 1190-re emlékszem, de vissza nem keresem a hsz-t, biztos neked van igazad, nem az a 100 Ft a lényeg, hanem az arányok (1300-2990)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

balee4
Igen én is 3k-ért szereztem be a Tescoból. 😊

Végre egy kaland magyarul:

http://www.playon.hu/foldal/1-game-hirek/329-the-next-big-thing.html

4000 ft lesz majd

Shep
Van £1-os kódom zavvira, ha valakinek kell írjon privátot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!