Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kicsit tûnik jobb ajánlatnak a CDG-snél! Még akkor is, ha nem áll szándékomban megvenni - bár rettentõ mód csábít.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Es vettem digitalisan battlefieled bc2 Vietnamot, mert fonban joval olcsobb volt.
A vasarlas meg volt stb, de azt irja hogy megkell varnom valami erositest az emailal kapcsolatban. Addig nem kapom meg a kodot, ez meddig tart?
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Holnap kép(ek)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A játék* már kapható, a játék elképzelhetõ azonban, hogy csak késõbbi idõpontban, legkésõbb április 1., péntektõl aktiválható. ***Elképesztõen magyartalan mondat!***
A játékkal kapcsolatos technikai segítségnyújtást, ideértve a telepítéssel vagy a kóddal kapcsolatos kérdéseket, szerzõi jogi okokból közvetlenül az Electronic Arts nyújtja, elérhetõségük: 06-1/505-95-50 illetve [email protected]
A játékból korlátozott példányszámban érkezett ezen Limited Edition változat, ****mivan?**** melyhez azonban ***azonbanazonbanazonban*** ajándék játék lehetõség nincsen. ***Atyaég!*** A játék PC normál változata elsõ vásárlóinak ajándék Need for Speed Shift-et adunk, az ajándék NFS Shift készletek erejéig. "
*szoftver, szoftvertermék, játékszoftver, etc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kocsmai-haveri-menõ-vagány-diszkó-alpári stílust tessék máshol használni emberek!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Sztem vmi bõdületesen jó a grafikája az X360 verziónak, még 2011-ben is. Nekem nagyon bejött. 2005-ben mondjuk a PS2 grafikája is tökéletesnek számított, de az akkori PC-k aligha tudták volna futtatni a X360-ról átportolt játékot.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Vaterán is csábított néhány dolog, wesker24-nek hagytam elvinni az elsõ kiadásos NWN-t például, és hagytam "kicsúszni" a kezem közül egy Quake III Gold-ot is.
Muszáj visszafognom magam, mert májusban egy játékot minimum megveszek, premier áron, s kell rá a keret.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/me dumb
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az angol nyelvû Limited-ben volt gyûrve valami?
Személyesen voltál bent és visszakérted a pénzt galaxistól?
1. A képen az XBOX360 "nextgen" 2005-ben kiadott verzió van. 720p és 1080i támogatás a borító és szerintem is van ugyanis szombaton vittem végig!
2. A PC-s verzió hiába volt az X-es átportolása, a sok bug miatt sokaknak okozott kellemetlen perceket.
3. Természetesen létezik dobozos verzió PC-re a King Kong-ból.
4. XBOX-ra (vagyis nem a 360-ra!) is létezik King Kong, értelemszerûen lelohasztó grafikával.
Bonus: Még ennyi év elteltével is képes volt egy elismerést kicsikarni a játék, méghozzá tõlem. Egy igazi "filmes" élmény a játék, kellemes csalódás volt... egy seggel vittem végig... 10-kor nekiestem este 8 körül pörgött a credits.
Conan nekem gyerekkorba visszanyúló téma... anno még Bécsbõl szereztük a német nyelvû, eredeti VHS kazikat és bár xart se értettünk, de az láttuk és gyerekként lenyûgözõ volt tapasztalni, hogy ez a Svájcinéger gyerek mekkora egy "barbár".
Aztán C64-en izzadásig toltuk a Barbarian-t, mely nem offical Conan cucc volt, de akkor mi szentül hittük, hogy az, meg most is vallom, hogy a készítõket az ihlette.
PC-n pár éve toltam le a rá kiadott Conan-t és bár sokan szidták nekem tetszett és kellemes meglepetés volt, így nem volt kérdés, ha lesz újabb Conan cucc, akkor az nekem kell... sajna messze nem volt olyan olcsó, mint szerettem volna :-/
Viking olyan 1-nek elmegy közepes cucc, az X-es Conan viszont jobb annál, részemrõl ajánlom neked, ha nem vagy éppen túl kritikus kedvedben és valami kardos-barbárosra van hangulatod. Nekem egyébként még a Golden Axe BR hozta meg a kedved ehhez, a Vikinghez és a Beowulfhoz is.
Utóbbi éppen most tolom, ezt is sokan lehúzták, de egynek eddig teljesen okés, Boss harcok kellemesek voltak, de végsõ véleményt majd, ha letoltam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De csak letölthetõ verzióban volt eddig elérhetõ PC-ra a nextgen grafikájú. Most törték fel kb 2 hete addig csak megvásárolni lehetett.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Képet már nem rakok be róla, de Tinman fotóiból látszik, mennyire profi kiadás!
MO-on gyakorlatilag sztem nem is lehet már kapni, vagy alig. Szal <#taps>#taps> hozzá.
--------------
Azt szeretném kérdezni h van-e közöttetek Bulletstorm tulajdonos? Kíváncsi lennék rá, hogy sokan multiznak-e, mert ha igen, akk megvenném a játékot, bár ha nem akk is, csak talán még jobb kedvvel, ha tudnám h él még a multi. 😊 2x végigtoltam a virágboltit szinte egymás után, de még mindig nem untam meg, szal egy ilyen játéknak a polcomon a helye! 😊 Láttam Galaxisban még van Limited Edition. Sztem azt veszek majd.
Mostanában jöttek:
Nagyjából 1 hónapig kevergett a postán... már gondolkodtam, hogy írok Zavvi-nak, nem kicsit voltam morcos:
Remélem fórum compatible a kép: