Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ebbe annyi gametime, hogy megérte a közel 0-day vételt?
Mert ugye a multit azt senki se dicsérte halálra...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
[/url][/img]
Nekem rohadtul tetszett a játék, akárki akármit mond. Megérdemelte a vásárlást.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Veled is, Silverwolf-al meg Panzer-el is rengeteget toltam, kb. vakulásig, és mivel Silver amcsibol játszott igy eseténként is volt mindig társaság... 😄
Mondjuk ahhoz, h ennyire jol teljen ez a 3 év egy nagyszerü társaság is kellett...a vége fele már csak chat-elni léptem be a játékba 😄
Kár, h azota mindenki eltünt, egyedül téged látlak mindig itt sg-n irogatni 😊
Tegyük hozzá, h a Gw CORPG 😛 Mivel nincs havidija igy nem is nagyon célja, h minél többet told vele. Bár igy is be tud szippantani rendesen, ha az achivement szerü dolgokat elkezded csinálgatni 😊
Mint irtam igazábol csak ugy ajánlanám, ha még legalább 1emberrel tudod tolni, egyedül annyira nem jo 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
De te tudod, mibe ölöd a pénzed...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem is kell ilyen! Mennyi volt?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem is van egy ismerõsöm, akinek az apja már NYUGDÍJAS, de egész nap a gép elõtt tolja a háborús stratégiai vagy éppen FPS témákat. Persze minden rendezett a környezetében, így nem lehet megszólni.
Zomil... azt azért mondjuk el ennek a jó embernek, hogy a henchekkel missionre menni olyan, mint fax nélkül SZABni. Nem nagyon lehet...
i2k: Az egész fordítói társadalom visszataszajtatott szinte a középkorba, mivel alkotói válságod immáron annyi ideje tart, amíg ez a szerencsétlen sárgolyó körbeeliptizálta magát csillagunk körül. Mi lészen akkor, ha még rákattanál erre GW-re? Veszteségünk így is pótolhatatlan.
Bízvást mondom néked, hogy a GW, de egyik MMO sem ér meg hónapokig tartó görnyedést és idõráfordítást. Ezek a játékok nem véletlenül vannak úgy megalkotva ahogy. Szinte végtelen történetek... persze Zomil mindjárt közbe is vágná, hogy de hát napok kérdése se eljutni addig, hogy elérd a szint limitet, de mind a ketten jól tudjuk, hogy az csak a PETTING.
Azért bizserget a játék, mert NINCS HAVIDÍJ, mert kapsz egy szép egeret, meg mert nem igazán tudja egyikünk se azt mondani rá, hogy szar... mert nem az!
Annyira már ismerlek, hogy jól tudom, hogy te is könnyen képes lennél kialakítani magadnak pontosan olyan karaktert, mely igazán közel áll a szívedhez és ez egy idõ után tényleg olyan érzést szül az emberben, mintha a karaktere a gyermeke, a tulajdon alkotása lenne és nem folytatni vele a történéseket, nem foglalkozni vele, kifejezetten rossz érzés.
Továbbra is azt mondom, nézz más áldozat után és ne MMO legyen, fõleg ne egy MMORPG, ahol különösen nagy a kísértés az végtelen számú játékórák fekete lyukba való küldésére.
Sajnos az elsö rész CE-röl lemaradtam de a 2. 3. megvan CE-ben.
Igazábol egyedül nem nagyon ajánlom, mert ugy nem akkora élmény...legalább 1 haver is kéne mellé...mondjuk egyedül se rossz, csak van 1-2 küldetés ami elég nehéz 😊
A történet sztem érdekes. Ha az ember mindent fel akar fedezni elég sokáig el lehet szorakozni benne. Nekem megérte a beleölt idöt. A pvp is elég jol össze van rakva, de ahhoz már tényleg nem árt egy guild 😄
Mondjuk egyedül is el lehet szokrakozni random arénában. Mondjuk ezek nemtudom mennyire aktivak még.
Igazábol ajánlom is meg nem is 😄
Ajánlom, mert jo történet, szép grafika, jo zenék, jo játékmenet.
És azért nem ajánlom, mert mivel régi játék, ezért a küldetések helyein nem nagyon fogsz másokkal találkozni, igy ha elakadsz és ugy döntesz, h nem botokkal, hanem rendes emberekkel akarod megcsinálni akkor nehéz lesz összeszedni egy csapatot. Itt jön az, h ha 2-en vagytok akkor már nem nagyon van ilyen probléma, mert 2 emberrel már joval könnyebb megcsinálni a küldetéseket.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értékes játék élményt tud adni?
Maximálisan hiszek Tinman kollégánknak, barátunknak, és emellett kíváncsi vagyok a Te és mások véleményére is.
Valamiért nagyon bizserget ez a játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a Dead Space 1-2 után nem tudtam más játékkal játszani.
Tegnap feltettem újra a Metro 2033-at. WRZ.
Hiszitek vagy sem, de most még annyit sem játszottam vele, mint elsõ alkalommal, és meguntam. Hangulat kell hozzá.
1.2-es patch-csel játszhatóan fut az öregecske E8400+HD4850 társaságában, DX10 és Medium mellett.
Majd akkor játszok vele, ha borzongani támad kedvem. De a Dead Space-ek most magasra helyezték a mércét.
Ellenben, a Metro 2033 mellett elõvettem és újra elkezdtem, már Full HD-ben játszani a Jade Empire Special Edition-t. X360-as vezérlõvel.
Ezt a játékot bizonyosan végig fogom játszani.
Én örök gyerek maradok.
Ellenben az Assassins Creed Brotherhood egy nagyon jó vételem volt... singleplayerhez még nagyon hozzá sem fogtam, de a multiba már több, mint 24 órát öltem... komolyan zseniális cucc! Csak ez a 16:10-re tervezett grafika ne lenne... 1280x1024-ben a képernyõ 30 %-a fekete csíkbõl áll alul és fölül...
- A családnak minden napra van mit az asztalra tenni
- Ki tudjuk fizetni a számlákat
- Gyerek megkapja, amire szüksége van
- Van munkánk, rendes családi hátterünk (ez utóbbi opcionális)
Saját csemete tuti örülni fog neki, ha apuci leül, majd vele mesét nézni, vagy bármit játszani (közös coop játékok esetleg gépen is).
Valamelyik nap a családdal (Anyukám: 63, Tesóm: 42, Sógornõm: 36, Én: 26) visítva röhögés közepette Ki Nevet a Végéneztünk... Rég szórakoztam ilyen jól!!!<#smile>#smile>
Volt fõnökasszonyom apukája például rendszeresen leül a fiaival Counter Strike-ozni és imádja a dolgot!
Egy lényeg van... senki ne felejtse el, hogy egyszer volt õ is gyerek... én úgy gondolom, hogy így lehet az ember igazán boldog (folyamatos komolykodás = hamar bekövetkezõ halál)
Unbound Saga-t 2 perce vásároltam meg jóvoltadból... KÖSZI!
Monkey Island 2 továbbra sincs magyar lájvon! KAPJÁK BE!
Heti leárazások:
Yu-Gi-Oh 5D's Decade Duels - 400
A Kingdom for Keflings - 400
Crazy Taxi - 400
3D Ultra Mini Golf 2 - 400
Costume Quest - 600
Monkey Island 2 - 400
Faery: Legends of Avalon - 600
Gyromancer - 400
Doom 2 - 400
Quake Arena Arcade - 800
Zeit 2 - 400
After Burner Climax - 400
Alien Breed 1: Evolution - 400
Alien Breed 2: Assault - 400
Darwinia+ - 400
Defense Grid - 400
Unbound Saga - 160
Csak péntek:
Comic Jumper - 400
Deadliest Warrior - 200
Nem tudom hogy gold only e, de van kerek 600 pontom és veszek Unbound Sagat meg talán egy Majom sziget kettõt, de az After Burner Climax sem rossz választás.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
No itt az van hogy ömlenek mint az állat és ölik az embereimet.+ Jön egy kigyóhajú nõ aki "szugerálja az emberimet" ha nem ölöm a kigyós csajt elviszi embereimet és ha elfogynak mission over.
Ha csak még ez lenne akkor simán átvinném,DE jön még az a nagy küklopsz vagy mi a tököm ami a csajokat viszi el.Most vagy azt nyirom és a csajok megmaradnak de akkor embereimnek vége vagy a kigyós csajt és csatlosait ölöm akkor meg elviszi a szörny a csajt és ismét vége.
Aki ezt a részt átvitte annak mélységes elismerésem.
Next PC upgrade: 2022
grebber: Hol akadtál el benne? Néha egyébként keci' nehéz tud lenni...
Amugy EA storeban meg 4000 Ft, euroban valtva.
Ami igazán jó játék és odabasz és ami tényleg nagyon jó játék az a Transformers War Of Cybertron !

Magyarázat:
FC azért, mert Exclusive kiadásban volt meg, nem tetszett, nem is használtam soha, el is cseréltük itt egy úriemberrel.
BiA azért, mert aki ennyiért kihagyja az nyuszifül! Rendkívüli boldogságérzet suhant át rajtam a felbontásakor, szépen, tökösen fel van szerelve, a gagyi mûanyag katonát meg le kell szarni, a többi is bõven megért nekem ennyit, fõleg, hogy a BiA számomra az egyetlen igazi II. vh-s FPS. Ne tessék velem errõl vitázni, ez a személyes véleményem, ennyi.
Mount & Blade alapot én anno majdnem nulla day vettem meg és nekem GYENGÉM az ilyen lovas, kardos, csapatós dolog. Tisztában vagyok vele, hogy más beokád tõle én kifejezetten szeretem ezért kellett a Warband fõleg magyarul... mert itt lakom, ezt a nyelvet beszélem leggyakrabban.
Transformers??? WTF? Nemtom... képet néztem róla, vidit néztem, gyerekkoromtól csípem õket, filmek tetszettek, elszórakoztam rajtuk... semmit nem várok tõle, lusta vagyok lewarezolni, most így próbálom ki.
Ez kb olyan hogy van az a Battle LA game ami 45 perces én leállok egy helyre ahol nincs ellen és otthagyom 10 órát majd végigviszem a maradék pár percet attól nem a game lesz 10 órás.
10 óra ez hát lehet a kis konzolos kezecskéddel gamepaddal szüttyögve volt ennyi.
Ez a "lenézõ" végigfutok rajta szöveg meg elég szánalmas. FPS-be mi a lószart lehet még csinálni egy helybe ugráljak hogy több legyen a gameplay.
Egy út van megyek teszem amit kell.
Ma már szinte minden fps single részének ennyi a játékideje. (Jó a Battle LA-t nem nézem az 45 perc volt <#taps>#taps> )
Þór vígi þessi rúnar
Nomralon 3 óra 50 perc.
Nehezebb szinteken nem tudom még csak most tolom.Igaz már 5. végigjátszásnál tartok (bétával is toltam párat)😄