Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
most egyébként az Assasins Creed 2-nél tartok a triológiából, kérdeznék azoktól akik képben vannak:

elég homályos nekem még a sztori mélyebb vonzata. Tualjdonképpen milyen kapcsolat van Altair és Ezio között?? A faternak miért volt a ládikájában egy assasin ruha??? Még eléggé az elején vagyok, most menekítem ki a család megmaradt részét...

fery02
Azt senki más nem tudja jobban nálad, hogy neked mennyire éri meg.
Nekem pl személy szerint nem éri meg.

Mint ahogy sokaknak nem ér 7800-at Dead Space 2 sem, míg nekem igen.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
már elkövettem.. ott van már a pick pack pontnál, de ma nem volt idõm elmenni érte..

Gurren
te NFS-t veszel 0day? D:

fery02
Nem gond, én észre sem vettem.
Cdgalaxis stílustól messze vagy még. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
szerintetek ilyen áron megérné ez a csomag?

a shift 2 holnap jön, az egyedül került ennyibe :S

Gurren
bárcsak a mega games-nek lennének ilyen minõségû borítói 😞 kurvajó címeket adnak olcsón, de olyan ocsmány a csomagolás, hogy soha nem venném meg.

Shep
Kicsit sok lett a "lenne". Bocs!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na erre vártam, de jó lenne ha az 576-nál is lenne mielõbb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakvarnyu
Á végre levitték a Silent huntert is.

Atkamon
Úgy sajnálom ezt a játékot, olyan jó is lehetett volna 😞

davidka003
Egész vállalható ez a Legjobb választás kiadás:

Alpha Protocol

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
CDG-nél szép leárazások vannak. Lessétek meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
Ah, most olvasom, hogy árulkodó nyomok vannak arról, hogy készül a God of War IV, na ennek nagyon örülök. 😊 (bár hogy hogyan folytatják kérdéses, bár igaz kissé cliffhangeresen volt vége...)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bakvarnyu
Szép kiadás, de ez a játék engem kb 30 percre tudott lekötni, hiába "élethü" akkor is csak script-elt singleplayer.

balee4
Mármint a kezeim, irodai, nem fizikai munkára vannak "tervezve".

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Szerencsére én kis méretû vagyok, így nem gond. 😊

Tinman
Meglátjuk még idén ;-)
Szerencsére nem kell érte súlyos ezreket fizetni már :-)))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szépen, igényesen, Batman stílusban rajzolt, relatív kevés szöveg, sok kép, szokásos háborús bevezetõ munka, amolyan prológus.

Csak jelzem, hogy Galaxisnál olcsóbban nehezen találni ebbõl Limitedet, kintrõl a legolcsóbb esetben is p.k.-val együtt 5k körül van az ára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
10 éve az volt, mondjuk megszokható, de akinek nem kis japó méretû a keze annak elveszik benne, összerérnak az ujjai miközben ellentétesen tartja a gombákat, de a legnagyobb baja és ez elvi hiba amit a fejlesztõk szerettek volna kiketülni, de csak az egyik rossz megoldásból estek a mégrosszabba, hogy szarok a hátsó karok, ezért az Unchartedben, de még a GT5ben is gombal kellett lõnöm és gázt adonom! Noooormáááális???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Szerintem pedig tökéletes a PS3 kontroller, én meg pont a boxét nem szeretem. 😊

Totti5
Valamivel 10 óra felett az UC2 nekem, igaz a végén easyn játszottam már, mert nem bírtam megszokni rendesen az ócska PS3 kontrollert, a gomb kiosztásról meg nem is beszélve.

Totti5
Csak és kizárólag az elsõ része! Alapmû az FPS kedvelõknek.

balee4
Uncharted elsõ rész: 10-12 óra játékidõ, normális ütemben haladva és igen megéri újrajátszani, mert baromi nagy game. Én 3x is megtettem a platináért. Uncharted 2: simán 15 óra felett van és szintén többször újrajátszós.

bakvarnyu
A képregény az milyen ?

Tinman
Dark Messiah konzolon nulla, PC-n meg must have :-)

Tinman
NEM! :-) De komolyan nem! Eszem ágában nem lett volna esetleges PS3 tulajként Unchartedet 0-day venni, pont amiatt, hogy nem túl hosszú játékidõ és nem sok késztetés az újbóli végigjátszásra.

Helyette vettem 0-day DA 2 SE-t, amiért a pokolra jutok és Bulletstorm tulajok fognak szodómiára kényszeríteni nyakig kénsavba.

"Lendületes döbbenetes"... Painkiller !EGY! !ONE! !1! megvolt akkoriban?

Tinman
<#eljen>

zorrobomber
Dark Messiah, ott is simán használhattad a környezetet, ráadásul nem volt a pofádba tolva, hogy még csak el se téveszthesd. Nem is volt könnyû game.

Totti5
De rajtad áll mennyire akarsz kreatív lenni és nem csak a heccsatokra mész mint más FPSben.

Totti5
Pl melyik FPSben, vagy 50et összegyúrva jón ki ez az eredmény?

robotnyk
játszottál is vele, vagy csak megint mindent tromfolni akarsz amit totti mond?
zorrobomber
Meg ha a kombók alatt a skillshotokra gondolsz abból a 150böl 130 benne van más fps-ben is csak nincsenek külön nevesítve, és nem reklámozzák õket, ennyi.

w77d
de attól a történet ugyanaz marad...

Totti5
150 különféle kombó meg samfu mi?

zorrobomber
"ennek nagyobb az ujrajátszási faktora a kreatív gyilkolás miatt"
bírom hogy ezt a baromságot kitalálták a marketingesek, beraktak plusz két kaktuszt a pályákra, a sok hülye meg be is nyeli 😊

Totti5
De hisz ez nem is multira készült. Áncsártid megéri a 0dayt? meg, akkor ez miért nem? kb a gametime is ugyan annyi ( najó kb 1 órával kevesebb, de ennek nagyobb az ujrajátszási faktora a kreatív gyilkolás miatt ) a gameplay meg ugyan olyan lendületes és döbbenetes. Neeeed!!

Erre találták ki a laptopot ( de ehhez se árt egy hosszabbító), habár engem a túlzott fény zavar... látom a monitort!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Én mondjuk most a portal 2-öt várom nagyon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
megoldás? Witcher 2 a szabadban XXD ki kell vinni a gépet hosszíbbítóval a kertbe oszt jöhet a móka XXD

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Úgy akartad mondani, hogy itt a jó idõ és jön a Witcher 2 ugye? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Így van!

Tinman
Jó döntés, fõleg, hogy jön a jó idõ, amit semmiképpen sem szabad GW-re elverni.

Tinman
Ja-ja... emlékszem néha csak dumáltunk a nagy semmi közepén :-)
Nekem a PvP már kicsit túl hardcore volt, szerettem inkább a különleges buildeket kutatni, tesztelgetni, páncélra farmolgatni, FoW-ba bolondozni etc.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt jó, mert ott akkor kiba. jól éreztem magam, de nem kívánom senkinek, hogy úgy belebuzuljon, mint azt mi is tettük.

Hogy te, hogy bírtad ki 3 évig azt nem tudom... nekem aktívan fél év volt, aztán jött pár arculcsapás: nerfelés, ládámból való "hónapok munkájának" eltûnése és számomra kevés újdonság. Akkor váltottam Fender mesterrel EQ2-re ahonnan õ 1-2 hónap után lemorzsolódott, majd én is beleuntam, elég fura klánba keveredtem (értsd. 3 hónap játékkal, te n00b köcsög voltál, le sem szartak).

Így múlik el a világ dicsõsége.

Tinman
Na igen, de most 9k! Az túlzóan sok érte.

IMYke2.0.0.0
zomil és Tinman:

Köszönöm szépen az információkat és persze a lebeszélést is. Mert amilyen lelkesedés-hullámaim vannak, nagyon valószínû, hogy hideg élelemmel betelepedtem volna ide a könyvtárba, és suttyomban éjszakáztam volna vele.

Benéztem a játék topikjába is, ott is láttam zomil hozzászólásait, és a többiekét is olvastam - persze most ott a Guild Wars 2 az 'isten'.

Társ nem lenne sajnos egy ilyen játékhoz. Aktív nyugdíjas haverbácsi és a lánya (róla írtam, amikor az MMO-kocka téma volt, és még szûz a csaj, 26 évesen) a "Gates of Andaron"-ba vannak belebuzulva (bocs, tinik ugyse járnak ide) - hiába mutattam neki GW1-es gameplay-eket, a válasz mindig az volt, hogy ilyen van a 'goában' is...

Eldõlt: nem veszek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
nem igazán, én is csak azért mertem megvenni 0day xboxra, mert tudtam, hogy a geow3 beta miatt jó áron elmegy, el is ment. pcnél ez ugye nincs. a single tényleg jó, humoros, profi, véres, olyan duke nukemes, de a "multi" eléggé 5 perces.
Ne hallgass senkire (Assassin Nagymester<#smile>), ha te úgy érzed megérte, akkor meg is érte!

Én végigvittem és mondhatom, hogy nincs! Nekem 1-2 nap volt kényelmes tempóban... állítólag 8 óra a játék hossza!

Ám egy nagyon pörgõs és akciódús (akár taktikázósnak is nevezhetném, mert az is kell, ha vakon rohangálsz elõre meglepetés érhet) játékról beszélünk ebben az esetben!

2-3 k-t szerintem bátran megér! Én amikor végigvittem nagy csábítást éreztem, hogy újra nekiüljek... aztán végül nem tettem!