Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég homályos nekem még a sztori mélyebb vonzata. Tualjdonképpen milyen kapcsolat van Altair és Ezio között?? A faternak miért volt a ládikájában egy assasin ruha??? Még eléggé az elején vagyok, most menekítem ki a család megmaradt részét...
Nekem pl személy szerint nem éri meg.
Mint ahogy sokaknak nem ér 7800-at Dead Space 2 sem, míg nekem igen.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Cdgalaxis stílustól messze vagy még. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a shift 2 holnap jön, az egyedül került ennyibe :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szerencsére nem kell érte súlyos ezreket fizetni már :-)))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak jelzem, hogy Galaxisnál olcsóbban nehezen találni ebbõl Limitedet, kintrõl a legolcsóbb esetben is p.k.-val együtt 5k körül van az ára.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Helyette vettem 0-day DA 2 SE-t, amiért a pokolra jutok és Bulletstorm tulajok fognak szodómiára kényszeríteni nyakig kénsavba.
"Lendületes döbbenetes"... Painkiller !EGY! !ONE! !1! megvolt akkoriban?
bírom hogy ezt a baromságot kitalálták a marketingesek, beraktak plusz két kaktuszt a pályákra, a sok hülye meg be is nyeli 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem a PvP már kicsit túl hardcore volt, szerettem inkább a különleges buildeket kutatni, tesztelgetni, páncélra farmolgatni, FoW-ba bolondozni etc.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt jó, mert ott akkor kiba. jól éreztem magam, de nem kívánom senkinek, hogy úgy belebuzuljon, mint azt mi is tettük.
Hogy te, hogy bírtad ki 3 évig azt nem tudom... nekem aktívan fél év volt, aztán jött pár arculcsapás: nerfelés, ládámból való "hónapok munkájának" eltûnése és számomra kevés újdonság. Akkor váltottam Fender mesterrel EQ2-re ahonnan õ 1-2 hónap után lemorzsolódott, majd én is beleuntam, elég fura klánba keveredtem (értsd. 3 hónap játékkal, te n00b köcsög voltál, le sem szartak).
Így múlik el a világ dicsõsége.
Köszönöm szépen az információkat és persze a lebeszélést is. Mert amilyen lelkesedés-hullámaim vannak, nagyon valószínû, hogy hideg élelemmel betelepedtem volna ide a könyvtárba, és suttyomban éjszakáztam volna vele.
Benéztem a játék topikjába is, ott is láttam zomil hozzászólásait, és a többiekét is olvastam - persze most ott a Guild Wars 2 az 'isten'.
Társ nem lenne sajnos egy ilyen játékhoz. Aktív nyugdíjas haverbácsi és a lánya (róla írtam, amikor az MMO-kocka téma volt, és még szûz a csaj, 26 évesen) a "Gates of Andaron"-ba vannak belebuzulva (bocs, tinik ugyse járnak ide) - hiába mutattam neki GW1-es gameplay-eket, a válasz mindig az volt, hogy ilyen van a 'goában' is...
Eldõlt: nem veszek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ám egy nagyon pörgõs és akciódús (akár taktikázósnak is nevezhetném, mert az is kell, ha vakon rohangálsz elõre meglepetés érhet) játékról beszélünk ebben az esetben!
2-3 k-t szerintem bátran megér! Én amikor végigvittem nagy csábítást éreztem, hogy újra nekiüljek... aztán végül nem tettem!