Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Max. a Batman Arkham Asylum gyûjtõi, mert azt is X-en fogom letolni, meg a Frankenstein: Through the Eyes of the Monster nagydobozos, bontatlan darab.
Meg aprójószágok...
- Deus Ex - Invisible War LV kiadvány, soha nem volt még a gépben
- Jade Empire Special Edition LV kiadvány, soha nem volt még a gépben
- Heroes of Might & Magic IV. Complete - The Gathering Storm & Winds of War-t is tartalmazza, full magyar, bontatlanul
- Gothic 3 + Forsaken elsõ kiadás érintetlen állapotban, magyarul
- Borderlands és kieg elsõ kiadás szintén érintetlen állapotban
Az aprójószágokat szívesen el is cserélem, ha valakinek valami dupla lenne, ami nekem még nincs meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Én is sokkal többet költöttem régi játékokra, mint újra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Mi is...
Szóval, nem kell valakinek OLCSÓBBAN, mint galaxisnál egy soha nem telepített, nem használt, szûz Assassins's Creed Rendezõi változat PC-re?
Ez a fajta ni!
Azért mert berendeltem Zavvi-ról XBOX-ra az elsõ és a 2. részt is, így PC-re nekem nem kell.
Galaxison 2690 Ft + 290 Ft pick pack-al.
2200-ért postával odaadom.
Þór vígi þessi rúnar
Csak azt sajnálom, hogy ti pc-re vettétek meg.
Itt már nagy sebességgel,gyönyörûen be lehet venni a kanyarokat.A kocsi csak akkor csúszik amikor te akarod h csússzon,vagy mikor valóban megcsúszol.
Nincsen többi idióta ékelódés a kocsik alá.Azaz ha valakibe belemész hátulról nem mész át alatta hanem szépen megtolod.A mások kocsijának rongálását 90%-ban te magad szívod meg.Ha löködni akarsz vagy a másiknak a hátulját kihúzni akkor azt nagyon okosan és óvatosan kell csinálni.
Balancolva lett a nehézség.Lesznek itt fej-fej melletti versenyek.
Csak akkor van az mint a régi nfs-ekben h a rajtnál elmész mindenki mellett ha tényleg annyival jobb a kocsid.
A grafika sokkal színesebb lett.Nagyon jók lettek az effektek.
A gépigény valamivel nagyobb.Sokan panaszkodnak rá.
Nekem Amd X2 5200+-on 2Gb ram és 9800Gt társaságában Highon megy 1600x900 ban,egy két dolog van mediumon.
Minden tekintetben sokkal jobb lett az elõzõnél.
Le a kalappal.
A külsõ csinosítgatást nagyon leegyszerûsítették,a tuning viszont részletesebb,pontosabb.
Nekem a Fordom szarul kanyarodott és még azt is meg tudtam csinálni úgy h utána rendesen menjen.A holtjátékot meg a felülkormányzottságot állítottam és jobb is lett a helyzet.
Végszóra annyit h nagyon megéri a pénzét.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
az 1-ben tényleg jól leszappanozták a pályát, reménykedtem is hogy javítják, mert az minden volt csak realisztikus nem...
ÉS VÉGRE NEM CSÚSZNAK A KOCSIK.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jól beszarattál... amikor megláttam, hogy Chapter 7, meg a kráteres témát, úgy jártam el, mint a Trine utolsó pályájának esetében. Redõny lehúz, telefonok kikapcs, családnak drót lead, hogy 1 órán át nem létezem.
Míg a Trine utolsó pályája 2.-3.-ra ha jól emlékszem ment, itt ELSÕRE sikerült! Igaz 1 emberem maradt csak, az életem kb. a 15%-án, de egyetlen szûzhöz még csak közel sem jutottak a trollok. Carnage módot nem is használtam!
Nekem az volt a megoldás, hogy embereimmel alig foglalkoztam, viszont vertem a trollokat ahol értem... amikor bajban volt egy emberem, akkor odarohantam szétcsaptam a körülötte állókat, majd vissza a troll irtáshoz.
"Aki ezt a részt átvitte annak mélységes elismerésem."
Mondanám, hogy virágot az öltözõbe, de az édességet választom inkább :-D
Chapter 9 elején léptem most ki, ott mentette automatikusan az elején :-)
Még annyit, hogy kezdek hozzászokni az igazán nehéz játékokhoz... ahhoz képest a fenti csata... hát, hogy is mondjam gyík szellentés volt.
Golden Axe Beast Riderben volt olyan pálya, aminek vagy 25x mentem neki, mert ott nem létezett ám checkpoint, meghaltál 30 perc után, akkor kezdhetted elõrõl az egész pályát... Bayonetta-ban meg volt olyan, hogy egy egyszerû ellenfelet 1.5 órán át tartott kinyírni, de nem adtam fel.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha a Shift 2 PC-s Cd kulcsot regisztrálom az account bejelentkezõ képernyõbe a profilnevembe, akkor az tényleg igaz, hogy már más nem fogja tudni használni a játékot?