Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Fincsi<#rolleyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Az az érdekes h pl a Bulletstorm is konzolport, és mégis tûélesek a textúrák PC-n... Crysisnál szebb... sztem. Ha mások szerint nem is, nekem akk is jobban tetszik, és kész.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Már a crysis 2 is hiba volt. pc-re nem kellenek az agyonblurözött konzolgrafikájú szarok. Witcher 2 FTW

robotnyk
nem romlik a szinvonal, a narratíva kifejezetten javult az elsõhöz képest. az hogy a warezoló hardver/fps buziknak nem tetszik a multiplatform graf, hát ez van.
Totti5
Crysis 2 mióta romló színvonal? persze ha a Crysis 1 a tökéletes FPS akkor nyilván annál csak szarabbat lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Engem konkrétan nem érdekel a Crysis 2 - majd egyszer, olcsón beszerzem - és ha nem lesz PC-n folytatása, egyre romló színvonallal, akkor még jól is járunk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
cod se legyen

Prince23
Pedig ez döbbenetes hír 😄

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva: nem fogok eret vágni a hír okán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atkamon
Az komoly...

Tinman
Olyan nagyon fincsi most nincs :-/

Max. a Batman Arkham Asylum gyûjtõi, mert azt is X-en fogom letolni, meg a Frankenstein: Through the Eyes of the Monster nagydobozos, bontatlan darab.

Meg aprójószágok...

- Deus Ex - Invisible War LV kiadvány, soha nem volt még a gépben
- Jade Empire Special Edition LV kiadvány, soha nem volt még a gépben
- Heroes of Might & Magic IV. Complete - The Gathering Storm & Winds of War-t is tartalmazza, full magyar, bontatlanul
- Gothic 3 + Forsaken elsõ kiadás érintetlen állapotban, magyarul
- Borderlands és kieg elsõ kiadás szintén érintetlen állapotban

Az aprójószágokat szívesen el is cserélem, ha valakinek valami dupla lenne, ami nekem még nincs meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ez sajnos, pont ebben a kiadásban megvan - ellenben, más fincsi eladó játékod nincs véletlenül?

IMYke2.0.0.0
A polcon eszembe se jutott volna keresni, akkoriban 😊

Oldalt a polcokon vannak, nem a földön lévõ kupacban 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
No, akkor mégse fogyott el 😊

Ha valakit érdekel, akkor a pécsi Árkádban van még 6 db Metro 2033 könyv!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Így van - s legfõképp: ha Te úgy érzed, hogy megér ennyit, akkor ne törõdj senkivel!
Én is sokkal többet költöttem régi játékokra, mint újra.

Totti5
AP régi??? nincs egy éves se... ennyiért ajándék.

w77d
legfeljebb 10 ezerért venni 1db régi játékot nicns értelme..

Tinman
IGEN! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem értem, miért ne lenne értelme?

robotnyk
brotherhoodot tervezed? nemsoká szerintem lesz nekem egy eladó xboxra.
Tinman
- Emberek! Halászok!
- Mi is...

Szóval, nem kell valakinek OLCSÓBBAN, mint galaxisnál egy soha nem telepített, nem használt, szûz Assassins's Creed Rendezõi változat PC-re?

Ez a fajta ni!

Azért mert berendeltem Zavvi-ról XBOX-ra az elsõ és a 2. részt is, így PC-re nekem nem kell.

Galaxison 2690 Ft + 290 Ft pick pack-al.

2200-ért postával odaadom.

vénfarok
nem látom sok értelmét annak, hogy 10 ezerért veszel 4 régi játékot...

Carlos
Hmmm...elõbb megnézem a virágboltit. Mostanában eléggé nem jönnek be az NFS-ek.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
3 extra kocsi, új helyszín, 40 új event...

Carlos
Mivel tud többet a limited?

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Már lényegtelen 😄

w77d
nna átvettem a shift 2 limitedet... nem otthon vagyok, szóval nem tudom még kipróbálni, de tényleg csak holnap estétõl lehet aktiválni??

w77d
én csak a "provokációra" válaszoltam 😄

robotnyk
én nem is rád céloztam 😊
Bocsi, nem flame-keltõ szándékkal írtam.

IMYke2.0.0.0
Hozom is rögtön a tûzoltó kocsit.

robotnyk
flame incoming.
w77d
a faszé vegyek konzolra, mikor egy mai komolyabb pc fényévekre jár tõle?

bakvarnyu
Multiplayer-re gondoltam, ha egyszer arra rákapsz az egyjátékos mód többé nem nagyon bír lekötni.

Örülök, hogy más is ezen a véleményen van 😊
Csak azt sajnálom, hogy ti pc-re vettétek meg.

The Protector
teljes mértékben,100%-ban javították azt h minden kanyarban csúsztak a kocsik.Nincs többé az idióta hang kanyarodáskor.
Itt már nagy sebességgel,gyönyörûen be lehet venni a kanyarokat.A kocsi csak akkor csúszik amikor te akarod h csússzon,vagy mikor valóban megcsúszol.

Nincsen többi idióta ékelódés a kocsik alá.Azaz ha valakibe belemész hátulról nem mész át alatta hanem szépen megtolod.A mások kocsijának rongálását 90%-ban te magad szívod meg.Ha löködni akarsz vagy a másiknak a hátulját kihúzni akkor azt nagyon okosan és óvatosan kell csinálni.

Balancolva lett a nehézség.Lesznek itt fej-fej melletti versenyek.
Csak akkor van az mint a régi nfs-ekben h a rajtnál elmész mindenki mellett ha tényleg annyival jobb a kocsid.

A grafika sokkal színesebb lett.Nagyon jók lettek az effektek.
A gépigény valamivel nagyobb.Sokan panaszkodnak rá.
Nekem Amd X2 5200+-on 2Gb ram és 9800Gt társaságában Highon megy 1600x900 ban,egy két dolog van mediumon.

Minden tekintetben sokkal jobb lett az elõzõnél.
Le a kalappal.
A külsõ csinosítgatást nagyon leegyszerûsítették,a tuning viszont részletesebb,pontosabb.
Nekem a Fordom szarul kanyarodott és még azt is meg tudtam csinálni úgy h utána rendesen menjen.A holtjátékot meg a felülkormányzottságot állítottam és jobb is lett a helyzet.

Végszóra annyit h nagyon megéri a pénzét.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
nem csúsznak, vagy csak annyit csúsznak amennyit kell? nem tök mind1 😄

az 1-ben tényleg jól leszappanozták a pályát, reménykedtem is hogy javítják, mert az minden volt csak realisztikus nem...

The Protector
Nagyon klafa lett valóban.Ha az irányítást megszokod akkor nagyon bejövõs lesz.
ÉS VÉGRE NEM CSÚSZNAK A KOCSIK.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szerintem nem fogod megbánni, nagyon jól megcsinálták. Az elején szokni kell az irányítást, de ha belejössz, akkor eszméletlenül hangulatos 😊

Totti5
Script nélkül érdekesen festene ki egy FPS, vagy bármilyen más játék. GTAba "nincs" script amíg nem indítottál egy egy küldit, amint megtetted annak minden eleme szkriptelt annak érdekében hogy lefusson a story és az adott megrendezett jelenetek, harcok...

Tinman
"7-es act vagy chapter amikor a dombtetõn van egy kráterszerûség középen."

Jól beszarattál... amikor megláttam, hogy Chapter 7, meg a kráteres témát, úgy jártam el, mint a Trine utolsó pályájának esetében. Redõny lehúz, telefonok kikapcs, családnak drót lead, hogy 1 órán át nem létezem.

Míg a Trine utolsó pályája 2.-3.-ra ha jól emlékszem ment, itt ELSÕRE sikerült! Igaz 1 emberem maradt csak, az életem kb. a 15%-án, de egyetlen szûzhöz még csak közel sem jutottak a trollok. Carnage módot nem is használtam!

Nekem az volt a megoldás, hogy embereimmel alig foglalkoztam, viszont vertem a trollokat ahol értem... amikor bajban volt egy emberem, akkor odarohantam szétcsaptam a körülötte állókat, majd vissza a troll irtáshoz.

"Aki ezt a részt átvitte annak mélységes elismerésem."
Mondanám, hogy virágot az öltözõbe, de az édességet választom inkább :-D

Chapter 9 elején léptem most ki, ott mentette automatikusan az elején :-)

Még annyit, hogy kezdek hozzászokni az igazán nehéz játékokhoz... ahhoz képest a fenti csata... hát, hogy is mondjam gyík szellentés volt.
Golden Axe Beast Riderben volt olyan pálya, aminek vagy 25x mentem neki, mert ott nem létezett ám checkpoint, meghaltál 30 perc után, akkor kezdhetted elõrõl az egész pályát... Bayonetta-ban meg volt olyan, hogy egy egyszerû ellenfelet 1.5 órán át tartott kinyírni, de nem adtam fel.

melyik FPS nem scriptelt mostanában?????
fery02
Még a Teszkóban is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Ezek a Legjobb választásos cuccok szoktak lenni a médiában is ugye?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Sziasztok!

Ha a Shift 2 PC-s Cd kulcsot regisztrálom az account bejelentkezõ képernyõbe a profilnevembe, akkor az tényleg igaz, hogy már más nem fogja tudni használni a játékot?

Totti5

Atkamon
Öh, mivel a fater assassin volt 😊 Nézd meg esetleg az Assassin's Creed Lineage kisfilmeket, azokból is derülnek ki dolgok. Altair és Ezio között annyi kapcsolat van, hogy Altair Ezio (és Desmond) egy elõdje... Illetve a ládában a törött hidden blade-el volt egy kódex lap is, azt a kódexet Altair írta, és majd még nagy szerepe lesz a sztoriban 😊