Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nem lesz Mass Effect 3 PC-re????

A Bioware egy bejegyzést írt a hiv. Youtube oldalra.

Forrás

Mer mindjárt leiratkozok tõlük 😛

fery02
Ja, ott tudom kikapcsolni. De mint írtam, kikapcsolni nem akarom, mert hasznos dolog, csak valahogy megjegyeztetni vele a gépemet.
Na mind1, majd utánanézek bõvebben a problémának.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

semmi.ma direkt kipróbáltam,feltelepítettem,elsõ idítás elõtt felraktam az 1.0.7.0-as patchet és kiikatott mindent social klubot,még a kódot sem kérte,egyedül egy date check futott le,a EFCL kérte kódot de semmiféle Liveba nem kellett belépnem vele.
lolSL
annál feljebb van a guard beállítás

fery02
Account settings-be alapból nincs pipa ez elõtt: "Don't save account credentials on this computer", más hasonló opciót meg nem találok.

Nem tudom, hogy az AHCI SATA vezérlésre való átállás tett-e be Steam-nek, hogy ezért mindig új gépnek nézi a masinámat, de minden esetre érdekes dolog. Kikapcsolni meg csak nem kéne ezt a Guard-ot, mert hasznos dolog.

(tudom van Steam-es topik, csak bevallom picit lusta vagyok, meg itt az emberekben megbízok 😊)

lolSL
optionsben állítsd be hogy az legyen az elsõdleges géped

fery02
Steam-esek!
Újrapakoltam tegnap a Win-t és azóta minden gépindításnál, mikor indítanám a klienst, zaklat Steam Guard, hogy írjam be az e-mailben kiküldött kódot a belépéshez.
Ez elõzõ Win-nél nem volt így. Sõt, konkrétan semmi Steam Guard életjelet nem láttam, soha nem kért semmi biztonsági kódot, most meg mindig ezzel zaklat.

Vagy alapból ez lenne a normális? AZ biztos, hogy biztonságosabb, de valahol kényelmesebb lenne, ha megjegyezné a gépemet.

MerlinW
Miután Live-os játék, valószínû...:/

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
S a referenciád makulátlanságát igazolom is! <#eljen>

Ha megvenném, akkor nekem származna hátrányom abból a ténybõl, hogy használt játékok? Regisztrálásra gondoltam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Eladó egy GTA IV-elsõ kiadás,papirboritóval,magyar kézikönyv,térkép tökéletes állapotban!+GTA Episode from Liberty City.Mindkettõ hibátlan-egyetlen referenciám innen Imyke😊)ár:6990.-
IMYke2.0.0.0
Kíváncsi lennék, Rubik Ernõ bácsi mit szólna ehhez...

A játék "címe": Cubetastic v3.3.0.63049

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi, csak nekem a magyar kiadásról kéne infó, hogy vajon nálunk is jelent-e meg ilyen borítóval, vagy csak a best of ataris féle van?

IMYke2.0.0.0
Itthon lehet, hogy magyar nyelvû kézikönyvvel jött ki, sajnos ezt nem tudom.

IMYke2.0.0.0
Ahogy ebben a hozzászólásomban írtam:

Fahrenheit
* elsõ kiadás (fehér), 1 DVD
* 39 oldalas, négy nyelvû (angol, svéd, finn, portugál) kézikönyv

A kép friss, hazaugrottam sebtiben:

Kösz!
Magyar kézikönyv amúgy van hozzá?
Csak azért kérdem, mert próbálok egyet beszerezni, csak nehogy valami budget kiadást szerezzek be.

IMYke2.0.0.0
Piros keretek nélkül, igen. Nekem az elsõ kiadás van meg:

Nem tudja valaki hogy ez-e a Fahrenheit elsõ kiadása?:

MerlinW
Nem szokott, viszont húsvétkor igen, ami szintén mostanában lesz ugye😊

[merlinw.org]

Konzolra... Pc-seknek meg megint csak 2012 márciusban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most kezdem (huzamos multizás után: khm 2 hétig semmi mással nem nyomtam... hétvégén 8 órákat naponta, amúgy 3-4 esténként) a single-t és azt kell mondjam már most istenjó a hangulata!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem estem hanyatt a Bulletstormtól sem... Bezzeg A Brotherhood <#nevetes1>

Dettó!

Úgy is van!!!<#eljen> Ha nem lennék most munka híján, akkor már vettem volna, de így nem kéne...

Kongy
@w77d

Képzeld el az AC2-t kicsit felturbózott grafikával, finomított PC-s porttal, 2x annyi lehetõséggel, és egy teljesen új fõszállal, amiben érdekes küldetések kaptak helyet, plusz még ott a multi is... ez a Brotherhood.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

HL 1 single pl. nem igazán múlt el,pedig azóta hány multis játék kihalt már😊)))
artschi
nem áprilisi tréfa? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lolSL

Atkamon
Hát igen, az AC nekem is az abszolút kedvenc... Mondjuk én még az 1-et is imádtam, az volt kb az elsõ "nextgen" játék, amivel játszottam, és nagyon lenyûgözött xD
Iszonyat jó Ezio sztorija, a Brotherhoodban nekem is a Cristina szál tetszett a legjobban. De a jelenkori sztori sem semmi, meg az egész történelmünket körbeölelõ sztori sem 😄 Kb egy újfajta világnézetet teremtett meg a játék...

lolSL
episode 3 elõrendeléssel?

Prince23
A tréfa napjának alkalmával szerintetek a Steam elõfog rukkolni valami akcióval?

MerlinW
Azt akarta írni, hogy a single múló emlék, a multi pedig állandó kihívás😊

[merlinw.org]

Totti5
Biztosan hogy az AC2 után már elkezdék így teljesen reális, de májusban lesznek infók.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szerintem ez hülyeség.a multi az multi,a single meg single.nem kell keverni a kettõt.van aki ezt szereti van aki azt.imádom az FPS-ek single részét is,ott olyan élmények vannak amik nincsenek multiban.
MerlinW
Ebben én kételkedem, de várom sok szeretettel😊
PC-re mondjuk úgyis késõbb jön 2-3 hónappal, ahogy szokik😊

[merlinw.org]

robotnyk
a brotherhoodban a Cristina sztori nagyon erõs, ha a végére érsz (sync % alapján adja majd be õket)
Totti5
AC3 jelen állás szerint idén fog jönni.

Prince23
Ez már hatalmas bazi nagy tény, hogy AC minden idõk legjobb ....(bármije) 😄

w77d
komolyan mondom rég játszottam ilyen jó játékkal, szabályosan együtt érzek Ezioval, jó érzés játszani a játékkal, nagyon "átjön" az egész...

MerlinW
Én nem mondanám, hogy jobb. Inkább ugyanolyan jó. AC2 történetmesélésben erõsebb, Brotherhood pedig játékmenetben jobb (+ multi). A lényeg, hogy tulajdonképpen a kettõ egy játék, tehát mindkettõ zseniális. Mindkét rész vége cliffhanger (azaz "döbbenet lezárás nélkül", mint a TV sorozatok esetében), amit az elvileg jövõre érkezõ AC3 fog lezárni.

Tehát ez egy trilógia négy részletben😊 (ACB a 2,5)

[merlinw.org]

MerlinW
Csak a februári kiszivárgós felháborodásról tudok, konkrétat nem olvastam sehol (ign, gamespot, GT-n legalábbis).

A másik, hogy az egy dolog, hogy a Crytek mit akar, ez teljes mértékben az EA döntése lesz, akire mint tudjuk nem az a jellemzõ, hogy duzzogásból megválik x millió dolcsitól..😊

[merlinw.org]

lolSL
sokkal jobb

w77d
gyerekek most hogy tolom az AC 2-t, ez egy gecire gigantikusan óriási játék! A sztori odabasz, a megoldások mégjobban!! Respect! Ha a Brotherhood ennél jobb, akkor ott a pöcsömet fogom verni egész játék alatt XXD

Kongy
az is igaz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

NEOreg3
a demonicplayer-en kívül kihírezte más is? és mennyire megbízható az információ április 1. elõtt egy nappal?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kongy
Ja, és köszönöm szépen, nem kérek Crysis 3-at. Az már más kérdés, hogy PC-re nem is fogok, de nem bánom. És még mielõtt vki megjegyezné: nem, nem azért fikázom, mert ez most menõ, vagy mert haragszom a Crytekre h nem lesz több PC-s Crysis állítólag, hanem ezeket azért írom, mert ezt gondolom. Ez az én szubjektív véleményem. LEhet ezt a gamet isteníteni, meg minden tõlem... Amúgy meg NEM rossz játék ez, csak ellaposodik egy idõ után, egy tucat FPS...

Kongy
A C2 nem 3 órás, de kb 3 óráig izgalmas. Addig még rácsodálkozol a grafikára, meg minden, de azután már unod... én is a végén már pályánként megálltam, mert marhára ráuntam. :S Elég durva az is h az ellenfelek elõl simán el lehet menekülni, nem kell õket megölni sem... A taktikai opciókkal akarták feloldani a linearitást... hát nem sikerült nekik. Most van két lehetõség: vagy újratöltöd a sima fegyvereidet, vagy egy felállított gépfegyóval szeded az elleneket szarrá... Elõzõ Crysis-okban meg többnyire volt 2 teljesen más út is... dehát nincs mese, konzolokban van a pénz.

balee4
Pár órás ja persze, igaz pár óra a 8-10 is. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Daell Drow
Hat en nekem nem is fog hianyozni. Nagy csalodas volt a 2.
Totti5
Megnézném azt hogy hogy viszed végig 3 óra alatt!

Crysis 2- kiadnak egy pár órás játékot teljes áron, és csodálkoznak hogy kevesen veszik meg?? Nem is értem hogy miért venné meg valaki tízezer ft-ért amikor egy fél délelõtt végig lehet vinni, a multi meg szar állítólag.
A másik meg hogy 3 részesre tervezték, és a 3. részt meg nem adják ki pc-re?? Kicsit sem szemétség...