Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Bioware egy bejegyzést írt a hiv. Youtube oldalra.
Forrás
Mer mindjárt leiratkozok tõlük 😛
Na mind1, majd utánanézek bõvebben a problémának.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem tudom, hogy az AHCI SATA vezérlésre való átállás tett-e be Steam-nek, hogy ezért mindig új gépnek nézi a masinámat, de minden esetre érdekes dolog. Kikapcsolni meg csak nem kéne ezt a Guard-ot, mert hasznos dolog.
(tudom van Steam-es topik, csak bevallom picit lusta vagyok, meg itt az emberekben megbízok 😊)
Újrapakoltam tegnap a Win-t és azóta minden gépindításnál, mikor indítanám a klienst, zaklat Steam Guard, hogy írjam be az e-mailben kiküldött kódot a belépéshez.
Ez elõzõ Win-nél nem volt így. Sõt, konkrétan semmi Steam Guard életjelet nem láttam, soha nem kért semmi biztonsági kódot, most meg mindig ezzel zaklat.
Vagy alapból ez lenne a normális? AZ biztos, hogy biztonságosabb, de valahol kényelmesebb lenne, ha megjegyezné a gépemet.
Ha megvenném, akkor nekem származna hátrányom abból a ténybõl, hogy használt játékok? Regisztrálásra gondoltam...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A játék "címe": Cubetastic v3.3.0.63049

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fahrenheit
* elsõ kiadás (fehér), 1 DVD
* 39 oldalas, négy nyelvû (angol, svéd, finn, portugál) kézikönyv
A kép friss, hazaugrottam sebtiben:
Magyar kézikönyv amúgy van hozzá?
Csak azért kérdem, mert próbálok egyet beszerezni, csak nehogy valami budget kiadást szerezzek be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Képzeld el az AC2-t kicsit felturbózott grafikával, finomított PC-s porttal, 2x annyi lehetõséggel, és egy teljesen új fõszállal, amiben érdekes küldetések kaptak helyet, plusz még ott a multi is... ez a Brotherhood.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Iszonyat jó Ezio sztorija, a Brotherhoodban nekem is a Cristina szál tetszett a legjobban. De a jelenkori sztori sem semmi, meg az egész történelmünket körbeölelõ sztori sem 😄 Kb egy újfajta világnézetet teremtett meg a játék...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC-re mondjuk úgyis késõbb jön 2-3 hónappal, ahogy szokik😊
[merlinw.org]
Tehát ez egy trilógia négy részletben😊 (ACB a 2,5)
[merlinw.org]
A másik, hogy az egy dolog, hogy a Crytek mit akar, ez teljes mértékben az EA döntése lesz, akire mint tudjuk nem az a jellemzõ, hogy duzzogásból megválik x millió dolcsitól..😊
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A másik meg hogy 3 részesre tervezték, és a 3. részt meg nem adják ki pc-re?? Kicsit sem szemétség...