Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Killing Floor-t pedig nem kell bemutatnom szerintem. Az egyik legjobb és legnehezebb zombis co-op játék.
[merlinw.org]
darkspore BETA alapján jobbnak tûnik, az legalább nem konzol port 😊
Majd ha vki X zenével rak fel videot yt-re majd arra leszek kiváncsi 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Március-április-május kibaszottul erõs termékek szempontjából
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont az 1..2..3...kick it érdekel, csak jo lenne tudni, h a zene mennyire befolyásolja a pályát.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
No offense, de nem értem, hogy minek tesztet írni annak, aki már játszott vele...
te jó isten,ez a 6 nap nagyon odabaszós lesz...alvás nem nagyon lesz,addig valahogy venni kéne még pluszba 2gb ramot,szerintem a witchernek már kevés lesz 2gb ram.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg ugye PC-n eléggé bugos, ahogy olvastam... konzolon szerencsére csak 1x volt egy bug, ami miatt reloadolnom kellett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Rage47:
Valóban a nehezebb darabok közé tartozik, de egyrészt pont ezért akartam letolni, kihívás rlz.
Now you can enjoy 13 great Indie titles for one low price on Steam! The Potato Sack Pack is available for 75% off.
The Potato Sack Pack includes the impressive list of Indie titles below. Already own any of the games in this pack? Give your extra copy to a friend. Plus, if you own all 13 of the games in this pack (or purchase this pack), get a special Team Fortress 2 potato hat. (Hat available after April 5th)
- 1... 2... 3... KICK IT!
- AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity
- Amnesia: The Dark Descent
- AudioSurf
- BIT.TRIP BEAT
- Cogs
- Defense Grid: The Awakening
- Killing Floor
- RUSH
- Super Meat Boy
- The Ball
- The Wonderful End of the World
- Toki Tori
pc-n
még topikot is nyitottam neki😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Adj hálát az égnek Grebber, hogy nem tudtad tovább vinni a 7. chapternál, mert a 11. és 14. fejezetben vért pissantottál volna... 11. fejezet kb. 10 perces harcát 1.5 órán át rágtam, mire megadta magát, a 14. fejezet boss harca csak 3/4 óra körül lehetett... ezekhez képest a 7. fejezet, mint valami rózsaszín kis lufi lebeg, rajta egy lila elefánt, pedig színes szappanbuborékokat fúj és ezeket kell kikerülgetni Beowulf-al...
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Mondjuk ha offline profillal játszott, akkor nem kellett megadni.
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Föl is rakom újra. Most hogy végre újra vásárolható a XIII, kíváncsi vagyok, a multija mennyire fog ettõl fellendülni. Meg hátha összefutok néhány régi ismerõssel 😊
Aki beokád tõle, az egyszerûen nem érti, mi ez a játék... Nem lehet semmihez hasonlítani, mert nincs még csak ehhez hasonló sem, és abszolút hiánypótló remekmû. Vannak hibái, van pár rossz ötlet, de összességében brilliáns. Én is csak nemrég kezdtem el (pedig már több mint egy éve megvan az eredeti), és teljesen rákattantam. Már elég sok órát beleöltem, de még mindig óráról órára mutat újabb lehetõségeket, a példátlan stratégiai lehetõségekrõl nem is beszélve.
Warband-et én is most rendeltem meg (mindjárt indulok is érte), de most így a képed alapján kicsit csalódott vagyok. Azt hittem ez is a karton borítós változat, ahogy eredetileg megjelent, de nem 😞 Sebaj, az alapjátékhoz képest is rengeteg újítás, még több lehetõség van benne (pl. már király is lehetsz), így mindenért "kárpótolva" leszek ^^
Brothers in Arms sorozat pedig csillagos ötös, minden része! Természetesen nekem is jött egy Limited Edition ^^