Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
a Killing Floor az egyik leg idegörlõbb játék amivel találkoztam 😄 végre összeszenvedem a pénzt komolyabb felszerelésre, erre a fasz csapattársak miatt kinyúlok, majd a legelsõ idiót vígan szedi fel a fegyvert... ha el is patkol akkor is természetesen úgy, hogy késre vagy kispisztolyra váltott, mert elfogyott a lõszer és ezért már csak azt tudom max felvenni 😄

MerlinW
Oké, legyen😊

[merlinw.org]

robotnyk
inkább ugyanazt használja mint az oblivion :p
MerlinW
Indie kategóriában a "Defense Grid: The Awakening" kötelezõ darab. A legjobb klasszikus tower defense játék amivel találkoztam (Oblivion engine-t használ😊)

Killing Floor-t pedig nem kell bemutatnom szerintem. Az egyik legjobb és legnehezebb zombis co-op játék.

[merlinw.org]

wesker24
A Darkspore beta alapján tényleg nagyon jó egy játék lesz föleg a 4 fõs Co-OP miatt meg a PVP miatt !
lolSL
én megvárnék egy rendesebb gameplay bemutatót, szinte semmit nem láttunk
darkspore BETA alapján jobbnak tûnik, az legalább nem konzol port 😊

w77d
ez bebaszva a legjobb hidd el XXXD

Gurren
ez asszem nem nekem való játék. azt se látom, mi történik D:

Zomil
láttam már ezt a trailert...ebböl semmi nem derül ki... 😄
Majd ha vki X zenével rak fel videot yt-re majd arra leszek kiváncsi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Ahogy nézem ez gyakorlatilag az AAAaaaaaa csak zenére😊

[merlinw.org]

Zomil
Én ennyit találtam: "North America and Australia - April 20th and Europe - April 22nd. It is not clear if this is for the retail & Steam release."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Ennyire:

[merlinw.org]

MerlinW
Nem ápr 19? A videókban az szerepel.

[merlinw.org]

Zomil
sajnos pc-s lévén nekem ezek kimaradnak...ilyenkor sajnálom, h nincs konzolom, ez a 2játék érdekelne 😊

Prince23
LA Noire, Mortal Kombat játékokról nem is beszélve 😄

Március-április-május kibaszottul erõs termékek szempontjából

Zomil
akkor már ápr. 22. portal 2-öt is emlitsük meg 😄

Prince23
Na az a játék sztem vevõs lesz részemrõl 😊

Dungeon siege 3 május 31

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Egyrész tul drága a pack, másrész kb. a fele megvan már... 😄

Viszont az 1..2..3...kick it érdekel, csak jo lenne tudni, h a zene mennyire befolyásolja a pályát.

Bárcsak már tolhatnám pc-n...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEOreg3
A 1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) csodálatos névvel ellátott remekmû azért felkeltette az érdeklõdésem, mivel az Audiosurf-öt is szerettem. De tényleg elég sok olyan játék van a packban, amivel akkor se játszanék, ha ütnének.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az a baj, hogy ebbõl csak az Amnesia, a The Ball és a Defense Grid érdekelne, a többi nem igazán... A Valve még nem bírt összeállítani olyan indie csomagot, amit érdemesnek tartottam volna megvenni 😊

Én is odáig olvastam, hogy "spoiler"...

No offense, de nem értem, hogy minek tesztet írni annak, aki már játszott vele...

bakkerman
witcher 2 május 17., fable 3 május 20., dirt 3 május 23.

te jó isten,ez a 6 nap nagyon odabaszós lesz...alvás nem nagyon lesz,addig valahogy venni kéne még pluszba 2gb ramot,szerintem a witchernek már kevés lesz 2gb ram.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tinman
Odáig olvastam, hogy spoileres :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jó kis tesztet Rittyentettél össze,be kell szereznem nekem is😊

Tinman
Eleve az irányítás könnyebb, mint PC-n... konzolon sokkal könnyebb védekezni (LT+lefele bal kar és ennyi!) és sokkal könnyebb evadelni (LT+A+valamelyik irány)... viszont még konzolon is szarnak tartom az irányítást, mert ez a szerencsétlen minden szegélybe belekapaszkodik... sietnél lefelé a sziklákon, de ilyen lépcsõszerûen vannak, na ott az összes szélén ugró állásba kapaszkodik és nem mindig akarja elengedni a szélét és lecsúszni. Pár helyzetet buktam emiatt, plusz egy futás gomb kellett volna, mert néha kifejezetten vánszorgás, ahogy igyekszik.

Meg ugye PC-n eléggé bugos, ahogy olvastam... konzolon szerencsére csak 1x volt egy bug, ami miatt reloadolnom kellett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Akkor ott lehet könnyebb valami miatt.Majd egyszer ha lesz valami okból konzolom és még elérhetõ lesz a Beo akkor lecsekkolom.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Thx :-) XBOX360-on.

Rage47:

Valóban a nehezebb darabok közé tartozik, de egyrészt pont ezért akartam letolni, kihívás rlz.

lolSL
34 eur

Now you can enjoy 13 great Indie titles for one low price on Steam! The Potato Sack Pack is available for 75% off.

The Potato Sack Pack includes the impressive list of Indie titles below. Already own any of the games in this pack? Give your extra copy to a friend. Plus, if you own all 13 of the games in this pack (or purchase this pack), get a special Team Fortress 2 potato hat. (Hat available after April 5th)

- 1... 2... 3... KICK IT!
- AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity
- Amnesia: The Dark Descent
- AudioSurf
- BIT.TRIP BEAT
- Cogs
- Defense Grid: The Awakening
- Killing Floor
- RUSH
- Super Meat Boy
- The Ball
- The Wonderful End of the World
- Toki Tori

Rage47
na, az a játék rajtam is kifogott, pedig nagyon tetszett 😞
pc-n
még topikot is nyitottam neki😄
balee4
Nem tudom ki tolta innen végig a Red Dead Redemption-t, de annak figyelmébe ajánlom a "blogomon" olvasható kis tesztet: http://www.gamer365.hu/profile.php?user_id=8832

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Gratula!pc-n?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Nah... lepergett Beowulf creditse.

Adj hálát az égnek Grebber, hogy nem tudtad tovább vinni a 7. chapternál, mert a 11. és 14. fejezetben vért pissantottál volna... 11. fejezet kb. 10 perces harcát 1.5 órán át rágtam, mire megadta magát, a 14. fejezet boss harca csak 3/4 óra körül lehetett... ezekhez képest a 7. fejezet, mint valami rózsaszín kis lufi lebeg, rajta egy lila elefánt, pedig színes szappanbuborékokat fúj és ezeket kell kikerülgetni Beowulf-al...

Nem arról van szó, hogy ha kiakarod használni a Live lehetõségeit, akkor kell a játék kódja. Hanem arról, hogy nem kötõdik hozzá a profilodhoz (ezáltal nyugodtan tovább lehet adni). Nem tudom pontosan mennyi játéknál, de pld. a Dirt2-nél már profilhoz köti a játék regisztrációs kódját (azaz ezt már nem lehet csak úgy tovább adni, csak a profillal együtt, ha valakit érdekel a multija).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

MerlinW
De hát Live account-os... nekem kérte a sorozatszámot a Live.
Mondjuk ha offline profillal játszott, akkor nem kellett megadni.

[merlinw.org]

Prince23
Bence94
gta-knál szerencsére nincs az egyszerhasználatos kulcsosdi!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nekem modok nélkül is több 10 játékórát emésztett fel! Ez a tipikus: " Na még ezt a questet megcsinálom, na még azt a karavánt kifosztom" és már hajnali 2 van féle játék (tapasztalat<#nevetes1>)

zorrobomber
nekem az simán megy win7 64biten

Zomil
én populous 3-at 😊

artschi
én a Carmageddon-t várom már mióta a gog.com-ra...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Végre! http://www.gog.com/en/gamecard/xiii

Föl is rakom újra. Most hogy végre újra vásárolható a XIII, kíváncsi vagyok, a multija mennyire fog ettõl fellendülni. Meg hátha összefutok néhány régi ismerõssel 😊

Onnantól kezdve, hogy nem támogatják a modder társadalmat, magasról le vannak szarva. A másodikat sem fogom már megvenni, a törvényszerûen elkonzolosodó további részek meg már egyáltalán nem fognak érdekelni. Szóval nem ér veszteség 😊

Elég ocsmány a legtöbb sorozat, én már nem is veszek ilyeneket, akkor inkább lewarezolom.

Igen, láttam remek mod-okat, amiket majd ki akarok próbálni (pl. van Nagy-Magyarország mod, magyar zászlókkal, felszerelésekkel, stb., már nem emlékszem a nevére). Egyelõre igyekszem kiismerni jobban a játékot, a lehetõségeket, aztán majd jöhetnek a mod-ok 😊

Akkor is csak egy szimpla "súter", egyszer végigtolja a zember, oszt' csá! Hiába a sok kombó, ha másodikra már masszív unalom...

zorrobomber
M&B esetében nem lehet elégszer mondani hogy MODolj! Alaphoz is volt mod pl. hogy király lehess, innen jutott eszembe. Rengeteg nagyon komoly van, pl. Western mod, blabla *alszik tovább*

Mount & Blade alapot én anno majdnem nulla day vettem meg és nekem GYENGÉM az ilyen lovas, kardos, csapatós dolog. Tisztában vagyok vele, hogy más beokád tõle én kifejezetten szeretem ezért kellett a Warband fõleg magyarul... mert itt lakom, ezt a nyelvet beszélem leggyakrabban.

Aki beokád tõle, az egyszerûen nem érti, mi ez a játék... Nem lehet semmihez hasonlítani, mert nincs még csak ehhez hasonló sem, és abszolút hiánypótló remekmû. Vannak hibái, van pár rossz ötlet, de összességében brilliáns. Én is csak nemrég kezdtem el (pedig már több mint egy éve megvan az eredeti), és teljesen rákattantam. Már elég sok órát beleöltem, de még mindig óráról órára mutat újabb lehetõségeket, a példátlan stratégiai lehetõségekrõl nem is beszélve.

Warband-et én is most rendeltem meg (mindjárt indulok is érte), de most így a képed alapján kicsit csalódott vagyok. Azt hittem ez is a karton borítós változat, ahogy eredetileg megjelent, de nem 😞 Sebaj, az alapjátékhoz képest is rengeteg újítás, még több lehetõség van benne (pl. már király is lehetsz), így mindenért "kárpótolva" leszek ^^

Brothers in Arms sorozat pedig csillagos ötös, minden része! Természetesen nekem is jött egy Limited Edition ^^

Solid Snake
Kell a francnak az a fos /fõleg 1-én/ <#nevetes1>