Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Persze, nem urdu, orosz, spanyol, német nyelvû, hanem angol változatnak, például 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ilyen borítós:

Egy ilyen kiadásnak is örülnék:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atkamon
Öhm, mit takar, hogy elsõ kiadásos? Mert nekem van egy Stalkerem, amitõl szívesen megválnék...

IMYke2.0.0.0
Ha õ az, akkor persze...
5.000 Ft, és még jól is jár... tam. <#hehe>

Rage47
olyat nem veszek, amivel sosem játszanék - még 100Ft-ért sem
Tinman
Radiation Limited Edition például? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Engem meg egy elsõ kiadásos STALKER: Shadows of Chernobyl érdekelne. Tényleg.

TheGrinder
Engem érdekelne egy bontatlan Bad Company 2, összköltséggel 5000ft-ot tudnék érte adni. (Gondolok olyanokra akik megkapták Crysis 2 höz és nem kell nekik.)

w77d
ez a kiadó és a sorozat önreklámozása...

bakvarnyu
Azt nem értem miért kell a borítokat utólag így elb.szni. Sárga meg világoskék színek meg ráírják hogy "cool games" legjobb választás stb. Kinek jó ez. Egyedül a gyémánt kiadás ami még tetszik.

Tinman
Ha valakit érdekel egy bontatlan, fóliás, elsõ kiadású Brothers In Arms Hell's Highway 1.000 Ft+posta, ne fogja vissza magát értesítsen :-)
Csere is ok valami dobozos PC cuccra...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
nekem az elsõ három POP egy ilyen 3 in one special kiadásban van meg, a többi meg normál borítós...

Tinman

Kongy
SoT meg a WW 890 Ft/db, szal gondolkozom erõsen h beszerzem õket normális borítóval. Nekem megérne 2000 Ft-ot simán. Gyûjtõ vagyok: 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Hmm, azt már nekem sem ártana beszerezni...

IMYke2.0.0.0
Szeretem a sorozatot! <#eljen>
Én nemrég vettem meg a legutóbbi részt, pofátlanul olcsón.

Kongy
Prince of Persia franchise (tervezem h beszerzem õket NORMÁL borítóval is, mert anno csak ilyeneket lehetett kapni :S):

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ok, köszi, akkor biztosan megveszem már elsõ nap.

I2k:ok

Atkamon
Premium Edition-t biztos, hogy nem fogsz olcsóbban kapni, az nem olyan, mint a sima verió, hogy idõvel lejjebb megy az ára szerintem. Max (sokkal) drágábban kaphatsz csak Ebay-en, amikor már elfogyott mind.

IMYke2.0.0.0
Megnéztem - bocs, még nem írtam oda, mert közben videót vagdosok (90-es zenei topikhoz), meg gépet rakok össze ismerõsömnek (Radeon topik).

Sajnos a feliratozás nincs meg külön fájlban. De mindjárt írok a "Játékmagyarítások fórumába".

Én is így lennék vele, csak az az egy gond van hogy nem tudom meddig lehet majd kapni a premium editiont, Különben megvenném amikor jóval lejjebb megy az ára,de amúgy az is lehet hogy a premium editonból jóval kevesebb példány jelenik meg, aztán ha az elfogy bejön valami budget kiadás. Azt meg úgyse venném meg.

I2K:
A Paradise videófeliratokat megnézted? Amirõl a magyarítások topicban beszéltünk.

MerlinW
Köszönöm <#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Olyannyira, hogy nem is kell kiemelni az összetevõk között.
Ja, ez sem ingyenes, ahogy a FRAPS sem az...

Még egy adalék a witcher 2 témához: Ha és amennyiben addigra lesz melóm, akkor megadom a bizalmat a játéknak és 0 day, ha nem, akkor majd meglátjuk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem a döntés, hogy ki mivel játszik/mit vesz meg egy szubjektív véleményen múlik... Elkapja-e az embert valami a hangulatából a játéknak vagy nem (ez múlik ízlésen, preferencián, érdeklõdési körön... olyan játék sose lesz, ami mindenkinek tetszik).... Engem totál nem befolyásol mások írása... max addig, hogy kipróbáljam.... ritka a teszt nélküli vásárlás nálam (lehet még a Witcher 2 is ilyen lesz, mert nekem igen is fura az új harcrendszer, hiába Witcher, CD Projekt Red, valami nekem nem kóser ezzel a harccal)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Az tud HD-t?

Hát nem igazán 😊 Például vess egy pillantást erre: http://www.pcdome.hu/cikk/2570/borderlands_pc De Dauby bármelyik cikkét linkelhetném, mert teljesen átfogó, korrekt, ám spoiler-mentes írásai vannak.

Egy teszt szerintem pont arra jó, hogy képet kapjon az adott játékról az ember, és a leírt infók alapján dönteni tudjon, hogy beszerezze-e, vagy sem.

Te pl hogyan választasz játékot? Valami alapján csak döntesz, mondjuk képek, elõzetes, stb. Sokszor ezek is tartalmaznak ám annyi spoilert, mint egy ismertetõ...

balee4
Megköszönném. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
GameCam Pro-t ismered? Szerintem, õ lesz a megoldásod.

IMYke2.0.0.0
Érdekelne, csak jön ugye a "Witcher 2", zéró napos vásárlással... <#wilting>

Tinman
Tudsz, hidd el :-)
2.5 évig ez volt a munkám... mondom, tudsz. Ha akarod szívesen küldök privátban példát a magaméból.

Tinman
Tökéletes állapotú elsõ kiadású, TÉRKÉPES Witcher, full szinkronos érdekel-e? ;-)

Üdv.
Hátha érdekel valakit.
Bontatlan Bad Company 2-t (Crysis 2-höz kapott) elcserélnék az alábbi játékok használt, de azért "nemtúlszakadt" példányára.

Witcher (szinkronos)
Stalker Shadow of Chernobyl
Stalker Clear Sky (szinkronos)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Érdekel esetleg a dolog?
balee4
Hát nem igazán, meg csak ilyen formában: király, grafika, jó karakterek, ötletes minijátékok stb. De részletesen nem tudsz úgy tesztet írni, hogy ne írj le olyan ami másoknak spoileres lehet. Mert aki nem játszott vele, annak minden spoileres lehet, még a legapróbb dolgok is. Én sem szoktam szinte semmilyen tesztet elolvasni mielõtt végigjátszok valamit, mert szeretek mindent magam megismerni egy játékban. Szerintem sokan vannak még így.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Akkor én franc vagyok, mert inkább felveszem FRAPS-el a tömörítés nélküli vidit, és VirtualDub-al pillanatok alatt megvágom, majd kódolom, mint gagyizzak az xfire-el... Mellesleg van ennek egy olyan funkciója is, hogy "append avi segment", amivel automatikusan egybefûzi az összes azonos névvel kezdõdõ vidit, nem kell egyesével összefûzögetni.

robotnyk
ja jó, akkor csak felületes voltam.
MerlinW
Mondom, nem a kódolás az elsõdleges problémám, hanem a 4GB-os szeletelés. Mindegy, OFF a téma, megoldom. Köszi az infókat.

[merlinw.org]

robotnyk
van olyan ami kódolva vesz, de általában szar mind
MerlinW
Ismerem, nem az eszközzel van gondom, hanem a Fraps-el😊 Mindegy ez van, marad az X-fire felvevõ illetve nemsokára Steam is kap videórögzítõt😊

[merlinw.org]

robotnyk
MerlinW
Oké ezt még elfogadom (bár a mai cpu-k mellett igazán lehetne opció a kódolásra), de miért szeleteli 4GB-os állományokra?😊 Messze vagyunk már a FAT32-õtõl😊

[merlinw.org]

Atkamon
Igen, normális, mivel nincs ideje a programnak még enkódolni is a felvételt, úgyhogy egy csak nyers anyag, ezért ilyen nagy.

MerlinW
Kicsit OFF, ha megengeditek:

Nem nagyon használtam eddig Fraps-et. Az normális, hogy "Half size"-ban (ami 840x530) ~5perc 4GB? ráadásul 4GB-onként szeleteli?
Mert ha igen, akkor nem foglalkozom vele tovább😊 Egyesíteni, konvertálni, stb.. francnak van kedve és energiája😊 A 100+GB helyrõl nem is beszélve.

[merlinw.org]

Mert máshogy nem leehet tesztet írni egy játékról normálisan, mindenképpen spoileres lesz

PEdig lehet normális tesztet írni spoiler nélkül is 😊

Totti5
Azért hogy megossza a véleményét másokkal akik szintén játszottak vele?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Na jaja mind2 elsõnapos vétel. 😊

balee4
Mert máshogy nem leehet tesztet írni egy játékról normálisan, mindenképpen spoileres lesz, aki szeretne mindent maga megtudni az meg nem olvass el... Én olyan játékról ami nagyon tetszett szeretek egy hosszabb tesztet írni, szeretem úgymond kiírni magamból az élményeket. És sokan vannak, akik elolvassák, szal van értelme. 😊

IMYke2.0.0.0
Gyorsan töröld a képed a TRXi topikban...

Gurren
ja, hát egy csapatjátékban elég sok múlik a csapaton 😄