Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Tulajdonképpen van, mert van ez 1500-al olcsóbban kintrõl, de az a k. nagy gáz, hogy nem tudom, hogy hol láttam... ilyen pirosas design-ja van az oldalnak. Valaki? 5let?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A levelesládámban a visszaigazolásból van ez a részlet.

Elõrendelni lehetett talán 1 hétig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
akkor igy jártam.

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
lekésted

Carlos
én nem látom. Hol van?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Akkor nincs baj. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Dehogy... ennyi galaxisban is. Levéllel tudom igazolni...

Termék típusa: PC játék
Termék neve: Duke Nukem Forever - Balls of Steel Edition (gyûjtõi kiadás)
Termék várható ára: 16 990 Ft
Kért darabszám : 1
Érkezésének módja: premier
Várható ideje: 2011. június 10.
Információ: PC DVD Gyûjtõi kiadás, korlátozott példányszámban.

IMYke2.0.0.0
Mennyiért is vesztegetik a Duke Herceg Örökké: Acél Heregolyó Változatot itthon? 20.000 + PK?
Mert Zavvin kihozható postaköltséggel együtt (persze, aktuális árfolyam mellett) 16.900 Ft-ból...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Yep :-)

Rage47
van aki ezt is veszi, szal persze hogy kell 😄
IMYke2.0.0.0
Volt itt minden. 😊

Komolyra fordítva:

Jól tetted. Bár a japánok szemérmesen önállóak, nem szívesen fogadnak el segítséget, a segélyvonalas támogatásból (és remélhetõleg valóban arra a bizonyos iskolára fogják fordítani!) sosem lesz elég. Remélem, sikerült talpra állniuk! A bajok ellenére is.

robotnyk
feléd is volt földrengés és szökõár nukleáris balesettel nyakonöntve?
IMYke2.0.0.0
PS3-ra meg kiadták a "Trilógia" HD-felújított változatát is... 😞

Zavvi - 12.85 font (mindent összevetve ~ 4200 Ft)

IMYke2.0.0.0
Ha olyan sok van, nekem is utalhatsz 😊

IMYke2.0.0.0

robotnyk
én ma inkább az unicefnek adtam a pénzemet. 😊
IMYke2.0.0.0
Zavvi-n Mega Monday van - akár 80%-os leárazással...

Kongy
Következõ a WW lesz, T2T-t már megvettem PS2-re, de azt csupán azért, mert Win7-en nem futott rendesen, néhol bugolt a crackel, crack nélkül meg nem ment... De volt hozzá kézikönyv is! 😊 Igaz, 3k volt, tehát az azért sok. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem is nehezen ment, de 990 ft nem a világ pénze, egy dvd tok nem sokkal olcsóbb. 😊 vagy nem tom, nekem magáért a dvd-ért is megérte, mert ízlésesebb, mint ami eddig volt, és nekem maga a játék is megérdemel egy ilyen kiadást. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Hmm, nekem is a SoT trilógia ilyen béna 3azegyben kiadásban van meg, csorog a nyálam sokszor, amikor látom a boltban az eredeti dobozos verziót, egyszer majd én is beruházok rájuk, csak eddig még nem tudtam magam rávenni, hogy mégegyszer megvegyek egy játékot, ami már megvan... 😄

Kongy
Most nyitottam ki a DVD tokot, és 1 DB DVD van benne! Nem pedig 2 CD, mint a másokban. 😊 nájszos.

Kongy
Megvettem, de csak a SoT-ot, a tesco-ban. 😄 Örülök neki mert szép kiadás, szebb, mint az Exclusive. Nézzétek meg:

[/url][/img]

990 Ft volt végül. Nekem megérte.

Mármint Mafia II-t 😊

Tulajdonképpen igen, fölösleges, mert mindkettõ nagyjából ugyanazt az élményt nyújtja, csak a Warband kicsit több (na jó, nem is annyira kicsit).

Akkor ezek szerint Mafia-t is vettél házhozszállítással kemény 1500 Ft-ért? 😄

Köszi, akkor gondolom felesleges lenne megvenni mind a kettõt?

Ismerõs... <#vigyor>

Civilization, Heros sorozat, és mostmár a M&B is... "Csak mégegy..."

Olyasmi, egy inkább egy bõvített verzió, mint folytatás. Új nép, királyság, multiplayer, ezernyi apróbb változtatás, új lehetõségek, stb.

Ha csak egyet vehetnék, akkor én a Warband-et választanám, de ha nagyon be kell osztanom a pénzt, akkor a sima Mount & Blade is bõven megteszi. Én még azzal játszom, és nagyon nagy élmény az is!

Bocsi a minõségért 😊

Akkor ezek szerint a Warband nem a sima Mount&Blade folytatása, hanem egy bõvített verzió?

Bence94
ezt én is kerestem...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Nekem sajna pont ez van meg, viszont még ülök rajta inkább... na nem ezen akarok meggazdagodni, csak durvát sem kívánok bukni rajta, fõleg, hogy 99.9%-os állapotban leledzik, azon kevés darabjaim egyike ami vitrinben van.

Tinman
Simán, annyiért ajándék... én majdnem 4x áron vettem mégsem bánom :-)

Tinman
Durván egyszerre vásárolunk... nekem mondjuk már kemény 2 napja az AC2 (többek közt) :-)

davidka003
Nem tudom, maga a kiadás tetszik meg magyar feliratos. Youtube videók alapján annyira nem tûnik rossznak. Warband meg duplája és most max 4k-t akarok költeni játékra és az már nem fér bele a keretbe.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egyébkén a M&B egy olyan játék, aminél csak még egy csatát lenyomsz, csak még egy várat elfoglalsz és hirtelen hajnali 2 van! Patchak nélkül is a gép elé szegezi az embert keményen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Inkább akkor a Warband... az sokkal szebb, jobb, szagosabb! Mount and Blade 2.0!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Olcsó de állítólag szar nagyon tesztek alapján.
------------
Ez megéri?

Mount and Blade

Oké, hogy olcsó meg szép kiadás de a játékkal fel patch-elve el lehet lenni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
kár, lecsúsztam róla 😞

Viszont a rendelés státuszából ítélve már nem vonnának le mégyegyszer pénzt, mert már csak kiküldésre vár a csomag (amit már rég megkaptam)...

w77d: ez a Hellbook Edition, de szerintem már nem túl sok esélye van, hogy újra kapható legyen.

robotnyk
írj, nehogy vonják még egyszer
w77d
ez a hellbook edition? várd emg míg küldenek még1-et és én árában átveszem!

The Hut-tól kaptam egy 10%-os kedvezményre jogosító kódot, valamint még mindig nem számolnak fel postaköltséget, így már nem várok tovább az Assassin's Creed 2-vel, beraktam a kosárba 😊

Zavvi viszont valamit benézhetett, mert már megkaptam a Darksiders-t, viszont a rendelésemnél még mindig az "awaiting despatch" szerepel, és küldözgetik az elnézést kérõ levelet... Csak nem küldenek tán mégegyet? Vagy írjak nekik ezügyben?

Atkamon
Ööh, holnapra szerintem tudok apparátust szerezni, vagyis azzal nincs gond, csak nem tudom hol vana fényképezõgép kábele xD De valahogy csak megoldom... 😄

IMYke2.0.0.0
1000 Ft. Nem sok.
Ha van apparátusod hozzá, képet tõtikéznél föl nekem róla?
S privátban elintézzük a piszkos anyagiakat.

Csak nem bírom ki, hogy ne költsek 😊

Atkamon
Öööh, 1000 forint? Vagy az sok?😄

IMYke2.0.0.0
Akkor hiánytalanul megvan mindene. Gondolom. Mennyit kérsz érte? S a legfontosabb, mennyit engedsz annak a felébõl? 😊

Ps3 Lemezeket vki Jóárasítva nem árul?

Atkamon
Öh, nekem ilyen borítós van, Angliában vettem még 2008 nyarán, de aztán nekem nagyon nem jött be a játék, úgyhogy azóta csak a polcon csücsül 😄

Már tárgytalan, "elkelt".

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.